Genel anlamda soylediklerine katiliyorum. Altyapi'daki oyuncular genelde kaliteli olmuyor. Ama senin kacirdigin nokta ve taraftarin genel olarak kacirdigi nokta su; altyapidan cikan her oyuncun Sergen veya Nihat olacak diye birsey yok. Altyapidan oyuncu'yu rotasyon veya yedek olarak da tutabilirsin.
Mesela senin elinde kaliteli ve istikrarli bir Masuaku var. Onun yedegi U. Meras yerine yerli solbek olabilir altyapi'dan.
Veya bu takimin 5. acik oyuncusu veya 3. forveti Semih olabilmeli.
Atiyorum Kerem Atakan (1.5 milyon euro sanirim, az para degil), Umut Meras (1 milyon euro), Tayfur Bingol gibi adamlari icimizden cikartmaliyiz.
Altyapi bunlari cikartacak kadar da kotu degil.
Oyuncularin su an bulundugu yere bakarak cok kotuymus demek ki demek de bence dogru degil.
Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa genc bu beceremez kafasiyla o nokta'dan sonra donus zor olur, ultra yetenekli degilse.
Ultra yetenekli olmayan adami da bir zahmet bu takimin hocasi evirsin cevirsin en azindan yedek oyuncu kivamina getirebilisin. Getirebilmeli bence.
Ha, Senol Gunes hic gencleri gelistirmek istemeyebilir. Eyvallah. O zaman Emrecan'a niye para verdik?
Altyapı bunları çıkartmayacak kadar kötü değil demişsin. Hayır kötü.
Sen adami Corumspor'a gonderirsen ve orada bile hoca'lar oynatmazsa demişsin. Tamamen hayal mahsulü. Sizin anlamadığınız şey şu; Forma verilmez alınır.
Beşiktaş'ın 3 forveti Semih olabilmeli diyorsun ya hani. Aramızdaki fark şu; sen hayal ettiğinin gerçek olmasını istiyorsun, bense o hayalin gerçek olmadığını görüyorum. Rakibi 3 e 1 yakalamışken 70 metreden şut çeken adam değil Beşiktaş'ın 3. forveti olmak, süper ligin herhangi bir takımında dahi oynayamaz.
Umut Meraş'ın yerini kimle dolduracaksın mesela altyapıdan ? İsim verirsen tartışalım.
Hayallerinizi gerçek sanmayı bırakın. Beşiktaş'ın altyapısı hiçbir şey üretemiyor son dönemde. En iyileri Emirhan ve Rıdvan'dı. Rıdvan sürekli sakatlanan bir adam ve olmadı işte gördüğünüz gibi. Nsakala'yla rotasyona girmeseydi çok daha erken sakatlanıp gidecekti. Az oynamasına rağmen en iyi olduğu sezonun bile yarısında kayıptı. Emirhan'ı da görüyoruz işte. O da mı Çorumspor'a gitti ve hoca oynatmadı. Nerede ? İnanmak istediğiniz şeyler üzerine teori kuruyorsunuz. Hiçbirinin gerçekliği yok.