2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994518 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

yokmu kolay vatandaşlık veren bir türk devleti orda vatandaş yapalım 😂
abi yönetime bir İHSAN bir NECMİ atasak işi çözeceğiz.

Çevrimiçi Ravenman

Berkay Vardar,

- hem Onana'dan 4 gömlek daha üstün futbolcu.
- hem Onana'dan daha az maaş alıyor.
- hemde yerli.

Onana'yı 4.5 milyon vermeseydin, şu an başka transfer yapardık.

Ne yaptık? Onana'yı alarak bi ton para verdik.

Ve Berkay'ı da gönderdik.

Bu Filozofun geldiğinde dedim tüm gençlere geçmiş olsun. Burak Yılmaz'ı tekrar oynatır gençleri oynatmaz.

Çevrimiçi yaço58

Bazı arkadaşlarda ki genç fetişini anlamıyorum Beşiktaş şampiyonluğa oynar ha gençlerle ha tecrübelilerle ezbere gençler oynasın yorumu baydı artık

Çevrimdışı Talisca1903

Bazı arkadaşlarda ki genç fetişini anlamıyorum Beşiktaş şampiyonluğa oynar ha gençlerle ha tecrübelilerle ezbere gençler oynasın yorumu baydı artık
Baydı ki o kadar olur

Çevrimdışı beno1903

Kasaya para girmio reis sanki her sene 50m gelirimiz varmis gibi para yok. Parada ya avrupda basarili olucaksin yada oyuncu yetistirip satacaksin. He yapmiomusun o zaman böyle bos beles kimsenin istemedigi dizi bilegi patlak 28-35 yasinda adamlara bayilirsin parayi.

Çevrimdışı mellfred

Berkay Vardar,

- hem Onana'dan 4 gömlek daha üstün futbolcu.
- hem Onana'dan daha az maaş alıyor.
- hemde yerli.

Onana'yı 4.5 milyon vermeseydin, şu an başka transfer yapardık.

Ne yaptık? Onana'yı alarak bi ton para verdik.

Ve Berkay'ı da gönderdik.

Bu Filozofun geldiğinde dedim tüm gençlere geçmiş olsun. Burak Yılmaz'ı tekrar oynatır gençleri oynatmaz.
berkayın  herhangi bir fark yarattığını  görmedik
bunu onanayı övmek için söylemiyorum o başka bir fiyasko ama berkay da bir şey göstermedi
demir ege mesela ayağı iyi oyun görüşü iyi
tek maçta gösterdi
ege’yi tutup berkayı kiralamanın doğru olduğunu düşünüyorum ben

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kasaya para girmio reis sanki her sene 50m gelirimiz varmis gibi para yok. Parada ya avrupda basarili olucaksin yada oyuncu yetistirip satacaksin. He yapmiomusun o zaman böyle bos beles kimsenin istemedigi dizi bilegi patlak 28-35 yasinda adamlara bayilirsin parayi.
Misal yaşlı, dizi patlak diye Aboubakar'ı oynatmayıp genç fetişisti olanların isteğini kırmayıp Semih'i mi ilk 11'de oynatacağız. Bu sürekli onu oynatma bunu oynat diyenlere ben de diyorum madem siz daha iyi biliyorsunuz bu işi Şenol Güneş'ten, Burak Yılmaz'dan gidin bir kulüpte antrenörlük yapın orada kendinizi ispat edin sonra Beşiktaş sizi keşfeder takımın başına geçirir. Bekara karı boşamak ; dışarıdan onu oynatma bunu oynat demek kolay. Kim hak ediyorsa o oynar.

Çevrimdışı mellfred

bugün lig başlıyor geçen sezondan daha eksik gelenlerin umut vermediği bir kadroyla başlıyoruz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bunu onanayı övmek için söylemiyorum o başka bir fiyasko ama berkay da bir şey göstermedi
tek maçta gösterdi
Daha çocuk profesyonel futbolcu adayı olduğunun bile farkında değil. Ne vücudu futbolcu vücudu ne de sahada yaptıkları büyük takım oyuncusunun yapacağı hareketler. Sırf genç olduğu için oynatılması gerekiyormuş. 3 maç üst üste oynatıp sana puan kaybettirse Berkay'ı neden oynatmıyorsun diyenler bu sefer  'Sen nasıl teknik direktörsün , futbolcunu tanımıyor musun , nasıl sahaya sürüyorsun hazır olmayan futbolcuyu, sen bilerek futbolcuyu yok etmek için bilerek sahaya sürdün' diyecek

Çevrimiçi Ravenman

Senin özkaynağın ve fabrikan altyapıdır.

Şenol Güneş altyapıcı değil, hazır lokmacı.

2015 ten 2019 a kadar 100 futbolcu transfer etti sonra bizi bıraktı Milli Takıma kaçta neredeyse iflaz edecektik.

Çevrimiçi murat

tek maçta gösterdi
asıl berkay inşallak berkay kençtemur olacak.şenol güneş te boş adam değil onananın transfre etmek için edilmiş olduğunu pek oynatmayacağını söyledi zaten.berkay çok pas hatası v top kaybı yaptı.beşiktaş bu hataları kaldıramaz.kendini geliştirecek ondn onraoynayacak.hedefi ligde kalmak veya oyuncu yetiştirip satmak olan bir takım değiliz.oyuncu geliştirmenin daha kolay yolları var başkasının takımlarını kullanmak ama biz hiç beceremedik onu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2015 ten 2019 a kadar 100 futbolcu transfer etti sonra bizi bıraktı Milli Takıma kaçta neredeyse iflaz edecektik.
Bana saysana altyapıda nasıl cevherler vardı da yok etti? 2 sene önce Serdar Saatçi diyordunuz? Nerede ne yapıyor şimdi? Rıdvan Yılmaz diyordunuz. Rangers'a gitti şimdi ne yapıyor. Emirhan'ı Torino'ya kaptırmıştık. O ne işler yapıyor şu an? Avrupalılar sizden daha az biliyor bu işleri. Gidin adamlara futbolu, altyapıyı öğretin o zaman.
Ya bu Avrupalılar bu işi bilmiyor ya da sizin sözünüzle iş yapılmaz

Çevrimdışı beno1903

Misal yaşlı, dizi patlak diye Aboubakar'ı oynatmayıp genç fetişisti olanların isteğini kırmayıp Semih'i mi ilk 11'de oynatacağız. Bu sürekli onu oynatma bunu oynat diyenlere ben de diyorum madem siz daha iyi biliyorsunuz bu işi Şenol Güneş'ten, Burak Yılmaz'dan gidin bir kulüpte antrenörlük yapın orada kendinizi ispat edin sonra Beşiktaş sizi keşfeder takımın başına geçirir. Bekara karı boşamak ; dışarıdan onu oynatma bunu oynat demek kolay. Kim hak ediyorsa o oynar.

Ben semihten bahsetmiyorum. Olay yeteneksiz genci oynatmak diil. Olay gidip yetenekli bulup getirip oynatip satmak.

Çevrimdışı Nartallo

Bu Bahtiyar için 5 milyon EUR'lar konuşuluyor, Onana için 4 küsur verildi, no name adamlara bonservis adı altında abuk subuk paralar veriyoruz.

Bu kadar paramız varsa Gedson'un diğer yarısını alalım, gerek yok Bahtiyar'a falan...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben semihten bahsetmiyorum. Olay yeteneksiz genci oynatmak diil. Olay gidip yetenekli bulup getirip oynatip satmak.
Doğru; yetenekliyi getirebiliyorsan getireceksin ama kolay değil onları da bulup getirmek. Gedson gibi adamı bulduğun zaman kaçırmayacaksın ya da genç Talisca'yı ama böyle genç yaşta büyük potansiyelli oyuncular da pek bizim ligi tercih etmiyor.
Aboubakar örneğini sürekli 'Genç oynatılsın' diyenler için verdim. Semih bence oldukça potansiyelli, kendini geliştirdiği takdirde ilk 11'de oynayabilecek bir oyuncu ama zamanı var.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Bahtiyar için 5 milyon EUR'lar konuşuluyor, Onana için 4 küsur verildi, no name adamlara bonservis adı altında abuk subuk paralar veriyoruz.

Bu kadar paramız varsa Gedson'un diğer yarısını alalım, gerek yok Bahtiyar'a falan...
Yazık günah ya. Verilen paralara bak. Emrecan falan derken haybeye giden 10-15milyon

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

birileri kulübü soyuyor.

Çevrimdışı Nartallo

birileri kulübü soyuyor.

Ya da koydukları paraları geri alıyorlar...

Çevrimiçi annoca

aynen şenol hoca dedi ilk şampiyonluktan sonra ben gomezi istemiyorum dedi sosayı istemiyorum dedi. abou talisca geldi sonraki yılda ben abou hiç istemiyorum kesinlikle olmaz dedi. suçlu şenol hoca. şampiyon olduktan sonra ben bir daha bu kadroyla oynamam bana transfer yapın dedi.

Çevrimiçi Ravenman

Bana saysana altyapıda nasıl cevherler vardı da yok etti? 2 sene önce Serdar Saatçi diyordunuz? Nerede ne yapıyor şimdi? Rıdvan Yılmaz diyordunuz. Rangers'a gitti şimdi ne yapıyor. Emirhan'ı Torino'ya kaptırmıştık. O ne işler yapıyor şu an? Avrupalılar sizden daha az biliyor bu işleri. Gidin adamlara futbolu, altyapıyı öğretin o zaman.
Ya bu Avrupalılar bu işi bilmiyor ya da sizin sözünüzle iş yapılmaz

Altyapıyı kapat ozaman her sezon 10 futbolcu transfer et.

Bu sezon 10 al.
Gelecek sezon 10.
Diğer sezon 10.

Arada bi 15 futbolcunun kontratını fesih et bedava gönder. Zaten hep böyle yapmadık mı?

Altyapıdan çıkan oyunculara 1.lig ve 2.lige bedavadan kirala sözleşmelerinin sonuna kadar.

Sonra vay efendim borçlar niye yükseldi nasıl zarar var.

Senin anaparan ve özkaynağın altyapı. Sen bu altyapıdaki futbolcuları güzel beslemezsen, güzel sözleşme vermiyorsan, güzel eğitim vermesen bunları iyileride ve kötüleride menejerlere kaçar sonrada kulüpten kaçar Serdar ve Emirhan gibi. Yeterince eğitim almadan giderlerse ordada bi halt yemezler. Hem sen hem onlar zararlı.

Altyapıya güvenmiyorsan ya Fenerbahçe olursun ya San Marino.

Bizde genç fetişi varsa sizdede moruk fetiṣi var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para mı aklıyoruz? Bu finansal kriz içerisinde bu paraları bu oyunculara bu kadar para vererek ne yapmaya çalışıyoruz?

https://twitter.com/demarkesports/status/1690029928559828993

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Bahtiyar soylenilen kadar iyi futbolcuysa o 5 milyona deger. CSKA seviyesinde oynayan bir yerli aliyoruz. Solbek ve stopper oynayan biri.

Bence hoca Bailly’i alip arka tandemi Bailly-Bahtiyar yapacak.

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyar soylenilen kadar iyi futbolcuysa o 5 milyona deger. CSKA seviyesinde oynayan bir yerli aliyoruz. Solbek ve stopper oynayan biri.

Bence hoca Bailly’i alip arka tandemi Bailly-Bahtiyar yapacak.
bahtiyar solmu sağmı

Çevrimiçi Samet Demir

bahtiyar solmu sağmı
Bahtiyar sol bek, sol stoper, 10 numara, sol kanat oynuyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyar sol bek, sol stoper, 10 numara, sol kanat oynuyor.

o zaman bahtiyar talha yapıp yerli sorununu çözeriz

Etiketler: