2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991821 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Senol hocaya yardimci transferi yapmamiz gerek.

Bayram Bektastan sonra Eren Safak da gitti.

Profesyonel kariyer planlamasını yapmış, gönülden Besiktasli Gokhan İnler gelsin.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Tiran Neftci’den kotu bir takim degil. O turu da rahat geceriz, ama umarim Ghezzal ve Rebic oynar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu arkadaş yeni geldi hoş geldi de pek kimseyi bir beğenmez tavırları var
Evet her zaman yaZdım yine de yazarım Talisca bu ligin içinden geçer

Icinden gectigi icin mi Talisca varken 4. olduk. Icinden gecmek=ligde 4. olmak demek ki.

Salih ve Muleka. Kimse kusura bakmasin, ama “mevkisinde oynamiyor” bu seviyede bahane olamaz. Biraz sag’a veya sol’a kaymakla futbolcu oldugunu unutup bu seviyede dahi bir seyler gosteremezse gitsin. Umarim menajerine talimat verip Arap yarimadasindan alici bulunur.

Salih ise Turk dogduguna dua etsin. Ismi bile gecmedi. Su takima dahi 1-2 yaratici pas veremiyorsa bu takimda 8 numara olmayi hak etmiyor. El mahkum, umarim hoca yavas yavas Ege Demir’i monte eder.

Muleka gayet potansiyelli. Kaleye yakin oynatirsan fark yaratir. Sahayi genis tutup aksiyon saglamasini istersen eksikleri goze carpar. Kasimpasa'da merkezde paslamis adami alip kanada hapsedersen, forvet gibi bir mevkide 1 mac 30 dakika oynatip 5 mac kulubeden cikarmazsan performans alamazsin. Muleka muhtesem futbolcu ucar kacar demiyorum, ama taraftarin elestirdigi kadar da bos beles oyuncu degil.

Salih'i begenmeme hakkin var. Ama ben gerceklere ve realist beklentilere gore yorum yaparim. Salih'in yasi belli, bize maloldugu bedel belli, maasi belli. Asla bir 'key player' seviyesinde imaji vermedi, beklemek de haksizlik olur. Turk pasaportu varken bu kadar ucuz ve iyi kotu her mac en kotu 10 uzerinden 6.5'luk performansi opup basina koyacaksin. Salih'i begenmiyorsan ya orada Necip'i goreceksin, ya da gidip Kerem Demirbay veya muadlinine 5 milyon euro bonservis 2-2.5 milyon euro maas verecek gucun olacak. Yoksa da Salih'e birsey demeyeceksin. Demir Ege beklentisi olabilir, ama ona benzer beklenti Hasan Turk, Kartal Kayra'da vs de vardi. 1 hazirlik macina bakarak karar verilmez. Demir Ege'nin Salih'in seviyesine cikmasi icin baya bir firin ekmek yemesi lazim.

Zaten niye taraftar kisitli oyunculari yerin dibine sokar anlamiyorum. Umut Meras ve Onur Bulut elestirilerine de hicbir zaman anlam veremedim.

Çevrimiçi Samet Demir

3.eleme kadrosunu yarın bildirecekmişiz... Yine kanatsız oynayacağımız eleme olacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Ghezzal ve Rebic oynayabilirse biraz daha IQ artmış bi hücum izleyebiliriz diğer turda.

Abu Ghezzal Rebic Gedson arkalarında Amir ve Salih diğer tur için de yeterli.

Neden yazıyorum yarın kadro bildirmek için son günmüş çünkü. Yönetim uyuyor da.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Muleka gayet potansiyelli. Kaleye yakin oynatirsan fark yaratir. Sahayi genis tutup aksiyon saglamasini istersen eksikleri goze carpar. Kasimpasa'da merkezde paslamis adami alip kanada hapsedersen, forvet gibi bir mevkide 1 mac 30 dakika oynatip 5 mac kulubeden cikarmazsan performans alamazsin. Muleka muhtesem futbolcu ucar kacar demiyorum, ama taraftarin elestirdigi kadar da bos beles oyuncu degil.

Salih'i begenmeme hakkin var. Ama ben gerceklere ve realist beklentilere gore yorum yaparim. Salih'in yasi belli, bize maloldugu bedel belli, maasi belli. Asla bir 'key player' seviyesinde imaji vermedi, beklemek de haksizlik olur. Turk pasaportu varken bu kadar ucuz ve iyi kotu her mac en kotu 10 uzerinden 6.5'luk performansi opup basina koyacaksin. Salih'i begenmiyorsan ya orada Necip'i goreceksin, ya da gidip Kerem Demirbay veya muadlinine 5 milyon euro bonservis 2-2.5 milyon euro maas verecek gucun olacak. Yoksa da Salih'e birsey demeyeceksin. Demir Ege beklentisi olabilir, ama ona benzer beklenti Hasan Turk, Kartal Kayra'da vs de vardi. 1 hazirlik macina bakarak karar verilmez. Demir Ege'nin Salih'in seviyesine cikmasi icin baya bir firin ekmek yemesi lazim.

Zaten niye taraftar kisitli oyunculari yerin dibine sokar anlamiyorum. Umut Meras ve Onur Bulut elestirilerine de hicbir zaman anlam veremedim.

Muleka’yi ben Liege’de oynarken de izledim, orda da potansiyeli oldugu gorunmuyordu. Liege zaten potansiyelli oyuncusunu Kasimpasa’ya kiralik gondermez, zaten Liege’in eti ne budu ne. 10 sene onceki Liege Carcela’li Liege ile alakasi yok. Bence de kesinlikle ucta oynarsa daha etkili olur gol vuruslarindan dolayi, ama bir ofans oyuncunun seviyesi sirf saga veya sola kaymasi ile bu kadar dusuyorsa, saha icinde bu kadar sonuk kaliyorsa, barindirdigi yeteneklerini sorgulamak gerek. Bence takimin ulasmak istedigi seviyeden cok uzak bir futbolcu.

Kisitli oyuncular elestirilir. Hata getiren de olsa da, sonucta bir hedef var. Sahada bu hedeften, beklentiden inanilmaz derece uzakta kalip aksayan halka olursa sahada, elestirilir. Umut Meras degil biz de, ligin geri kalan takimlarinda bile 11’e yazilmayacak bir oyuncu.

Çevrimiçi Necmi

sergen neftçi ile anlaşsaydı ilginç bi eşleşme olurdu.
tinercilerle neftçiler oynayacak bundan daha ilginç maçmı olur

---------------------------------------Mert--------------------------------------

Rosier------------------Amartey (transfer)----Colley---------------Masuaku

---------------------------------------Amir---------------------------------------

-----------------------------Salih-----------------Gedson--------------------------

Ghezzal (transfer)-------------------Aboubakar---------------------Cenk

Cenk donene kadar mecburen solda Rebic, defansta ya Onur ya Necip olacak.
Stoperi yerli alabilsek elimiz cok rahatlar, ama Merih Demiral disinda disinda orayi dolduracak oyuncu yok maalesef. Ki Merih de oyuncu tipi olarak uyumlu olmaz.
Piyasa'da alabilecegimiz yerli bir 7 veya 8 olsa keske, ama fazla yok, olanlar da bizim butce'yi asiyor maalesef.
Yerli konusunda net sinifta kaldik. Halil'i mutlaka almaliydik, Kerem Demirbay'i zorlamaliydik.

Çevrimiçi Mehmet57

Ghezzal diger turda da oynayamayacaksa takim da tutmanin bir anlami yok. Rebic-Abou-Ghezzal uclusu turu rahat getirir, transfer bildirimi yarin olsa da olmasa da.

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1687199515638706176?s=46

Yanilmiyorsam maca 24 saat kala bir oyuncu yazdirabiliyorsun verilen kadrodan ziyade.

Muleka’yi ben Liege’de oynarken de izledim, orda da potansiyeli oldugu gorunmuyordu. Liege zaten potansiyelli oyuncusunu Kasimpasa’ya kiralik gondermez, zaten Liege’in eti ne budu ne. 10 sene onceki Liege Carcela’li Liege ile alakasi yok. Bence de kesinlikle ucta oynarsa daha etkili olur gol vuruslarindan dolayi, ama bir ofans oyuncunun seviyesi sirf saga veya sola kaymasi ile bu kadar dusuyorsa, saha icinde bu kadar sonuk kaliyorsa, barindirdigi yeteneklerini sorgulamak gerek. Bence takimin ulasmak istedigi seviyeden cok uzak bir futbolcu.

Kisitli oyuncular elestirilir. Hata getiren de olsa da, sonucta bir hedef var. Sahada bu hedeften, beklentiden inanilmaz derece uzakta kalip aksayan halka olursa sahada, elestirilir. Umut Meras degil biz de, ligin geri kalan takimlarinda bile 11’e yazilmayacak bir oyuncu.

Muleka'nin Liege'den gonderilme sebebei oynadigi mevki hakkinda antrenoruyle kavga edip kendi istegiyle ayrilmasi. Kasimpasa'da parladigi mevki de belli, performansi da belli.
Sen gol yollarina cok iyi sizan, her turlu gol vurusu olan adami cizgi'ye yapistirip yapamayacagi isleri beklersen boyle olur.

Umut Meras zaten 11'e yazilsin diye alinmis oyuncu degil, olmamali. Elinde Masuaku varsa onunla rekabete girecek oyuncu almazsin arkasina, onu yedekleyecek oyuncu alirsin.
Umut Meras'in maasi uygunsa, kendini hazir tutuyorsa, senede kendisinden gorev beklenecek 7-8 macta 10 uzerinden 6, bilemedin 5.5'luk oynuyorsa rolunu yerine getirmis demektir.
Bir takimda 25 oyuncu'dan da forma rekabetine girip 10 uzerinden 8'lik oynamasini bekleyemezsin. Oyle bir dunya yok, oyle bir takim da yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Pepeyi Arsenal devasa bir ücretle aldığında nedenini anlamamistim.

Tıpkı son zamanlarda Chelsea nin yaptığı saçma sapan transferler gibi.

Pepe Kasimpasa'nin driplingci Afrika'li kanat forvetlerinin advanced versiyonu. Arkadasin asistle alakasi yok, yaraticilikla alakasi yok.
Topu alir dripling yapar, gerisi Allah kerim.
Cenk-Muleka-Rebic-Cenk-Aboubakar hepsi topu onune isteyen adamlar. Topu ayagina isteyip yaraticilik gosterebilen bir tek ucundan Aboubakar var, bir de Ghezzal tabii.
Profil olarak mantikli gelmiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar ile bu is olmaz. Hem dizleri problemli. Son anda talibi cikarsa göndermek lazim. Onun yerine en az 190 cm, kosamayan, beli dönmeyen bir pivot santrfor lazim bize. Biraz kazmaca olursa tadindan yenmez. Hem Senol hocanin oynatmak istedigi sisteme da tam uyum saglar. Bize pivot satrfor lazim.

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe Kasimpasa'nin driplingci Afrika'li kanat forvetlerinin advanced versiyonu. Arkadasin asistle alakasi yok, yaraticilikla alakasi yok.
Topu alir dripling yapar, gerisi Allah kerim.
Cenk-Muleka-Rebic-Cenk-Aboubakar hepsi topu onune isteyen adamlar. Topu ayagina isteyip yaraticilik gosterebilen bir tek ucundan Aboubakar var, bir de Ghezzal tabii.
Profil olarak mantikli gelmiyor.
Kendi yazdığını kendin çürütmüşsün.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Pepe’nin Ligue 1’de 22 gol attigi sezonda ligde 11 assist’i de var. BPL’de ilk sezonunda golden cok assist’i var. Ertesi sezon oynadigi 29 macta 10 golu var BPL’de, yani bir kanat oyuncusu icin ortalama her uc macta 1 gol. O sezon AL’de 13 macta 6 gol 4 assist ile oynamis biri.

Lille’de parladigi sezon Mbappe ile yarisabilecek performans gostermis biri. Boyle birine “Kasimpasali kanatlarin upgrade versiyonu” demek de nebiliyim, biraz abeste istigal olur. Unutmamak gerekir ki adamin mevksinde degeri 100 milyondan fazla olan en buyuk Ingiliz yetenek oynuyor.

Pepe’nin Ligue 1’de 22 gol attigi sezonda ligde 11 assist’i de var. BPL’de ilk sezonunda golden cok assist’i var. Ertesi sezon oynadigi 29 macta 10 golu var BPL’de, yani bir kanat oyuncusu icin ortalama her uc macta 1 gol. O sezon AL’de 13 macta 6 gol 4 assist ile oynamis biri.

Lille’de parladigi sezon Mbappe ile yarisabilecek performans gostermis biri. Boyle birine “Kasimpasali kanatlarin upgrade versiyonu” demek de nebiliyim, biraz abeste istigal olur. Unutmamak gerekir ki adamin mevksinde degeri 100 milyondan fazla olan en buyuk Ingiliz yetenek oynuyor.

Bildigim kadariyla 2019 yilinda degiliz, 2023 yilindayiz. 1-2 sezon tek takimda tek rolde kariyer sezonuny oynamis, sonra sonmus 1000 tane oyuncu sayarim.
Arsenal performansi bizim icin elbette kiyas olmaz, ama son 2 sene zaten yok adam. Bu kadar potansiyelli olsa (hala) neden Ligue 1'den bile talibi cikmiyor sorgulamak lazim.
Zaten onca Avrupa kulubu, Ligue 1 kulubu vs aptal sadece biz akilliyiz. Dele Alli'nin kariyer sezonundaki istatistiklerini, zamanindaki bonservis bedelini de yazarmisin?
Merak ettim de. Olmadi ben yazarim. Sonra bir de Besiktas'taki istatistiklerini yaz istersen.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Mehmet57

Bildigim kadariyla 2019 yilinda degiliz, 2023 yilindayiz. 1-2 sezon tek takimda tek rolde kariyer sezonuny oynamis, sonra sonmus 1000 tane oyuncu sayarim.
Arsenal performansi bizim icin elbette kiyas olmaz, ama son 2 sene zaten yok adam. Bu kadar potansiyelli olsa (hala) neden Ligue 1'den bile talibi cikmiyor sorgulamak lazim.
Zaten onca Avrupa kulubu, Ligue 1 kulubu vs aptal sadece biz akilliyiz. Dele Alli'nin kariyer sezonundaki istatistiklerini, zamanindaki bonservis bedelini de yazarmisin?
Merak ettim de. Olmadi ben yazarim. Sonra bir de Besiktas'taki istatistiklerini yaz istersen.

Dususte olmasa zaten Arsenal’in 80 milyon odedigi bir oyuncuyla bizim adimiz dahi gecmez. Lakin, dususte olup bizde ve ligimizde parlayan bir cok oyuncu var. Takimin su an en skorer ismi olan Cenk BPL’de ne yapti? Gomez Fiorentina ve bizden sonra Wolfsburg’da ne yapti?

Her seyi gectim, gecen sene ligi darma duman eden Icardi’nin son senelerdeki performansi Pepe’den bile kotu idi.

Biz yildiz oyuncu istiyorsak zaten ya sakat, ya da dususte birini alabiliriz. Ya da almayacagiz. Bunun yani sira dususte olan her oyuncuyu Dele Alli ile kiyaslamak da bir ayri komik.

Dele Alli'yi alalim bence. Gecmiste arka arkaya Premier League gibi bir ligde 3 sezon hem gol hem asist olarak cift hanelere ulasmis/yaklasmis, zamaninda 100 milyon euro'luk teklif almis oyuncuyu kacirmak aptallik olur. Umarim yonetim Dele Alli'yi getirir. Senol hocam ustun rehabilite yetenegiyle onu rehabilite eder, tekrar Premier League'e 10 milyon euro'ya okuturuz.

Çevrimiçi umutow

Kanatta onur oynayan takımın taraftarı pepe beğenmiyor. Bence de pepe olmaz hazır psg ile arası bozulan mbappe cekelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kanatta onur oynayan takımın taraftarı pepe beğenmiyor. Bence de pepe olmaz hazır psg ile arası bozulan mbappe cekelim.

Mesele Pepe beğenmemek değil. Soru su; risk almak ya da garantiye gitmek. Yoksa geçen sene gördük her oyuncuyu rehabilite edemiyoruz.

Dususte olmasa zaten Arsenal’in 80 milyon odedigi bir oyuncuyla bizim adimiz dahi gecmez. Lakin, dususte olup bizde ve ligimizde parlayan bir cok oyuncu var. Takimin su an en skorer ismi olan Cenk BPL’de ne yapti? Gomez Fiorentina ve bizden sonra Wolfsburg’da ne yapti?

Her seyi gectim, gecen sene ligi darma duman eden Icardi’nin son senelerdeki performansi Pepe’den bile kotu idi.

Biz yildiz oyuncu istiyorsak zaten ya sakat, ya da dususte birini alabiliriz. Ya da almayacagiz. Bunun yani sira dususte olan her oyuncuyu Dele Alli ile kiyaslamak da bir ayri komik.

Iyi ki bir Gomez tutmus. Ligimize tamamen dususte olan, Avrupa'daki kuluplerin yuzune bakmadigi, Katar seviyesine dusmus ve ligimizde kahraman gibi karsilanan 10 yildizdan belki 1-2 tanesi tutmustur, 8 tanesi tutmamistir.
Sen Gomez dersin. Ben de Falcao, van Persie, Cardozo, Marcelinho, Dele Alli, Krasic, Remy, Nasri, Menez vs diye baslar istersen daha devam ederim.
Bu tur oyuncular her zaman risktir, cogu zaman da tutmaz. Iyi bir kadron varsa ustune 1-2 bu tarz transfer yapip risk alabilirsin.
Biz tartismasiz verim saglamasi gereken pozisyonlara bu tur oyunculari aliyoruz ve zarin hep duses gelmesini bekliyoruz.
Ben takimda 5 sene evvel yaptigi istatistiklere bakarak hayallere dalacagim bitik adam istemiyorum.
Ben Talisca, Marcelo, Atiba, Babel, Sosa, Aboubakar istiyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Redmond bize gelirken zaten Southampton’un yildiz oyuncusuydu.

Soton’un rotasyon oyuncusu adapte olduktan sonra rakipleri darma duman ederken, Pepe’yi dususte diye istememek bence gercek disi bir beklentiye girmekten baska bir sey degil.

Etiketler: