2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993728 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

dedim ki love konusunda evet daha fazla verim alınabilirdi dedim zaten mesajımda. mesajımda zaten belirtmişim. ama şu da bir gerçek biz büyük takımız ilerde topu tutacak güçlü oyuncu lazım. love hızlı ufak adam. oyunu love göre kursak Beşiktaş olmamız anlamı kalmaz.

fatih terim burak demişsin. adam tüm Türkiye ye burağın nasıl kullanılacağını göstermiş veya şöyle bir örnek vereyim birisi eline çekiç almış onunla duvara boya yapmaya çalışıyor başka bir usta gelmiş çekiçle toprağı kazmayı deniyor sonra gerçek bir usta geliyor diyor ki bununla çivi çakılır aha böyle yapıcan diyor sonra diğer ustalarda çekicin nasıl kullanılacağını öğreniyor. umarım açıklayıcı olmuştur.

mental sorun ayrı bir şey fiziksel durum ayrı bir şey. psikolojik sorunu vardır halledersin yine koşarsın ama dele alli için yapabileceğin bir şey yok. hadi konuştun uyuşturucuyu bıraktırdın ne olacak 2. gününde eskisi gibi deparlar şutlar paslar mı çıkaracak. uyşrucunun verdiği hasar belki de ömür boyu kalacak. hiç bir zaman eskisi gibi olamıcak.

şenol güneş için tekrar edeyim sihirli sopası yok. istisnalarda muhakkak olacak ama benim gördüğüm (luce zamanı yaşım küçüktü) bir futbolcunun potansiyelini çıkarma konusunda en başarılı Türk teknik direktör.
ayrıca enginle burağıda Fatih terimin eline olmuş şekilde veren Şenol Güneş artı Selçuk’u

Çevrimiçi gokhans

Bir oyuncuyu potansiyeline çıkarma konusunda, sergen türk futboluna ders verir niteliğinde ozaman. Sergen’in şampiyon yaptığı kadroyu abartmıyorum kimse şampiyon yapamazdı. Weli, montero, mensah, nskala, bitik oğuzhan, ersin, güven, gökhan töre,  necip’le falan şampiyon oldu. Serdar, rıdvan falan giriyordu yedekten 13,5 kişiyle şampiyon oldu adam. Hemde yönetime rağmen. Al sana potansiyele çıkaran hoca diye üniversitelerde tez konusu yap.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Bir oyuncuyu potansiyeline çıkarma konusunda, sergen türk futboluna ders verir niteliğinde ozaman. Sergen’in şampiyon yaptığı kadroyu abartmıyorum kimse şampiyon yapamazdı. Weli, montero, mensah, nskala, bitik oğuzhan, ersin, güven, gökhan töre,  necip’le falan şampiyon oldu. Serdar, rıdvan falan giriyordu yedekten 13,5 kişiyle şampiyon oldu adam. Hemde yönetime rağmen. Al sana potansiyele çıkaran hoca diye üniversitelerde tez konusu yap.
+1903 sergen hoca çok büyük verim aldı o kadrodan. ghezzal rosi larin hayatının sezonunu oynadı atiba çok fazla skor katkısı verdi josef zaten iyi bir oyuncuydu ama o sezon bambaşkaydı.... malesef tek sezonluk kaldı. zirve de kalmak zirveye çıkmaktan daha zordur derler. başarı devamı gelirse şans değil çalışma ve yetenek olduğunu gösterir.

umarım yönetim değişir sergen hoca üstüne koyar tekrar yuvaya döner yine şampiyonluklar yaşarız.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Lens'de ki videolarını izledim pek patates olacak oyuncu değil. Ya takımı ve oynadığı platformu küçümsüyor ya da kilo fazlası ve fiziksel kaybı var toparlanacaktır ama kendini bilmesi gerekir saçma bir özgüveni var. Amir salih ve gedson olduğu sürece bir de üstüne başka bir merkez orta saha gelirse ancak ve ancak amir'i yedekleyebilir oyuncu ön tarafa çıktıkça yetenek setinin yetersizliği ortaya çıkıyor
Onana'da olan sey; belki de surantrene olmus olabilir... Eger geldigi kulupte idman yemediyse ve bizde yukleme yapildiysa iki uc  hafta sonra yavas yavas hizlandigini ve daha fit  oldugunu gorme ihtimalimiz var diye dusunuyorum...Beklemek lazim uc hafta daha
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2023, 00:51:07 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı levitate

grande yine kitabın ortasından konuşmuş

tadic çok fena ard yakıyor ya keşke bizim olsaydı...
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Onana'da olan sey; belki de surantrene olmus olabilir... Eger geldigi kulupte idman yemediyse ve bizde yukleme yapildiysa iki uc  hafta sonra yavas yavas hizlandigini ve daha fit  oldugunu gorme ihtimalimiz var diye dusunuyorum...Beklemek lazim uc hafta daha

Beklemeye bekleyelim de takımın hocası bile "transfer yaptınız desinler diye aldık bunu" diyor ne gerek vardı elzem miydi gerçekten bunca eksik gedik varken amir'in yedegine 4 milyon euro vermek? İskandinav liglerinden bu yaşta bir sürü futbolcu bulunurdu en potansiyellisine de anca bu kadar para öderdin belki daha az, sen gidip fransa ikincisinden genç oyuncu almaya kalktın.

Gerçekten biri çıksın kulüpten yetkili (şenol güneş hariç) anlatsın şu 3 ayda ne planladılar ne hedefliyorlar. Mevcut kadronun ligde fb ve gs ile yarışmayacağı açık konferansta da çok ilerleyemez bakü bile beraberlig bulurdu az şanslı olsa. Kalan sürede hangi bölgeye oyuncu bakılıyor hoca böyle takımı oyun kurarken 3'lü kurmaya devam edecek mi bir sürü bilinmezimiz ve 1 ayımız var bu sezonu kaybetmememiz için.

Çevrimdışı Talisca1903

Beklemeye bekleyelim de takımın hocası bile "transfer yaptınız desinler diye aldık bunu" diyor ne gerek vardı elzem miydi gerçekten bunca eksik gedik varken amir'in yedegine 4 milyon euro vermek? İskandinav liglerinden bu yaşta bir sürü futbolcu bulunurdu en potansiyellisine de anca bu kadar para öderdin belki daha az, sen gidip fransa ikincisinden genç oyuncu almaya kalktın.

Gerçekten biri çıksın kulüpten yetkili (şenol güneş hariç) anlatsın şu 3 ayda ne planladılar ne hedefliyorlar. Mevcut kadronun ligde fb ve gs ile yarışmayacağı açık konferansta da çok ilerleyemez bakü bile beraberlig bulurdu az şanslı olsa. Kalan sürede hangi bölgeye oyuncu bakılıyor hoca böyle takımı oyun kurarken 3'lü kurmaya devam edecek mi bir sürü bilinmezimiz ve 1 ayımız var bu sezonu kaybetmememiz için.
fb & gs bence bizle yarışamayacak 2 iyi adam ön tarafa alalım rbak bakalım neler olacak Uçan kaçan renklilerin maçlarını da izledik işte yok bir numaraları
En iyi oyuncular bizde olmayabilir ama sahaya bakınca takım gibi takım görüntüsü bizde var

Çevrimiçi tolga1903

fb & gs bence bizle yarışamayacak 2 iyi adam ön tarafa alalım rbak bakalım neler olacak Uçan kaçan renklilerin maçlarını da izledik işte yok bir numaraları
En iyi oyuncular bizde olmayabilir ama sahaya bakınca takım gibi takım görüntüsü bizde var

Abi sezon başı daha ikisi de oturacak ve bu kadar para harcayan bu iki renklinin yollarının federasyon ve hakemler tarafından sonuna kadar açılacağını da biliyoruz. Hiç gözlerini kırpmadan 10 15 milyon euro verebiliyorlar biz çıkamıyoruz buralara. Ön tarafa iki iyi adam alalım diyorsun da kim alacak o iyi adamları başımızdakiler mi? Yine de her şeye rağmen umutlanmaya umutlanırsın başındaki yönetim biraz makul mantıklı hareket etse ama o da yok ne yazık ki.

Çevrimiçi Samet Demir

Çok yanlış bir düşünce. Bizim 2 as 3 de yedek oyuncuya ihtiyacımız var. Yinede minimum 4 oyuncu ghezzal gidersede 5 oyuncu almamız gerekiyor. Aksi halde ilk sakatlık ve cezalı oyuncu olduğu an potadan düşeriz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Dün takım iyiydi Amartey - Colley ikiliside en azından benim beklediğimden daha iyiler daha kötü bekliyordum ben açıkçası oraya sağlam bir adam lazım ama biz Bailly alıyoruz.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2023, 11:39:55 Samet Ç ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Amir 19 yaşında Türkiye’ ye geldi. 7 yıldır da burada, bu adama nasıl mavi kart alamıyoruz ben anlamıyorum. Ev alana hediye edilen Türk pasaportunu Amir’ e alsak elimiz aşırı rahatlarız. Yasal yükümlülüğünü bilen biri var mı acaba?

Çevrimiçi Samet Demir

Amir 19 yaşında Türkiye’ ye geldi. 7 yıldır da burada, bu adama nasıl mavi kart alamıyoruz ben anlamıyorum. Ev alana hediye edilen Türk pasaportunu Amir’ e alsak elimiz aşırı rahatlarız. Yasal yükümlülüğünü bilen biri var mı acaba?
10 yıl süresi var diye biliyorum. Emin değilim ama.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İhsan

Kusura bakma ama ben kendi kendimizi kandirmaya karsiyim.
Yerli statüsünde oynamasi icin Türkiye Milli takimi icinde oynama imkani olmali.
Mavi kart, 10 yil Türkiyede yasamis, Türk devletlerindenmis, oymus buymus cok sacma geliyor bana.

Ya kural koyup uyacaksin, yada yabanci sinirlandirmasini kaldiracaksin.

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Kusura bakma ama ben kendi kendimizi kandirmaya karsiyim.
Yerli statüsünde oynamasi icin Türkiye Milli takimi icinde oynama imkani olmali.
Mavi kart, 10 yil Türkiyede yasamis, Türk devletlerindenmis, oymus buymus cok sacma geliyor bana.

Ya kural koyup uyacaksin, yada yabanci sinirlandirmasini kaldiracaksin.
Kurala göre milli takımda oynama şartını kaldırdılar. O yüzden mavi kartlılar da yerli sayılıyor. Kuralına göre oynamak lazım. Kandırma meselesi değil adam yusuf demiri yerli oynatacak. Yoksa bence de kuralın kalkması lazım ama Amir’ i yerli yazdırabilirsek elimizi çok güçlendirir. Gedson-Amir-Salih orta sahasına ek Mert’ i koyarsın başka yerliye gerek kalmaz, ileriyi de geriyi de komple yabancı yaparsın.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2023, 12:50:11 sefaköykartali ]

Çevrimdışı levitate

bugün twitter'da gördüm mümkünmüş deniyor ama daha sponsor bulamayan yönetim bunu hiç beceremez
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

daha transfer öncesi, çok maçını izlemiş biri olarak, onana için tüm yorum ve detayını belirtmiştim. Hatırlayanınızda olabilir. Onana, necip’in daha ağırı. Necip teknik olarak bi tık önde olabilir belki, necipten üstün olduğu tek nokta pozisyon ve alan bilgisi. Boşuna beklentiye girmeyin yani.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sozkul

En büyük hatası  kendini gösterme çabası, gerekli gereksiz her topa atladı sanki, insan biraz kendini ve vücudunu tanımalı. Galiba yedek kalma korkusu yaşayan bir arkadaş.

Çevrimiçi sefaköykartali

Malinovskyi i bu kadar isteme sebebimiz hocanın eldeki oyuncularla Prime Atalanta’ ya benzer bir oyun planlaması olabilir. Elde zaten kanat yok. Sağlam bir stoper ve hücumcu bir orta saha alırsak güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum.
Amir’ i de iki stoperin önünde oynatıyor, Rosier ve Masuakuya biraz daha özgürlük verip kanat bek gibi oynatabiliyoruz.

Cenk-Aboudan Zapata-Muriel katkısı gayet alınabilir. Rebic de skorer ve ikinci forvet gibi oynayabilecek bir profil. Muleka da var.

Yeri geldiğinde Malinovskyi-Rebic önde Abou yapabiliriz veya Malinovskyi - Gedson kenar orta saha gibi oynatıp merkezi Salih-Amir de kurabiliriz.

Tabii bu sistemde Amartey yerine daha sağlam bir stopere ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Ravenman

1. Mason Greenwood
2. Jesse Lingard
3. Hakim Ziyech
4. Adama Traoré
5. Axel Tuanzebe

Hepsi bedava.

Çevrimdışı beno1903

1. Mason Greenwood
2. Jesse Lingard
3. Hakim Ziyech
4. Adama Traoré
5. Axel Tuanzebe

Hepsi bedava.

En kötüsü hangisiyse onu aliriz. Belki hic almayiz lig basliyo kanat yok

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

daha transfer öncesi, çok maçını izlemiş biri olarak, onana için tüm yorum ve detayını belirtmiştim. Hatırlayanınızda olabilir. Onana, necip’in daha ağırı. Necip teknik olarak bi tık önde olabilir belki, necipten üstün olduğu tek nokta pozisyon ve alan bilgisi. Boşuna beklentiye girmeyin yani.
Ben acikcasi merak edip de hic ama hic  izlemedim Onana'yi o yuzden dediginde kalacagim...Madem sen izlemissin..  Demek ki  bosuna beklentiye  girmemeklazim..
Yorgo

Çevrimiçi murat

bedelsiz atibadan 4.5 milyona onanaya sonra beşiktaşın kururşunun hesabını yapıyoruz ...yersen...

Çevrimiçi Necmi

Kurala göre milli takımda oynama şartını kaldırdılar. O yüzden mavi kartlılar da yerli sayılıyor. Kuralına göre oynamak lazım. Kandırma meselesi değil adam yusuf demiri yerli oynatacak. Yoksa bence de kuralın kalkması lazım ama Amir’ i yerli yazdırabilirsek elimizi çok güçlendirir. Gedson-Amir-Salih orta sahasına ek Mert’ i koyarsın başka yerliye gerek kalmaz, ileriyi de geriyi de komple yabancı yaparsın.
yokmu kolay vatandaşlık veren bir türk devleti orda vatandaş yapalım 😂

Etiketler: