O değil de cenkin sözleşme muhabbetinin bu kadar uzaması ayrı bir rezillik zaten yerli kalitesi olarak sıkıntılı bir takımız bir de bu adamı küstürmezler umarım.
TFF sitesinde uzamis olarak gozukuyor zaten.
https://www.tff.org/default.aspx?pageID=130Ama Cenk'ten bagimsiz yerli sikintisi asikar. Hala niye sakatlik problemi olan yabanci pesinde kosuyoruz anlamiyorum. Takimda net yerli sikintisi var.
Git Suat Serdar'i, Elayis Tavsan'i vs dene.
Mert-Salih-Cenk. Bu 3 oyuncu her halukarda oynayacak gibi. Bunlarin yerli alternatifini alacagimiza onlerini kapatacak yabanci pesinde kosuyoruz.
34 yillik Besiktas'liyim, bu kadar mantiktan uzak, izah edemeyecegimiz seylerin oldugu bir transfer donemi daha hatirlamiyorum. Ki Demiroren facialarini vs de yasadim, feda donemini de gordum.
Tadic'i kaptirmak, Talisca'yi alamamak vs umrumda degil. Onlar o kadar onemli degil zaten. Ama hicbir sekilde plan-program-mantik yok, tamamen menajer kimi onerecek, kim ucuz, kimin az-cok ismi var ve taraftarin sesini kisabilir onun pesinde kosuyoruz. Mantigin, futbol aklinin zerresi yok.
Takimda tonla Afrika'li varken hala Afrika'li pesinde kosmamiz mi dersin.
Takimda sakatlik sikintisi yasayan tonla oyuncu varken israrla sakatlik gecmisi olan oyuncu pesinde kosmamiz mi dersin.
Yerli sikintisi had safhada iken yerli oyuncu pesinde kosmamak, en iyi alternatif Halil'i 150 bin euro gibi komik bir paraya kaptirmak mi dersin.
Birbiriyle hicbir alakasi olmayan profilde yabancilari alternatif olarak gormek mi dersin.
Elindeki kaliteli oyuncu'yu tutamamak mi dersin.
Ne ararsan var masallah. Allah'tan Cenk, Salih ve Mert'i uzatmayi becerdik. Yoksa GS-FB bunlari tertemiz elimizden alirdi (Cenk'i alamazdi belki) ve yedek kulubesinde oturturdu.