2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991539 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Oyuncuyu ikna edememenin yeni adıda Beşiktaşa gelmenin bir fedakarlığı var, fedakarlık yapmayanlada işimiz yok diyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onları boşver saha içine bakalım artık onlardan bize bir hayır gelmeyeceğini gördük sende artık şu yönetimciliği  bırak😎😎

Çevrimdışı beno1903

anlamiyorum gercekten sampiyon olamayacagimiz belli. sen bunu bile bile nasil transfer yapmiyorsun. yani sampiyon olamamayi kabullenerek sezona basliyosun. cok garip boyle bi mentalite bir baskanda nasil olabiliyor ilginc

Çevrimdışı Talisca1903

Söylenen baktiyari 10 numarq dusunuyor hoca. İyi çıkar kötü çıkar bişey diyemem bildiğim bir futblcu değil ama bu yaşına gelmiş hala bir mevkide işte ben buyum burası benim yerim diyemeyen adam bende her türlü soru işareti.
Vallahi benimde nedensiz en umutlu olduğum adam bir çok şeyi çözecek gibi

Çevrimdışı Talisca1903

Ben ortada henüz bir sorun görmüyorum. Bu sorun olmayacağı anlamına gelmiyor ancak mevcut yangın ne yazık ki suni bir şekilde çıkarıldı. Haftasonu oynanan maç futbolcu teknik direktör hakem üçlüsü ile olabilecek en saçma yere sürüklendi. Bu görmezden gelinip 5 dk sonra tribünden istifa sesleri yükseldi. Salak saçma bir dolmuşluk var. Bir takım odaklar operasyon peşinde, onların peşinde de sürü psikolojisine sahip kitleler gidiyor. Bu noktada kimse ne kulübü ne de takımı düşünüyor. Sürü liderlerinin kendi kişisel ajandaları var. Leş gibi bir ortam.

Diğer yandan, kendince bir strateji izlerken Talisca ve Ramos gibi isimleri ortaya atan, bunları uzun bir süre pişiren daha sonra da puan kaybedilen bir maç sonrası yalanlayan yönetim daha ne kadar saçmalayacak çok merak ediyorum. Şu sorumsuz iletişim geldikleri günden beri her sezon var. Bu yüzden olan biten her şeyi görmeme rağmen kendilerini savunmak da zerre içimden gelmiyor. Bu kadar rahatlık sinirlerimi de bozuyor.
Sorun Pendik gibi takıma puan bırakmak oldu ama sanki 2. Haftadan lig bitmiş gibi davranmanın manası yok
Belki de hayırlı bir kayıp olabilir hocada futbolcularda ayağını denk alır ki milyon tane örneği var yaptık yine yaparız

Çevrimiçi annoca

bugün onana haberi gördüm 4 milyon diye. diyelim ki doğru aldığımız paraya sattık peki yıllık maaşı vardı onu verdik mi verecek miyiz nasıl oluyor bu iş

Çevrimdışı Talisca1903

Ben anlamıyorum yönetim kötü evet kadro henüz oturmadı evet bunların hepsinede kabulüm

İyi de kardeşim bu bizi ne zaman durdurdu yahu.Savaşmadan ne zaman bıraktık Şampiyonluk olamayacağımız belliymiş neye göre kime göre kesin olan nedir yahu çok gördük erken örmeyi

Daha sahada 1 tane yeni transferimiz yok devreye illa ki girecekler nedir bu karamsarlık

Kalecin var defans 4 lün tamam
Orta 3 lün tamam ki artı Ox var daha devreye almadığın
Sağ kanatın geldi sol kanatta renic var Cenk var Aboubakar elinde.
Bu yangın bilerek çıkartılıyor daha 2. Haftadan

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/firatgunayer/status/1694407344300454093?t=Bc1OivPkKOhmwqmWzsjfuw&s=19
Başarı kıstası koyduğun hedefe ulaşıp ulaşmamaya göre belirlenir evet amaçları beşiktaşı bitirmekse gayet başarılılar

Çevrimiçi annoca

berghuis-alexis sanchez-nino in

ghezzal-muleka-onana-montero out

benim kafam şunu almıyor ramosla görüşmek için bir bütçe ayırman lazım. heralde yıllık 2.5 da değildir. düşündükleri paranın yasına alexisi getirebilirsin. onanaya vereceğin bonservis ile berghusi getirebilirsin. muleka 3 milyon haberleri çıktı ghezzal 2.5-3.5 a raaht gider. onlada ninoyu getir olsun bitsin. gerçek hayatla fm'yi karışıtırıyorsun diyebilirsiniz ama çıkan rakamlar bu, yöneticiler duyumcular vs onlar da rakamalrı söylüyor. imkansız şeyler değil.

yukardakilere ek ersini de satıver hearlde 3-4 çıkar onada sezon başında taliplileri vardı.

bu transferler olsun sonra başarısız olursa şenol hocayı eleştirelim. iyi pilot sende de olsa atındaki araba da önemli.

Çevrimdışı Talisca1903

Dün akşama kadar yanan ev muhabbetine bir şey demezdim çünkü karşılarına rakip çıkmıyordu Hasan beyin açıklamasından sonra tüm söyledikleri geçersiz oldu

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/firatgunayer/status/1694405410550137021?t=mvuLSEbNWk7Z4FU7EvzLXw&s=19
ee sor o zaman. adamalr kaçıncı sıradaydı şampiyon oldular sen geçen yıldan beri doğranıyorsun. kuru gürültü anca. en basitinden şu pendik maçında colleyin attığı golü fb veya gs atsa iptal olur muydu, top zaten dışarı çıkmadı ama çıksın veya çıkmasın fark etmez yapamazlar ya da penaltı pozisyonu. kesin penaltı ama çalamazlardı o düdüğü. yok hesabını sorarız falan filan. tff başkanın bizle alakalı her hareketi ofsayt. masaya vurmalar, var kayıtlarında arada bizide yemeye çalışmalar olaya dahil bile değilken, imalı cümleler, sene başındaki toplantıda yaptığı hareketler. yap o zaman. gönder tff başındaki adamı görelim gücünü

Çevrimiçi sefaköykartali

Berghuis + Nino çek geç artık ya yeterrrr bütün camiayı boşu boşuna kaosa soktunuz.

Çevrimiçi murat

Demir ege varken Onana çok gereksiz bir hamle zaten. Ox da rahatlıkla gedsonu yedekler. Onana bütçesine de 10 numara alabilirdik.

ox bir fırsat transferi olarak görülrbilir.zamanında yapabilirliğini göstermiş.sakatlık olmazsa bonservissiz olduğunuda hesaba katarsak denenebilir.gedsonun yüzde ellisine de 6 milyon kbul edilebilir de onana da ne gördüler 4.5 verdiler.çok iyi araya giriyor desen yok,dripling yok,ara pas yok,uzaktan şut yok,fizik yok,kafa topu yok,defansif oyuncu defansı yok,hücumu zaten yok.gol atamayan golcü veya top tutamayan kaleci gibi.nesini beğenipte aldılar merak ediyorum.

Çevrimdışı Ravenman

https://twitter.com/firatgunayer/status/1694408177666703440?t=1RunTUr35ulbi5LmSZD1ag&s=19

Ey peki suç kimde? Adama sormazlarmı, stad olmadığı halde Vodafone koṣa koṣa geldi.

Şu an stad hazır, sen Vodafone'ı tutamadın, ve 8 ay başka sponsorda gelmedi. Niye acaba?

Sponsorlar demek senin yönetimine güvenmiyor. Bunu suçu taraftar değil, ekonomik ortamda değil. Bi rakiplere bak her hafta sponsor açıklıyorlar.

Çevrimdışı Ravenman

Yok arkadaş bunlar laftan anlamaz.

Biz sesimizi çıkarmasak bu yüzsüzler 2040'a kadar yönetimde kalır.

Yıldırın Demirören bile utandı gitti. Bunlar ondan daha başarız bile.

Demirören TFF'e karşı elini masaya vururdu, Beşiktaş elini kaldırırsa altında herkez ezilir diye bağırırdı.

Telegol'e bağlanıp Ahmet Çakar'a laf sokardı, Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe'ye ezik dedi.

Taraftar istiyor diye Del Bosque, Guti, Tigana, Quaresma, Simao, Adrian İlie, Delgado, Fernandes, Ferrari, Ernst, Fink, Mehmet Yozgatlı, Yusuf Şimşeği getirirdi.

Demirörenın elinde eski Inönü stadı vardı fakat bunlardan daha başarılıydı, oda 1 şampiyonluk ve 1 kupa kazandırdı.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/firatgunayer/status/1694405920430649397?t=bnlPZgxHbTIOkrjM2F5B6w&s=19
ya adam gelmeye hazırdı, yine pazarlık yapacaksınız diye 1 hafta sonra geldi ve gelemediği maçta puan kaybettik, az utanma olur be.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gecmisle ovunmek he yazik ya ezikliginde bu kadari
İşin komik yanı weghorst muhabbetinde man.united hocası çok istemese biz para falan kazanamazdık o işten. Kendilerine paye biçiyorlar ama. Larini beleş yolladın. Emirhan rıdvan keza onlarda 3 kuruşa gitti. Bunların elde tutulur tek olayları weghorst onlarıda utanmadan yüzümüze vurmaya çalışıyorlar. 50 milyonluk satış yapsalar vay halimize.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

İşin komik yanı weghorst muhabbetinde man.united hocası çok istemese biz para falan kazanamazdık o işten. Kendilerine paye biçiyorlar ama. Larini beleş yolladın. Emirhan rıdvan keza onlarda 3 kuruşa gitti. Bunların elde tutulur tek olayları weghorst onlarıda utanmadan yüzümüze vurmaya çalışıyorlar. 50 milyonluk satış yapsalar vay halimize.

iyi ki elimizde arda tarzı bir eleman yok, valla beleşe city'e yollarlardı kafayı yerdik
bipbipbupbup

Etiketler: