Sosyal medyada lüzumsuz bir kesim ramos diye tutturmuş gerçekten beşiktaşı düşünüyorsan mantıklı düşünüceksin bu işin maaliyet boyutu war. Bir anlık heyecanla hareket edilmez
ramosun maliyetine 38 yaşındaki ramosu mu 27 yaşında taliscayı mı alıp 3 sene lige ambargo koyarsın ?
Ona vericeğin paraya talisca + diğer mevkii’deki eksiklerini tamamlarsın
Sırf transfer çalımı atıcaz diye bol keseden diğer mevkiileri düşünmeden sallamamak gerektiğini öğretemedik şu tayfaya
Fazla macera aramaya gerek yok talisca ve maliyeti
Bakımından makul bir kaç takviye rakiplere korku verir
Ramos isminin kalitesi tartışılmaz ama gerek warmı
Son dakika yapacağımız takviyelerle psikolojik üstünlüğü zaten ele geçireceğiz taliscaya mali bakımdan engel çıkartıcak ismi ısrarla medya üzerinden yönetime dayatmak da ne bileyim
Neyse güzel başlayacağız lige güzel şeyler olacak
Ramos'un Talisca'dan daha pahali olacagi kanisina nasil vardin?
Talisca'nin bonservisi de var, maasi da fazla fark etmiyordur Ramos'la. Sponsorsa Talisca'ya sponsor olup Ramos'a olmayacak biri olacagini zannetmem.
Ben de Ramos'u Talisca'ya tercih ederim. 37/38 yasinda adama o parayi vermeyi dogru buldugumdan degil, sadece stoper ihtiyacinin su an forvet arkasi ihtiyacindan bana gore daha buyuk oldugundan.
Hucum hattimiz istedigimiz kadar kaliteli olsun, bence Colley-Amartey-Necip'le cuvallariz. Savunma onunde de Amir oynuyor, stoperleri cok rahatlatacak birisi de degil.
Benim tercihim ikisi de olmaz. Gidip Nino'yu alalim. Hem kafanda performans, sakatlik anlaminda soru isareti olmaz, hem satabilecegin oyuncu. Hem oyuncu tiplemesi olarak tam aradigin adam.
Edit: yillik 12 milyon euro gibi bir rakam okudum. Bu para'ya sponsor olsa bile olmaz, olmamali.