2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991625 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Beşiktaş favori görülmediği sezonlarda şampiyon olur genelde. Yönetimi ben de hiç beğenmiyorum ve bu ayrı bir tartışmanın konusu ama rakiplerin mükemmel gibi görünen transferlerinden biraz fazla etkilenmişsiniz. Futbol kağıt üstü transferlerle değil sahada ve akılla oynanıyor. En iyi hoca açık ara bizde. Herkesin burun kıvırdığı orta sahamız geçen sene ikinci yarı doğru oyunla ligin içinden geçti. Bu ligde stoper kalitesi ortalama olsa yeter, umurumda dahi değil. Beklerimiz ve orta sahamız taş gibi. Rebic'ten sonra doğru 2 hücumcu takviyesi ile hepsinin içinden geçeceğiz. Bu kadar gerilecek bir olay yok.
tamam favori görünmediğimizde şampiyon olabiliyoruz da bu takım ilk 5 e zor girer.2 sakata bakar.birazda gerçekçi olalım.bunun birde afrika kupası cezası var.

Çevrimiçi Samet Demir

Ümraniyespor'u satın alacağımıza dair dedikodu var bence büyük iş olur. Bizim altyapıdan çıkıp 11 oynayamayan gençleri orda değerlendirmek lazım.
Doğru yapılanma ile Semin, Oğuzhan Aydoğdu, Berkay, Demir Ege ve niceleri orada sürekli 11 oynayıp gelişebilir.

Ayrıca Fener Cengiz görüşmesi suya dştü diyorlar parayı basıp alsak benim çok sevdiğim bir oyuncu.

Bizim yönetim ve taraftar tarafından çok göz ardı ediliyor bizim bu sene en büyük sorunumuz yerli oyuncu sayısı.
Cengiz maliyetine çıksak bizimkiler direk Talisca alırlar. Cengizin bonservisi 12-15 bandında. 2-3 milyonda maaş ister. O paralara biz çıkamayız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Kasımpasa yasin özcan ile sözleşme feshetmiş. Keşke biz alsak.

yani bu yönetimde yasin özcan gelsin diye dua eder duruma geldik :)

Çevrimiçi Necmi

yani bu yönetimde yasin özcan gelsin diye dua eder duruma geldik :)
beşiktaş taraftarı herşeye uyum sağlar sindirir yoksa bu tipler yönetici olabilirmiydi geçmişe bak bir sürü hak etmemiş insana kahraman gözüyle bakılırken hak edenler itin bir tarafına sokuldu

Çevrimdışı Talisca1903

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2023, 20:51:39 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Doğukan E.

beşiktaş taraftarı herşeye uyum sağlar sindirir yoksa bu tipler yönetici olabilirmiydi geçmişe bak bir sürü hak etmemiş insana kahraman gözüyle bakılırken hak edenler itin bir tarafına sokuldu
@Necmi abi yarın F.Orman aday olsa desteklermiydin?

Çevrimdışı Talisca1903

Abi sende Talisca harici 10 numara Şenol hoca harici hiç bir teknik direktörü beğenmiyorsun :) pek farkınız yok yani.

bir de seni seviyorum kardeşim muhalafet olarak tek geçerim seni😎

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Akor Adams Norveç liginde 15 maçta 15 gol atan 1.90 lik nijeryali oyuncu. İzleyen bilen var mı?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yarın F.Orman aday olsa desteklermiydin?
ben kongre üyesi değilim ve ben kimseyi desteklemem kimsenin geçmişine bakmam seçilir gelir tavrına bakarım attığı adıma bakarım sonra desteklermiyim saydırırmıyım belli olur sadece fo gelmesi yeterlimi yönetim kimlerden olacak yada kim başkan olacaksa kadrosunu oturup görmek lazım

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57  Daramy için düşüncelerini merak ediyorum. Ne söylersin?

Ajax’da oynayamamak bir oyuncuyu kotu yapmaz, ozellikle disardan gelen yabanci futbolcuyu. Ajax futboluna uygun degil, bunun icin daha oyun zekasi istenilen seviyede degil. Teknigini de gelistirmeli, ozellikle ilk metrelerde cok fazla hizina guveniyor, pas oyununda ilk dokunusunu gelistirmeli. Bence su an genc bir Nkoudou seviyesinde, en fazla.

Çevrimdışı Unnamed

Sana bir soru @Necmi Abi. ANÇ mi Demirören mi :)))

Çevrimiçi Necmi

Sana bir soru @Necmi Abi. ANÇ mi Demirören mi :)))
denize düştük diye yılanamı sarılalım kendi başımıza yüzüp kıyıya çıksak olmuyormu  bu arada anç yd ile mukayese edilmez demirören kötü yöneticiydi eyvallah ama tribünden yetişme beşiktaş yenildiğinde ağlayacak kadarda iyi beşiktaşlıydı

Çevrimiçi sefaköykartali

Ajax’da oynayamamak bir oyuncuyu kotu yapmaz, ozellikle disardan gelen yabanci futbolcuyu. Ajax futboluna uygun degil, bunun icin daha oyun zekasi istenilen seviyede degil. Teknigini de gelistirmeli, ozellikle ilk metrelerde cok fazla hizina guveniyor, pas oyununda ilk dokunusunu gelistirmeli. Bence su an genc bir Nkoudou seviyesinde, en fazla.
Daramy’i Burnley alıyor. Ha almasa bile bizimkilerin oyuncunun varlığından haberi var mıdır? Sanmam.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada Senol hocaya yardimci transferi yapmamiz gerek.

Bayram Bektastan sonra Eren Safak da gitti.

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim bu maçı iyi izlesin. Bir sonraki maça da 2 kanat olmadan çıkarsanız tek teselliniz ziraat kupası olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Senol hocaya yardimci transferi yapmamiz gerek.

Bayram Bektastan sonra Eren Safak da gitti.
Önce 2 kanat, bir 10 numara birde stoper alsınlarda.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim bu maçı iyi izlesin. Bir sonraki maça da 2 kanat olmadan çıkarsanız tek teselliniz ziraat kupası olur.

teselli olmaz hoca ziraat kupasını önemsemiyor

Çevrimiçi Necmi

birde sonraki maç olacakmı acaba

Çevrimiçi kartalizma190399

yazdıklarına berghuis ile alakalı cevap veriyim. sözleşmesini tadic gibi iptal ettirme konusu atıldı ortaya ondan dolayı yükselindi. 5 milyon bonservis ilk defa şimdi senden duydum.
ben burayı takip ederim, bir abimiz var o, talisca gelirse ligin içinden geçer ligi dağıtır düşüncesi var onun haricinde kimsenin hiç bir oyuncunun gelmesiyle ligi dağıtır içinden geçer vs. yazısını okumadım.

Twitter'da Ajax'in 6.5 milyon euro bonservis istedigi soylenmisti de, bircok taraftar Lyanco'ya 6 milyon, Onana'ya 4 milyon veriyoruz Berghuis'e vermek lazim vs seklinde yorumlarda bulunmustu. Ajax'la sikinti yasadigi ve sikayetleri oldugu Hollanda basininda cikti, ama sozlesme feshi vs mumkun degil. Tadic'le kiyaslamamak lazim, Tadic'in maasi cok yuksekti ve yasi belli. Berghuis'u birakirlarsa (ki birakacaklarini zannetmiyorum) bonservissiz vermezler.

Çevrimiçi Samet Demir

Fark ettiniz mi bilmiyorum her maç öncesi ya Sponsorluk ya da transfer haberini salıyorlar piyasaya maç günü ve sonrası da haberler kesiliyor.

Ne gelen var ne giden.

Çevrimiçi Mehmet57

Salih ve Muleka. Kimse kusura bakmasin, ama “mevkisinde oynamiyor” bu seviyede bahane olamaz. Biraz sag’a veya sol’a kaymakla futbolcu oldugunu unutup bu seviyede dahi bir seyler gosteremezse gitsin. Umarim menajerine talimat verip Arap yarimadasindan alici bulunur.

Salih ise Turk dogduguna dua etsin. Ismi bile gecmedi. Su takima dahi 1-2 yaratici pas veremiyorsa bu takimda 8 numara olmayi hak etmiyor. El mahkum, umarim hoca yavas yavas Ege Demir’i monte eder.

Çevrimdışı zubeyirbaya

sergen neftçi ile anlaşsaydı ilginç bi eşleşme olurdu.

Çevrimiçi Mehmet57

Solda Onur baslasin. Umut futbolcu degil, bir kisi eksik oynariz.

Etiketler: