2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991448 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Malinovsky'i ben istiyorum bu arada. İnşallah bizde tutar. Sağ tarafa da ghezzalın sağlıklı olanını denk getirirsek takım epey toparlanır. Taliplisi varsa Ghezzalı yollayıp yerine Nkodou gillerden kafası çalışan denk getirirsek birde kaymaklı olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok iyi adam ama ukraynalı işte rus ve ukrayna olunca korkuyorum inşallah iyi olur IQ yüksek kevin konusunda %100 haklısın hızlı kanat yok

Çevrimiçi annoca

direk ukraynadan rusyadan gelse çok çekinirdim ama italya da iş yapmış, o iyi

Çevrimiçi annoca

geçen yıl adam buksa yı iteliceklerdi bize iyi yırtmışız

Çevrimdışı Talisca1903

direk ukraynadan rusyadan gelse çok çekinirdim ama italya da iş yapmış, o iyi
italya görmüş adam diyorsun bak şimdi biraz rahatlama geldi  :ok:

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/Quaresm00972305/status/1690042101147348998

tadic kaçtı kaçan balık büyük oluyor. bazen iyilik yapayım derken kötülük yapılıyor. 500-600 hesabı yapılırken bir eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar istedikleri fiyatı verip alıyorlar. bernardeschi haberlerini de pepe yi zarflamak için düşürüyor olabilirler

Çevrimiçi Samet Demir

Bakhtiyor Zaynutdinov'un forma giydiği mevkiler.

10 numara: 46 maç
Orta saha: 28 maç
Sağ kanat: 26 maç
Sol kanat: 24 maç
Sol bek: 20 maç
Stoper: 17 maç
Santrfor: 3 maç
Sağ bek: 3 maç
Ön libero: 2 maç

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca son gün inecek buna inanmak istiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Malinovsky fm23 profile bak. Ateş ediyor:)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Malinovsky fm23 profile bak. Ateş ediyor:)

bahtiyarın nasıl acaba komple futbolcu .

Çevrimiçi murat

Yok böyle bir profil.düz topçunun tanımı bu olsa gerek.

Çevrimdışı Ravenman

Burada bjk sevgisiyle çok eleştiri gördüm ama senin ki sevgiden değil belli oldu.

Şenolcular'ın tek argumanı bu zaten: eleştirenler düşmanlar, bizden değiller.

Şenol Güneş Trabzonsporlu'dur, bize iki defa şampiyonluk yaşattırdı sağolsun.

ANÇ de Trabzonsporludur. Sergen'in şampiyonluğundan sonra gördük nasıl ona kuyu kazdıklarını.

Corona zamanında 13 kişilik kadroyla ve 42 haftalık ligde şampiyon olan hocaya ne sözleşme verdiler, ne arkasında durdular, nede kutlamada ön plana koydular.

Bunlarda Rıza gibi, Sergen gibi, Şifo gibi, Samet Aybaba gibi ciğer yanmaz.

Rasim Kara gibi, Ziya Doğan gibi, Feyyaz gibi damarlardan siyah beyaz kan dolaşmaz.

Geçen sezon sırf Trabzonu yenmemek için serimizi bozdular.

Herkes Trabzona 4 veya 5 atardı biz gittik 1 puan için oynadık ne şiş yansın ne kebab.

Ne Şenol hoca üzüldü ne ANÇ. Kardeşçe 0-0 oynadık.

Puanları bölüştük badem bıyıklı memurlar gibi.

Beşiktaşlıyız, lakin Şenolcu değiliz.

Beşiktaştaki oturduğu o kutsal makama saygımız varki, sosyal medyada veya dışarı platformlarda sesimizi çıkarmıyoruz.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2023, 23:33:23 Ravenman ]

Çevrimiçi Necmi

Şenolcular'ın tek argumanı bu zaten: eleştirenler düşmanlar, bizden değiller.

Şenol Güneş Trabzonsporlu'dur, bize iki defa şampiyonluk yaşattırdı sağolsun.

ANÇ de Trabzonsporludur. Sergen'in şampiyonluğundan sonra gördük nasıl ona kuyu kazdıklarını.

Corona zamanında 13 kişilik kadroyla ve 42 haftalık ligde şampiyon olan hocaya ne sözleşme verdiler, ne arkasında durdular, nede kutlamada ön plana koydular.

Bunlarda Rıza gibi, Sergen gibi, Şifo gibi, Samet Aybaba gibi ciğer yanmaz.

Rasim Kara gibi, Ziya Doğan gibi, Feyyaz gibi damarlardan siyah beyaz kan dolaşmaz.

Geçen sezon sırf Trabzonu yenmemek için serimizi bozdular.

Herkes Trabzona 4 veya 5 atardı biz gittik 1 puan için oynadık ne şiş yansın ne kebab.

Ne Şenol hoca üzüldü ne ANÇ. Kardeşçe 0-0 oynadık.

Puanları bölüştük badem bıyıklı memurlar gibi.

Beşiktaşlıyız, lakin Şenolcu değiliz.

Beşiktaştaki oturduğu o kutsal makama saygımız varki, sosyal medyada veya dışarı platformlarda sesimizi çıkarmıyoruz.
sesini çıkartmıyor halin bumu 🤔
Bu arada feyyaz fenerlidir

Çevrimiçi gokhans

sesini çıkartmıyor halin bumu 🤔
Bu arada feyyaz fenerlidir
feyyaz’da tümer’de has beşiktaşlıdır. Beşiktaş spor yazarlığı yaparak, beşiktaş’ı savunuyorlar tv’de. He 2’side beşiktaş yerine parayı seçmiş ve satmışdır. Nasıl caner ve gökhan gönül feneri satıp beşiktaş’a geldiyse onlarda fenere gitti.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

feyyaz’da tümer’de has beşiktaşlıdır. Beşiktaş spor yazarlığı yaparak, beşiktaş’ı savunuyorlar tv’de. He 2’side beşiktaş yerine parayı seçmiş ve satmışdır. Nasıl caner ve gökhan gönül feneri satıp beşiktaş’a geldiyse onlarda fenere gitti.
bende bir şey söyliyim gökhan gönül Beşiktaşlıdır

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/TMtr_news/status/1690019306757636096

bu haberi gördüm hiç izlemedim elemanı ama takip sayfalarda istatistikleri paylaşılmıştı baya iyi. baillye verilecek ücret artı bonusların maliyeti bunun maaş artı bonservis maliyetinden fazladır.

Çevrimdışı beno1903

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 01:02:02 beno1903 ]

Çevrimiçi Necmi

tümer gökhan gönül beşiktaşlıdır  feyyaz adı beşiktaşla bütünleştiği için evet beşiktaşı ön planda tutuyor ama fenerli olduğunu kendi söyledi metinde gs li tabi bunlar gençken tuttukları takımlarmış terimde beşiktaşlı denizlide beşiktaşlı

Çevrimiçi Necmi

Bakhtiyor Zaynutdinov'un forma giydiği mevkiler.

10 numara: 46 maç
Orta saha: 28 maç
Sağ kanat: 26 maç
Sol kanat: 24 maç
Sol bek: 20 maç
Stoper: 17 maç
Santrfor: 3 maç
Sağ bek: 3 maç
Ön libero: 2 maç

çok iş yapanlar aslında hiç bir işi tam yapamazlar ne iş olsa yaparım kıvamında değildir umarım ama beşiktaşa böyle gelen oyuncular tutar nazlanarak gelenlerdende verim alamayız ukraynalı biraz riskli gibi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Malinovsky 3 milyonun üzerinde maaş istiyormuş.

Etiketler: