2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991326 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Abicim biz niye gecmis bonservis bedellerine, bir zamanlar niyete vs bakarak oyuncu degerlendirmesi yapiyoruz ki? Su an 2023'teyiz, bu kafa'yi bir turlu cozemiyorum. Ben de her gece Angelina Jolie'ye niyetleniyorum, ama henuz olmadi yani, oluru da yok. Niyet'ten bana ne. Atalanta ve Milan istese bu oyunculari alirmiydi? 1000x alirdi. Milan'in bir zamanlar takip edip begenmeyip almadigi oyuncu'yu alinca sevinelim mi, ne yapalim?

Ridvan mevzusu guzel bak. Ridvan bizde nasil forma sansi buldu? Goztepe deplasmaninda 2 solbekimiz sakatlandi, baska oyuncu devsiremedik, zorla oynatildi. Siritmadi, forma sansi bulmaya devam etti. O 2 sakatlik olmasa sittin sene forma sansi bulmazdi, muhtemelen ertesi sene 2. lig takimina kiralanip gozden kaybolurdu. Emirhan keza oyle, biz ligden koptuktan sonra ve sakatlak olduktan sonra zorla oynadi. Normal sartlarda asla oynamazdi. Semih de oyle. Sezon basinda Senol Gunes'in kafasinda Semih'i oynatmak mi vardi sence? Halil gelmedi, diger kanada transfer gelmedi, mecburen oynatti. Oynatirken de bu arada takimin yedek sagbekini de onune koydu, yanis anlama. Bu oyuncular en azindan rotasyona girebilecek veya yedek bekleyecek kadar oynayabiliyormus demek ki. Ama senin antrenorun onlarin potansiyelini tartip bilerek oynatmiyor, elde baska imkan kalmayinca mecburiyetten oynatiyor. Elestirdigimiz tam da bu zaten. Bu oyuncular son care olarak gorulmesin, degeri neyse o deger gosterilsin. Deger demek de illa ilk 11 ciksin catir catir oynasin demek degil. Ilk 18'den sonra 19. oyuncu olmak da bir deger teskil ediyor.
hocam seni çok gergin görüyorum öncelikle papatya çayı içmeni tavsiye ederim.

şu an demir ege ve semih hariç kim var. kartal ümraniye de ne oynadı da bizde ne oynayacak. berkay vardar oynama garantili gitti ki bazı özel yaşam sıkıntıları konuşuldu emirhan delibaş göztepe şans bulamamış. ersin sene başı yaptıkları ortada. demir ege ve semihte şans buluyoralr. daha çok çalışırlar daha çok şans buluralr. orta sahadan şut çekerse de ... bulur o şansı.

necip yıllarca oturdu kulübede. kaç tane hoca geldi diğer alt yapı oyuncuları yerine ona şans verdi. necip de bu kulübün alt yapısından çıkma. niye genç  pırpır daha hızlı daha esnek daha iştahlı gençler necibi bile kesemiyor. torpilli falan dicemde hocaları geçtim yönetimler değişti o hala orda.

Çevrimdışı autopsy

Genel anlamda soylediklerine katiliyorum. Altyapi'daki oyuncular genelde kaliteli olmuyor. Ama senin kacirdigin nokta ve taraftarin genel olarak kacirdigi nokta su; altyapidan cikan her oyuncun Sergen veya Nihat olacak diye birsey yok. Altyapidan oyuncu'yu rotasyon veya yedek olarak da tutabilirsin.

Mesela senin elinde kaliteli ve istikrarli bir Masuaku var. Onun yedegi U. Meras yerine yerli solbek olabilir altyapi'dan.
Veya bu takimin 5. acik oyuncusu veya 3. forveti Semih olabilmeli.
Atiyorum Kerem Atakan (1.5 milyon euro sanirim, az para degil), Umut Meras (1 milyon euro), Tayfur Bingol gibi adamlari icimizden cikartmaliyiz.
Altyapi bunlari cikartacak kadar da kotu degil.
Oyuncularin su an bulundugu yere bakarak cok kotuymus demek ki demek de bence dogru degil.
Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa genc bu beceremez kafasiyla o nokta'dan sonra donus zor olur, ultra yetenekli degilse.
Ultra yetenekli olmayan adami da bir zahmet bu takimin hocasi evirsin cevirsin en azindan yedek oyuncu kivamina getirebilisin. Getirebilmeli bence.

Ha, Senol Gunes hic gencleri gelistirmek istemeyebilir. Eyvallah. O zaman Emrecan'a niye para verdik?

Altyapı bunları çıkartmayacak kadar kötü değil demişsin. Hayır kötü.

Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa demişsin. Tamamen hayal mahsulü. Sizin anlamadığınız şey şu; Forma verilmez alınır.

Beşiktaş'ın 3 forveti Semih olabilmeli diyorsun ya hani. Aramızdaki fark şu; sen hayal ettiğinin gerçek olmasını istiyorsun, bense o hayalin gerçek olmadığını görüyorum. Rakibi 3 e 1 yakalamışken 70 metreden şut çeken adam değil Beşiktaş'ın 3. forveti olmak, süper ligin herhangi bir takımında dahi oynayamaz.

Umut Meraş'ın yerini kimle dolduracaksın mesela altyapıdan ? İsim verirsen tartışalım.

Hayallerinizi gerçek sanmayı bırakın. Beşiktaş'ın altyapısı hiçbir şey üretemiyor son dönemde. En iyileri Emirhan ve Rıdvan'dı. Rıdvan sürekli sakatlanan bir adam ve olmadı işte gördüğünüz gibi. Nsakala'yla rotasyona girmeseydi çok daha erken sakatlanıp gidecekti. Az oynamasına rağmen en iyi olduğu sezonun bile yarısında kayıptı. Emirhan'ı da görüyoruz işte. O da mı Çorumspor'a gitti ve hoca oynatmadı. Nerede ? İnanmak istediğiniz şeyler üzerine teori kuruyorsunuz. Hiçbirinin gerçekliği yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Alanya ve Besiktas'ta catir catir oynadi ve oynuyor. Her halukarda saydigim takimlar ister.
Benim temennim Besiktas'in iyi oynayan oyuncusuna hak ettigini verip sozlesmesinin uzatilmasi, bu renklilik oluyorsa bilemem, nasil dusunursen dusunmekte serbestsin.
fb cincona gitsin yada yatsın oynamasın diyorsun ağzından çıkanı kulağın duysun yorumunu yap Beşiktaşa  hakaret edecek şekilde konuşma

Çevrimdışı Talisca1903

Arkadaşlar benden size tavsiye bilmediğiniz oyuncularla ilgili hocanın ona ne rol biçeceğini de bilmeden bu kadar eder, şu kadar eder yorumları yapmayın. Bu iş bu kadar düz mantık bir iş değil. Özellikle son 10 yılda teknik direktörler çok fazla önem kazandı. Bahtiyar takımın çok kritik bir oyuncusu haline de gelebilir, vasat da kalabilir. Sonuç itibarıyla gerzek bir yerli kuralı var ve inanılmaz faydasını görme ihtimalimiz de var. Her çok mevkide oynayan adam Necip değildir, her çok mevkide oynayan adam Atiba da değildir. Biliyor musunuz hocanın ne planladığını ? Hayır. Şu an eksik olduğumuz yer özellikle hücum rotasyonu. Oraya kalite katacak derinliğe ulaşırsak gerisini Şenol Hoca'nın bir şekilde çözeceğini düşünüyorum. Bu adam futbolu hepinizden fazla biliyor, havanda su dövmeyin. Bir izleyelim yahu adamı. Kaç tane CSKA maçı izlediniz hayatınızda ? Gençler hatırlamaz 100. yıl şampiyonluğu alınan sezonda Beşiktaş Kaan Dobra'yı aldı. Adam Kocaelispor'da yardımcı forvet rolünde oynuyordu. Nouma, Ahmet Dursun, İlhan, Pancu var ne gerek var diye böğürdü herkes. Pancu ön liberoya, Kaan Dobra 3-5-2 nin sağ kanadına dönüştü o sezon. Ligin içinden geçtik. Kendinizi futbol profesörü sanıyorsunuz ama değilsiniz. En azından bir izleyin. Ben nötrüm çünkü bilmiyorum. Bilmeden Necip ilan etmenin bir manası yok.
hay ağzın bal yesin tam olarak budur

Çevrimdışı Talisca1903

Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa demişsin. Tamamen hayal mahsulü. Sizin anlamadığınız şey şu; Forma verilmez alınır.

Beşiktaş'ın 3 forveti Semih olabilmeli diyorsun ya hani. Aramızdaki fark şu; sen hayal ettiğinin gerçek olmasını istiyorsun, bense o hayalin gerçek olmadığını görüyorum. Rakibi 3 e 1 yakalamışken 70 metreden şut çeken adam değil Beşiktaş'ın 3. forveti olmak, süper ligin herhangi bir takımında dahi oynayamaz.

Umut Meraş'ın yerini kimle dolduracaksın mesela altyapıdan ? İsim verirsen tartışalım.

Hayallerinizi gerçek sanmayı bırakın. Beşiktaş'ın altyapısı hiçbir şey üretemiyor son dönemde. En iyileri Emirhan ve Rıdvan'dı. Rıdvan sürekli sakatlanan bir adam ve olmadı işte gördüğünüz gibi. Nsakala'yla rotasyona girmeseydi çok daha erken sakatlanıp gidecekti. Az oynamasına rağmen en iyi olduğu sezonun bile yarısında kayıptı. Emirhan'ı da görüyoruz işte. O da mı Çorumspor'a gitti ve hoca oynatmadı. Nerede ? İnanmak istediğiniz şeyler üzerine teori kuruyorsunuz. Hiçbirinin gerçekliği yok.
Sergen bile defanstaki fiziksel eksikliğinden dolayı nsakala oynatıyordu çünkü hava toplsrında Rıdva çok yetersizdi hücum dönğşleri kontraların çoğunu nsakala kesiyordu

Çevrimdışı autopsy

Sergen bile defanstaki fiziksel eksikliğinden dolayı nsakala oynatıyordu çünkü hava toplsrında Rıdva çok yetersizdi hücum dönğşleri kontraların çoğunu nsakala kesiyordu

Aynen öyle, Hatta o sezon tüm hucum planı Rosier, Ghezzal üzerin kuruluydu. Larin de ikinci santrafor olarak sürekli içeriye girdiğinden sol bekte temposu ve fiziksel gücü yüksek bir savunmacıya ihtiyaç vardı. Sergen de biliyordu Rıdvan'ın Nsakala'dan daha teknik olduğunu ama o tempoyla o kadar maç trafiği olan sezonu Rıdvan'ın kaldıramayacağı belliydi. Kaldıramadı da zaten. Nsakala oynamasın ya, Sergen genç düşmanı ya demek işin basit yönü.

Çevrimiçi kartalizma190399

Kulübünün ilk 11'de oynattığı sözleşmesi olan bırakmak istemediği 24 yaşındaki oyuncuyu bonservissiz ya da 1-2 milyona mı almayı mı bekliyorsun? Atiba alalım kenarda dursun işe yarar belki diye alınmadı. Yabancı sınırının şimdikinden daha fazla olduğu bir dönemde ( o zamanlar 5 veya 6 yabancı hakkı olması lâzım) oynasın diye alınmıştı. 30 yaşında kulüpsüz gençlerin önünü kesecek bir oyuncuyu almıştık. Şu an Bahtiyar için verdiğiniz tepkiyi o zamanlar da Atiba için verirdiniz.
Bahtiyar'ın Tayfur Bingöl'den farkı sol beki de yedekleyebilmesi. Sol bekte Masuaku yokluğunda Onur Bulut'u gördüğünüzde çemkirmeyin o zaman. Gençlerden Oğuzhan var o yedekler diyeceksen Oğuzhan senelerdir var ve senelerdir ilk 11'in yükünü kaldıracak oyunu oynayamıyor. Zaten 2 seneye kadar Oğuzhan'ı da genç kategorisinden çıkarıp Necip muamelesi yapmaya başlayacaksınız. Necip 17 yaşındayken suçlu oynatmayan Hoca 30 yaşına geldiginde oynatıldığında artık moruk kategorisine girdiğinden oynatıldığında suçlu yine oynatan Hoca. Bundan sonra bir fuybolcuyu oynatmadan önce yaşına bakacağız anlaşılan

O para’ya birakmiyorlarsa almazsin hocam. Oyuncunun bizdeki rolu belli. Sana gore farki sol bek yedekleyebilmesi. Tayfur Bingol de kariyerinde solbekte oynadi, onu gectim. Sol bek yedegin olarak Umut var. Onu da gectim. Sol bek yedegi icin as sol bekinin 2 kati bonservis bedeli odemezsin. Boyle bir planlama olmaz.

Arkadaşlar benden size tavsiye bilmediğiniz oyuncularla ilgili hocanın ona ne rol biçeceğini de bilmeden bu kadar eder, şu kadar eder yorumları yapmayın. Bu iş bu kadar düz mantık bir iş değil. Özellikle son 10 yılda teknik direktörler çok fazla önem kazandı. Bahtiyar takımın çok kritik bir oyuncusu haline de gelebilir, vasat da kalabilir. Sonuç itibarıyla gerzek bir yerli kuralı var ve inanılmaz faydasını görme ihtimalimiz de var. Her çok mevkide oynayan adam Necip değildir, her çok mevkide oynayan adam Atiba da değildir. Biliyor musunuz hocanın ne planladığını ? Hayır. Şu an eksik olduğumuz yer özellikle hücum rotasyonu. Oraya kalite katacak derinliğe ulaşırsak gerisini Şenol Hoca'nın bir şekilde çözeceğini düşünüyorum. Bu adam futbolu hepinizden fazla biliyor, havanda su dövmeyin. Bir izleyelim yahu adamı. Kaç tane CSKA maçı izlediniz hayatınızda ? Gençler hatırlamaz 100. yıl şampiyonluğu alınan sezonda Beşiktaş Kaan Dobra'yı aldı. Adam Kocaelispor'da yardımcı forvet rolünde oynuyordu. Nouma, Ahmet Dursun, İlhan, Pancu var ne gerek var diye böğürdü herkes. Pancu ön liberoya, Kaan Dobra 3-5-2 nin sağ kanadına dönüştü o sezon. Ligin içinden geçtik. Kendinizi futbol profesörü sanıyorsunuz ama değilsiniz. En azından bir izleyin. Ben nötrüm çünkü bilmiyorum. Bilmeden Necip ilan etmenin bir manası yok.

Nasil bir planlama icinde oldugumuzu Senol Gunes’e Onana transferi soruldugunda gorduk zaten. Sene basindan beri goruyoruz adi gecenlerden, gerceklesen transferlerden nasil inanilmaz bir planlama oldugunu. Eminim Zaynutdinov icin de derin titiz bir calisma yapilmistir, gunlerce analiz yapilip istisare edilmistir, inanilmaz bir arastirma sonucu bu isime ulasilmistir evet.
Ben diyorum ki 4 hafta sonra goruselim, var misin?

Çevrimdışı Talisca1903

iyi bir takımımız kurt bir hocamız ve her türlü pisliği çirkefliği yapabilecek  bir yardımcı hocamız da oldu  2-3 ön taraf kaliteli oyuncuyla tadiç fred zaniolo zaha felan kralını tanımam takar geçeriz inanmayan otobüse binmesin  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı autopsy

Nasil bir planlama icinde oldugumuzu Senol Gunes’e Onana transferi soruldugunda gorduk zaten. Sene basindan beri goruyoruz adi gecenlerden, gerceklesen transferlerden nasil inanilmaz bir planlama oldugunu. Eminim Zaynutdinov icin de derin titiz bir calisma yapilmistir, gunlerce analiz yapilip istisare edilmistir, inanilmaz bir arastirma sonucu bu isime ulasilmistir evet.
Ben diyorum ki 4 hafta sonra goruselim, var misin?

Nötrüm diyen adama var mısın demekte ne bileyim, iyi güldürdün. Arkadaş güzel demiş, papatya çayı iyidir.

hocam seni çok gergin görüyorum öncelikle papatya çayı içmeni tavsiye ederim.

şu an demir ege ve semih hariç kim var. kartal ümraniye de ne oynadı da bizde ne oynayacak. berkay vardar oynama garantili gitti ki bazı özel yaşam sıkıntıları konuşuldu emirhan delibaş göztepe şans bulamamış. ersin sene başı yaptıkları ortada. demir ege ve semihte şans buluyoralr. daha çok çalışırlar daha çok şans buluralr. orta sahadan şut çekerse de ... bulur o şansı.

necip yıllarca oturdu kulübede. kaç tane hoca geldi diğer alt yapı oyuncuları yerine ona şans verdi. necip de bu kulübün alt yapısından çıkma. niye genç  pırpır daha hızlı daha esnek daha iştahlı gençler necibi bile kesemiyor. torpilli falan dicemde hocaları geçtim yönetimler değişti o hala orda.

Yahu ben mevcut isimler uzerinden birsey soylemiyorum ki, genel bir elestiri yaptim. Xx oynasin yy oynasin kafasinda degilim, genel olarak altyapi oyuncularina bakis acisini elestiriyorum. Semih bence de o sucu cekmemeliydi, hataydi. Mactan sonra kufurlu konusmasi daha da buyuk hata. Ama bu hata onu potansiyelsiz de yapmiyor, en fazla hafif simarik yapar. 1 hafta evvel wonderkid dedigimiz elemani da 1 hafta sonra cop yapmayalim, biraz orta yolu bulalim. Semih anlatildigi kadar iyiyse (ben bilmiyorum, o kadar takip etmiyorum) en azindan 3. santrfor olarak sure almasi gereken oyuncu. O forma’yi ver, gerisini kendisi tamamlasin. Haftaya Neftci rovans macinda bence hem Demir Ege hem Semih ilk 11’de baslamali. Ama elenme korkusuyla ikisi de baslamayacak bence. Gorecegiz.

Not: Ajax, Feyenoord veya PSV bu konumda olsa hem Semih hem Demir Ege rovans macinda baslardi, PSV CL on elemesi gibi kritik bir maca 18 yasindaki Babadi’yi ilk 11 baslatarak basladi sezona
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 19:27:59 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Nötrüm diyen adama var mısın demekte ne bileyim, iyi güldürdün. Arkadaş güzel demiş, papatya çayı iyidir.
inat ya genel kanı kapalı kutu yazdım 3 kere neyini anlamıyor yok iyi dediniz yok iyi dediniz aman hadi be

Adaletli bir ortamda, potansiyeli dogru olctugun bir ortamda forma verilmez alinir evet.
Ama genclere karsi on yargili dinozor cesaretsiz hocalarla, bunlar simarik veya tecrubesiz kelimelerinin aninda dokuldugu ortamda, 19-20 yasin cok genc sayildigi ortamda forma verilmez alinir lafi curuyor. En son altyapimizdan cikan 2 oyuncu Ridvan ve Emirhan. Ikisi de bana gore bizde en azindan rotasyon oyuncusu olabilecegini gosterdi, ikisinin transferinden 10 milyon euro kasamiza koyduk. Ikisi de bilerek isteyerek planlanarak forma sansi bulmadi. Sakatliklar sayesinde zorunluluktan oynadi. Sakatliklar olmasaydi ve egrisine dogrusuna denk gelmeseydi ikisi de 2. lig takimina kiralanip kaybolup gidecekti. Biz de Corumspor’da bile oynayamadi Ridvan diye kendimizi avuturduk.
Hani mevcut duruma bakarak dogruydu yanlisti kanisina variyorsunuz ya? N’Sakala su an nerede Ridvan nerede? Onu da yazarsaniz karsilastiralim bi.

Çevrimdışı Talisca1903

Bizden başka kimsede yok gençler oynasın masalı iblis bir sene takıldı terimle cicaldo morutan felan ki bunlarda yabancı baktı işin ucu ... saarıyor seneye başladı transfere

yok yok Avrupadan elenelim sıkıntı yok demir ege semih oynasın

zamanı gelince iyiyse oynar zaten

Çevrimdışı Talisca1903

Adaletli bir ortamda, potansiyeli dogru olctugun bir ortamda forma verilmez alinir evet.
Ama genclere karsi on yargili dinozor cesaretsiz hocalarla, bunlar simarik veya tecrubesiz kelimelerinin aninda dokuldugu ortamda, 19-20 yasin cok genc sayildigi ortamda forma verilmez alinir lafi curuyor. En son altyapimizdan cikan 2 oyuncu Ridvan ve Emirhan. Ikisi de bana gore bizde en azindan rotasyon oyuncusu olabilecegini gosterdi, ikisinin transferinden 10 milyon euro kasamiza koyduk. Ikisi de bilerek isteyerek planlanarak forma sansi bulmadi. Sakatliklar sayesinde zorunluluktan oynadi. Sakatliklar olmasaydi ve egrisine dogrusuna denk gelmeseydi ikisi de 2. lig takimina kiralanip kaybolup gidecekti. Biz de Corumspor’da bile oynayamadi Ridvan diye kendimizi avuturduk.
Hani mevcut duruma bakarak dogruydu yanlisti kanisina variyorsunuz ya? N’Sakala su an nerede Ridvan nerede? Onu da yazarsaniz karsilastiralim bi.
ikisi de bende değil ya banane nerdeyse nerde sanki Rıdvan uçup kaçıyor

Bizden başka kimsede yok gençler oynasın masalı iblis bir sene takıldı terimle cicaldo morutan felan ki bunlarda yabancı baktı işin ucu ... saarıyor seneye başladı transfere

yok yok Avrupadan elenelim sıkıntı yok demir ege semih oynasın

zamanı gelince iyiyse oynar zaten

3-1’in rovansinda senin camia olarak 5 gomlek altinda takima karsi ilk 11’de 2 tane “genc” oyuncuyu kotaramayip elenecek kadar plansizsan zaten elen. O zaman Konferans ligi playoff’unu bile hak etmiyorsun demek.

Çevrimdışı beno1903

Coutinho talisca pepe git 3 ünüde al gel alabilirsen

Çevrimdışı autopsy

Tamam abicim ben pes ettim. Altyapı hocalarının, o organizasyonu kuranların hiç suçu yok. Hepsi Şenol Güneş'le Sergen'in suçu. İyi oyuncu yetişmemesinin tek suçlusu A takım hocaları. Diğerleri kusursuz. Semih'e de Şenol dedi 3 e 1 yakalamışken 70 metreden vur diye. Rıdvan'ın fiziksel yetersizliğinin sebebi de Sergen, ben kabul ettim.

ikisi de bende değil ya banane nerdeyse nerde sanki Rıdvan uçup kaçıyor

Isine gelince altyapida’ki oyuncular Corum’da bile yapamadi yeteneksizmis.
N’Sakala sorulunca bana ne. Hhahaha. Feci guldum.
N’Sakala bizden sonra Neuchatel Chamax’a gitti, 3 mac oynadi. Su an kulupsuz, kimse istemiyor.

Tamam abicim ben pes ettim. Altyapı hocalarının, o organizasyonu kuranların hiç suçu yok. Hepsi Şenol Güneş'le Sergen'in suçu. İyi oyuncu yetişmemesinin tek suçlusu A takım hocaları. Diğerleri kusursuz. Semih'e de Şenol dedi 3 e 1 yakalamışken 70 metreden vur diye. Rıdvan'ın fiziksel yetersizliğinin sebebi de Sergen, ben kabul ettim.

Ben onlarin sucu yok hepsi altyapidan Messi yetistiriyor mu dedim canim benim?
Zincir’deki herkesin sucu var, ama A takim hocalarini bundan asla ayirmam. Siz genclerin oynamamasi cok normal, A takim hoca’sini sucsuz ilan ediyorsun. Ben onun DA sucu var diyorum. Yonetiminden tut altyapi hocasina, medyasina, taraftarina kadar hepsinin sucu var. A takimi hocalarinin DA.

Çevrimdışı Talisca1903

3-1’in rovansinda senin camia olarak 5 gomlek altinda takima karsi ilk 11’de 2 tane “genc” oyuncuyu kotaramayip elenecek kadar plansizsan zaten elen. O zaman Konferans ligi playoff’unu bile hak etmiyorsun demek.
Hayd oradan bizim hayallarimiz büyük koca Beşiktaş burası eleneceksen elenmiş yazdıkların çok sinir bozucu olmaya başladı  bize set yaz konuş sorun yok ama takıma eleneceksen elen kanferans playy off haketmiyorsun felan olmuyor

Kartal Yuvasından aldığımız poşeti atamıyoruz biz üzerinde arma var diye  öyle ağızlara sakız yapılacak takım değil Beşiktaş klavyene dikkat et

Çevrimdışı Talisca1903

Zincir’deki herkesin sucu var, ama A takim hocalarini bundan asla ayirmam. Siz genclerin oynamamasi cok normal, A takim hoca’sini sucsuz ilan ediyorsun. Ben onun DA sucu var diyorum. Yonetiminden tut altyapi hocasina, medyasina, taraftarina kadar hepsinin sucu var. A takimi hocalarinin DA.
Beşiktaş A takımı oyuncu yetiştirme yeri değildir.A takım adı üstünde hakeden oynar futbolcunun yaşlısı genci yerlisi yabancı olmaz iyidir yada kötüdür

Çevrimdışı autopsy

Evet CANIM BENİM. A takım hocaları suçsuz. Hatta hiç sevmediğim Valerian Ismael'i de hiçbirini oynatmasaydı da suçlamazdım. Sen daha kimin görevinin ne olduğunun farkında değilsin. Sergen Yalçın ve Şenol Güneş yönetimlerin kösteğine rağmen 3 şampiyonluk kazandırdı bu kulübe. Onların görevi oyuncu hazırlamak değil hazır oyuncuyu oynatmak ve işlerini de başardılar. Ben senin gibi hayaller üzerinden değil gerçekler üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş altyapısı ne başardı peki ? A takım hocalarının bu işte etkisi %1 dahi değildir. Boş muhabbet.

Hayd oradan bizim hayallarimiz büyük koca Beşiktaş burası eleneceksen elenmiş yazdıkların çok sinir bozucu olmaya başladı  bize set yaz konuş sorun yok ama takıma eleneceksen elen kanferans playy off haketmiyorsun felan olmuyor

Kartal Yuvasından aldığımız poşeti atamıyoruz biz üzerinde arma var diye  öyle ağızlara sakız yapılacak takım değil Beşiktaş klavyene dikkat et

Gercekten yazilanlari anlama kapasiten cok dusuk. Yazdiklarimi anlamiyorsun, cumlelerin icinden isine gelenip secip secip isine gore yorumlayarak yorum yapiyorsun. Biraz yazilanlari anlamaya calis, yazar ne demek istemis diye dusun. Ben mi Besiktas’i kucuk goruyorum yoksa 3-1’in rovansinda Neftci Baku’ye karsi eleniriz korkusuyla 2 genci ilk 11’de gormek istemeyen kisi mi kucuk goruyor. Neyse, bu yazdigimi da anlamazsin muhtemelen. Bir daha da cevap yazmayacagim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşin ilginci sen Semih'i sahaya sürüyorsun çocuk 70 metreden şut atıyor o zamana kadar oynatmadı diye suçlanan Hoca bu sefer de oynattığı için suçlu oluyor daha yeni wonderkid ilan edilen Semih bir anda Batuhan ilan ediliyor bundan bir şey olmaz o hareketle Beşiktaş kariyeri bitti deniyor . Sergen Yalçın ne zaman Rıdvan'ı oynattıysa her seferinde sakatlandı Rıdvan. Suçlu yine gitti Sergen oldu. Tamam o zaman sakat sakat sahaya sürseydi o zaman Sergen Hoca. O zaman sahada pişer sakatlanmamayı öğrenirdi. Aşırı genellemeci bir bakış açısı bu ' Gençler oynasın ' . Oyuncu genç ya da yaşlı olduğu için değil hak ettiği için oynar. Genç oyuncuyu sırf genç olduğu için oynatırsan o oyuncuyu kaybedersin. Ama o genç oyuncu seni dinliyordur , özel hayatına, yemesine içmesine antrenmanına dinlenmesine dikkat ediyordur. Sen de oyuncuyu ödüllendirir yüreklendirir ilk 11'de şans tanırsın . Yok Serdar Saatçi, Rıdvan, Emirhan örneklerinde olduğu gibi taraftar olarak bunları şımartırsan bunlar da olmadan oldum havalarına girer kariyerlerini baltalar

Etiketler: