2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991191 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Ramos 2 sene daha oynar oraya o tip bir oyuncu lazım zaten ama zor transfer en kötü gs falan alırsa vereceğinden daha fazla para verir.
bende öyle düşğnüyorum fiyatı artırmak için özellikle bugün girilmiştir diye. Yaşı da 37 kendine bakıyor eyv ama bu da bir soru işareti? He geçen yıl gayet iyiydi. Şunu biliyorum amacı para olsa araba giderdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Ramos'tan olumlu dönüş bekliyormuş bizimkiler.

Çevrimiçi Samet Ç

bende öyle düşğnüyorum fiyatı artırmak için özellikle bugün girilmiştir diye. Yaşı da 37 kendine bakıyor eyv ama bu da bir soru işareti? He geçen yıl gayet iyiydi. Şunu biliyorum amacı para olsa araba giderdi.
Meksika'dan 7 milyon verdiler kabul etmedi

Çevrimdışı levitate

ahmet bulut ramos için devredeymiş deniyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Acaba şu karadenizle alakalı borçları tamamen bitrme doğru mu? Tadic için para kısıldı ama şimdi peş peşe transferler geliyor? Ya da sponsorla kesin anlaşıldı.

Çevrimiçi murat

Toplam maaş kaç oldu acaba?yarı yarıya düşürmüşlerdi gelirler daha fazla düştü.2 oyuncudan tasarruf edeyim derken sezonları çöpe attılar.
Bu seferde fazla mı açılıyoruz acaba.yeni gelenler içinde 2.5 altı alan yok galiba.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 01:43:07 murat ]

Çevrimdışı levitate

ramos iyi hoşta pepe 40'ına geldi hala top oynuyor ramos babaya araplar bile teklif götürmedi, biraz endişelendiriyor
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Toplam maaş kaç oldu acaba?yarı yarıya düşürmüşlerdi gelirler daha fazla düştü.2 oyuncudan tasarruf edeyim derken sezonları çöpe attılar.
Bu seferde fazla mı açılıyoruz acaba.yeni gelenler içinde 2.5 altı alan yok galiba.
Sanırım sağlam bir sponsor gelecek. Başka mantıklı açıklaması yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Serhan Çetinsaya Ramos'u takip etmiş.

Çevrimiçi umutow

ramos iyi hoşta pepe 40'ına geldi hala top oynuyor ramos babaya araplar bile teklif götürmedi, biraz endişelendiriyor
geçen sene 42 maç oynamıs psgde. performans versin isterse 50 yasında olsun

Çevrimdışı sEuL

Ziyech ismi falan gordum forumda, Rashica’nin gelisiyle oyle birsey olmaz diye umut ediyorum.

Bizden uzak olsun o arkadas.

Rashica’yi izlemedim ve tanimiyorum pek. Umarim aglattigimiz kadar vardir ve Gedson v2 vakasi olur. Hayirli olsun.

Çevrimiçi Necmi

Acaba şu karadenizle alakalı borçları tamamen bitrme doğru mu? Tadic için para kısıldı ama şimdi peş peşe transferler geliyor? Ya da sponsorla kesin anlaşıldı.
aklımda tadiç için bilerekmi fiyat yükselttiler diyor
Maşallah hacıağa gibi para harcıyorlar bu iş sponsor işi olamaz maaşlar deli rakamlara ulaştı
Battı balık yan gider demiş olmasınlarda

Çevrimiçi Necmi

Ziyech ismi falan gordum forumda, Rashica’nin gelisiyle oyle birsey olmaz diye umut ediyorum.

Bizden uzak olsun o arkadas.

Rashica’yi izlemedim ve tanimiyorum pek. Umarim aglattigimiz kadar vardir ve Gedson v2 vakasi olur. Hayirli olsun.
ziyechi yoklarlarsa gs için fiyat yükseltmek için olur
Rashica gs deyken izlemedim birkaç saattir deli gibi araştırıyorum atiba gibi tam bir asker gs yi bu kadar ağlattığımıza göre doksandan sokmuşuz gibi görünüyor tadını çıkaralım sonrasına bakarız 😂

Çevrimdışı mellfred

rachida ile  transferi kapattık bana kalırsa
millet ne uçmuş twitter’da  taliscalar pepe’ler ramoslar ziyechler…
tam fiyat performans adamı bize teklif edilmiştir biz de bu oyuncunun geçen yıl gs’de oynadığını öğrenmişizdir.
hazır olmuş oyuncu üstelik transfer çalımı olacak
fomoya kapılmayın

Çevrimiçi Necmi

rachida ile  transferi kapattık bana kalırsa
millet ne uçmuş twitter’da  taliscalar pepe’ler ramoslar ziyechler…
tam fiyat performans adamı bize teklif edilmiştir biz de bu oyuncunun geçen yıl gs’de oynadığını öğrenmişizdir.
hazır olmuş oyuncu üstelik transfer çalımı olacak
fomoya kapılmayın
gs patagonya liginde oynuyor ya şimdi öğrenmişlerdir onda oynadığını 😂 adamın tr menejeri gs eski oyuncusu ve fanatik gsli az önce açıklama yapıp menejerliğini bıraktığını söyledi haberide yokmuş bu bile anlık gelişmediğini uzun zamanlı bir plan olduğunu gösteriyor trde yetkisi olan menejeri bile bypas etmişler resmen transfer çalımı atmışlar işde kabul edelim iyi iş çıkartılmış gedson tarifesi uygulanmış yönetimi sevmem ama karşı cevap vermek için bile yapıldıysa helal olsun derim adamların istediği okanın sürekli alacağız istiyorum dediği oyuncuyu söküp almışlar yani senin dediğin gibi basit birşey değil
İyi bir işi küçültmeyin bence birileri sürekli yanlış yapıyor diye her yaptığı yanlış olmaz doğruyada doğru demek gerekir

Çevrimdışı mellfred

oyuncunun gs’de oynadığını öğrenmişlerdir, kısmında ironi yapıyordum  aslında
yürütülmüş bir operasyon da olabilir ama yönetime olan inancımı etkilemedi açıkçası

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Herkese selamlar günaydın  :biggrinking: :biggrinking:

hayırlı işler bol güneşler  :bandit: :bandit: :D :D

Çevrimiçi tolga1903

Bu futbol akılsızlarından beklemem ama bizim redmond'a yakın ve geçen sene gerçekten gs'nin fazla göz önünde olmasa da en etkili oyuncularından olan milot rachitsa'yı bi yoklasalar keşke ona buna 5 6 verip duruyorlar bu çocuk için de çıkılır o rakamlara. Hem yaşı uygun hem tam bir takım oyuncusu, rakip beki defansta ofansta yıldırana kadar mücadele eder ve adamı sağ önde oynattiklari için şut tehdidini gözardı ettiler geçen sene, bizim sol öne cuk oturur. Saçma sapan afrikalı santrafor orijinli oyunculara 5m verene kadar git getir şu çocuğu hazır fırsat bulmuşken sol öne at gözün arkada kalmaz.

Ne yalan söyleyeyim belki de son zamanlarda en sevindigim transfer oldu. Tam da bahsettiğim rakamlara bitirmişler demek ki 3 ay boyunca taraftarı delirtmeye gerek yokmuş yönetim. Ceyhun'un saçma sapan transferlerinden sonra ilaç gibi geldi şu çocuk.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Talisca1903

Ben okeyim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunda okey ol  yani daha ne istiyorsun Mpabbe mi😎

Çevrimdışı tuncaboylu

Sponsor karsilarsa bence bir sorun yok. Diğer adamlar bunu sorun yaratırsa biz vermiyoruz siz de sponsor bulun alın denilebilir ne var ki bunda.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Talisca'nın sponsorundan önce stada sponsor bulalım.

Çevrimdışı GreenBook

Sosyal medyada lüzumsuz bir kesim ramos diye tutturmuş gerçekten beşiktaşı düşünüyorsan mantıklı düşünüceksin bu işin maaliyet boyutu war. Bir anlık heyecanla hareket edilmez
ramosun maliyetine 38 yaşındaki ramosu mu 27 yaşında taliscayı mı alıp 3 sene lige ambargo koyarsın ?
Ona vericeğin paraya talisca + diğer mevkii’deki eksiklerini tamamlarsın
Sırf transfer çalımı atıcaz diye bol keseden diğer mevkiileri düşünmeden sallamamak gerektiğini öğretemedik şu tayfaya
Fazla macera aramaya gerek yok talisca ve maliyeti
Bakımından makul bir kaç takviye rakiplere korku verir
Ramos isminin kalitesi tartışılmaz ama gerek warmı
Son dakika yapacağımız takviyelerle psikolojik üstünlüğü zaten ele geçireceğiz taliscaya mali bakımdan engel çıkartıcak ismi ısrarla medya üzerinden yönetime dayatmak da ne bileyim
Neyse güzel başlayacağız lige güzel şeyler olacak
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 07:39:44 GreenBook ]

Etiketler: