2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991118 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yuh noluyor.
yönetime o kadar söylendinizki sonunda sıyırdılar
Çebiyi en son şanzelizede kafasında bir huni psg kulüp binası nerde diye sorarken görmüşler

Çevrimiçi Samet Demir

abdusta abi hoş geldin sana kötü bir haberim var quaresma futbolu bıraktı. Saygılar
Deme öyle abime yeni kavuştuk matem tutmaya gider sonra.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

kerek kalafatı Çoruma satmışız ki bedava satmışızdır ama asıl büyük bomba sonraki satıştan % 30 pay koymuşuz neler oluyordu :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi COB

Deniz Türüç yerli kanat olarak iyi bir alternatif olur. Çok katkı vermese bile, özellikle uzaktan şut tehdidi olan birisi, üstüne birde Umut Meraş'tan bizi kurtarıyorsa, çok olumlu transfer diye bakarım.

Yanlız, Rashica'dan sonra Deniz'in gelmesiye kanat ve kanat forvet bölgesi kalabalıklaştı. Ghezzal, Rashica, Rebić, Cenk, Semih, Emrecan ve gelirse Deniz demek oluyor ki şu durumda bir yada iki oyuncu muhakkak gidecek. Tahminen Ghezzal ile Emrecan gider. Ikinci opsiyon Muleka'nın satılıp Cenk'i Abou'nun yedeği konumuna getirtip, Ghezzal,Rashica,Rebic, Deniz ve Semih ile kanat rotasyonunu tamamlamamız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı beno1903

Defans lazimda ramos lazimmi bilmiorum. Öncelin ortasaha ve +1 kanat

Çevrimdışı murat baltacı

Bu Rashica çok mu iyi ben hiç izlemedim fakat renkli forumda Erden Timur'a, Dursun'a ve yönetimlerine ana avrat küfür ediyorlar.

Gedson Vakası Volume 2 diyorlar, çalım diyorlar, istifa diyorlar.

https://www.gscimbom.com.tr/threads/besiktas-rashicayi-transfer-etti.243820/page-3
Normalde izlemem bunların maçlarını ama Şenol hocam sayesinde yukarı çıkınca belki renklilerin arasından sıyrılıp sürpriz bir şampiyonluk gelirmi diye son beş altı maçlarını izledim kesinlikle şampiyonluklarında iki kilit oyuncu var icardi ve rashica özellikle rashica sahaya karakter koyuyordu baskı yapması rakibi bozması kritik yerlerde yaptığı işler muazzam o yüzden alınmasına çok sevindim Şenol hocamla ghezal katkısı bile verebilir gs yi kudurtmakta cabasi yönetimi eleştirsemde hakkını vermek lazım iyi iş çıkardılar.  İyide bir stoper bulursak işler bizim adımıza daha kolay olacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

İyi bir stoper ve talisca ile şampiyonluk oranımız %51 olur. Mulekadan kurtulup oraya abou sonrası için yatırım yapmak lazım işler iyi giderken abou sakatlansa cezalı olsa çok zorlanırız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sefaköykartali

Muleka’ yı sat, Barrow + Sazonov + orta saha çek bitir transferi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

ghezzal'ın kayınvalidesi ve oğlu kaza yapmış, fransa'ya gitmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

bugün yerli  orta saha haberi çıktı acaba bahtiyar işi yattı mı sözde pzt-salı burada olacaktı.

Çevrimiçi annoca

sene başında hem muleka hemde ersine teklif var deniyordu. hadi muleka mısıra gitmek istememiş de ersin işi ne oldu bir anda kesildi.

Çevrimdışı GreenBook

Ramos'un Talisca'dan daha pahali olacagi kanisina nasil vardin?
Talisca'nin bonservisi de var, maasi da fazla fark etmiyordur Ramos'la. Sponsorsa Talisca'ya sponsor olup Ramos'a olmayacak biri olacagini zannetmem.
Ben de Ramos'u Talisca'ya tercih ederim. 37/38 yasinda adama o parayi vermeyi dogru buldugumdan degil, sadece stoper ihtiyacinin su an forvet arkasi ihtiyacindan bana gore daha buyuk oldugundan.
Hucum hattimiz istedigimiz kadar kaliteli olsun, bence Colley-Amartey-Necip'le cuvallariz. Savunma onunde de Amir oynuyor, stoperleri cok rahatlatacak birisi de degil.
Benim tercihim ikisi de olmaz. Gidip Nino'yu alalim. Hem kafanda performans, sakatlik anlaminda soru isareti olmaz, hem satabilecegin oyuncu. Hem oyuncu tiplemesi olarak tam aradigin adam.

Edit: yillik 12 milyon euro gibi bir rakam okudum. Bu para'ya sponsor olsa bile olmaz, olmamali.
Ramos dediğimiz adam 7-8 m maaş istediği konuşuluyor böyle adamlar avrupa da 3’e 5’e oynar türkiyeye getireceksen beni pamuk eller cebe der imza parası maaş derken batırırlar adamı
Ülke futbolunun durumunu bilipde buraya gelmesi için sağlam paralar akıtman lazım
artı imza parasıda ister 4-5 m euro 13 m euroya telabül eder şimdi sen bu parayı kariyerinin son zamanlarında olan 37 yaşındaki adama mı verirsin yoksa 27 yaşında genç diri ve her kritik maçta kapanan takımlara karşı frikikle maç aldıran taliscayı mı ?
Dikkat ettiyseniz şampiyon olamamanın en büyük nedenlerinden biride kapanan takımları açamamak bunu sadece abou ile sağlayamayız ki takımda frikik atıcak adam yok
Talisca hem frikik hem uzaktan şutlarıyla yazıyor şenol hoca gedsondan bitiriciliği konusunda şikayetçi sadece onun dışında dört dörtlük adam zaten ama talisca her problemi çözüyor bakıldığında
kapanan takımları frikik golleriyle avlaman lazım 13 m euroya maal olsa bu Ramos,
Taliscayı 6 m maaşa ikna etsen 10-12 m bonservis versen 17-18 m para
4-5 daha verip taliscayı almak daha mantıklı şu iki oyuncuyu kıyaslamak bile gülünç aslında :)
Yıllık 12 m değil ya 7-8 m muhabbeti dönüyodu tahminim odur ki talisca gelmek için fedakarlık yapar yeterki kulübünü kafaya alalım tek sıkıntı maaş konusu olsun takım içi dengeler konusunda talisca da eğer Beşiktaşı istiyorsa gerekli fedakarlığı göstericektir zaten çinde arabistanda paraya doymuştur 🙂 artık feda demenin zamanı
12 m mümkün değil yani sanmam
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 17:27:57 GreenBook ]

Çevrimdışı GreenBook

Bizim ligimizde çirkeflik ön planda
Kazanmaman için 11 kişi defans yaptırtan teknik direktörlerin korkulu rüyası Talisca’yı getir dert tasa kalmasın
Ya frikikten yazar ya uzaktan şutlarıyla
Bu sene dahada çok kapanacaklar kilit açıcı lazım
Talisca gibi adamlar kırk yılda bir gelir zaten kimse sana kalkıp her transfer döneminde 15 m eurolar harca demiyor ama talisca buna değer bunu anlaması lazım sayın çebinin

Çevrimiçi annoca

abou
rebic             rashica
       gedson ox
            amir
masu bahtiyar ? onur
           mert

sergen zamanında arka direk larin gibi rebicte bu pozisyonda çok gol atar gibi. rashica belki ghezzal kadar süper orta kesemez ama verileri gayet iyi ayrıca rebicte larinden iyi.

Çevrimdışı Ravenman

Ramos'un yerine Baktiyarı alsan, geri kalan parayı Taliscaya harca.

Ama Ramos dünya starı, Popescu ve Pepe'den daha çok şöhreti var.

Ramos ve Talisca ikisi birden gelse Kartal Yuvasında forma kalmaz.

Çevrimdışı celiker1

Ben okeyim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk hedef Konfederasyon kupası olmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı GreenBook

Yeni stoperimiz tamam zaten

Çevrimiçi annoca

bu kilit açmaktan kasıt tam olarak nedir. şut mu ara pas mı bir anda çalım ve dribling mi? futbol takım oyunu muleka varken ki oyun ile rebic varken ki oyun arasında dağlar kadar fark var. kilit açmaya o kadar ihtiyaç duyar mıyız. abou rebic ox cenk uzaktan şut çekme potansiyeli olan adamlar. deniz gelirse yerli olarak onunda uzaktan şutları gayet iyi. gedson dribling ve çalım atıp bir anda pozisyon çıkartabilecek oyuncu. rashica rakip ceza sahasında top kapıp abouyu kaleciyle baş başa bırakabilecek biri. amir diagonal paslar ile kanatları ve forveti yine kaleciyle baş başa bırakabilir. duran top çalışıp kornerden veya serbest vuruşlardan defanslarından dahi gol attırabilirsin. takımda kilit açıcak bir çok oyuncu var ve hepsinin farklı meziyetleri var.

eyv talisca muazzam oyuncu sponsorla gelse tabikide isterim ama dengeyi de bozma ihtimali var. talisca gelirse önde pres sıkıntısı da yaşanır. gelirse kimi oynatmıcaksın en büyük soru işareti de bu. avrupadaki zengin kulüplerden olsam 60-70 den sonra oyuna sokmak için talisca gibi birini isterdim ama bizim için çok lüks.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 17:48:19 annoca ]

Çevrimdışı GreenBook

bu kilit açmaktan kasıt tam olarak nedir. şut mu ara pas mı bir anda çalım ve dribling mi? futbol takım oyunu muleka varken ki oyun ile rebic varken ki oyun arasında dağlar kadar fark var. kilit açmaya o kadar ihtiyaç duyar mıyız. abou rebic ox cenk uzaktan şut çekme potansiyeli olan adamlar. deniz gelirse yerli olarak onunda uzaktan şutları gayet iyi. gedson dribling ve çalım atıp bir anda pozisyon çıkartabilecek oyuncu. rashica rakip ceza sahasında top kapıp abouyu kaleciyle baş başa bırakabilecek biri. amir diagonal paslar ile kanatları ve forveti yine kaleciyle baş başa bırakabilir. duran top çalışıp kornerden veya serbest vuruşlardan defanslarından dahi gol attırabilirsin. takımda kilit açıcak bir çok oyuncu var ve hepsinin farklı meziyetleri var.

eyv talisca muazzam oyuncu sponsorla gelse tabikide isterim ama dengeyi de bozma ihtimali var. talisca gelirse önde pres sıkıntısı da yaşanır. gelirse kimi oynatmıcaksın en büyük soru işareti de bu. avrupadaki zengin kulüplerden olsam 60-70 den sonra oyuna sokmak için talisca gibi birini isterdim ama bizim için çok lüks.
Kastım 90 dk boyunca defans yapan bir puana razı mantaliteyi yenmek
Abou nun taliscaya açacağı alanlar sonrası taliscanın neler yapabileceği hepimizin malumu bence
Frikik atıcak frikiği yazıcak kapalı savunmalara karşı frikikle maç kazandırıcak çok yönlü bir oyuncu kendisi
Bu yönlerini de dikkate almak lazım rakiplerin yaptığı transferlere bakıldığında halen taraftarın beklentisi büyük bu ateşi talisca söndürür
Yinede göreceğiz bakalım şuanki kadromuz elbette güzel

Çevrimdışı beno1903

37 yasında ramos beni pek heyecanlandırmıyo. Bence bütün transferleri durdurup taliscayı bitirmemiz lazım. Daha sonra da öncelik kanat - yedek golcü - defans olmalı

Çevrimiçi annoca

Kastım 90 dk boyunca defans yapan bir puana razı mantaliteyi yenmek
Abou nun taliscaya açacağı alanlar sonrası taliscanın neler yapabileceği hepimizin malumu bence
Frikik atıcak frikiği yazıcak kapalı savunmalara karşı frikikle maç kazandırıcak çok yönlü bir oyuncu kendisi
Bu yönlerini de dikkate almak lazım rakiplerin yaptığı transferlere bakıldığında halen taraftarın beklentisi büyük bu ateşi talisca söndürür
Yinede göreceğiz bakalım şuanki kadromuz elbette güzel
yazdıklarında kesinlikle haklsın. özellikle abounun açacağı alanlar konusunda larin nerdeyse gol kralı oluyordu ama burda 3 sıkıntı var. para dengsi. diğer oyuncular ne yapar. kendini salih ve cenk yerine koy. ikinci konu pres. orda gedson 90 dk kendini yırtacak taslisca eh işte hafif tempo koşu yapacak. en büyük sıkıntı ise kim kimi kesicek. amir-gedson banko oynarlar. daha ox var. yerli sıkıntısı başka bir problem. bahtiyar gelicek dendi bir anda ses soluk kesildi. en büyük problem bu gözüküyor.

Etiketler: