2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991110 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Pepe ve Guti yapın bir krallık ihtiyacımız var elimizdeki bombacılarla olacak iş değil adamlar sağ bek Salih Dursun'u zor savundu. :)

Çevrimdışı Savaş

Talisca'nın sponsorundan önce stada sponsor bulalım.
Kişisel bi sponsor olacaksa olsun abi. Biraz para koysunlar. Diğer türlü sen bende yönetiriz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

bunda okey ol  yani daha ne istiyorsun Mpabbe mi😎

Hocam,

Simdi bana kizacaksin ama, Mbappe yi Talisca ya Tercih ederim..

:D
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Deniz Türücü de alıyoruz sanırım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1691704531795497451

Rashica paradan çok oynamak için bizi seçtiğini anlıyorum.
Otobanspor'a gitseydi , fırsat bulamayacagını kendi de biliyor.
Camiamıza hayırlı olsun.  :claps:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bence bu kötü bir söylem. Bizim için ne kadar önemliyse onlar içinde bir o kadar önemli oyuncu. Geçen sene gs nin aldığı 30 milyonluk adam Rachica nın arkasında yedek bekledi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bence bu kötü bir söylem. Bizim için ne kadar önemliyse onlar içinde bir o kadar önemli oyuncu. Geçen sene gs nin aldığı 30 milyonluk adam Rachica nın arkasında yedek bekledi.

Örneğin Amir gs'de olsaydı yedek mi kalacaktı? Tersine o takımda bana göre orta sahada yeri en banko  futbolcu olurdu Amir. Rachica da benzer olurdu bana göre. İşin şov yönüne fazla kaçmadan görevini, sorumluklarını yerine getiren takımın performansını üst seviyelere çıkaran futbolcular biraz fazla küçümseniyor insanımızın gözünde.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yok Rachica'yı kötülemek için demedim ben yanlıs anlatmıs olabilirim.
Tete'yi aldılar + Barıs Yılmaz felan var, bizim daha çok ihtiyacımız vara kısmına dikkat cekmek istedim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

tüm bu operasyonlar sırasında cenk ve salih'in sözleşme sorunlarını çözmeyi de unutmazlar umarım. yerli rotasyonu için çok çok kıymetli bu iki parçayı 1 milyon euro vermek istemediğimiz için üzmek kadar saçma bir şey yok. bir de bütün sezonu yedek geçireceği az çok belli olan amartey'e 1.7 onana'ya 1.5 garantiyi yapıştırmışken. bu dengesizlikler takım kimyası için kötüdür. amartey-onana maaşlarını görmesek bir şey demeyecektim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafe Krunic geçen sene Tonali ile birlikte Milani çekip çeviren oyuncuydu.
Amir ile de milli takımdan birliktelikler var.
Hem febeye de gereken cevabı vermek adına muhteşem bir hamle olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rashicadan 12-13 skor, Rebic’ten 12-13 skor çok rahat alırız. Orta saha için de benzer skor katkısını verecek oyuncu lazım.

Çevrimiçi Necmi

oyuncunun gs’de oynadığını öğrenmişlerdir, kısmında ironi yapıyordum  aslında
yürütülmüş bir operasyon da olabilir ama yönetime olan inancımı etkilemedi açıkçası
yaptıkları bir doğru iş elbette bunca rezilliği örtmez ona bir sözüm yok ama olayları farklı değerlendirmek gerekiyor burda konu yönetim değil beşiktaş ve camia önemli olan bir kaç yerli paçavrayla beşiktaşa çalım attıklarını sanan dünkü bebeleri itin bir tarafına soktular bu anlık olay değil bu transfer sezonu beşiktaşta kalıcı etkiler bırakacaktı bunu önleyen doğru bir adım atıldı hocaları transferi maçtan sonra öğreniyor önemli olan transferin yapılması değil yapılış şekli rakibinin aylardır pişirdiği tam alınacak kıvama getirdiği oyuncuyu ruhları duymadan ellerinden alıyorsun oyuncu uçakta gelirken haberleri oluyor hemen araya girmiş fiyat arttırmış beşiktaş almasın diye çabalamışlar ama iş işten geçmiş ne renkli basını ne taraftarı nede yönetimleri söyleyecek laf bulamıyor bu başarıdır sevelim yada sevmeyelim yiğidin hakkı yiğide verilir
Birine gitsin derken adil olamıyorsan yaptığın eleştiri eleştiri olmaktan öteye gitmez haklıyken bile haksız yapar
Burda önemli olan birilerini linç etmek değil bunu yaparsan beşiktaşı kaybedersin
Hayatımızın hiç bir tarafında eleştiri mekanizmasını doğru kullanamıyoruz buda faydadan çok zarar veriyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yaptıkları bir doğru iş elbette bunca rezilliği örtmez ona bir sözüm yok ama olayları farklı değerlendirmek gerekiyor burda konu yönetim değil beşiktaş ve camia önemli olan bir kaç yerli paçavrayla beşiktaşa çalım attıklarını sanan dünkü bebeleri itin bir tarafına soktular bu anlık olay değil bu transfer sezonu beşiktaşta kalıcı etkiler bırakacaktı bunu önleyen doğru bir adım atıldı hocaları transferi maçtan sonra öğreniyor önemli olan transferin yapılması değil yapılış şekli rakibinin aylardır pişirdiği tam alınacak kıvama getirdiği oyuncuyu ruhları duymadan ellerinden alıyorsun oyuncu uçakta gelirken haberleri oluyor hemen araya girmiş fiyat arttırmış beşiktaş almasın diye çabalamışlar ama iş işten geçmiş ne renkli basını ne taraftarı nede yönetimleri söyleyecek laf bulamıyor bu başarıdır sevelim yada sevmeyelim yiğidin hakkı yiğide verilir
Birine gitsin derken adil olamıyorsan yaptığın eleştiri eleştiri olmaktan öteye gitmez haklıyken bile haksız yapar
Burda önemli olan birilerini linç etmek değil bunu yaparsan beşiktaşı kaybedersin
Hayatımızın hiç bir tarafında eleştiri mekanizmasını doğru kullanamıyoruz buda faydadan çok zarar veriyor
Ceyhun Kazancı'dan neden hazzetmediğim bu kulüpte yeri olmadığına inandığımın bir kanıtı bence bu Rachica transferi. Cevabını merak ettiğim bir soru var sadece. Ceyhun Kazancı'nın Rashica transferinden haberi var mıydı? Bence yoktu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Rafe Krunic geçen sene Tonali ile birlikte Milani çekip çeviren oyuncuydu.
Amir ile de milli takımdan birliktelikler var.
Hem febeye de gereken cevabı vermek adına muhteşem bir hamle olur.
bence fenere cevap vermemiz gerekmiyor bu işi sulandırmaya gerek yok sonuçta açık açık yapılmış transfer fenerin istediğini biliyormuyduk biliyorduk o daha fazla verdi aldı bu ticaret sonuçta ortada bir pazar var ve herkes onu kullanıyor biz bize karşı gizli kapaklı yapılan işlere cevap verelim yeter

Çevrimiçi Necmi

Ceyhun Kazancı'dan neden hazzetmediğim bu kulüpte yeri olmadığına inandığımın bir kanıtı bence bu Rachica transferi. Cevabını merak ettiğim bir soru var sadece. Ceyhun Kazancı'nın Rashica transferinden haberi var mıydı? Bence yoktu.
haberi olsaydı eğer herkesin haberi olur transferde yatardı bence oyuncunun tr yetkili menejerinin haberi olmamış bizden bile en fazla bir yada iki kişinin haberi vardır çebinin ingiltereye neden gittiği belli oldu

Çevrimiçi kartalizma190399

Sosyal medyada lüzumsuz bir kesim ramos diye tutturmuş gerçekten beşiktaşı düşünüyorsan mantıklı düşünüceksin bu işin maaliyet boyutu war. Bir anlık heyecanla hareket edilmez
ramosun maliyetine 38 yaşındaki ramosu mu 27 yaşında taliscayı mı alıp 3 sene lige ambargo koyarsın ?
Ona vericeğin paraya talisca + diğer mevkii’deki eksiklerini tamamlarsın
Sırf transfer çalımı atıcaz diye bol keseden diğer mevkiileri düşünmeden sallamamak gerektiğini öğretemedik şu tayfaya
Fazla macera aramaya gerek yok talisca ve maliyeti
Bakımından makul bir kaç takviye rakiplere korku verir
Ramos isminin kalitesi tartışılmaz ama gerek warmı
Son dakika yapacağımız takviyelerle psikolojik üstünlüğü zaten ele geçireceğiz taliscaya mali bakımdan engel çıkartıcak ismi ısrarla medya üzerinden yönetime dayatmak da ne bileyim
Neyse güzel başlayacağız lige güzel şeyler olacak

Ramos'un Talisca'dan daha pahali olacagi kanisina nasil vardin?
Talisca'nin bonservisi de var, maasi da fazla fark etmiyordur Ramos'la. Sponsorsa Talisca'ya sponsor olup Ramos'a olmayacak biri olacagini zannetmem.
Ben de Ramos'u Talisca'ya tercih ederim. 37/38 yasinda adama o parayi vermeyi dogru buldugumdan degil, sadece stoper ihtiyacinin su an forvet arkasi ihtiyacindan bana gore daha buyuk oldugundan.
Hucum hattimiz istedigimiz kadar kaliteli olsun, bence Colley-Amartey-Necip'le cuvallariz. Savunma onunde de Amir oynuyor, stoperleri cok rahatlatacak birisi de degil.
Benim tercihim ikisi de olmaz. Gidip Nino'yu alalim. Hem kafanda performans, sakatlik anlaminda soru isareti olmaz, hem satabilecegin oyuncu. Hem oyuncu tiplemesi olarak tam aradigin adam.

Edit: yillik 12 milyon euro gibi bir rakam okudum. Bu para'ya sponsor olsa bile olmaz, olmamali.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 12:22:42 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Necmi

Yok Rachica'yı kötülemek için demedim ben yanlıs anlatmıs olabilirim.
Tete'yi aldılar + Barıs Yılmaz felan var, bizim daha çok ihtiyacımız vara kısmına dikkat cekmek istedim.
iş öyle değil rachica onlar için önemli oyuncuydu fiyatı yüksekti düşürmeye uğraşıyorlardı tete kapalı kutu ne vereceği şüpheli onuda fenere çalım olsun diye aldılar bir taraftarları itiraf etmiş fener istemese adını bilmediğimiz bir oyuncu demiş kayıpları büyük tadını çıkaralım ispatlanmış bir oyuncuyu aldık

Çevrimiçi Necmi

yok tete yedek kalırdı heleki gs kadrosunda geçen sene kanıtladı kulübede oturmayacağını o profilde bir oyuncuya bizim gs kadar ihtiyacımız yok o işi amir yapıyor zaten

Çevrimiçi Necmi

Hocam,

Simdi bana kizacaksin ama, Mbappe yi Talisca ya Tercih ederim..

:D
merak etma talisca sevdasına oda Mbappe yi tercih eder 😂

Çevrimdışı levitate

Deniz Türücü de alıyoruz sanırım

pozitif hamle serdar'ı da beğenirim orada

ama çok uzatmadan salih'in sözleşme işi çözülmeli, çok kıllanıyordur şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medyada lüzumsuz bir kesim ramos diye tutturmuş gerçekten beşiktaşı düşünüyorsan mantıklı düşünüceksin bu işin maaliyet boyutu war. Bir anlık heyecanla hareket edilmez
ramosun maliyetine 38 yaşındaki ramosu mu 27 yaşında taliscayı mı alıp 3 sene lige ambargo koyarsın ?
Ona vericeğin paraya talisca + diğer mevkii’deki eksiklerini tamamlarsın
Sırf transfer çalımı atıcaz diye bol keseden diğer mevkiileri düşünmeden sallamamak gerektiğini öğretemedik şu tayfaya
Fazla macera aramaya gerek yok talisca ve maliyeti
Bakımından makul bir kaç takviye rakiplere korku verir
Ramos isminin kalitesi tartışılmaz ama gerek warmı
Son dakika yapacağımız takviyelerle psikolojik üstünlüğü zaten ele geçireceğiz taliscaya mali bakımdan engel çıkartıcak ismi ısrarla medya üzerinden yönetime dayatmak da ne bileyim
Neyse güzel başlayacağız lige güzel şeyler olacak
ramos gs nin gizli gizli yürüttüğü bir proje maydonoz olmak doğru zaten mayıs ayında hamle yapmışız türkiyeyi düşünmüyorum diye cevap vermiş gs ilgilenince bak burayı düşünüyorsan bizde varız demişizdir

Etiketler: