Bahtiyar transferini savunanlari anlamiyorum. 2 hafta sonra Onana'daki gibi cark edeceksiniz bence.
Onana konusunda da gecen hafta birisi 8 de oynar, belki Amir 8 Onana 6 olacak vs diye masal anlatiyordu. Baku macinda gorecegiz, yine Amir 6 olacak Onana kulube isitacak demistim. Gorduk kim nasil oynadi. Onana kulube'den cikamayacak, girince de takima uyumsuz sekilde vasat oynamaya devam edecek. Aynisi bur Zaynutdinov icin de gecerli. Kulube'den cikamaz, cunku kendisine yer yok. Sonradan belki oyuna girer, girince de Tayfur Bingol'den hallice oynar. Iyi ihtimalle Umut Meras gider solbek yedegi olur, oyle olsa bile Masuaku'nun yedegine Masuaku'nun 2 kati bonservis bedeli odemis oluruz, harika bir transfer politikasi gercekten.
Zaynutdinov herhangi bir mevkiide zaten 10 uzerinden 7-8'lik olsa o mevki'de kalirdi ve kullanilirdi.
Adami 1000 turlu mevkide oynattiklarina gore hicbir mevkide tam verim saglamadi ki yama olarak kullandilar.
Azcik aklinizi kullanin yahu. Bu adam 10 numara'da iyi oynasa solbekte denerlermi. Solbekte kalici cozum olsa stoperde denerlermi.
CSKA'nin Necip'i gibi birsey iste bu da. Boyle bos beles bir adam icin de 4.5 milyon euro deniyor, korkunc.
Bunu alana kadar git Tayfur Bingol'u al. O da stoper ve forvet haric her yerde oynadi ve oynar da, o da 10 uzerinden 6'lik oynar her yerde, yama olur.
Ustelik Bahtiyar'in 3-4 kati az maliyetle, ustelik Besiktas'li, yerli ve takimi da taniyor. Mavi kart kontenjanin da acik kalir, orasi icin belki ileride daha iyi birisini bulursun.
Onana ve bu arkadas icin toplam 9 milyon euro icin odemis olacagiz. Ikisi de vasat kulube topcusu. Bu taraftarin bu aptalliga karsi sesi cikmiyorsa onlara da mustehak.
Iki tane vasat kulube topcusu icin bu kulubun 9 milyon euro'sunu cope atacaksin, ama sana elzem olan adamlar icin 500.000 euro'luk cingene pazarligi yapacaksin.
Ben artik bunu beceriksizlige falan baglayamiyorum, iyi niyetten suphe etmeye basladim.