2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991274 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Beşiktaş maçından başka maç izlemiyorum arada Fransa ligi hoşuma gidiyor bakıyorum bir de Bundesliga özetlerini şimdi şu kadarcık bilgiyle her yabancı futbolcuya ahkam kessem olur mu?

Yabancı liglerden gelen oyuncular hakkında atıp tutanlar bir de kaç maçını izlediğini de yazıversin bir zahmet

Ha Talisca pepe görmez gibi adamları anlatmaya gerek yok no name adamları anlatın yeter diğerlerini herkes görüyor zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Ben Beşiktaş maçından başka maç izlemiyorum arada Fransa ligi hoşuma gidiyor bakıyorum bir de Bundesliga özetlerini şimdi şu kadarcık bilgiyle her yabancı futbolcuya ahkam kessem olur mu?

Yabancı liglerden gelen oyuncular hakkında atıp tutanlar bir de kaç maçını izlediğini de yazıversin bir zahmet

Ha Talisca pepe görmez gibi adamları anlatmaya gerek yok no name adamları anlatın yeter diğerlerini herkes görüyor zaten
1 ay fm 2023 oyna. Tüm piyasaya hakim olursun. Sonra oradan beğendiğin adamlarım 2-3 90 dakikalık maçını izlersen epey bilgi sahibi olabilirsin :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.transfermarkt.com.tr/saba-sazonov/profil/spieler/655456

Bu adam nasıl 21 yaşında olur ya :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Hala peşinden koştuğumuzu düşünmüyorum. Ama bu kadar bekledikten sonra altından bir şey çıkar mı diye de insan düşünüyor.

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1690026739303333888
bu fiyatlara çıkacaklrına genç olmamışını bulsunlar diyexeğimde klüpte scaut yokmuş ki?sözde menejerleren para yedirmeyeceklermiş.

Çevrimdışı Talisca1903

1 ay fm 2023 oyna. Tüm piyasaya hakim olursun. Sonra oradan beğendiğin adamlarım 2-3 90 dakikalık maçını izlersen epey bilgi sahibi olabilirsin :)

FM cilerin bulduğunu görüyoruz kalsın ayrıca Beşiktaşı takip etmekten başka birşeye vakit bulamıyoruz oyum felan ne zaman oynayacağız

Çevrimdışı Savaş

Bahtiyar denen ne olduğu belli olmayan adama yıllık 36 milyon veriyorsun. As yerli oyuncun Salih'e 18 milyon öneriyorsun. Cenk'e ne önerdiğin belli bile değil.

Yok ya bunlar Beşiktaş düşmanı. Allah bunlardan kurtarsın bizi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

FM cilerin bulduğunu görüyoruz kalsın ayrıca Beşiktaşı takip etmekten başka birşeye vakit bulamıyoruz oyum felan ne zaman oynayacağız
Allahtan Fmci gitti. Şenol hocanızda geldi. Size bahane de kalmadı. Şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başlayın :)

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar denen ne olduğu belli olmayan adama yıllık 36 milyon veriyorsun. As yerli oyuncun Salih'e 18 milyon öneriyorsun. Cenk'e ne önerdiğin belli bile değil.

İş bilmemezlik, ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Eldeki bulgurdan da olacaklar haberleri yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Allahtan Fmci gitti. Şenol hocanızda geldi. Size bahane de kalmadı. Şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başlayın :)

:steamed: :steamed: :steamed: içinden geçeceğiz ligin serin ol sen korkma

Çevrimdışı kahyaoglueren

Salihe 600 bin euro teklif cidden az. As oyuncun. Yerli kuralı için çok önemli bir oyuncun.

Salih de  anlaşılan 1.5 milyon euro istemiyor. 900 e okey olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Salihe 600 bin euro teklif cidden az. As oyuncun. Yerli kuralı için çok önemli bir oyuncun.

Salih de  anlaşılan 1.5 milyon euro istemiyor. 900 e okey olur.
şu oyuna 900 normal hakediyor Salih ver işte uzatma

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Atiba bize gelirken hangi mevki için transfer etmiştik? Sağ bek. Bize gelmeden önce hangi mevkide oynamışlığı var? Ofansif orta saha. Bizde hangi mevkide oynadı genelde . 6 numara.
Peki Atiba gelirken sen Atiba için ne diyordun? Önümüzdeki 10 yıla damgasını vurur diyebiliyor muydun?  Yoksa şimdi Bahtiyar'ı gömdüğün kadar gömüyor muydun?

Çok mevkide oynayabiliyor demek ki hiçbir mevkide iyi oynayamıyor diye basit bir mantık kuruyorsun. Bu mantığı çocuk da kurar. Senin kurduğun mantığı Cska Moskova kurmamış; Şenol Hoca da kurmuyor. Sana mı onların bilgisine mi güvenirim dersen onlara güvenirim tabii ki.

Biz Atiba'yi sagbek icin transfer falan etmedik ki, onlibero icin aldik. PSV'de sagbek oynuyordu, ama asil mevkisi onlibero, PSV'de de baslarda onlibero oynuyordu.
Onun disinda Atiba bonservissiz geldi. Joker adami bonservissiz transfer etmek baska, kicinda donun bile yokken yedek oturacak adama 4.5 milyon euro bonservis bedeli vermek baska.

Kaç tane 90 dakika maçını izleyip bu kanıya vardın? Elinde olan doneleri paylaşırsan bizde faydalanalım. İyi ve kötü olan yönleri nelermiş sayende bir öğrenelim bakalım.

Iyi transfer diyenler kac macini izledi acaba? Sen sanirim CSKA maclarini hobi olarak 90 dakika izliyorsun her hafta.

Bizim Ghezzalın durumunu bir an önce çözmemiz lazım. Bu maaş ile rotasyon için çok lüx kaçıyor bize.

Ghezzal'da cozum zor.
Avrupa kulupleri bu maasla sakatlik riski yuksek adami almaz. Onlar transferi bizim gibi yapmiyor, akil mantik vs kullaniyorlar, bize uzak kelimeler.
Arap kulupleri normalde olabilirdi, ama onlar cita'yi yukseltti. Belki B/C seviyesinde cok para harcamayan kulupler olabilir, ama zor.
Amerika'ya kendisi gitmek istemez herhalde.

Kontratindan bence hic para odemeden cikamazsin, o da zararli olur. Yerine adam alip 1 sene zarari cekmek daha mantikli.
Ghezzal'i gonderip birini alsan yedek yine bos kalacak, yine birini almak zorunda kalacaksin. Ikinci bir oyuncu daha bul, ustelik Ghezzal'a tazminat ode, adaptasyon sureci vs zor is.
Su en Ghezzal'dan cikmak hic mantikli degil. Zaten 1 senelik sozlesmesi var, ugrastigina bile degmez.

Agir olacak ama Salih'in yerinde olsam son bir teklif beklerim, o da komik seviye'de olursa bir daha da gorusmem, seneye giderim FB ve GS'de kulube isitirim daha iyi veya Basaksehir, Trabzon, Adana Demir'e giderim catir catir oynarim. O kulupler bile bizim verdigimizden fazla verir. Kazak Necip gelsin kurtarsin bunlari derim keyfime bakarim. Bu sene de hic kasmam kendimi, yayila yayila sulalem raad modunda takilirim. Bu beceriksizlere mustehak olan tam da bu.
Su takimda Salih, Cenk ve Mert'e hak ettigini vermiyorsan zaten yonetim diye de dolasma ortalikta.

Çevrimdışı Talisca1903

Agir olacak ama Salih'in yerinde olsam son bir teklif beklerim, o da komik seviye'de olursa bir daha da gorusmem, seneye giderim FB ve GS'de kulube isitirim daha iyi veya Basaksehir, Trabzon, Adana Demir'e giderim catir catir oynarim. O kulupler bile bizim verdigimizden fazla verir. Kazak Necip gelsin kurtarsin bunlari derim keyfime bakarim. Bu sene de hic kasmam kendimi, yayila yayila sulalem raad modunda takilirim. Bu beceriksizlere mustehak olan tam da bu.
Su takimda Salih, Cenk ve Mert'e hak ettigini vermiyorsan zaten yonetim diye de dolasma ortalikta.
Başakcity de çatır çatır oynayamadı yalnız onu bir hatırlatayım

Yönetime bizde kızıyoruz da senin önerinde ne bileyim renklilere git bir Beşiktaşlının ağzına yakışmıyor önerimi bu yoksa temenni mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Iyi transfer diyenler kac macini izledi acaba? Sen sanirim CSKA maclarini hobi olarak 90 dakika izliyorsun her hafta.
iyi diye tutturan yok forum genel kanı kapalı kutu olduğu ama sen kötü diye ısrar ediyorsun millette merak ediyor herhalde bayağı izledin kesin kanıya varmak için belirt bunu herkes aydınlansın

Çevrimiçi annoca

arsen zakharyan sociedada gidiyormuş 13 milyona. malinovskyi haberleri ilk çıktığında duyumcular 1-1,5 aydır ilgi vardı temas vardı ilgileniyorduk diyordu. o paralara çıktığımıza göre zakharyan için uğraşılsaydı sociedadtan daha ucuza erkenden bitebilirdi. hem genç hem potansiyelli ki potansiyel kısmını geçtim bu oyunuyla bile ligte mvp olabilirdi.

Çevrimdışı Talisca1903

arsen zakharyan sociedada gidiyormuş 13 milyona. malinovskyi haberleri ilk çıktığında duyumcular 1-1,5 aydır ilgi vardı temas vardı ilgileniyorduk diyordu. o paralara çıktığımıza göre zakharyan için uğraşılsaydı sociedadtan daha ucuza erkenden bitebilirdi. hem genç hem potansiyelli ki potansiyel kısmını geçtim bu oyunuyla bile ligte mvp olabilirdi.
Vallahi içimde kötü bir his var bu kadar partayı malinovskiye vereceğimize son güne kadar Talisca kovalarım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz Atiba'yi sagbek icin transfer falan etmedik ki, onlibero icin aldik. PSV'de sagbek oynuyordu, ama asil mevkisi onlibero, PSV'de de baslarda onlibero oynuyordu.
Onun disinda Atiba bonservissiz geldi. Joker adami bonservissiz transfer etmek baska, kicinda donun bile yokken yedek oturacak adama 4.5 milyon euro bonservis bedeli vermek baska.
Atina sağ bek, orta sahanın her mevkisinde oynayabilen bir oyuncu değil miydi bize gelirken? Birçok mevkide oynayabiliyor o zaman düz mantık bu adam hiçbir mevkide tam oynayamayan eksik oyuncu. Antalya'nın elinden oyuncu kaptık , ne işi var bizde diye eleştiri konusu edilmemiş miydi gömülmemiş miydi? Sen adama bonservis vermedin diye maaş da mı vermeyecektin? Bize gelirken şu anki Bahtiyar kadar gömülmemiş miydi? 24 yaşındaki Türk kontenjanında oynatacağın adama 4,5 milyon avro bonservis verdik 30 yaşındaki Antalya dışında bizden başka talibi olmayan Atiba'ya bonservis vermedik.

Çevrimdışı levitate

gs'de aynı paraları verdi de eleman ermeni kökenli olduğundan dolayı buraya gelmek istemiyormuş galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ben iyi demedim. Bence rotasyon için yerli olması nedeniyle faydalı olabilir. Bana göre tek problem bonservis ücreti fazla. En fazla 2 milyon olmalıydı

Çevrimiçi sefaköykartali

https://www.transfermarkt.com.tr/saba-sazonov/profil/spieler/655456

Bu adam nasıl 21 yaşında olur ya :)

Bailly yerine daha iyi olur bence. Gürcistan u-21de yaptıklarıyla bayağı isim yapmıştı. 4-5m verip yatırım yapılabilir bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakcity de çatır çatır oynayamadı yalnız onu bir hatırlatayım

Yönetime bizde kızıyoruz da senin önerinde ne bileyim renklilere git bir Beşiktaşlının ağzına yakışmıyor önerimi bu yoksa temenni mi?
Katılıyorum, yönetim olarak senin amacın elindeki oyuncuları küstürmeden gerekli takviyeleri yapmak olmalı.  Senin futbolcun yönetim her ne kadar kusurlu hareket etse de öyle karşılık verecekse o futbolcu yanlış kulübe gelmiş demektir. Tamam yönetim kusurlu ama senin yaptığın hareket  aynı zamanda takım arkadaşlarına, hocalarına, camiana olacak. Salih'in bu Saiss gibi terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum. Salih öyle hareket ederse Saiss'i savunanlar Salih'i öyle hareket etmediği sorumlu hareket ettiği için gömerse şaşırma

Etiketler: