2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991868 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GökhanG

O değil de cenkin sözleşme muhabbetinin bu kadar uzaması ayrı bir rezillik zaten yerli kalitesi olarak sıkıntılı bir takımız bir de bu adamı küstürmezler umarım.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

Kasımpasa yasin özcan ile sözleşme feshetmiş. Keşke biz alsak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

O değil de cenkin sözleşme muhabbetinin bu kadar uzaması ayrı bir rezillik zaten yerli kalitesi olarak sıkıntılı bir takımız bir de bu adamı küstürmezler umarım.

TFF sitesinde uzamis olarak gozukuyor zaten.
https://www.tff.org/default.aspx?pageID=130

Ama Cenk'ten bagimsiz yerli sikintisi asikar. Hala niye sakatlik problemi olan yabanci pesinde kosuyoruz anlamiyorum. Takimda net yerli sikintisi var.
Git Suat Serdar'i, Elayis Tavsan'i vs dene.
Mert-Salih-Cenk. Bu 3 oyuncu her halukarda oynayacak gibi. Bunlarin yerli alternatifini alacagimiza onlerini kapatacak yabanci pesinde kosuyoruz.
34 yillik Besiktas'liyim, bu kadar mantiktan uzak, izah edemeyecegimiz seylerin oldugu bir transfer donemi daha hatirlamiyorum. Ki Demiroren facialarini vs de yasadim, feda donemini de gordum.
Tadic'i kaptirmak, Talisca'yi alamamak vs umrumda degil. Onlar o kadar onemli degil zaten. Ama hicbir sekilde plan-program-mantik yok, tamamen menajer kimi onerecek, kim ucuz, kimin az-cok ismi var ve taraftarin sesini kisabilir onun pesinde kosuyoruz. Mantigin, futbol aklinin zerresi yok.
Takimda tonla Afrika'li varken hala Afrika'li pesinde kosmamiz mi dersin.
Takimda sakatlik sikintisi yasayan tonla oyuncu varken israrla sakatlik gecmisi olan oyuncu pesinde kosmamiz mi dersin.
Yerli sikintisi had safhada iken yerli oyuncu pesinde kosmamak, en iyi alternatif Halil'i 150 bin euro gibi komik bir paraya kaptirmak mi dersin.
Birbiriyle hicbir alakasi olmayan profilde yabancilari alternatif olarak gormek mi dersin.
Elindeki kaliteli oyuncu'yu tutamamak mi dersin.

Ne ararsan var masallah. Allah'tan Cenk, Salih ve Mert'i uzatmayi becerdik. Yoksa GS-FB bunlari tertemiz elimizden alirdi (Cenk'i alamazdi belki) ve yedek kulubesinde oturturdu.

Çevrimiçi sozkul

Avrupada transfer sezonu bitince satilamayan oyuncularin fiyatlari düsüyor. Zengin Ligler oyuncu alamiyor, biz kalan saglara yürüyoruz
Yani 1-15 Eylül arasi süpriz transferler olacaktir

merhaba Ihsan, bize bir stat sponsoru bul lütfen oralardan!

Çevrimiçi annoca

Kasımpasa yasin özcan ile sözleşme feshetmiş. Keşke biz alsak.

birileri satın alıcak ama sınırlamadan dolayı para ayıramıcak. büyük ihtimal böyle bir yola başvuruldu. kimle sözleşme imzalrsa kapıyı arkadan dolanan belli olur

Çevrimiçi gokhans

birileri satın alıcak ama sınırlamadan dolayı para ayıramıcak. büyük ihtimal böyle bir yola başvuruldu. kimle sözleşme imzalrsa kapıyı arkadan dolanan belli olur
düşünsene arka kapıdan parayı verip fesh ettiriyorsun, sonra oyuncu başka kulüple imzalıyor  :evillol:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

düşünsene arka kapıdan parayı verip fesh ettiriyorsun, sonra oyuncu başka kulüple imzalıyor  :evillol:
düşüncesi güzelde o acemiliği yapabilcek süper ligte yalnızca bir başkan var. onunda aklıma gelmez böyle bir şey yapmak o yüzden kafa rahat  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dusan Tadic kaçan büyük balık.
Bizim takımda neler yapabileceğini düşündükçe daha da üzülüyorum.

Çevrimiçi annoca

Dusan Tadic kaçan büyük balık.
Bizim takımda neler yapabileceğini düşündükçe daha da üzülüyorum.
berghuis gelirse telafi etmiş sayılırlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Berghuis te fena değil ama Tadic takımı oynatan koca bir beyin.

Çevrimdışı Savaş

İlgilendiklerini bile sanmiyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

Berghuis te fena değil ama Tadic takımı oynatan koca bir beyin.
tadic bence yılın transferi ama bu elemanın anarşikliği çok iyi. bizde bundan hiç yok, rakibi ve hakemi darlıcak sahada kimse yok herkes çok efendi.

Çevrimiçi gokhans

bu takıma 2021 yılındaki josef lazım.. Net lazım yani.. karakterinden hırsına, oyun tarzından, fiziğine kadar birebir kopyası..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rebic i Abouya yaklaştırıp sola Ajaxtan Daramy yi alsak.
Bu eleman Ajaxta istenen seviyeye gelemedi.

Çevrimiçi Necmi

düşüncesi güzelde o acemiliği yapabilcek süper ligte yalnızca bir başkan var. onunda aklıma gelmez böyle bir şey yapmak o yüzden kafa rahat  :D
hahahha

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic i Abouya yaklaştırıp sola Ajaxtan Daramy yi alsak.
Bu eleman Ajaxta istenen seviyeye gelemedi.
Daramy çok iyi

bu takıma 2021 yılındaki josef lazım.. Net lazım yani.. karakterinden hırsına, oyun tarzından, fiziğine kadar birebir kopyası..

Daha birkac ay evvel 4.5 milyon euro bonservis bedeli odedigin ve gayet iyi performans sergileyen Amir'i ve 4 milyon euro bonservis odedigin Onana'yi ne yapacaksin?
Kulube'ye 9 milyon euro koymak cok mantikliymis gercekten.

Bazi arkadaslar gercekten hic mac izlemeden tamamen ezbere yorum yapiyor.
Daramy iyi falan degil. Ajax'ta hicbir sey yapamamis, Hollanda ligi'nde bile tutunamamis bir oyuncu. Hollanda ligi'nde ofansif futbol olarak tutunamiyorsan zaten sikinti buyuk.
Ajax'lilar da cope atilmis para olarak bakiyor. Ajax'ta 3. sol acik konumunda zaten. Bize hicbir faydasi da olmaz, yatirim olarak bile.

Berghuis'le ilgili yorumlari hayretle okuyorum, sanki Messi'nin bir tik alti adam.
Iyi oyuncu, top teknigi iyi, Ghezzal'e benzemesi ve hem 10 hem 7 oynayabilmesi sebebiyle ihtiyacimiz olan da oyuncu sayilir.
Ama ver 5 milyon euro bonservis ligi dagitsin seviyesinde bir oyuncu asla degil. Fiziksel olarak ligimizdeki sert futbolla sikinti da yasayabilecek bir oyuncu.

Bazi arkadaslar harbiden sirf etikete bakarsak oyuncu'yu 1 mac bile seyretmeden "Ajax'ta oynuyorsa veya Ajax almissa kesin muthis futbolcudur, muthis yeteneklidir" kafasinda yorum yapiyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Transferinin bitmesini en cok istedigim isim Pepe. Rebic-Abou-Pepe son senelerdeki en iyi ofans hattimiz olur, buna Babel-Abou-Q7 dahil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Mehmet57  Daramy için düşüncelerini merak ediyorum. Ne söylersin?

Çevrimiçi annoca

Bazi arkadaslar gercekten hic mac izlemeden tamamen ezbere yorum yapiyor.
Daramy iyi falan degil. Ajax'ta hicbir sey yapamamis, Hollanda ligi'nde bile tutunamamis bir oyuncu. Hollanda ligi'nde ofansif futbol olarak tutunamiyorsan zaten sikinti buyuk.
Ajax'lilar da cope atilmis para olarak bakiyor. Ajax'ta 3. sol acik konumunda zaten. Bize hicbir faydasi da olmaz, yatirim olarak bile.

Berghuis'le ilgili yorumlari hayretle okuyorum, sanki Messi'nin bir tik alti adam.
Iyi oyuncu, top teknigi iyi, Ghezzal'e benzemesi ve hem 10 hem 7 oynayabilmesi sebebiyle ihtiyacimiz olan da oyuncu sayilir.
Ama ver 5 milyon euro bonservis ligi dagitsin seviyesinde bir oyuncu asla degil. Fiziksel olarak ligimizdeki sert futbolla sikinti da yasayabilecek bir oyuncu.

Bazi arkadaslar harbiden sirf etikete bakarsak oyuncu'yu 1 mac bile seyretmeden "Ajax'ta oynuyorsa veya Ajax almissa kesin muthis futbolcudur, muthis yeteneklidir" kafasinda yorum yapiyor.
yazdıklarına berghuis ile alakalı cevap veriyim. sözleşmesini tadic gibi iptal ettirme konusu atıldı ortaya ondan dolayı yükselindi. 5 milyon bonservis ilk defa şimdi senden duydum.
ben burayı takip ederim, bir abimiz var o, talisca gelirse ligin içinden geçer ligi dağıtır düşüncesi var onun haricinde kimsenin hiç bir oyuncunun gelmesiyle ligi dağıtır içinden geçer vs. yazısını okumadım.

Çevrimdışı Talisca1903

yazdıklarına berghuis ile alakalı cevap veriyim. sözleşmesini tadic gibi iptal ettirme konusu atıldı ortaya ondan dolayı yükselindi. 5 milyon bonservis ilk defa şimdi senden duydum.
ben burayı takip ederim, bir abimiz var o, talisca gelirse ligin içinden geçer ligi dağıtır düşüncesi var onun haricinde kimsenin hiç bir oyuncunun gelmesiyle ligi dağıtır içinden geçer vs. yazısını okumadım.
Bu arkadaş yeni geldi hoş geldi de pek kimseyi bir beğenmez tavırları var
Evet her zaman yaZdım yine de yazarım Talisca bu ligin içinden geçer

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arkadaş yeni geldi hoş geldi de pek kimseyi bir beğenmez tavırları var
Evet her zaman yaZdım yine de yazarım Talisca bu ligin içinden geçer
Abi sende Talisca harici 10 numara Şenol hoca harici hiç bir teknik direktörü beğenmiyorsun :) pek farkınız yok yani.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada tamamlanabilirse Umraniyespor u almak çok kritik ve doğru bir hamle.

Eğriye eğri doğruya doğru demek lazim

Çevrimdışı o2bucak

Ümraniyespor'u satın alacağımıza dair dedikodu var bence büyük iş olur. Bizim altyapıdan çıkıp 11 oynayamayan gençleri orda değerlendirmek lazım.
Doğru yapılanma ile Semin, Oğuzhan Aydoğdu, Berkay, Demir Ege ve niceleri orada sürekli 11 oynayıp gelişebilir.

Ayrıca Fener Cengiz görüşmesi suya dştü diyorlar parayı basıp alsak benim çok sevdiğim bir oyuncu.

Bizim yönetim ve taraftar tarafından çok göz ardı ediliyor bizim bu sene en büyük sorunumuz yerli oyuncu sayısı.

Etiketler: