2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990026 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Vallahi içimde kötü bir his var bu kadar partayı malinovskiye vereceğimize son güne kadar Talisca kovalarım
abi hadi bonservis işini çözdün malinovskye ayırdığın parayla al nassr ikna ettin. yıllık maaş ne olacak. malinovskye vereceğin yıllık max 3 milyon. talisca düşse düşse 8 e düşer. aradaki fark 5 milyon. 3 yıllık anlaşsan 15 milyon demek. talisca gelirse kesin şampiyon olursak amenna ama olamazsak ... talisca için özel sponsor lazım sadece oyuncuyu getirtmek için ama bunlar daha stada sponsor bulamadı.

Çevrimdışı Ravenman

iyi diye tutturan yok forum genel kanı kapalı kutu olduğu ama sen kötü diye ısrar ediyorsun millette merak ediyor herhalde bayağı izledin kesin kanıya varmak için belirt bunu herkes aydınlansın

Yahu halen Bahtiyarı savunuyorsun, inanılır gibi değil.

98 pozisyonda oynamıṣ adamın neyini izleyecen?

CSKA hangi bölgede adam eksildiyse orda oynatmış sonunda baktılar kalecilik yapamiyor nasıl kurtulacağız beklediler bizim gibi bir enayi gelene kadar.

Yahu bizim Necipe 1 milyon veren takım varsa koşa koşa giderim biletini ben alırım bavullarınıda taşırım havaalanında.

Biz gittik CSKA'nın Necipine 5 milyon verdik, şu an Rusya'da 30 gün bayram ilan ederler.

Çevrimiçi Samet Demir

CSKA hangi bölgede adam eksildiyse orda oynatmış sonunda baktılar kalecilik yapamiyor nasıl kurtulacağız beklediler bizim gibi bir enayi gelene kadar.

Yahu bizim Necipe 1 milyon veren takım varsa koşa koşa giderim biletini ben alırım bavullarınıda taşırım havaalanında.

Biz gittik CSKA'nın Necipine 5 milyon verdik, şu an Rusya'da 30 gün bayram ilan ederler.
Yerli kimi alacağız rotasyona

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

oxlade kontrolden geçiyormuş, dün de vazgeçtik deniyordu

koca bir sirk yazık şu kulübe
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

oxlade kontrolden geçiyormuş, dün de vazgeçtik deniyordu

koca bir sirk yazık şu kulübe
Bi allahin kulu çıkıp açıklama yapmıyor ki. Kupa kazanınca hocadan önce kadraja girer ama bunlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Bahtiyar tartışmaları gereksiz çünkü her iki tarafın da argümanları eksik. A hocası Nskala'yla şampiyon olur. B hocası Masuaku'yla içerde Trabzon, Fenerbahçe ve Başakşehir'e gol atamaz. Oyuncunun başarısını sadece kendi özellikleri değil ona verilecek rol de belirler. Sonra biz B hocasından bir bok olmaz deyince Şenol'cu oluruz. Sonra Şenol gelip zamanında bok atılan oyuncularla 6 ayda ligin içinden geçer. Adana'ya  ve Fener'e  deplasmanda 4, GS'ye içerde 3 sallar. Sonra da birileri gelip Şenol genç düşmanı muhabbeti yapar. Şu alınacağına gençleri oynatın muhabbeti tam bir kahve muhabbeti. Hiç bir gerçek veriye dayanmayan hayal mahsulü bir varsayım. İnsanlara kalsa Sergen de Şenol da genç düşmanı. Ulan senelerdir şu genç oynatılmadı, bu genç oynatılmadı muhabbeti dönüyor. Sayısız örnek var. Nerde yavrum bu adamlar ? Serdar Saatçı nerde mesela ? Altyapından çıkmıyor işte senin. Gidip altyapı hocalarına çemkireceğinize A takım hocalarına çemkiriyorsunuz. Yemin ediyorum tam bir akıl tutulması.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mesele şu aksak düzene rağmen çarkları hareket ettirmeyi başaran Şenol Güneş'i kulüpten uzaklaştırmak. Fener ile gs milyonlarca avroları saçıyor. Karşılarında sakar, yetersiz gençleri oynatan beden hocası kıvamında bir Beşiktaş takımı teknik direktörü olacak ki bunlara tehlike teşkil etmeyecek yaptıkları milyonlarca avro harcama riske girmeyecek. Bizim taraftar da uyanık olmalı. Tamam yönetim yetersiz , yanlış işler yapıyor ama böyle diye elimizdeki değerleri yok etmemeliyiz yönetim gitse de dursa da o değerleri korumalıyız

Çevrimdışı Ravenman

Dorukhan vardı, geç kaldık.
Okay vardı, hiç ilgilenmedik.
Emirhan İlkhan'ı kiralık getirebilirdik.
Veya Tayfur Bingöl'ü alacaktın.

Rotasyon diyorsun, elindeki gençleri oynatmıyorsun.

Valerien geçen sezon Berkay'ı 6 yada 7 maç oynattı, Gedson'un yanında hiç sırıtmadı, sanki yıllardır oynuyordu o seviyede çok beğendim.

Kartal
Semih
Kerem Kalafat
Ege Tıknaz
Erdoğan Kaya
Emirhan Delibaş
Oğuzhan Akgün
Atakan Üner

Daha Sivastan 2 milyona aldığın Kerem var, Somaspordan 200 bine aldığın Emrecan var.

A-takım yerlilerin Ersin, Salih, Mert, Onur, Umut, Cenk, Necip ve ilerde sana katılan Emrecan Uzun ve Tayyip.

1.- Bukadar yerlin varken sen niye 5 milyona Kazakların Necibini alıyorsun?

2- Senin altyapından Necip bile çıkmıyorsa, bu altyapıya niye para ve zaman harcıyoruz?

3.- Altyapın iyi değil bahanesiyle, parayla aldığın Emrecan Bulut, Emrecan Uzunhan ve Kerem Atakan Kesgin niye forma bulamadı?

Teknik ekip, yönetmen kurulu, başkan, kulübü hindi bazarı gibi yönetiyor.

Şenol hocayıda bu kaosun içine koyuyorum.

Anti-Valerienciler ağladı zıpladı dünyayı yıktılar bu Valerien hoca değil bununla ancak 3. olururuz hemen gönderin Şenol hoca gelsin.

Şenol hoca geldi devre arası o zor sıkıntılı dönemde okadar transfer etti, yine 3. olduk.

Hiç gelmeseydi, hocasız yine 3. olurduk.

Çevrimiçi kartalizma190399

Başakcity de çatır çatır oynayamadı yalnız onu bir hatırlatayım

Yönetime bizde kızıyoruz da senin önerinde ne bileyim renklilere git bir Beşiktaşlının ağzına yakışmıyor önerimi bu yoksa temenni mi?

Alanya ve Besiktas'ta catir catir oynadi ve oynuyor. Her halukarda saydigim takimlar ister.
Benim temennim Besiktas'in iyi oynayan oyuncusuna hak ettigini verip sozlesmesinin uzatilmasi, bu renklilik oluyorsa bilemem, nasil dusunursen dusunmekte serbestsin.

Katılıyorum, yönetim olarak senin amacın elindeki oyuncuları küstürmeden gerekli takviyeleri yapmak olmalı.  Senin futbolcun yönetim her ne kadar kusurlu hareket etse de öyle karşılık verecekse o futbolcu yanlış kulübe gelmiş demektir. Tamam yönetim kusurlu ama senin yaptığın hareket  aynı zamanda takım arkadaşlarına, hocalarına, camiana olacak. Salih'in bu Saiss gibi terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum. Salih öyle hareket ederse Saiss'i savunanlar Salih'i öyle hareket etmediği sorumlu hareket ettiği için gömerse şaşırma

Sahaya cikmasin vs demiyorum tabii, o baska birsey. Demek istedigim sey 2 senaryo;

1. Su an Salih'le uzattin, istedigi iyilestirmeyi yaptin ve 3 senelik imza atti.
2. Salih'e haberde yazdigi gibi komik bir rakam teklif ettin, anlasamadin, sene sonuna biraktin. Bir ihtimal Salih zaten gitmeyi kafasina koydu (belki koyamadi, bilemeyiz).

2 senaryo'da Salih'in hirsi, istegi, motivasyonu ayni olur mu? Ideal dunya'da olur tabii profesyonelligin uc noktasinda, ama bunlar da insan sonucta, robot degil.
Is yerinde senin muadilin hatta daha basit isleri yapan senden daha fazla maas aliyorsa ve sana komik bir iyilestirme teklif etseler sen yine ayni azimle mi calisirsin?
Oyle degil tabii. Oyunculari mutlu tutup huzurlu bir ortam saglam da yonetimin isi. Sen kalk yabancilara paralari dok, Mert ve Salih'e komik paralar teklif et. Emirhan'a da asgari ucretten hallice teklif yapmislardi utanmadan. Sonra bu ortamda niye Saiss, Redmond vs kaciyor. Cok bile duruyorlar.

Tayfur Bingol. Arkadasin oynadigi tum mevkilerde oynadi. Gecen sene'den biliyoruz ne yapabilecegini. 10 uzerinden 8'lik oynamaz, 5'in altina da asla dusmez.
Kazak arkadasin 3'te 1 fiyatina (belki daha az bile olabilir), maas olarak da yarisi falandir herhalde. Takimi taniyor, Besiktas'li, yerli.
Kaldi ki senin zaten boyle jokere ihtiyacin yok ciddi anlamda.
Solbekin ve sagbekin yedekli, ikisi de yerli. 6 numaran yedekli. Stoper'de 4. yedegin var, 3. yedek olarak kariyerinde stoper "de" oynamis adam yerine adam gibi stoper alirsin.
6 numara yedegin var. Daha ne?

Atina sağ bek, orta sahanın her mevkisinde oynayabilen bir oyuncu değil miydi bize gelirken? Birçok mevkide oynayabiliyor o zaman düz mantık bu adam hiçbir mevkide tam oynayamayan eksik oyuncu. Antalya'nın elinden oyuncu kaptık , ne işi var bizde diye eleştiri konusu edilmemiş miydi gömülmemiş miydi? Sen adama bonservis vermedin diye maaş da mı vermeyecektin? Bize gelirken şu anki Bahtiyar kadar gömülmemiş miydi? 24 yaşındaki Türk kontenjanında oynatacağın adama 4,5 milyon avro bonservis verdik 30 yaşındaki Antalya dışında bizden başka talibi olmayan Atiba'ya bonservis vermedik.

Hayir degildi. Bir donem PSV'de mecburiyetten sag bek oynadi, onun oncesinde oynamadi. Adam her zaman onlibero'ydu.
Maas ver tabii, her oyuncu'ya maas vereceksin. Free aldigin oyuncu'yla 4.5 milyon euro bonservis bedeli odedigin oyuncu'ya ayni kefe'ye mi koyalim.
Bakhtiyar gelmesin demiyor kimse, ama bu paralara gelmesin diyor.
Neyse, Bakhtiyar meselesini daha fazla uzatmaya gerek yok, herkes fikrini soyledi. Ben olacaklari da soyleyim:

Arkadas gelirse onumuzdeki 4 hafta ciddi bir sakatlik olmadigi surece 1 mac bile ilk 11 baslamaz. Yedekten girdigi veya hasbelkader oynadigi maclarda da vasat'i asmaz, su an Bakhtiyar transferine hala agzini acmayan arkadaslar da kufur etmeye baslar, ama is isten gecmis olur. Tipki Onana'daki gibi. 1 ay sonra gorusuruz (gelirse).

1. ust duzey ilk 11 icin yabanci stoper
2. ust duzey ilk 11 icin sag kanat
3. yedek yabanci 8 numara

Bu 3 transferi yaptiktan sonra hangi mevki'nin yedegi bos kaliyor? Rotasyon icin adama bence ihtiyac yok.
Alsan alsan ekstra olur kadro'yu tamamlamak icin uzun maraton'da, boyle bir oyuncu icin de dunya kadar para vermeye gerek yok.
Tayfur Bingol orada. Ki bu tur mevkiler icin ben zaten harcama yapilmasina karsiyim. Altyapi'daki oyunculari (Oguzhan Akgun, Demir Ege, Semih, kalsaydi Berkay, Emirhan Delibas) kullanma taraftariyim.

Çevrimiçi Samet Demir

Valerien geçen sezon Berkay'ı 6 yada 7 maç oynattı, Gedson'un yanında hiç sırıtmadı, sanki yıllardır oynuyordu o seviyede çok beğendim.

Kartal
Semih
Kerem Kalafat
Ege Tıknaz
Erdoğan Kaya
Emirhan Delibaş
Oğuzhan Akgün
Atakan Üner

Daha Sivastan 2 milyona aldığın Kerem var, Somaspordan 200 bine aldığın Emrecan var.

A-takım yerlilerin Ersin, Salih, Mert, Onur, Umut, Cenk, Necip ve ilerde sana katılan Emrecan Uzun ve Tayyip.

2- Senin altyapından Necip bile çıkmıyorsa, bu altyapıya niye para ve zaman harcıyoruz?

3.- Altyapın iyi değil bahanesiyle, parayla aldığın Emrecan Bulut, Emrecan Uzunhan ve Kerem Atakan Kesgin niye forma bulamadı?

Anti-Valerienciler ağladı zıpladı dünyayı yıktılar bu Valerien hoca değil bununla ancak 3. olururuz hemen gönderin Şenol hoca gelsin.

Şenol hoca geldi devre arası o zor sıkıntılı dönemde okadar transfer etti, yine 3. olduk.

Bu saydığın 4 bölgeyi de tek başına yedekliyor adam. :) Bu kadar yerlin var demekki iş görmüyor. Bu konunun suçlusu Bahtiyar mı :) Söylediğin diğer sorunların suçlusuda Bahtiyar değil. Burada benim kadar VI'i savunup yönetimi eleştiren az insan vardır ama sana karşı ben bile Şenol hocayı savunmaya geçmeyi hissediyorum. Çünkü en nihayetinde bizim hocamız sonuçta. Senin yaptığın da eleştirmekden ziyade boklamaya çalışmak. Oda aşırı.

Hayattada da böyleysen Allah kolaylık versin. Herşeyin en negatifini düşünmek insanı erken yaşlandırır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bahtiyar tartışmaları gereksiz çünkü her iki tarafın da argümanları eksik. A hocası Nskala'yla şampiyon olur. B hocası Masuaku'yla içerde Trabzon, Fenerbahçe ve Başakşehir'e gol atamaz. Oyuncunun başarısını sadece kendi özellikleri değil ona verilecek rol de belirler. Sonra biz B hocasından bir bok olmaz deyince Şenol'cu oluruz. Sonra Şenol gelip zamanında bok atılan oyuncularla 6 ayda ligin içinden geçer. Adana'ya  ve Fener'e  deplasmanda 4, GS'ye içerde 3 sallar. Sonra da birileri gelip Şenol genç düşmanı muhabbeti yapar. Şu alınacağına gençleri oynatın muhabbeti tam bir kahve muhabbeti. Hiç bir gerçek veriye dayanmayan hayal mahsulü bir varsayım. İnsanlara kalsa Sergen de Şenol da genç düşmanı. Ulan senelerdir şu genç oynatılmadı, bu genç oynatılmadı muhabbeti dönüyor. Sayısız örnek var. Nerde yavrum bu adamlar ? Serdar Saatçı nerde mesela ? Altyapından çıkmıyor işte senin. Gidip altyapı hocalarına çemkireceğinize A takım hocalarına çemkiriyorsunuz. Yemin ediyorum tam bir akıl tutulması.

Genel anlamda soylediklerine katiliyorum. Altyapi'daki oyuncular genelde kaliteli olmuyor. Ama senin kacirdigin nokta ve taraftarin genel olarak kacirdigi nokta su; altyapidan cikan her oyuncun Sergen veya Nihat olacak diye birsey yok. Altyapidan oyuncu'yu rotasyon veya yedek olarak da tutabilirsin.

Mesela senin elinde kaliteli ve istikrarli bir Masuaku var. Onun yedegi U. Meras yerine yerli solbek olabilir altyapi'dan.
Veya bu takimin 5. acik oyuncusu veya 3. forveti Semih olabilmeli.
Atiyorum Kerem Atakan (1.5 milyon euro sanirim, az para degil), Umut Meras (1 milyon euro), Tayfur Bingol gibi adamlari icimizden cikartmaliyiz.
Altyapi bunlari cikartacak kadar da kotu degil.
Oyuncularin su an bulundugu yere bakarak cok kotuymus demek ki demek de bence dogru degil.
Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa genc bu beceremez kafasiyla o nokta'dan sonra donus zor olur, ultra yetenekli degilse.
Ultra yetenekli olmayan adami da bir zahmet bu takimin hocasi evirsin cevirsin en azindan yedek oyuncu kivamina getirebilisin. Getirebilmeli bence.

Ha, Senol Gunes hic gencleri gelistirmek istemeyebilir. Eyvallah. O zaman Emrecan'a niye para verdik?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 17:31:04 kartalizma190399 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Salih Uçan  yönetimle sorun yaşayabilir; haklı da olabilir ama bu ona Saiss gibi terbiyesizlik etme hakkını vermez. Zaten Salih'in de Saiss gibi karakteri bozuk bir insan olduğunu sanmıyorum. Hoca da bir arabulucu gibi davranır mesele tatlılıkla hallolunur.

Atiba yanlış hatırlamıyorsam Kopenhag'da ofansif orta oynarken sonradan 6 numaraya geçiş yapmıştı. Bizde de sadece 6 numarada değil 8-10 numaralarda sağ bekte oynamışlığı var. Kariyerinde birden çok mevkide oynamış bir oyuncu. Bu da onu sizin mantığınıza göre yetersiz oyuncu yapıyor. PSV sonrası serbest kalmış bir oyuncu. Serbest oyuncuya bonservis verilmez zaten. Birden çok mevkide oynayan serbest kalmış 30 yaşında size göre moruk kategorisinde bir oyuncu ve talibi Antalyaspor. Sizin mantığınıza göre çöp oyuncu. O zamanlar yine sizin mantığınızla gidiyorum genç Necip varken Atiba transfer edilmemeliydi Necip'i sahaya sürüp pişmesini beklemeliydik.Sizin mantığınızı 10 sene önceye götürüp uygulandığını varsaysak sonuçları garabet olurdu

Çevrimiçi gokhans

Kerem atakan transferi bildiğin çöpe atılan para. Kartal, berkay yada demir ege gibi altyapı oyuncuların varken neden aldık? Genç derken 11 için denmiyor zaten, rotasyona sok, iyiyse zaten geçer. Nskala varken rıdvan nasıl formayı aldıysa, emirhan nasıl ljaic ve mehmet topal’ı kesiyorsa elindeki gençler iyiyse geçer. Allahtan halil olmadıda semih şans bulur, beceriksizlikleri işe yaradı. bakhtiyar’ı rotasyonda kullanacağına demir ege’yi, bartuğ yada kartal’ı, necip’i de kullanabilirdi. Onana’da bakhtiyar’da 11’e girememek bir yana, rotasyonda gençlerin önünü kesicek.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

yaşı kaç olursa olsun ilk 11 de oynayabiliyorsa oynar. rıdvan rotasyon için iyidi ama ilk 11 zor, hücumu iyi, defansı kötü zaten sağlık durumu belli. sergen hoca açıklama yapmıştı ben oynatmadığım için gitti avrupaya diye. son zamanlarda bi emirhan takımda sırıtmadan ilk 11 oynama ihtimali vardı o da kendini bitirdi. şu ankiler arasında semih ile demir ege dikkat çekiyor onlara da şans veriliyor zaten. çalışıp geliştirirlerse kendilerini daha çok şans bulurlar.
transfer politikası olarak da genç alınsa bir dert alınmasa bir dert. onanaya zamanında milan niyetleniyor, bahtiyara atalanta niyetlenmiş şimdi biz aldık onları kıyamet kopuyor.

Salih Uçan  yönetimle sorun yaşayabilir; haklı da olabilir ama bu ona Saiss gibi terbiyesizlik etme hakkını vermez. Zaten Salih'in de Saiss gibi karakteri bozuk bir insan olduğunu sanmıyorum. Hoca da bir arabulucu gibi davranır mesele tatlılıkla hallolunur.

Atiba yanlış hatırlamıyorsam Kopenhag'da ofansif orta oynarken sonradan 6 numaraya geçiş yapmıştı. Bizde de sadece 6 numarada değil 8-10 numaralarda sağ bekte oynamışlığı var. Kariyerinde birden çok mevkide oynamış bir oyuncu. Bu da onu sizin mantığınıza göre yetersiz oyuncu yapıyor. PSV sonrası serbest kalmış bir oyuncu. Serbest oyuncuya bonservis verilmez zaten. Birden çok mevkide oynayan serbest kalmış 30 yaşında size göre moruk kategorisinde bir oyuncu ve talibi Antalyaspor. Sizin mantığınıza göre çöp oyuncu. O zamanlar yine sizin mantığınızla gidiyorum genç Necip varken Atiba transfer edilmemeliydi Necip'i sahaya sürüp pişmesini beklemeliydik.Sizin mantığınızı 10 sene önceye götürüp uygulandığını varsaysak sonuçları garabet olurdu

Atiba'yi cop olarak gorsek bile bonservissiz gelmisti. 4.5 milyon euro gibi bir bedelle gelseydi bence cok tartisilirdi. Atiba biraz da bunun kaymagini yedi.
Bonservissiz aldigin ucuz adamdan 10 uzerinden 4-4.5luk katki beklersen ve 6'lik oynarsa sevinirsin. 5 milyon euro bonservis bedeli odedigin adam 10 uzerinden 7'lik oynasa bile begenmezsin cunku sen 8.5-9 beklersin.
Tekrar edeyim; bu oyuncu'ya cop, 10 uzerinden 3'luk vs demiyorum. Dedigim sey;

- bu kadar cok mevki'yi yedekleyecek adama ihtiyacimiz yok
- 4.5 milyon euro bonservis bedeli edecek oyuncu kesinlikle degil

Faydali bir rotasyon oyuncusu olabilir cumlelerine katilabilirim. Ona lafim yok. Ama bu transferi iyi veya mantikli yapmaz.
Faydali bir rotasyon oyuncusu icin 4.5 milyon euro odeyecek durumda degiliz.

Çevrimdışı Talisca1903

ya sen ne inat çıktın iyi diyen tok genel kapalı kutu diyoz bilmediğim adam iyi mi kötümü nerden bileyim

yaşı kaç olursa olsun ilk 11 de oynayabiliyorsa oynar. rıdvan rotasyon için iyidi ama ilk 11 zor, hücumu iyi, defansı kötü zaten sağlık durumu belli. sergen hoca açıklama yapmıştı ben oynatmadığım için gitti avrupaya diye. son zamanlarda bi emirhan takımda sırıtmadan ilk 11 oynama ihtimali vardı o da kendini bitirdi. şu ankiler arasında semih ile demir ege dikkat çekiyor onlara da şans veriliyor zaten. çalışıp geliştirirlerse kendilerini daha çok şans bulurlar.
transfer politikası olarak da genç alınsa bir dert alınmasa bir dert. onanaya zamanında milan niyetleniyor, bahtiyara atalanta niyetlenmiş şimdi biz aldık onları kıyamet kopuyor.

Abicim biz niye gecmis bonservis bedellerine, bir zamanlar niyete vs bakarak oyuncu degerlendirmesi yapiyoruz ki? Su an 2023'teyiz, bu kafa'yi bir turlu cozemiyorum. Ben de her gece Angelina Jolie'ye niyetleniyorum, ama henuz olmadi yani, oluru da yok. Niyet'ten bana ne. Atalanta ve Milan istese bu oyunculari alirmiydi? 1000x alirdi. Milan'in bir zamanlar takip edip begenmeyip almadigi oyuncu'yu alinca sevinelim mi, ne yapalim?

Ridvan mevzusu guzel bak. Ridvan bizde nasil forma sansi buldu? Goztepe deplasmaninda 2 solbekimiz sakatlandi, baska oyuncu devsiremedik, zorla oynatildi. Siritmadi, forma sansi bulmaya devam etti. O 2 sakatlik olmasa sittin sene forma sansi bulmazdi, muhtemelen ertesi sene 2. lig takimina kiralanip gozden kaybolurdu. Emirhan keza oyle, biz ligden koptuktan sonra ve sakatlak olduktan sonra zorla oynadi. Normal sartlarda asla oynamazdi. Semih de oyle. Sezon basinda Senol Gunes'in kafasinda Semih'i oynatmak mi vardi sence? Halil gelmedi, diger kanada transfer gelmedi, mecburen oynatti. Oynatirken de bu arada takimin yedek sagbekini de onune koydu, yanis anlama. Bu oyuncular en azindan rotasyona girebilecek veya yedek bekleyecek kadar oynayabiliyormus demek ki. Ama senin antrenorun onlarin potansiyelini tartip bilerek oynatmiyor, elde baska imkan kalmayinca mecburiyetten oynatiyor. Elestirdigimiz tam da bu zaten. Bu oyuncular son care olarak gorulmesin, degeri neyse o deger gosterilsin. Deger demek de illa ilk 11 ciksin catir catir oynasin demek degil. Ilk 18'den sonra 19. oyuncu olmak da bir deger teskil ediyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Kartal
Semih
Kerem Kalafat
Ege Tıknaz
Erdoğan Kaya
Emirhan Delibaş
Oğuzhan Akgün
Atakan Üner

yazdığın isimlere bak
Doruktan Ts hocası fiziksel yetersiz diye gönderdi
Tayfur alacağız zaten
Emirhan ne oynadı geçen sene 2-3-5 kaç maç
Bınların altında yazdıklarının hepsi PTT yada 3 lig ayarında Tıknaz hariç sen bir soğuk duş al çok fazla sıcakta kalmışsın
Yorumladığın takım Beşiktaş oyuncu önerirken ayarını ona göre belirle haddini aşma bjnlar kim Beşiktaş kim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kulübünün ilk 11'de oynattığı sözleşmesi olan bırakmak istemediği 24 yaşındaki oyuncuyu bonservissiz ya da 1-2 milyona mı almayı mı bekliyorsun? Atiba alalım kenarda dursun işe yarar belki diye alınmadı. Yabancı sınırının şimdikinden daha fazla olduğu bir dönemde ( o zamanlar 5 veya 6 yabancı hakkı olması lâzım) oynasın diye alınmıştı. 30 yaşında kulüpsüz gençlerin önünü kesecek bir oyuncuyu almıştık. Şu an Bahtiyar için verdiğiniz tepkiyi o zamanlar da Atiba için verirdiniz.
Bahtiyar'ın Tayfur Bingöl'den farkı sol beki de yedekleyebilmesi. Sol bekte Masuaku yokluğunda Onur Bulut'u gördüğünüzde çemkirmeyin o zaman. Gençlerden Oğuzhan var o yedekler diyeceksen Oğuzhan senelerdir var ve senelerdir ilk 11'in yükünü kaldıracak oyunu oynayamıyor. Zaten 2 seneye kadar Oğuzhan'ı da genç kategorisinden çıkarıp Necip muamelesi yapmaya başlayacaksınız. Necip 17 yaşındayken suçlu oynatmayan Hoca 30 yaşına geldiginde oynatıldığında artık moruk kategorisine girdiğinden oynatıldığında suçlu yine oynatan Hoca. Bundan sonra bir fuybolcuyu oynatmadan önce yaşına bakacağız anlaşılan

Çevrimdışı autopsy

Arkadaşlar benden size tavsiye bilmediğiniz oyuncularla ilgili hocanın ona ne rol biçeceğini de bilmeden bu kadar eder, şu kadar eder yorumları yapmayın. Bu iş bu kadar düz mantık bir iş değil. Özellikle son 10 yılda teknik direktörler çok fazla önem kazandı. Bahtiyar takımın çok kritik bir oyuncusu haline de gelebilir, vasat da kalabilir. Sonuç itibarıyla gerzek bir yerli kuralı var ve inanılmaz faydasını görme ihtimalimiz de var. Her çok mevkide oynayan adam Necip değildir, her çok mevkide oynayan adam Atiba da değildir. Biliyor musunuz hocanın ne planladığını ? Hayır. Şu an eksik olduğumuz yer özellikle hücum rotasyonu. Oraya kalite katacak derinliğe ulaşırsak gerisini Şenol Hoca'nın bir şekilde çözeceğini düşünüyorum. Bu adam futbolu hepinizden fazla biliyor, havanda su dövmeyin. Bir izleyelim yahu adamı. Kaç tane CSKA maçı izlediniz hayatınızda ? Gençler hatırlamaz 100. yıl şampiyonluğu alınan sezonda Beşiktaş Kaan Dobra'yı aldı. Adam Kocaelispor'da yardımcı forvet rolünde oynuyordu. Nouma, Ahmet Dursun, İlhan, Pancu var ne gerek var diye böğürdü herkes. Pancu ön liberoya, Kaan Dobra 3-5-2 nin sağ kanadına dönüştü o sezon. Ligin içinden geçtik. Kendinizi futbol profesörü sanıyorsunuz ama değilsiniz. En azından bir izleyin. Ben nötrüm çünkü bilmiyorum. Bilmeden Necip ilan etmenin bir manası yok.

Etiketler: