2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991322 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

Bir Soru.

Gelen ve gidenleri göz önüne getirin:

Sizce hangi takim daha güclendi, hangi takim zayifladi ?

Benim sahsi fikrim:

FB. Szalai ve Arda nin yerleri doldurulamadi. Sanki Dzeko Valencia kadar atamaz. Cengiz mevcutlardan daha iyi degil. Tete -Tadic- Sczimanski arti, Kaleci Sorun. TD daha büyük sorun. Fener bence geriledi (-)

GS. Iyi olan orta sahaya Demirbay geldi. Zaha iyi oynayan Keremi zorunlu kesecek. Zaniola Rashica gitti. Bence su ana kadar eksi (-)

BJK. Saissin ve Redmondun yerleri dolduruldu. Rashica Gezhal dönemzese yerinde oynar. OX-Onanadan biri fazla. Belki ikiside yedek olurlar. 10 numara eksikligi var.
Zaten hazir olan Besiktas gücünü korudu. Bence En büyük eksik ilk 11lik yerli oyuncu.

Kisacasi: bence GS ve Fener geriledi. Biz gücümüzü koruduk. Iki Transferle cok daha iyi duruma geliriz. Stoper ve 10 numara lazim
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ankarakartal06

Bir Soru.

Benim sahsi fikrim:

FB. Szalai ve Arda nin yerleri doldurulamadi. Sanki Dzeko Valencia kadar atamaz. Cengiz mevcutlardan daha iyi degil. Tete -Tadic- Sczimanski arti, Kaleci Sorun. TD daha büyük sorun. Fener bence geriledi (-)

GS. Iyi olan orta sahaya Demirbay geldi. Zaha iyi oynayan Keremi zorunlu kesecek. Zaniola Rashica gitti. Bence su ana kadar eksi (-)

BJK. Saissin ve Redmondun yerleri dolduruldu. Rashica Gezhal dönemzese yerinde oynar. OX-Onanadan biri fazla. Belki ikiside yedek olurlar. 10 numara eksikligi var.
Zaten hazir olan Besiktas gücünü korudu. Bence En büyük eksik ilk 11lik yerli oyuncu.

Kisacasi: bence GS ve Fener geriledi. Biz gücümüzü koruduk. Iki Transferle cok daha iyi duruma geliriz. Stoper ve 10 numara lazim

demirbay Tolga ciğerci vol 2 yazın bunu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

alpacino muydu o arkada görünen got fadhet dan bir fotoydu sanırım
Sevdiği kız başkasına giden bu nedenle kafayı yiyen, çıldıran bir karakter Ali Cabbar adında

Çevrimdışı Zafer55

Bahtiyar işi ne oldu? Hiç ses soluk yok

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz Turuc icin ne diyorsunuz, Umut Meras ile takas?

Umut futbolcu olmadigina gore bence bedava dahi verilir.

Çevrimiçi Necmi

Sevdiği kız başkasına giden bu nedenle kafayı yiyen, çıldıran bir karakter Ali Cabbar adında
cabbar dedikleri omuymuş 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir Soru.

Benim sahsi fikrim:

Saissin yeri dolmadı  Kafası çalışan lider özellikli bir stoper ihtiyacımız var 

Çevrimdışı levitate

Deniz Turuc icin ne diyorsunuz, Umut Meras ile takas?

Umut futbolcu olmadigina gore bence bedava dahi verilir.
umut'la takas ise mükemmel iş, barrow ya da pepe deniz gelirse yatabilir deniyor ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyar işi ne oldu? Hiç ses soluk yok
olacak sanırım ruslar çok yokuşa sürüyormuş anlaşma oldu diye biliyorum ama ruslar evrakları geciktiriyor deniyor

Çevrimiçi Necmi

umut'la takas ise mükemmel iş, barrow ya da pepe deniz gelirse yatabilir deniyor ama
onlar zaten yattı artık bence en fazla bir boşluk açabiliriz oda stoper için olur birde bahtiyar gelir kapanır transfer yerli rotasyonları saymıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Hocam,

Simdi bana kizacaksin ama, Mbappe yi Talisca ya Tercih ederim..

:D
yok daha neler mpabbe de kim oluyor derken uyandım bir aydınlanma geldi😎

Çevrimdışı Koa_lAA

Pepe yi çok istemekteyim.. bizim ligde cok is yapar... Keşke becerevilseler ama sanırım rasika olumca iptal oldu... Keşke olaydı..

Bu arada bizim hoca büyük ihtimalle Raşit i iyilesirse 10 numarada falan dener... Hatta orada uzman yapabilir arkadaşı... Oraya transfer o yüzden beklemiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Nasılsınız? :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Nasılsınız? :)

ramos talisca nöbetindeyiz :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı abdusta

ramosun yerine genç quarrezma alınırdı  saygılar

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin

Çevrimiçi Samet Demir

Nerelerdesin abi özlettin kendini.

Saygılar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Nereye gidiyor acaba

Çevrimdışı Karabay

abdusta abi hoş geldin sana kötü bir haberim var quaresma futbolu bıraktı. Saygılar

Etiketler: