2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991359 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

En geriden oyun kuracak bir stoper şart. Ligdeki hocalarda çözdü amir’i kitleyip necip ve colley e oyun kurdurmayı. Marcelo gibi biri olmazsa olmaz.

Ben çok katılmıyorum bu görüşe yüzde 60 70 topa sahip oluyoruz Amiri tutsalar Gedson geri gelir Gedsonu tutsalar Masuaku var, Rosier var herkesi tutacak takım zaten ligde yok. Geçen sene Saiss vardı Nkodou, Redmond, Mulekaya top atıp durdu çoğunu kontrol bile edemediler. Pivot forvet de yok o topları indirecek bence çok takılıyoruz. Her türlü geriden çıkarız biz ileride asıl kaos yaratacak topla kat edecek, isabetli şut atacak oyuncumuz yok. Ghezzal gelirse o var ama durumu belli. gsde Keremin verdiği katkı ortada bu ligin buglarından biri böyle oyuncular.

Çevrimdışı KartalınGücü

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1698700337215934864?t=yPvBsK_ckxfHACTB5hKjMg&s=19

:) :)  Adam yönetimi çözmüş

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ocak ayında adam avrupadaki taliplilerinden istediğine imza atar sana neden gelsin?

Çevrimdışı Ravenman

o saydığın oyuncuların hepsi bizim oyuncumuz neden zarar görsünlet anlayamadım beşiktaşta oynamasını istediğin kadar iyilerse formayı kaparlar bunları kesemezlerse beşiktaşta zaten işleri yok demektir ne istiyorsun alt yapı oyuncuları rekabet etmeden forma verilsinmi beşiktaş yetiştirme yurdumu

Yok canım futbolcu yetiṣtirip satma, biz öküzmüyüz?

Git kredi çek borç yap her sezon 10 tane transfer (Bilal Ceylan, Emrecan Bulut, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Keskin, Onana, Bakthiyar, Umut Meraş) yap hiç oynatma seneye sessiz sedasız gönder, yoksa bu karadenizli menajer grubumuz nasıl ekmek yiyecek hepsinin ailesi var.

Kadroyu doldur 25 kişi ile altyapıdakiler ziraat kupasında veya antramanda kendilerini gösterdi gösterdi yoksa kiraya ver bedavaya.

Ha giderler gelirlerden fazla oluncada Fikret Orman'a hesap soralım.

Çevrimdışı Karabay

Utanmıyorlar da..

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1680243299120996353
Küfür veya hakaret etmeyin ama gelin hesap sorun diyordu son açıklamasında. E şimdi dünyanın öteki ucundan gidip gözlerine bakabilme şansımız yok mecbur buradan sorabiliyoruz.

Sayın yöneticim, burada yaptığınız samimi açıklamaları yerine getiremediğiniz için, kolaya kaçıp eski yönetimleri kötü örnek olarak göstermek yerine yine samimi bir tutum sergileyerek olması gerekeni yapacak mısınız? (Herhangi bir küfür, hakaret ya da aşağılama amaçlı yazılmamıştır.)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç kimseyi almasınlar daha iyi. Takımı bırakmıyor ama Arap takımlarına pazarlıyor. Düzgün bir bahane bulun.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1698701902500798533

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

Ben çok katılmıyorum bu görüşe yüzde 60 70 topa sahip oluyoruz Amiri tutsalar Gedson geri gelir Gedsonu tutsalar Masuaku var, Rosier var herkesi tutacak takım zaten ligde yok. Geçen sene Saiss vardı Nkodou, Redmond, Mulekaya top atıp durdu çoğunu kontrol bile edemediler. Pivot forvet de yok o topları indirecek bence çok takılıyoruz. Her türlü geriden çıkarız biz ileride asıl kaos yaratacak topla kat edecek, isabetli şut atacak oyuncumuz yok. Ghezzal gelirse o var ama durumu belli. gsde Keremin verdiği katkı ortada bu ligin buglarından biri böyle oyuncular.
o öyle olmuyor işte. Marcelo gitti, pepe geldi, sevinçten kafayı yedik ama zamanla marcelo’nun yerini tutamadığını anladık. Saisste çok iyi oyun kurabilen bir adam. Gedson gelip oyun kurabilecek bir oyuncu değil onu ghezzal yaparda bu saatten sonra ne yapar belli değil. Şampiyonluk ve avrupada başarı isteniyorsa oyun kuran stoper şart. En azından saiss geri dönse keşke şu kadroya cuk oturur. Yeni hocasıylada kapışmışlar hazır, amarteyle takas edek.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Nino veya Djimsiti gelmiyorsa almayın kimseyi. Ocakta alırız diyomuş bi akıllı sendin diğerleri liginin en iyi stoperiyle ilgilenmeyecek.

Çevrimdışı levitate

Hiç kimseyi almasınlar daha iyi. Takımı bırakmıyor ama Arap takımlarına pazarlıyor. Düzgün bir bahane bulun.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1698701902500798533
türkçesi: bailly'de fena komisyon var hoca nino istiyor nasıl çözücez bilmiyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/HaberKartali/status/1698705932874567811
Anadolu kluplerinin hicbiri bizim oyuncularin yillik gelirini karsilayamaz.

Umut sanirim yillik 1M Euro’ya yakin yada ustunde para aliyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Nino veya Djimsiti gelmiyorsa almayın kimseyi. Ocakta alırız diyomuş bi akıllı sendin diğerleri liginin en iyi stoperiyle ilgilenmeyecek.
Ve de çok açık yapıyorlar bu tür işleri. Sen karşı tarafa  madem öyle biz de Ocak'ta alırız öyleyse diyerek  bunu direkt ifade edersen adamlar da bu işi inada bindirir. Tayfur Bingöl olayı da öyle oldu. Yöntemleri çok yanlış. Kurnaz tüccar kafasıyla olmuyor bu işler; iletişim çok önemli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1698711125783724409
Yazik, Amartey’in daha fazla sakatlanan versiyonundan geliyor.

Lanet olsun ya, almayin arkadas sirf transfer yapmak icin oyuncu almayin. Yine gittik ayagi kotu olan baska bir oyuncuya.

Artik bol bol Eric - Mert paslasmalari izleriz.

Çevrimiçi gokhans

Lanet olsun ya, almayin arkadas sirf transfer yapmak icin oyuncu almayin. Yine gittik ayagi kotu olan baska bir oyuncuya.

öyle bir kadro kurdukki, kadronun yarısını afrika kupasına, diğer yarısınıda tedaviye yollayarak u-17 ile maçlara çıkabiliriz. Bailly’e gelirsek hem afrikalı hem sakatlık riski var. Resmen combo yaptı yönetim. Helal olsun.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2023, 18:11:43 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

adam sakatlıktan afrika kupasına bile gidemez rez
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Transfer yapmak için almıyorlar, komisyon alacak bazı hayasızlar. Bu transferi kim istiyorsa ısrar ediyor ise çıkarı vardır. Kulüp içine konuşlanmış bir kan emicidir, mikroptur. Az delikanlıysa çıkıp ben istedim ben aldırıyorum, gerekçelerim de şunlar şunlar diye açıklar.

Çevrimdışı saricasi

Bu Bailly  kotuluyorsunuz ama gecen sene 23 maç oynamış Gsın aldigi defansta 24 maç oynamiş ikiside ilk 11 de 11 maç filan oynamış youtubedan izledim gayet seri ve ayakları iyi geldi bana sakatlık kronik değil bnce gecen sene 1 kere sakatlanmis 5 maç filan oynamamiş birde kirmizi karttan dolayı buyuk bir ceza almış ondan maç kaçirmiş ,benmi yanlış baktim anlamadım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı levitate

transfer yapmadan kapatacaklar gibi bir hissiyata kapıldım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ne alabiliyorlar ne tutabiliyorlar ne satabiliyor ne gelir arttıriyorlar ne borç ödüyorlar üstüne borç bindiriyorlar. Bir de 3 ayda bir kamera karşısına geçip çıkarsız sevenlere gider yapıyorlar. Böyle başkanlık herkes yapar ne ala dünya...
Hoca da yönetimi korumaya devam ederse oklar ona da döner kusura bakmasın burası Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil...

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: