2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994096 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bugün yerli  orta saha haberi çıktı acaba bahtiyar işi yattı mı sözde pzt-salı burada olacaktı.
Cska oyuncunun gitmesinden memnun değilmiş. Sıkıntı çıkarıyorlarmış evraklarında. Şöyle düşün Atiba genç, sağlıklı halde bizde oynuyor ve başka bir kulübe transferi var. Sen kulüp, taraftar olarak buna kolay kolay razı olur muydun?

Çevrimiçi Mehmet57

Mert
Onur-Ramos-Bahtiyar-Masuaku
Amir
Ox-Gedson
Rashica-Abou-Rebic

💦

Çevrimdışı Sefa Kara

Merhabalar aranıza yeni katıldım. :)

Çevrimdışı beno1903

Hücumcu golcü laziiiim forvet olur forvet arkasi. Abou ya bisi olursa kim gol aticak

Çevrimiçi annoca

Hücumcu golcü laziiiim forvet olur forvet arkasi. Abou ya bisi olursa kim gol aticak
musa barrow

Çevrimiçi annoca

Cska oyuncunun gitmesinden memnun değilmiş. Sıkıntı çıkarıyorlarmış evraklarında. Şöyle düşün Atiba genç, sağlıklı halde bizde oynuyor ve başka bir kulübe transferi var. Sen kulüp, taraftar olarak buna kolay kolay razı olur muydun?
atiba verilmez verilmesi teklif dahi edilemez.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Merhabalar aranıza yeni katıldım. :)
Merhaba dostum, hoşgeldin aramıza

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Merhaba dostum, hoşgeldin aramıza

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbuldum teşekkür ederim.:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Bu gönderme fenaymış :)

https://twitter.com/HaberKartali/status/1691854915969187934
millette cahil cahil şampiyonluk kutlamasındaki görüntüyü niye paylaştınız diyordu. admin ince ve sağlam  :boxin:

Çevrimdışı sEuL

Gereksiz yere cok dillendiriliyor transferler.

Rashica transferinde oldugu gibi, bir oyuncuyu transfer mi etmek istiyorsun - oyuncunun takimi ve kendisi ile anlas imzalari attir ondan sonra istedigin gazeteciye bilgiyi sizdir. Ama kac aydir transferden sorumlu yoneticlerin cikip ilgileniyoruz diyor, teknik direktorun her firsatta oyuncuyu istiyorum diyor - bence hic geregi yok. Bir anda Gs'nin Rashica'da dustugu pozisyonda kendimizi buluruz. Oyuncu ve klubuyle anlasilmadiysa bu kadar dile getirilmesine anlam veremiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Rashica transferinde oldugu gibi, bir oyuncuyu transfer mi etmek istiyorsun - oyuncunun takimi ve kendisi ile anlas imzalari attir ondan sonra istedigin gazeteciye bilgiyi sizdir. Ama kac aydir transferden sorumlu yoneticlerin cikip ilgileniyoruz diyor, teknik direktorun her firsatta oyuncuyu istiyorum diyor - bence hic geregi yok. Bir anda Gs'nin Rashica'da dustugu pozisyonda kendimizi buluruz. Oyuncu ve klubuyle anlasilmadiysa bu kadar dile getirilmesine anlam veremiyorum.
oyuncu ve kulübüyle anlaşılmış sorun burda zaten evrak bekleniyor cska evrakları göndermiyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Doğru; transferlerin bu kadar çok dile düşmemesi gerekiyor. Son aşamaya gelindiğinde bitti dendiğinde açıklamak lazım. Ceyhun Kazancı sonrasında yönetim umarım bu konularda daha dikkatli olur. Bahtiyar işi bitti gibi sadece kulübü son bir umut oyuncuyu bırakmak istemiyor gördüğüm kadarıyla. Sportif direktörleri sorun çıkarıyormuş. Yakında transfer açıklanır sanırım.

Çevrimdışı GreenBook

yazdıklarında kesinlikle haklsın. özellikle abounun açacağı alanlar konusunda larin nerdeyse gol kralı oluyordu ama burda 3 sıkıntı var. para dengsi. diğer oyuncular ne yapar. kendini salih ve cenk yerine koy. ikinci konu pres. orda gedson 90 dk kendini yırtacak taslisca eh işte hafif tempo koşu yapacak. en büyük sıkıntı ise kim kimi kesicek. amir-gedson banko oynarlar. daha ox var. yerli sıkıntısı başka bir problem. bahtiyar gelicek dendi bir anda ses soluk kesildi. en büyük problem bu gözüküyor.
Haklısınız beyfendi olmazsa da yapcak bişey yok ben açıkçası taliscanın geleceğini sanmıyorum başından beri böyleydi görüşüm
Beşiktaş güzel transferler yaptı yapmaya devam edecek rashica takım savunması anlamında harika bir oyuncu
Talisca olmasa bile talisca gibi birini almalıyız

Çevrimdışı beno1903

musa barrow

Katiliyorum guclu topcu topu iyi sakliyo bilekleri iyi cok suratli diil ama uzaktan plase sutlari da var

Çevrimdışı GreenBook

Beşiktaş yönetiminden özellikle istirhamım
Bir transfer kovalıyorlarsa bunu basına sızdıranları yanlarına yaklaştırmasınlar , iş titizlikle yürütülsün karda yürü izini belli etme misali
Rekabet çetin ceviz bi hal almışken bu tedbir şarttır
Beşiktaşın yararına olacak belkide şampiyon yapacak önemde bir oyuncuyu sızdıranlar yüzünden rakibe kaptırabiliriz bu önemli bir mesele
İvedilikle uygulanmalı
Burası Beşiktaş gizlilik esastır

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şarkı detayı çok iyi ya...
sofrada iki kişilik hazırlanmış

Çevrimiçi sefaköykartali

Bi baba stopere şunu kurarız ya. Transfer kapandıktan sonra hücumcu bir orta saha daha gelirse zarar gelmez tabii.

Etiketler: