2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991447 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Çok sinirliyim yahu, inşallah taraftar bunu unutmaz. Rezil bir işe imza attılar. Avrupada Bailly mi kurtaracak şimdi bizi? Colley sayesinde kilit açıyoruz zar zor Bailly ile mi farka gideceksin? Amartey, Bailly, Onana artık avrupada 2, ligde 3 ünü de beslersiniz kulübede. Kulübede olursa iyi Bailly ile Amartey hastanede takılırlar gibi gözüküyor. Kulüp içi dışı hangi menajer ve yönetici mamalandıysa boğazında kalsın.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/mufcMPB/status/1698738644343730491?t=At7gZIaDvsVY5zg-5QLQ_w&s=19

Taraftar Bailly'nin gitmesini istemiyor. Onun yerine Maguire'i verin diyen bile var. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

bu surelerde tutarsak 10 maç oynatabiliriz diyorsun yani
Aynen, milli takimi ile gorusulmus mu ama? AFCON’a gidiyorsa onlarada durumu anlatmak lazim
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2023, 23:42:24 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1698790344794464298?t=Zw0nm24yk0Us2eY_o2Egwg&s=19

Aldıysak güzelleyelim bir zahmet :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu bailly transferinin bir mantığı yok. ha bir tane zorlayarak optimist şey söyleyebilirim. redcafe'yi çok takip ederim. (manu forumu) kendim hiç denk gelmesem de bailly'nin gününde olduğunda nesta'ya dönüştüğünü söylerlerdi. ama gününde olduğu da sakat olmadığı da o kadar az oldu ki o günlere çok az kişi denk geldi muhtemelen. marsilya'da form tutabilseydi yine bi umut olurdu ama orda da karne kötü. koray günter'i alsak en azından sağ stoperi yerli kurguladık derdim o da olmadı. zaten çok kez necip'e kalacak pozisyona alternatif oluşturulmuş olurdu. şu anda çok saçma planlanmış bir stoper rotasyonu görünüyor.

Çevrimdışı Ravenman

Anç orda değil, vurma falan da yok. Yani böyle yalan yanlış bilgi vererek mi yıkacağız yönetimi? Çocuk ettiği küfür için özür diliyor, bir de özür twiti at denilince oturup ağlamaya başlıyor sonra da çıkartıyorlar locadan zaten. Ha neden uğraşıyorsunuz 20 yaşında veletle işiniz gücünüz bitti de denilebilir ancak olmayan şeyi yazmak da hoş olmuyor.

Bilmeden konuşmayın, bu yönetimide boşuna savunmayın.

Ali Ece bir tweet atmış, Beşiktaş Elvedi'yi stoper olarak alsın çok iyi futbolcu.

Bu yönetim sosyal medyayı çok takip ediyor ya, hemen diğer gün Elvedi ile görüşüyoruz tweeti attılar.

Bu çocukta patlamış, Twitter'e yazmış "şimdiye kadar Elvedi'nın bir dondurna markası olarak bilirdiniz, Ali Ece'nın tweetini görerken mı aklınıza geldi?"

Bunu için çocugü kamera ile tespit ettiler locaya çağırarak dövdüler.

Çevrimiçi Necmi

İşde bir sürü zar attılar bir tane düşeş gelir herhalde oda bütün ayıpları kapatır
Peşin konuşmakta doğru değil sonra herkes söylediğini yemesin colley içinde geldiğinde neler denmişdi çok olmadı bu senenin başında 😂 önce bir görün takıma alışsınlar uyum sağlasınlar kötü olursa söyleyin söyleyeceğinizi alınan her oyuncu beşiktaşın oyuncusudur burda onlara hakaret ettirmeyiz çıkarlar sahaya isteneni veremezler eleştirirsiniz bahtiyar çuktı sahaya iki dakika olmadı çöp ilan edildi burda ayıptır ya gerçekten ayıp bazı mesajları okurken bunlar beşiktaşlı olamaz diyorum çöp bile bazı mesajlardan ve onu yazanlardan değerli artık iş beşiktaşı aşağılamaya kadar vardı
Beşiktaş 120 yıllık bir çınardır ne kötü yönetilerek nede kötü oyuncularla asaletinden birşey kaybetmez sadece biz üzülürüz o kadar biz bu renkleri sevinmek için sevmedik bu laf boşa söylenmiş laf değil

Çevrimiçi gokhans

İşde bir sürü zar attılar bir tane düşeş gelir herhalde oda bütün ayıpları kapatır
Peşin konuşmakta doğru değil sonra herkes söylediğini yemesin colley içinde geldiğinde neler denmişdi çok olmadı bu senenin başında 😂 önce bir görün takıma alışsınlar uyum sağlasınlar kötü olursa söyleyin söyleyeceğinizi alınan her oyuncu beşiktaşın oyuncusudur burda onlara hakaret ettirmeyiz çıkarlar sahaya isteneni veremezler eleştirirsiniz bahtiyar çuktı sahaya iki dakika olmadı çöp ilan edildi burda ayıptır ya gerçekten ayıp bazı mesajları okurken bunlar beşiktaşlı olamaz diyorum çöp bile bazı mesajlardan ve onu yazanlardan değerli artık iş beşiktaşı aşağılamaya kadar vardı
Beşiktaş 120 yıllık bir çınardır ne kötü yönetilerek nede kötü oyuncularla asaletinden birşey kaybetmez sadece biz üzülürüz o kadar biz bu renkleri sevinmek için sevmedik bu laf boşa söylenmiş laf değil
göz göre göre hatalı transfer içinde söylenir yani. Şenol güneşin ilk 5 maç oynatmama, afrika kupası ve sakatlıklardan arda kalıp forma giyebileceği maç sayısı 2 elin parmağını geçmeyecek. Onana’ya tonla para bayıldık, bas bas bağırdım necip’in yavaş ve daha kazması diyeki lütuf bile olmuş necip’in tırnağı olmaz. Az fransa ligi izleyen birine sorsan alma manyakmısın der. Sosyal medyada, istatistik ve inceleme videolarında bas bas bağırdılar beşiktaş için yetersiz diye. Bu işlerin içinde büyük olasılıkla komisyon olayı var scout falan yalan yani. Arada bi vicdan yapıp rashica aldılar saolsunlar. Sonra ben bu adamları eleştiremeyecem öylemi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Bilmeden konuşmayın, bu yönetimide boşuna savunmayın.

Ali Ece bir tweet atmış, Beşiktaş Elvedi'yi stoper olarak alsın çok iyi futbolcu.

Bu yönetim sosyal medyayı çok takip ediyor ya, hemen diğer gün Elvedi ile görüşüyoruz tweeti attılar.

Bu çocukta patlamış, Twitter'e yazmış "şimdiye kadar Elvedi'nın bir dondurna markası olarak bilirdiniz, Ali Ece'nın tweetini görerken mı aklınıza geldi?"

Bunu için çocugü kamera ile tespit ettiler locaya çağırarak dövdüler.
forumda yönetimi savunan kimse ben bilmiyorum ama senin fikirlerini beğenmemek yönetimi savunmaksa bilemedim
Bu arada sosyal medyada her duyduğuna inanmak ilginç  localar kapalı oda değil bir tarafları stada bakıyor localarda olacak en ufak olay anında tribüne yansır hayatında stada gitmemişsin herhalde üstelik dövecekse neden locaya getirtsin stadda hiçmi kapalı bir yer yok ta kırkbin kişinin gözü önünde adam dövecekler
Sosyal medyada prim kasan adamların gazıyla haraket etme bence

Çevrimdışı levitate

2.5 maaş 1 imza parası vermişler
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

umarım hepimizi yanıltır. ha şu var bailly'den bağımsız ben bu sezona karamsar bakmıyorum kağıt üstünde rakiplerden geride görünsek de böyle başlayıp önde bitirdiğimiz çok zaman oldu. sahada en iyi oyun en iyi organizasyon bence bizde sorunlar var ama takımın gelişmekte olduğu görülüyor. bir kaç tane de formunu bulursa ligin içinden geçecek oyuncumuz var. umut yok denemez.

Çevrimiçi Samet Ç

febe ile gese ekonomik olarak sıkıntı yaşayacak önümüzdeki senelerde özellikle gese durum böyleyken bu yönetimden kurtulmamız lazım bir an önce.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2023, 00:37:26 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

febe ile gs ekonomik olarak sıkıntı yaşayacak önümüzdeki senelerde özellikle gese durum böyleyken bu yönetimden kurtulmamız lazım bir an önce.
Ndombili 15 milyon, sachez 10 milyon bunlar sadece bonservisler. 10 milyon icardinin maaşı var diyorlar. Tete, zaha falan derken bizim yönetim bu adamları bu şekil alsa topa tutardık.

Çevrimiçi Necmi

göz göre göre hatalı transfer içinde söylenir yani. Şenol güneşin ilk 5 maç oynatmama, afrika kupası ve sakatlıklardan arda kalıp forma giyebileceği maç sayısı 2 elin parmağını geçmeyecek. Onana’ya tonla para bayıldık, bas bas bağırdım necip’in yavaş ve daha kazması diyeki lütuf bile olmuş necip’in tırnağı olmaz. Az fransa ligi izleyen birine sorsan alma manyakmısın der. Sosyal medyada, istatistik ve inceleme videolarında bas bas bağırdılar beşiktaş için yetersiz diye. Bu işlerin içinde büyük olasılıkla komisyon olayı var scout falan yalan yani. Arada bi vicdan yapıp rashica aldılar saolsunlar. Sonra ben bu adamları eleştiremeyecem öylemi?
eleştirme demiyorumki alanı eleştir paspas yap çiğne burda oyuncunun suçu ne diyorum oyuncu beşiktaşın oyuncusu daha sahaya ayak basmadan aşağılamaya hakaret etmeye ne gerek var buraya gelmek için silahmı dayadı oyuncumu suçlu alanmı suçlu
Bakın birini beceriksizlikle suçlayabilirsin iş bilmez diyebilirsin ama hırsızlıkla itham edemezsin ispatın varsa yinede söyleyemezsin savcılığa şikayet edersin ama burda söyleyemezsin bu adli suç oluyor birine hakaret edemezsin buda suç oluyor birine aşağılayıcı onur kırıcı şekilde hitap edemezsin buda suç teşkil ediyor
Eleştirecekmisin meydan senin kim engelliyor forumun amacı bu zaten herkes kendine göre beşiktaşı seviyor en ufak zarar gelmesin şstiyor ama bunuda kendinize ve buraya zarar vermeden yapın

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

umarım hepimizi yanıltır. ha şu var bailly'den bağımsız ben bu sezona karamsar bakmıyorum kağıt üstünde rakiplerden geride görünsek de böyle başlayıp önde bitirdiğimiz çok zaman oldu. sahada en iyi oyun en iyi organizasyon bence bizde sorunlar var ama takımın gelişmekte olduğu görülüyor. bir kaç tane de formunu bulursa ligin içinden geçecek oyuncumuz var. umut yok denemez.
ben kendimizi rakiplerden ligde geri görmüyorum avrupada yürürdük bu önemliydi o fırsatı tepiyoruz can sıkan o yoksa savaşçı bir takım kurduk millet isme takılmış konuşuyor bizim isimlerde kaliteside çok iyi çok dua edeceğiz sakatlanmasınlar diye bu sefer oynamayı isteyen oyuncular aldık ve istediklerindede durdurulamaz oyuncu bunlar geldiğimiz noktaya bak ing milli oyuncuyu beğenmiyoruz

Çevrimdışı zubeyirbaya

Ya tutarsa

çabukluğu kaldı mı acaba? birazı kaldıysa ve tabi sahada da kalabilirse çok işe yarar

Çevrimdışı KartalınGücü

2.5 maaş 1 imza parası vermişler

1 yıllık imzalayan adama neyin imza parası? Diyelim mucize oldu sakatlanmadan oynadı gönülleri fethetti, seneye Redmond gibi gidecek adam buna imza parası mı verilir?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1698818817680445918?t=-o9Lw7Zvt2FUKj7wYRe5mA&s=19

Redmond da yapılan hatayı yapmamışlar en azından..

Çevrimiçi annoca

febe ile gese ekonomik olarak sıkıntı yaşayacak önümüzdeki senelerde özellikle gese durum böyleyken bu yönetimden kurtulmamız lazım bir an önce.
febe kesin yaşıcak. ali koç ya herro ya merro dedi başarısız olursa sponsorluklarıda çeker.

ama gese'ye hiç bir şey olmaz. real madrid batar onlara bir şey olmaz. ali koç florya  gerçeklerini anlatıcam dedi sezon bitti suspus oldu. bu adamı nasıl susturmuş olabilirsin. baktılar maçları kötü gidiyor ligi bitirtmeyiz derler seri galibiyetler gelir... bizimkilerde anca izler

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1698818817680445918?t=-o9Lw7Zvt2FUKj7wYRe5mA&s=19

oyuncu kalmak istemezse o opsiyon ne işe yarar

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu sene 2.5tan az verdigimiz adam oldu mu?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

redmond'un sözleşmeside aynı şekildi, sonuç ortada
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Hicbir sey olmaz Samet, her sene ayni seyleri diyoruz. Bir ara Financial Fair Play diye birsey cikardilar bizim disimizda uyan olmadi. Hicbir takima da bi cacik olmadi.

Zora dustuklerinde gayrimenkullarini devlete satip duzluge cikarlar, 2 sene sonrasinda onlarida bedelsiz birsekilde geri alirlar.

Fb’ye de birsey olmaz, coplerini 5’er 6’ar United’a Braga’ya satiyor herifler. Ustelik baslarinda Koc var.

Bizimkiler gidip Necip varken 3 tane daga Necip jokerinden aldilar. Yetmedi Necip’in arkasina Amartey ile Eric’i getirdiler.

Rakipler birsekilde sponsorda buluyor, biz ligin 5.haftasina girecegiz ve halen sponsorumuzda yok. Gs’nin basinda bu basiretsizler olsaydi 2. ayda genel kurula gidip secimle indirmislerdi adamlari. Bizde secimi birak ne bir kongre uyesinden ne muhalefetten nede divandan bir Allah’in kulu cikip konusamiyor.

Avrupa’da transfer donemini bekleyip sonundada sakat Bailly ile imzaladik, olacak is degil. Bu arkadasi adamlar zaten bedavaya birakiyorlardi, heriften kurtulmak icin kac senedir beklediler, Marsilya’ya kiraladilar onlarda almadilar. E biz butun transfer doneminde Bailly icin mi bekledik bu mudur firsat transferi, delirmemek elde degil gercekten.

Neyse, uzun lafin kisasi renklilere bir cavik olmaz ve evet en kisa zamanda bu basiretsizlerden kurtulmamiz gerekiyor, ama nasil…

Etiketler: