2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991781 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

1.sırada Eden Hazard :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu 5 isimden 1 ini bile kapıya koymam.özellikle okay yokuşluyu almak onan amir varken çok saçm olur.her bölgeye 1 yerli koymak yerine nelli bölgeleri komple yerlileştirmek daha mantıklı.

Çevrimdışı beno1903

Herkese söylemeyin ya. elinde sozlemesi olan pepe transferinin suya dusmesi cok musait.

Çevrimiçi annoca

pepe lille deki pepe değil malesef. tamam dele ali gibi olarak gelmiyor ama artık şu ölüyü diriltme işi gına geldi. iyi ki bi gomez tuttu.  berghuis ve ruben vargas yaptıkları ortada. arada risk alırsın ama şuan tüm takımı riskle donatamazsın.

Çevrimdışı Sedat.Y

Arkadasim adam sozlesmesli futbolcu, kulubunun transfer listesinde degil. Adamin maasi 10 milyon euro. Yarin serbest kalsa bin tane kulup siraya girer. Para'yi seven bir kardesimiz oldugu da belli. Sen butcenin ne kadarini harcamalisin ki bu adami alacaksin, eksik mevkiiler ne olacak? Hala 'imkanin varken' diye yaziyorsun. Imkanin yok iste, bunun nesini israrla anlamak istemiyorsunuz? Bu kulubun butcesinin kisitli, ihtiyacinin sayisal olarak fazla oldugu belliyken hala niye israrla Talisca diyorsunuz? Veya Tadic vs her kimse artik.
Talisca'yi alsan diger mevkileri ne yapacaksin? Butun seneyi kanatsiz, stoperde Necip'le mi gecireceksin? Tek kisiyle sampiyon olma sporu degil bu futbol.
Cok begendigin Talisca varken bu takim ligde 4. oldu. Hatirlatayim.

yazılacak en güzel yazıyı verilecek en güzel cevabı vermişsin....Hala anlamayan nato kafalar var

Çevrimdışı Talisca1903

yazılacak en güzel yazıyı verilecek en güzel cevabı vermişsin....Hala anlamayan nato kafalar var
asıl bu kafalar nato almak isteyen alıyor işte ama kime ne anlatacaksın burası yeni yeni tiplerle doldu laf sokmaya meraklı mesele laf sokmaksa kralını sokarım  noktalı imalı da yazmam akıllı olun buradaki kimse kimseye hakaret etmiyor size de bu ayrıcalığı kimse vermez

Çevrimiçi sefaköykartali

Nerede aklımıza bir fantastik isim veya sakatlık potensiyelli biri gelirse bizimkiler gidip onunla ilgilenir.

Oxlade
Pereyra
Vargas
Pepe

Ömrünüzde bir defa risk alın, sponsorlarla anlaşın, zengin iş adamlarını kulübe küstürmek yerine bağlayın, kaynak yaratın gidin alın bu güzel bi 5 tane yıldız:

1. Eden Hazard
2. Sergio Ramos
3. Okay Yokuşlu
4. Jesse Lingard
5. Alexis Sanchez

Montero'yu, Ghezzal'ı ve Muleka'yı da satın.
Beşini de düğünümde oynatmam abi. Bu beşine vereceğin maaşa bonservisiyle sağlam 3 topçu alırsın, hem oynatır hem satarsın.

Çevrimdışı autopsy

Beşiktaş favori görülmediği sezonlarda şampiyon olur genelde. Yönetimi ben de hiç beğenmiyorum ve bu ayrı bir tartışmanın konusu ama rakiplerin mükemmel gibi görünen transferlerinden biraz fazla etkilenmişsiniz. Futbol kağıt üstü transferlerle değil sahada ve akılla oynanıyor. En iyi hoca açık ara bizde. Herkesin burun kıvırdığı orta sahamız geçen sene ikinci yarı doğru oyunla ligin içinden geçti. Bu ligde stoper kalitesi ortalama olsa yeter, umurumda dahi değil. Beklerimiz ve orta sahamız taş gibi. Rebic'ten sonra doğru 2 hücumcu takviyesi ile hepsinin içinden geçeceğiz. Bu kadar gerilecek bir olay yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş favori görülmediği sezonlarda şampiyon olur genelde. Yönetimi ben de hiç beğenmiyorum ve bu ayrı bir tartışmanın konusu ama rakiplerin mükemmel gibi görünen transferlerinden biraz fazla etkilenmişsiniz. Futbol kağıt üstü transferlerle değil sahada ve akılla oynanıyor. En iyi hoca açık ara bizde. Herkesin burun kıvırdığı orta sahamız geçen sene ikinci yarı doğru oyunla ligin içinden geçti. Bu ligde stoper kalitesi ortalama olsa yeter, umurumda dahi değil. Beklerimiz ve orta sahamız taş gibi. Rebic'ten sonra doğru 2 hücumcu takviyesi ile hepsinin içinden geçeceğiz. Bu kadar gerilecek bir olay yok.
+1903 işte bu

Çevrimiçi annoca

+1903 geçen yıl kaybettiğimiz oyunculardan daha iyilerini şimdiden aldık. 2 tane ileriye + 1 tane de yerli aldık mı işlmem tamamdır ama sıkıntı yönetim. yönetim taraftarın tüm enerjisini emiyor.

Çevrimdışı mellfred

transfer sezonu 15 eylüle dek sürüyormuş
45 gün daha çilemiz var
son güne hatta saate de birilerini bekletirler akşam pzarı hesabı
ben uzun bir süre gündemi takip etmeyeceğim
bitmez yoğusam

Çevrimiçi umutow

favori olmadığımız senelerde başarılı olmuşuz. tamam o zaman hersene altyapı oyuncularıyla çıkıp hiç transfer yapmayalım

Çevrimdışı Talisca1903

transfer sezonu 15 eylüle dek sürüyormuş
45 gün daha çilemiz var
son güne hatta saate de birilerini bekletirler akşam pzarı hesabı
ben uzun bir süre gündemi takip etmeyeceğim
bitmez yoğusam
ağustosta bitseydi işte ne uzatıp duruyorlar

Çevrimiçi gokhans

Bu arada türk kulüplerin fan tokenler’i btcturk’de satışa çıkıyor. Kulüpler, bu borsadanda ekstra gelir elde edecekler ayrıca. Bizde anlaşacaktık geçen sene, görüşüyorduk ne oldu? Bilen var mı? Ekim 2022’de fesih edilen stad ismi sponsorluğu 1 yıldır boş. 1 yıllık stad ismi sponsorluğundan gelir elde edemedik. Sponsoru olmamasına rağmen stadın üstünde hala vodafone yazıyor, neden silinmiyor da bedava sponsorluk hizmeti veriyoruz? Kulüp mü, dingonun ahırımı burası?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Bu arada türk kulüplerin fan tokenler’i btcturk’de satışa çıkıyor. Kulüpler, bu borsadanda ekstra gelir elde edecekler ayrıca. Bizde anlaşacaktık geçen sene, görüşüyorduk ne oldu? Bilen var mı? Ekim 2022’de fesih edilen stad ismi sponsorluğu 1 yıldır boş. 1 yıllık stad ismi sponsorluğundan gelir elde edemedik. Sponsoru olmamasına rağmen stadın üstünde hala vodafone yazıyor, neden silinmiyor da bedava sponsorluk hizmeti veriyoruz? Kulüp mü, dingonun ahırımı burası?

Ne yaptıkları belli değil.

Demirören bile bukadar kötü değil.

Çevrimdışı Savaş

Şu forumdan 10 kişi çıksın daha iyi yönetir. Zaten para da koymuyorlar. Biz de koymayız ne var.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Şu forumdan 10 kişi çıksın daha iyi yönetir. Zaten para da koymuyorlar. Biz de koymayız ne var.

koymayız ama en azından menfaat peşindede koşmayız

Çevrimdışı Savaş

koymayız ama en azından menfaat peşindede koşmayız
Şu küfür yasak olmasa çok güzel bi lafımız var da abi Beşiktaş'tan menfaat bekleyen.... diye.

Neyse..

Çevrimiçi yaço58

arkdaşlar bu pereyra kim bulunmaz hint kumaşımı onu haftalardır bekliyoruz yönetim inşallah şapkadan tavşan çıkarabilir

Çevrimdışı İhsan

ağustosta bitseydi işte ne uzatıp duruyorlar

Avrupada transfer sezonu bitince satilamayan oyuncularin fiyatlari düsüyor. Zengin Ligler oyuncu alamiyor, biz kalan saglara yürüyoruz
Yani 1-15 Eylül arasi süpriz transferler olacaktir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

O da silinmiş falan bi kısmı vodafone yazisinin rezil gibi. Fan token konusunda dedi ya çok sevgili baskanimiz garip gurabanın cebindeki paradan etmek istemiyormuş:) gerçekten ben şu takımı belki 20 yıldır takip ediyorum böyle bir yönetim böyle bir transfer sezonu görmedim herif başkan olarak futbolcu indirmeye gitti ingiltere'ye, yine elimiz avucumuz boş.

Çevrimiçi gokhans

O da silinmiş falan bi kısmı vodafone yazisinin rezil gibi. Fan token konusunda dedi ya çok sevgili baskanimiz garip gurabanın cebindeki paradan etmek istemiyormuş:) gerçekten ben şu takımı belki 20 yıldır takip ediyorum böyle bir yönetim böyle bir transfer sezonu görmedim herif başkan olarak futbolcu indirmeye gitti ingiltere'ye, yine elimiz avucumuz boş.
garibanın cebindeki paradan etmeyecek adam pasolig sistemini destekleyip, ordaki adamı yönetici yapmazdı. boş demagoji hepsi.. garibanın beşiktaş sevgisini sömürüp, stad ve store geliri elde etmeyi biliyor ama. Karşılığı ne? transfer hezimetleri, gençleri elinde tutama ama bol soslu fakir edebiyatı.. Bu kadar samimiyetsiz, bukadar tutarsız bir mantık olabilir mi?

Çevrimiçi Samet Ç

Pereyra'yı bu kadar bekleyeceklerine Lo Celso kiralasınlar.

Çevrimiçi tolga1903

garibanın cebindeki paradan etmeyecek adam pasolig sistemini destekleyip, ordaki adamı yönetici yapmazdı. boş demagoji hepsi.. garibanın beşiktaş sevgisini sömürüp, stad ve store geliri elde etmeyi biliyor ama. Karşılığı ne? transfer hezimetleri, gençleri elinde tutama ama bol soslu fakir edebiyatı.. Bu kadar samimiyetsiz, bukadar tutarsız bir mantık olabilir mi?

Ya bıraksın fan token alan gariban mı olur? Beceremedik demiyor da dediğin gibi boş demagoji yapıyor. Kimse de çıkmıyor şu herifin karşısına rezil ettiler koskoca kulübü bir tane daha var mı baska kulüpler için yok karısı istemiyor yok sevgilisi çekiniyor haberi 2 aydır milletin eşinin keyfini bekliyoruz pereyrası redmond'u. Bu kadar rezilliğin üstüne akşam elenmezsek iyi avrupa maçına çıkıyorsun sağ açığın onur bulut

Çevrimiçi gokhans

Ya bıraksın fan token alan gariban mı olur? Beceremedik demiyor da dediğin gibi boş demagoji yapıyor. Kimse de çıkmıyor şu herifin karşısına rezil ettiler koskoca kulübü bir tane daha var mı baska kulüpler için yok karısı istemiyor yok sevgilisi çekiniyor haberi 2 aydır milletin eşinin keyfini bekliyoruz pereyrası redmond'u. Bu kadar rezilliğin üstüne akşam elenmezsek iyi avrupa maçına çıkıyorsun sağ açığın onur bulut
gariban dediğide millet fan tokenlardan parayı vurdu.. göztepe ve gs tokenlarından zarar eden yok. olmlu haber yada başarı token değerini arttırır. hem taraftarın kazanır hem kulüp kazanır. Ortaçağ zihniyeti ile bilişim çağında beşiktaş'ı yönetiyorlar.. Valla şaka gibi.

Etiketler: