2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991393 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Millet bir saate Ndombele Sanchez çekiyor bizimkiler hala daha stoper alacak.

Çevrimdışı c3c2k

Kameranın olduğu yerde gidip çoluk çocuğu mu dövecek yöneticiler?
Başına benzeri bir olay gelmişse az çok bilirsin kim ki aşırı yaygara çıkarıp dallandırıp budaklandırıp şikayetçi oluyorsa çok büyük ihtimalle o kişi suçludur bir şeyleri bastırmaya çalışıyordur. Madem sosyal medyada rahat rahat küfür ediyorsun adamın karşısına geçtiğinde de dik duracaksın o zaman.
Bu zamana kadar zaten tribünde, sosyal medyada hiç küfür edilmezdi. 20 yaşındaki çocuklarla uğraşmaya başladılar artık. Güç gösterisi yapacaklarsa gitsinler TFF'ye yapsınlar. Küfürü sevmem ama yerinde edileni de şiir gibidir.

Çevrimdışı KartalınGücü

Millet bir saate Ndombele Sanchez çekiyor bizimkiler hala daha stoper alacak.

Sanchez iyi oyuncu bize isterdim. Ndombele inşallah çekerler öyle diyeyim :)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1698682578868314304?t=PjFHXKXZTJRblk-SXAU4nQ&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabır çekiyorum artık liginin en iyisi milli takıma çağrılmış adama 1m euro ödemeyen adamlar onana bahtiyara 9m bonservis gömdü. Gidin de artık kurtulalım sizden ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

Sabır çekiyorum artık liginin en iyisi milli takıma çağrılmış adama 1m euro ödemeyen adamlar onana bahtiyara 9m bonservis gömdü. Gidin de artık kurtulalım sizden ya.

Aynen, abi taraftara açın bi hesap iş adamları falan toplanır Ninoya gelince mi para yok?

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi murat

1 sene calisma bakim hangi is yeri seni tutuyo
iş kzası geçirirsen donuna kadar alırsın.

Çevrimdışı Ravenman

Bakthiyar ve Necip gibi 2 jokerin var.

Şimdi Tayfuru aldın 3 tane joker oldu.

1. Bizim Necip
2. Kazak Necip
3. Uzun saçlı Necip

Bundan en çok zar görecek olan isim Demir Ege ve Semih.

Bu ikisink 1.lige kıralasalar hiç şaşmayın.

Çevrimdışı Ravenman

(...) Doğru oyuncuya para yok, doğru olmayanlarada parayı gömerler.

Çevrimiçi Samet Demir

Salih özcanı da tff ye bildirmişler. (takım ismi belli değil) Bakalım kim alacak. Zamanında ben çok istiyordum bu adamı. Bazı futbol ulemaları karşı çıkıp istememişti.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

en iyisi veriler ölçüsünde isak hien olmuyorsa nino. nino bir tık yavaş ama ayakları iyi diğer verileride iyi. colley şimdilik çok iyi dursa da yanına nino veya hien gibi adam lazım hatalarını telafi edebilecek. ligde zaten güçlüyüz sürekli rakip baskısı yok ama illaki baskılı rakipler avrupa veya ligde gelecek. o yüzden arkayı toplıcak adam isak hien o olmuyorsa nino.

Çevrimiçi Necmi

1. Bizim Necip
2. Kazak Necip
3. Uzun saçlı Necip

o saydığın oyuncuların hepsi bizim oyuncumuz neden zarar görsünlet anlayamadım beşiktaşta oynamasını istediğin kadar iyilerse formayı kaparlar bunları kesemezlerse beşiktaşta zaten işleri yok demektir ne istiyorsun alt yapı oyuncuları rekabet etmeden forma verilsinmi beşiktaş yetiştirme yurdumu

Çevrimdışı Talisca1903

Hocadan razıyız valla. Bu rezil yönetimle iyi bile mücadele veriyor.
Aynen şu anda klüpte elle tutulacak tek şey hoca Allah Selamet versin

Çevrimdışı sEuL

Salih özcanı da tff ye bildirmişler. (takım ismi belli değil) Bakalım kim alacak. Zamanında ben çok istiyordum bu adamı. Bazı futbol ulemaları karşı çıkıp istememişti.

Sanmam Tr’ye gelecegini

Çevrimdışı KartalınGücü

1. Bizim Necip
2. Kazak Necip
3. Uzun saçlı Necip

Onur da var. Q7 görünümlü Necip.

Çevrimiçi gokhans

Abi tayfur ne alaka ya? Rotasyona bile girmesi muallak olan 3. alternatif adama neden 1 milyon ödedik? Sonra ihtiyaç olan adamlara 200-300’ün pazarlığını yapıp elinden kaçırıyorsun. Bu ne tezatlık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu işin sonunda transfer yapmadan kaparız gibi görünüyor. Bundan sonra ne yetiştirecekler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi gokhans

En geriden oyun kuracak bir stoper şart. Ligdeki hocalarda çözdü amir’i kitleyip necip ve colley e oyun kurdurmayı. Marcelo gibi biri olmazsa olmaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Samsun Umut Meraşa teklif yapmış.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1698700337215934864?t=yPvBsK_ckxfHACTB5hKjMg&s=19

:) :)  Adam yönetimi çözmüş

Etiketler: