Dususte olmasa zaten Arsenal’in 80 milyon odedigi bir oyuncuyla bizim adimiz dahi gecmez. Lakin, dususte olup bizde ve ligimizde parlayan bir cok oyuncu var. Takimin su an en skorer ismi olan Cenk BPL’de ne yapti? Gomez Fiorentina ve bizden sonra Wolfsburg’da ne yapti?
Her seyi gectim, gecen sene ligi darma duman eden Icardi’nin son senelerdeki performansi Pepe’den bile kotu idi.
Biz yildiz oyuncu istiyorsak zaten ya sakat, ya da dususte birini alabiliriz. Ya da almayacagiz. Bunun yani sira dususte olan her oyuncuyu Dele Alli ile kiyaslamak da bir ayri komik.
Iyi ki bir Gomez tutmus. Ligimize tamamen dususte olan, Avrupa'daki kuluplerin yuzune bakmadigi, Katar seviyesine dusmus ve ligimizde kahraman gibi karsilanan 10 yildizdan belki 1-2 tanesi tutmustur, 8 tanesi tutmamistir.
Sen Gomez dersin. Ben de Falcao, van Persie, Cardozo, Marcelinho, Dele Alli, Krasic, Remy, Nasri, Menez vs diye baslar istersen daha devam ederim.
Bu tur oyuncular her zaman risktir, cogu zaman da tutmaz. Iyi bir kadron varsa ustune 1-2 bu tarz transfer yapip risk alabilirsin.
Biz tartismasiz verim saglamasi gereken pozisyonlara bu tur oyunculari aliyoruz ve zarin hep duses gelmesini bekliyoruz.
Ben takimda 5 sene evvel yaptigi istatistiklere bakarak hayallere dalacagim bitik adam istemiyorum.
Ben Talisca, Marcelo, Atiba, Babel, Sosa, Aboubakar istiyorum.