2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994836 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı umutow

Mesele Pepe beğenmemek değil. Soru su; risk almak ya da garantiye gitmek. Yoksa geçen sene gördük her oyuncuyu rehabilite edemiyoruz.
Dogru fakat pepenin nesini rehabilite edecegiz acaba? Bu adam sakat mı yoksa sadece formsuz mu? Ayrıca delle alliyle kıyaslamak falan asırı sacma.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dogru fakat pepenin nesini rehabilite edecegiz acaba? Bu adam sakat mı yoksa sadece formsuz mu? Ayrıca delle alliyle kıyaslamak falan asırı sacma.

2 sezondur ortada olmamasını, hiç bir takımın talip dahi olmamasını sadece formsuzlukla açıklamak bence çok iyimser bir yaklaşım.

Çevrimiçi Mehmet57

Iyi ki bir Gomez tutmus. Ligimize tamamen dususte olan, Avrupa'daki kuluplerin yuzune bakmadigi, Katar seviyesine dusmus ve ligimizde kahraman gibi karsilanan 10 yildizdan belki 1-2 tanesi tutmustur, 8 tanesi tutmamistir.
Sen Gomez dersin. Ben de Falcao, van Persie, Cardozo, Marcelinho, Dele Alli, Krasic, Remy, Nasri, Menez vs diye baslar istersen daha devam ederim.
Bu tur oyuncular her zaman risktir, cogu zaman da tutmaz. Iyi bir kadron varsa ustune 1-2 bu tarz transfer yapip risk alabilirsin.
Biz tartismasiz verim saglamasi gereken pozisyonlara bu tur oyunculari aliyoruz ve zarin hep duses gelmesini bekliyoruz.
Ben takimda 5 sene evvel yaptigi istatistiklere bakarak hayallere dalacagim bitik adam istemiyorum.
Ben Talisca, Marcelo, Atiba, Babel, Sosa, Aboubakar istiyorum.

Marcelo’yu PSV’den kovalayarak gonderdiler Hannover’a. Babel’i ornek vermek olmamis, Liverpool gibi bir takimdan Hoffenheim’a kadar, olmadi Kasimpasa’dan Arap takimina kadar dusmustu. Verilecek en kotu ornegi vermissin, Babel’in Deportivo’da gosterdigi yarim sezonluk cikisi Pepe biz de niye gosteremesin? Sosa da keza oyle, Bayern’den Napoli’ye, ordan Metalist’e kadar dusmus biri.

Bahsettigin Atiba haricinde her oyuncu dususte idi.

Çevrimdışı Talisca1903

Icinden gectigi icin mi Talisca varken 4. olduk. Icinden gecmek=ligde 4. olmak demek ki.
Şl den lider çıktığını Bülent Yıldırımı falanda bilirim ama sümen altı ederim diyorsun yani
Bravo

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka gayet potansiyelli. Kaleye yakin oynatirsan fark yaratir. Sahayi genis tutup aksiyon saglamasini istersen eksikleri goze carpar. Kasimpasa'da merkezde paslamis adami alip kanada hapsedersen, forvet gibi bir mevkide 1 mac 30 dakika oynatip 5 mac kulubeden cikarmazsan performans alamazsin. Muleka muhtesem futbolcu ucar kacar demiyorum, ama taraftarin elestirdigi kadar da bos beles oyuncu degil.

Salih'i begenmeme hakkin var. Ama ben gerceklere ve realist beklentilere gore yorum yaparim. Salih'in yasi belli, bize maloldugu bedel belli, maasi belli. Asla bir 'key player' seviyesinde imaji vermedi, beklemek de haksizlik olur. Turk pasaportu varken bu kadar ucuz ve iyi kotu her mac en kotu 10 uzerinden 6.5'luk performansi opup basina koyacaksin. Salih'i begenmiyorsan ya orada Necip'i goreceksin, ya da gidip Kerem Demirbay veya muadlinine 5 milyon euro bonservis 2-2.5 milyon euro maas verecek gucun olacak. Yoksa da Salih'e birsey demeyeceksin. Demir Ege beklentisi olabilir, ama ona benzer beklenti Hasan Turk, Kartal Kayra'da vs de vardi. 1 hazirlik macina bakarak karar verilmez. Demir Ege'nin Salih'in seviyesine cikmasi icin baya bir firin ekmek yemesi lazim.

Zaten niye taraftar kisitli oyunculari yerin dibine sokar anlamiyorum. Umut Meras ve Onur Bulut elestirilerine de hicbir zaman anlam veremedim.
Talisca eleştirelim değil mi ? Muleka dan bize topçu olmaz

Çevrimiçi kartalizma190399

Marcelo’yu PSV’den kovalayarak gonderdiler Hannover’a. Babel’i ornek vermek olmamis, Liverpool gibi bir takimdan Hoffenheim’a kadar, olmadi Kasimpasa’dan Arap takimina kadar dusmustu. Verilecek en kotu ornegi vermissin, Babel’in Deportivo’da gosterdigi yarim sezonluk cikisi Pepe biz de niye gosteremesin? Sosa da keza oyle, Bayern’den Napoli’ye, ordan Metalist’e kadar dusmus biri.

Bahsettigin Atiba haricinde her oyuncu dususte idi.

Keske bilgi'yi tam versen de isine geldigi gibi vermesen. Babel bize Kasimpasa'dan veya Arap takimindan gelmedi, Deportivo'dan geldi. Deportivo'dan gelirken de surekli ilk 11 oynayan ve tas gibi oynayan bir oyuncu olarak geldi. Riski alan biz degildik, Deportivo id. Deportivo da hedefleri olmayan takim olarak o riskleri alabilir, biz alamayiz.
Marcelo da bize gelirken Hannover'in catir catir oynayan as oyuncusu olarak geldi. Takimi iyi olsun kotu olsun oynayarak ve iyi performans sergilerek gelen oyuncu baska, son iyi ve/veya dolu sezonunu hatirlayamadigin adamin gelmesi baska. Sosa da gelirken Metalist'te full oynayan ve iyi performans sergileyen bir adamdi, bonservis parasi da odedik zaten.
Verdigim ve soyledigin Babel, Sosa, Marcelo orneklerinin tamami goreceli dusuk takimlarda olsa da full oynayarak ve iyi oynarken bize gelmis adamlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Dususte olmasa zaten Arsenal’in 80 milyon odedigi bir oyuncuyla bizim adimiz dahi gecmez. Lakin, dususte olup bizde ve ligimizde parlayan bir cok oyuncu var. Takimin su an en skorer ismi olan Cenk BPL’de ne yapti? Gomez Fiorentina ve bizden sonra Wolfsburg’da ne yapti?

Her seyi gectim, gecen sene ligi darma duman eden Icardi’nin son senelerdeki performansi Pepe’den bile kotu idi.

Biz yildiz oyuncu istiyorsak zaten ya sakat, ya da dususte birini alabiliriz. Ya da almayacagiz. Bunun yani sira dususte olan her oyuncuyu Dele Alli ile kiyaslamak da bir ayri komik.
delle eroinmanmış yoksa onu da diriltirdi bu takım

Şl den lider çıktığını Bülent Yıldırımı falanda bilirim ama sümen altı ederim diyorsun yani
Bravo

O macta cok pis dograndik o ayri mesele. Ama 1 mac tum sezonu aciklamaz.
Ayrica Avrupa performansiyla lig performansi ne alaka? Fenerbahce UEFA'da yari final ve CL'de ceyrek final oynadigi sezonlarda sampiyon olamadi.
Onlara Avrupa performansi iyi oldugu icin sampiyonluk kupasini hediye mi edelim yani?
Madem Talisca tek basina ligin icinden gececek adam, seni sampiyon da yapardi, Bulent Yildirim'i da kaleye sokardi.
Bu sene karsina Bulent Yildirim cikmayacaginin garantisi var mi?

Çevrimiçi Mehmet57

Keske bilgi'yi tam versen de isine geldigi gibi vermesen. Babel bize Kasimpasa'dan veya Arap takimindan gelmedi, Deportivo'dan geldi. Deportivo'dan gelirken de surekli ilk 11 oynayan ve tas gibi oynayan bir oyuncu olarak geldi. Riski alan biz degildik, Deportivo id. Deportivo da hedefleri olmayan takim olarak o riskleri alabilir, biz alamayiz.
Marcelo da bize gelirken Hannover'in catir catir oynayan as oyuncusu olarak geldi. Takimi iyi olsun kotu olsun oynayarak ve iyi performans sergilerek gelen oyuncu baska, son iyi ve/veya dolu sezonunu hatirlayamadigin adamin gelmesi baska. Sosa da gelirken Metalist'te full oynayan ve iyi performans sergileyen bir adamdi, bonservis parasi da odedik zaten.
Verdigim ve soyledigin Babel, Sosa, Marcelo orneklerinin tamami goreceli dusuk takimlarda olsa da full oynayarak ve iyi oynarken bize gelmis adamlar.

Keske yazilani okusan, tam olarak bunu yazdigimi da okurdun. Anlamadigin konu, bir Icardi icin, Pepe icin, Gomez icin biz o “goreceli dusuk” takimiz.

Talisca eleştirelim değil mi ? Muleka dan bize topçu olmaz

Talisca'nin maasi Muleka'nin 5 kati. Bonservis bedelini soylemiyorum bile.
Muleka ve Talisca zaten ne alaka.....

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca'nin maasi Muleka'nin 5 kati. Bonservis bedelini soylemiyorum bile.
Muleka ve Talisca zaten ne alaka.....
isterse 10 katı olsun iş yapana vereceksin parayı maaşı daha az diye karşılaştırma mı olur
3,5 4 civarında bonserviste verdik buna alan yok satıcısı yok boş boş üfürme haberler Araplar şu kadar verdi felan adam yeteneksiz işte Beşiktaş kalibresinden çok çok uzak

Keske yazilani okusan, tam olarak bunu yazdigimi da okurdun. Anlamadigin konu, bir Icardi icin, Pepe icin, Gomez icin biz o “goreceli dusuk” takimiz.

Mesele goreceli olarak dusuk olmak veya olmamak degil. Kariyerinin hangi noktada oldugu. Verdigim orneklerdeki oyuncularin tamami bize gelirken iyi oynayan adamlardi. Verdikleri katki ortada. Size kalsa Avrupa'nin top 20 takimlarindan tekmeyi yiyip son 2 sene tamamen yatan ne kadar bitik varsa hepsini dolduralim belki rehabilite ederiz kafasiyla.
Bizim ve tekmeyip basip gonderdigi oyunculara agzinizin suyu aka aka baktiginiz takimlar arasinda 1000 tane takim var. Duyan da biz Arsenal'in 1 tik alti takimiz zanneder.
2 sene dogru durust performans sergilemis adamlar yerine bizim takimimizi esit seviyesinde, veya 1 tik ustu veya 1 tik alti takimindan oyuncu almak 1000 kat daha risksiz.
Talisca, Aboubakar, Marcelo, Atiba, Fabri bize Arsenal'in Liverpool'un dokuntusu olarak gelmedi. Zamaninda buyuk takimlardan gonderilmis Babel, Sosa gibi adamlar da kariyeri cakilirken degil, tam da cikisa gecip kendini bulmusken geldi bize.

Çevrimdışı Talisca1903

O macta cok pis dograndik o ayri mesele. Ama 1 mac tum sezonu aciklamaz.
Ayrica Avrupa performansiyla lig performansi ne alaka? Fenerbahce UEFA'da yari final ve CL'de ceyrek final oynadigi sezonlarda sampiyon olamadi.
Onlara Avrupa performansi iyi oldugu icin sampiyonluk kupasini hediye mi edelim yani?
Madem Talisca tek basina ligin icinden gececek adam, seni sampiyon da yapardi, Bulent Yildirim'i da kaleye sokardi.
Bu sene karsina Bulent Yildirim cikmayacaginin garantisi var mi?
yine oradan buradan dolanmışsın değişik bir tarzın var Avrupa arenasındaysan öyle bir fikstür koydular ki önümüze hepsini sende biliyorsun
Talisca çilingir oyuncu sana nerden baksan 10 maç çözer Şampiyonluk kovalarken çilingir çok önemli

yine oradan buradan dolanmışsın değişik bir tarzın var Avrupa arenasındaysan öyle bir fikstür koydular ki önümüze hepsini sende biliyorsun
Talisca çilingir oyuncu sana nerden baksan 10 maç çözer Şampiyonluk kovalarken çilingir çok önemli

Kendi kendine soylediklerinle celisiyorsun. Talisca'ya bilmemkac milyon euro maas versen diger mevkileri nasil dolduracaksin?
Bu sene Avrupa fiksturun olmayacak mi? Hem Talisca'yi alip hem o fiksturu kaldiracak kadro'yu nasil kuracaksin bu mali gucunle?
Ki o seneki kadro bu seneki kadro'ya genislik anlaminda 10 basar. Talisca senin tabirinle o genis kadro'yla 'ligin icinden gecememis', bu seneki dar kadroyla nasil gececek?

Çevrimiçi Mehmet57

Mesele goreceli olarak dusuk olmak veya olmamak degil. Kariyerinin hangi noktada oldugu. Verdigim orneklerdeki oyuncularin tamami bize gelirken iyi oynayan adamlardi. Verdikleri katki ortada. Size kalsa Avrupa'nin top 20 takimlarindan tekmeyi yiyip son 2 sene tamamen yatan ne kadar bitik varsa hepsini dolduralim belki rehabilite ederiz kafasiyla.
Bizim ve tekmeyip basip gonderdigi oyunculara agzinizin suyu aka aka baktiginiz takimlar arasinda 1000 tane takim var. Duyan da biz Arsenal'in 1 tik alti takimiz zanneder.
2 sene dogru durust performans sergilemis adamlar yerine bizim takimimizi esit seviyesinde, veya 1 tik ustu veya 1 tik alti takimindan oyuncu almak 1000 kat daha risksiz.
Talisca, Aboubakar, Marcelo, Atiba, Fabri bize Arsenal'in Liverpool'un dokuntusu olarak gelmedi. Zamaninda buyuk takimlardan gonderilmis Babel, Sosa gibi adamlar da kariyeri cakilirken degil, tam da cikisa gecip kendini bulmusken geldi bize.

Abou ile Talisca (ozellikle Talisca) Porto ve Benfica’da rotasyon oyunculari idi. Abou’yu bize kiralamarinin (opsiyonsuz hatta) sebebi surekli 11 oynamasi icin idi. Ozellikle Porto’da ilk sezonunda Ligue 1 grafiginden cok uzakta idi. Atiba dususte idi demiyelim, ozellikle sagbek olarak kullanilmisti ve bu performansi o kadar kotu idi ki, sozlesmesi uzatilmadi PSV’de. Yani senin anlayacagin, sebebi ne olursa olsun, o da dususte idi. Marcelo Hannover’da duzenli oynasa da, PSV’den kovalanarak gonderilip gittigi takim ertesi sene kume dustu. Bahsettigin Babel’in yarim sezonluk performansi senelerdir dususte olup Arap yarimadasinda bitecek kadar kotu olmasinin onune mi gecti? Hayir, o da bir firsat transferi olarak gorundu.

Bu gun bile takimin en iyi oyuncusu olan Masuaku WHU’de dususte idi. Gecen sene forumda bu adami istemeyen onlarca isim vardi.

Kendin de ozetliyorsun, biz Arsenal’in bir tik alti takim degiliz. Arsenal da yasadigi dusus biz de gosterecegi performans icin zor bir referans. Bu mantik ile Rebic’i de almamamiz gerekirdi.

Ben full bu tur oyuncular alinsin mantigi ile ilerlememiz gerektigini dusunmuyorum. Bu senin on yargin.

Abou ile Talisca (ozellikle Talisca) Porto ve Benfica’da rotasyon oyunculari idi. Abou’yu bize kiralamarinin (opsiyonsuz hatta) sebebi surekli 11 oynamasi icin idi. Ozellikle Porto’da ilk sezonunda Ligue 1 grafiginden cok uzakta idi. Atiba dususte idi demiyelim, ozellikle sagbek olarak kullanilmisti ve bu performansi o kadar kotu idi ki, sozlesmesi uzatilmadi PSV’de. Yani senin anlayacagin, sebebi ne olursa olsun, o da dususte idi. Marcelo Hannover’da duzenli oynasa da, PSV’den kovalanarak gonderilip gittigi takim ertesi sene kume dustu. Bahsettigin Babel’in yarim sezonluk performansi senelerdir dususte olup Arap yarimadasinda bitecek kadar kotu olmasinin onune mi gecti? Hayir, o da bir firsat transferi olarak gorundu.

Bu gun bile takimin en iyi oyuncusu olan Masuaku WHU’de dususte idi. Gecen sene forumda bu adami istemeyen onlarca isim vardi.

Kendin de ozetliyorsun, biz Arsenal’in bir tik alti takim degiliz. Arsenal da yasadigi dusus biz de gosterecegi performans icin zor bir referans. Bu mantik ile Rebic’i de almamamiz gerekirdi.

Ben full bu tur oyuncular alinsin mantigi ile ilerlememiz gerektigini dusunmuyorum. Bu senin on yargin.

Aboubakar ve Talisca kotu veya sakat oldugu icin degil, yer olmadigi icin oynamayan adamlardi. Form durumlari hakkinda pek fikir sahibi olamiyorsun, ama potansiyeli belli adamlar.
Atiba aykiri mevki'de oynatildigi icin verimsiz gozukse de performans, sakatlik, fizik vs konusunda soru isareti olmayan adam. Babel 6 ay da olsa dolu dolu oynayip iyi performans gosteren oyuncu olarak geldi. Kharkiv, Deportivo vs gibi takimlari kucumsememek lazim, biz o kadar da buyuk degiliz.

Ben sonuk bitik yildiz transferine karsi degilim. Sen takimini kurarsin, mevkilerin dolu olur, butcende yer varsa 1 kursun atip cilegini getirirsin.
Biz artik normal transfer yapmayi biraktik tamamen kumar oynuyoruz.
Aldigin sol acik soru isareti. Almayi dusundugun Oxlade soru isareti. Almayi dusundugum Pepe soru isareti.
Sen aldigin 3 dususte oyuncuda da 3'te 3 yapabilecegini dusunuyorsan orasini bilemem, ama oyle bir dunya yok. Dupeduz polyanna'cilik bu.
Hadi sol acikta kumar oynadin, alternatif olarak Cenk var zaten. Ama sag acik ve alirsan orta sahada kumar oynama luksun yok. Bir defa kadronda zaten sakatlik ve istikrarli performans konusunda soru isareti olan Ghezzal ve Aboubakar var. Bu sekilde kulup yoneteceksek futbol takip etmeyi birakalim, gidelim kumarhane'ye kumar oynayalim daha iyi.

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar ile bu is olmaz. Hem dizleri problemli. Son anda talibi cikarsa göndermek lazim. Onun yerine en az 190 cm, kosamayan, beli dönmeyen bir pivot santrfor lazim bize. Biraz kazmaca olursa tadindan yenmez. Hem Senol hocanin oynatmak istedigi sisteme da tam uyum saglar. Bize pivot satrfor lazim.
ağzına biber sürerim 😳

Çevrimdışı doganay

Bodø/Glimt / Pyunik  , su macin galibi iyi olur. Hayirlisyla

Bodo Glimt'i pek takip etmiyorsun galiba. :)
Su an 3 buyukleri de catir catir yenebilecek seviyede bir takim.

Çevrimdışı doganay

Bodo Glimt'i pek takip etmiyorsun galiba. :)
Su an 3 buyukleri de catir catir yenebilecek seviyede bir takim.
Dogru hic takip etmedim acikcasi , isminden zayif takimdir diye dusundum.
Yalniz bunlar muhtemel takimlar diye yazmislar ama birde soyle bir ihtimal var. Sayisini tam hatirlamiyorum ama 3.turda bizden puani yuksek 6-7 takim elenirse seri basi olabilir ve bunlardan yirtariz  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ağzına biber sürerim
Neyse ki geçen sezon şampiyonluk kaçtı. Yoksa yine bir şekilde göndermişlerdi takımdan

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/deportesreports/status/1687202450422353920?s=46

Bizim sansimiza bize Aston Villa falan cikar.
kadro tamam olsa hoca halleder ama böyle girersek karşımıza frankfurt falan çıkarsa aman aman
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Her kes neftçe bakü yü eledik farzediyor playoff tan rakip beğeniyor
Baküde işimiz çok kolay falan olmayacak takım dökülüyor resmen

Çevrimdışı GökhanG

Ben mulekanın gereğinden fazla eleştiriye maruz kaldığını düşünüyorum özellikle iki tirana maçında da abuş mulekadan daha kötüydü üstelik abuş istediği mevkide oynarken muleka bariz hiç istemediği kanat pozisyonunda oynadı. Zaten transferler geldikten sonra abuşun yedeği olarak düşünüyordur şenol hoca bence de ikinci forvet olarak uygun bir isim bu sene umutluyum bu adamdan.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Etiketler: