2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991446 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu saatten sonra Malinovsky falan kurtarmaz bizi bu seneyide es geçtim ben tek beklentim şu yönetimin hakettiği şekilde gitmesi.

Çevrimiçi annoca

tümer gökhan gönül beşiktaşlıdır  feyyaz adı beşiktaşla bütünleştiği için evet beşiktaşı ön planda tutuyor ama fenerli olduğunu kendi söyledi metinde gs li tabi bunlar gençken tuttukları takımlarmış terimde beşiktaşlı denizlide beşiktaşlı
görüyorum ve arttırıyorum metin oktayda Beşiktaşlıdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala peşinden koştuğumuzu düşünmüyorum. Ama bu kadar bekledikten sonra altından bir şey çıkar mı diye de insan düşünüyor.

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1690026739303333888

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Malinovsky aklımda hala kocaman bir sorun Allahım şu vakitte hayırlısını ver takıma o mevki çok önemli

Çevrimdışı Ravenman

Bakalım Aris/Kiev maçına yeni transfer ekleyebilirmiyiz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bakalım Aris/Kiev maçına yeni transfer ekleyebilirmiyiz.
İçime pek sinmesede zaynutdinov ekelenecek gibi duruyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

tümer gökhan gönül beşiktaşlıdır  feyyaz adı beşiktaşla bütünleştiği için evet beşiktaşı ön planda tutuyor ama fenerli olduğunu kendi söyledi metinde gs li tabi bunlar gençken tuttukları takımlarmış terimde beşiktaşlı denizlide beşiktaşlı
futbola başlamadan öncesine değinmedim, evet aykut’da beşiktaşlı ek olarak ama futbolu bıraktıktan sonra nereye aidiyet gösterdikleri, hangi takımı tutup desteklediklerine istinaden dedim. Feyyaz’ı yorumculuğunda izliyorum, bazı yönetim yada hoca yalaması, tetikçi yorumcuların aksine harbi beşiktaşlı yorum yapıyor. Bazen geçmişi ve anıları anlatıyor içinde hep beşiktaş var korkunç bir sevgi ve saygı var. Dolmabahçe rüya, semt hayat diyebiliyor mesela. Aykut’da beşiktaşlıydı ama adam fener camiasına ait, keza g.gönül’de öyle olacak. Ben buna binaen dedim. Seba hasta yatağındayken bile sık sık ziyaret edip yalnız bırakmayan biri. Seba bile affetmişse, benimde kırgınlığım biter.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 09:05:36 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

eğer bir stoper daha alınacaksa amartey neden alındı.

Cunku kadro'da 4 stoper olur ve su an elinde 2 stoper var. Hadi Necip, Onana 4. stoper olsun neyse, o zaman yine bir ekstra stoper lazim.
Elindeki 2 stoper de birbirinin aynisi; sakar, atletik, tahta bacakli. Bu takima ayagi duzgun, sogukkanli, savunma liderligi yapacak A klas bir stoper sart, hem de orta saha'dan falan daha elzem. Abuk subuk gereksiz oyuncularla ugrasacaklarina adam akilli bir stoper getirsinler. On tarafi istedigin kadar iyi yap, Colley-Amartey'le sezon bitmez.

Bahtiyar transferini savunanlari anlamiyorum. 2 hafta sonra Onana'daki gibi cark edeceksiniz bence.
Onana konusunda da gecen hafta birisi 8 de oynar, belki Amir 8 Onana 6 olacak vs diye masal anlatiyordu. Baku macinda gorecegiz, yine Amir 6 olacak Onana kulube isitacak demistim. Gorduk kim nasil oynadi. Onana kulube'den cikamayacak, girince de takima uyumsuz sekilde vasat oynamaya devam edecek. Aynisi bur Zaynutdinov icin de gecerli. Kulube'den cikamaz, cunku kendisine yer yok. Sonradan belki oyuna girer, girince de Tayfur Bingol'den hallice oynar. Iyi ihtimalle Umut Meras gider solbek yedegi olur, oyle olsa bile Masuaku'nun yedegine Masuaku'nun 2 kati bonservis bedeli odemis oluruz, harika bir transfer politikasi gercekten.

Zaynutdinov herhangi bir mevkiide zaten 10 uzerinden 7-8'lik olsa o mevki'de kalirdi ve kullanilirdi.
Adami 1000 turlu mevkide oynattiklarina gore hicbir mevkide tam verim saglamadi ki yama olarak kullandilar.
Azcik aklinizi kullanin yahu. Bu adam 10 numara'da iyi oynasa solbekte denerlermi. Solbekte kalici cozum olsa stoperde denerlermi.
CSKA'nin Necip'i gibi birsey iste bu da. Boyle bos beles bir adam icin de 4.5 milyon euro deniyor, korkunc.
Bunu alana kadar git Tayfur Bingol'u al. O da stoper ve forvet haric her yerde oynadi ve oynar da, o da 10 uzerinden 6'lik oynar her yerde, yama olur.
Ustelik Bahtiyar'in 3-4 kati az maliyetle, ustelik Besiktas'li, yerli ve takimi da taniyor. Mavi kart kontenjanin da acik kalir, orasi icin belki ileride daha iyi birisini bulursun.

Onana ve bu arkadas icin toplam 9 milyon euro icin odemis olacagiz. Ikisi de vasat kulube topcusu. Bu taraftarin bu aptalliga karsi sesi cikmiyorsa onlara da mustehak.
Iki tane vasat kulube topcusu icin bu kulubun 9 milyon euro'sunu cope atacaksin, ama sana elzem olan adamlar icin 500.000 euro'luk cingene pazarligi yapacaksin.
Ben artik bunu beceriksizlige falan baglayamiyorum, iyi niyetten suphe etmeye basladim.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 09:40:59 kartalizma190399 ]

Hala peşinden koştuğumuzu düşünmüyorum. Ama bu kadar bekledikten sonra altından bir şey çıkar mı diye de insan düşünüyor.

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1690026739303333888

Olsa ne yazar, sacma sapan bir transfer daha. Sol kanatta ve forvet arkasinda verim saglayacak bir eleman. Sol kanatta Cenk ve Rebic var, forvet arkasi kullanmiyorsun zaten, senin orta sahan takir takir isliyor. Ghezzal'a alternatif olarak alsan orada oynama aliskanligi da yok, olabilitesi de yok. Iceri girip sut cekmeyi seven adami ters kanat yerine duz kanat olarak oynatiyorsun. Sag kanatta ne yapsin sana Coutinho? Olmayan hiziyla son cizgiye mi inecek? Bu adami isteyen taraftar da futbol'dan gram cakmiyor, sirf isime bakarak istiyor.
Futbol akli tamamen sifir.

Malinovsky 3 milyonun üzerinde maaş istiyormuş.

Normal, fazla da degil. Sakatlik gecmisi olmayan, 33-34 yasinda olmayan, son 2-3 yil top oynamis bir adamin Turkiye'ye gelirken isteyecegi para bu.
Sen illa 2.5'u sinir olarak tutarsan gidip sakat bitik yasli adam alacaksin, bu kadar basit.
Malinovskyi icin gayet normal bu paralar. Bu paralari fazla gorup de kulube topcularina 4.5 milyon euro veren yonetim iyi niyetli falan degildir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim Ghezzalın durumunu bir an önce çözmemiz lazım. Bu maaş ile rotasyon için çok lüx kaçıyor bize.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Kazak Necip'e bu paraları veren yönetim artık becereksiz değil, art niyetlidir.

Kulübün içerden soya soya, borca soka soka Araplara satacaklar.

Gerçi Araplar alsa bukadar kötü yönetilmezdik, hele bi Newcastle United'a bakın.

Korkarım Ethem Sancak bizi satın alsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Saba sazonov nasıl acaba videolardan iyi gibi görünüyor ama ben video işine güvenmem Emrecan da Ramos gibi gelmişti gözüme
 bilenler var mı ? bir yorumlasınlar Afrikalı olmaması avantaj

Bu arada şu Bahtiyar içinde nedense çok umutluyum sebepsiz

Çevrimdışı Ravenman

Yahu Bahtiyar'dan bi halt olmaz.

En fazla tribünlerden Ahmet Kaya'nın şarkısını söylersin, Diyarbakırlıydı adı Bahtiyar diye.

Kazaklı Necip işte, her pozisyonda joker gibi kullan. Bi 10 sezonda ona bakarız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim Ghezzalın durumunu bir an önce çözmemiz lazım. Bu maaş ile rotasyon için çok lüx kaçıyor bize.

Sözleşmesi sanırım bu sene bitiyordu. Adam kendiliğinden değil bizde oynarken sakatlandı ve tedavisi de düzgün yapılmamış tam hazır değilken oynatılmış sakatlığı bu şekilde kronik hale gelmiş olabilir. Yani ortada kulübü de ilgilendiren bir kusur olabilir ve bu durumda sözleşmeyi feshetmek istemek pek etik kaçmıyor.  Şenol Hoca'nın bu konudaki görüşü önemli bana göre. Oyuncuları gözlemleyen onların durumlarını bilen o.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://twitter.com/TMtr_news/status/1690019306757636096

bu haberi gördüm hiç izlemedim elemanı ama takip sayfalarda istatistikleri paylaşılmıştı baya iyi. baillye verilecek ücret artı bonusların maliyeti bunun maaş artı bonservis maliyetinden fazladır.
Kimi almak istiyorlarsa davulla zurnayla herkese ilan eder gibi açıklamasınlar. Sen sızdırmazsın karşı taraf sızdırır denilirse onun için de karşı tarafı baştan uyarmak lazım. İsim çıktıktan sonra transferin olacağı varsa dahi süreç uzuyor, fiyat artıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ziyech ve Malinovsky aynı anda lazım stoperede taş gibi adam lazım yoksa bu seneyide es geçeriz bunlarda hakkettiği gibi gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Bahtiyar süre bulur ama verilen para çok 2 milyona falan alsan tamam dersin 4-5 milyona net adam alman lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En fazla tribünlerden Ahmet Kaya'nın şarkısını söylersin, Diyarbakırlıydı adı Bahtiyar diye.

Kazaklı Necip işte, her pozisyonda joker gibi kullan. Bi 10 sezonda ona bakarız.
Atiba bize gelirken hangi mevki için transfer etmiştik? Sağ bek. Bize gelmeden önce hangi mevkide oynamışlığı var? Ofansif orta saha. Bizde hangi mevkide oynadı genelde . 6 numara.
Peki Atiba gelirken sen Atiba için ne diyordun? Önümüzdeki 10 yıla damgasını vurur diyebiliyor muydun?  Yoksa şimdi Bahtiyar'ı gömdüğün kadar gömüyor muydun?

Çok mevkide oynayabiliyor demek ki hiçbir mevkide iyi oynayamıyor diye basit bir mantık kuruyorsun. Bu mantığı çocuk da kurar. Senin kurduğun mantığı Cska Moskova kurmamış; Şenol Hoca da kurmuyor. Sana mı onların bilgisine mi güvenirim dersen onlara güvenirim tabii ki.

Çevrimiçi Samet Ç

30-35 dakika oynayabilecek duruma gelsin yeter o maaş ile rotasyon oyuncusu olmaz ama bu sene lazım rakiplerle kalite farkı epey açıldı hatta Muleka falanda kalmalı.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 11:48:53 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kaç tane 90 dakika maçını izleyip bu kanıya vardın? Elinde olan doneleri paylaşırsan bizde faydalanalım. İyi ve kötü olan yönleri nelermiş sayende bir öğrenelim bakalım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sözleşmesi sanırım bu sene bitiyordu. Adam kendiliğinden değil bizde oynarken sakatlandı ve tedavisi de düzgün yapılmamış tam hazır değilken oynatılmış sakatlığı bu şekilde kronik hale gelmiş olabilir. Yani ortada kulübü de ilgilendiren bir kusur olabilir ve bu durumda sözleşmeyi feshetmek istemek pek etik kaçmıyor.  Şenol Hoca'nın bu konudaki görüşü önemli bana göre. Oyuncuları gözlemleyen onların durumlarını bilen o.

Olaylara biraz profesyonel yaklaşmak lazım. Kötü ayrılalım demiyorum. Eğer ki Ghezzala sağlık nedeni ile güvenecek durumda değilsek onunla görüşerek kendisine kulüp bulmasını iletmek en mantıklısı.

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar süre bulur ama verilen para çok 2 milyona falan alsan tamam dersin 4-5 milyona net adam alman lazım.
Bahtiyar ve Onana'ya 10milyon bayıldık...

Çevrimdışı Talisca1903

Kaç maçını izledin Kazak Nejipin artı eksi yönlerini bir yaz istersen de forumda aydınlansın
Bu kadar ısrarlı kritik ettiğine göre bayağı bir maçını izlemiş olmalısın

Etiketler: