2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999089 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1680546106092969984
Tam bunu yazacaktım. Valla bunlar reziller ya. Bu yönetici Space yayınına girip Beşiktaşın sahibi kongre üyeleridir demiş. Midem almıyor bu olanlara. Bunlar truva. Bu durumun başka bir açıklaması yok. Kötülük yapmaya gelmişler. Kendi şirketleri nasıl yıllardır ayakta anlam veremiyorum.

( Şenol Güneş cin hocadır nasıl bu heriflerin oyununa gelip takımın başına geçti hala anlam veremiyorum.)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lucas Moura ile ilgilendiğimizi yazmışlar. Aynı tas aynı hamam  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Menejeri istanbuldaymış. Yine taraftarın ağzına bir kaşık bal çalma derdindeler.

Çevrimdışı Akil Emre

Birde sponsorlukla ilgili uçuk kaçık bi haber gelir gaz almak için, yönetim çalışıyor

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla normalde Moura ismi beni acayip yükseltirdi sürekli yazıyordum foruma ama şu ortamda o kadar tiksindim ki kalsın. Gitsinler yeter ki bu takımı 5 tanr Moura kurtaramaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

kime aldırıcaz bakalım. Başkan ayıp olmasın diye trabzonspor’a aldırır onuda…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Taraftar olarak modumuz çok düştü.

Çevrimiçi Samet Demir

parodi hesap abi
Kaynak gösterip yazmaya başlamışlar. Sazan.avi olduk :)

Çevrimiçi COB

Şimdi Mert Günok içinde sağda solda birşeyler yazılmaya başlandı. Doğru veya yanlış, kulubü dingonun ahırına çevirdiniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı ardiles

bu sözün devamında elli tane bitiriş var tarzını buraya çekeceksen aynı şekilde cevap alırsın uslübüna dikkat et bilerek yazdıysan ayıp bilmeden yazdıysan daha da kötü
Senin için iyi, talisca için kötü sonla bitiyor. Kendini Beşiktaştan büyük gören futbolcuları sevmiyorum.

Çevrimdışı ardiles

Merkez bankası faiz arttırıp enflasyonu dizginlemek yerine arka kapıdan döviz yaktı. Sonuçlarını görüyoruz. Fb gs deli gibi para saçıyor, bu işin sonunu hepimiz biliyoruz. Ekonomi yerel seçimlere kadar sabrediliyor, sonra tamamen gümleyecek.

Uzun ve pahalı kontratlara girmeye gerek yok. Renkliler yakında birbirine düşer, aynı tuzağa düşmek yerine bir bidon benzin dökeceğim zamanı sabırla beklemeyi tercih ederim. Bırakın onlar kavga etsin. Biz aradan sıyrılalım.

Şenol hoca kendi markasının derdinde. Hani tedrisat falan vardı. Papaz peşine düşeceğine yetenekli gençleri parlatsın. Rıdvan Yılmazla dalga geçiyordu. Hayal aleminde falan diyordu. Madem Şenol Güneş'sin Bursada yaptığın gibi gençlerin ayağını yere sağlam bastır.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2023, 16:44:21 ardiles ]

Çevrimdışı Talisca1903

Merkez bankası faiz arttırıp enflasyonu dizginlemek yerine arka kapıdan döviz yaktı. Sonuçlarını görüyoruz. Fb gs deli gibi para saçıyor, bu işin sonunu hepimiz biliyoruz. Ekonomi yerel seçimlere kadar sabrediliyor, sonra tamamen gümleyecek.

Uzun ve pahalı kontratlara girmeye gerek yok. Renkliler yakında birbirine düşer, aynı tuzağa düşmek yerine bir bidon benzin dökeceğim zamanı sabırla beklemeyi tercih ederim. Bırakın onlar kavga etsin. Biz aradan sıyrılalım.

Şenol hoca kendi markasının derdinde. Hani tedrisat falan vardı. Papaz peşine düşeceğine yetenekli gençleri parlatsın. Rıdvan Yılmazla dalga geçiyordu. Hayal aleminde falan diyordu. Madem Şenol Güneş'sin Bursada yaptığın gibi gençlerin ayağını yere sağlam bastır.
Renkliler patlayacak mı sende buna inandın zaten patlak durumda 3 büyüklere hiç birşey olmaz kur ne kadar artarsa artsın
Bu borçlar ödenebilecek bir miktar mı bak bakalım devam edip gidecek böyle bizde genç alıp parlatıp borç ödeyecek hayaliyle bakar dururuz

Çevrimiçi gokhans

gümlerlerse florya arazisini tekrar satarlar devlete, 2 yıl sonra tekrar geri alırlar hibe olarak. Adamlar devletin her kademesine sızmış, lobi olarak çok güçlüler, hiç bir şey olmaz yani..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

gümlerlerse florya arazisini tekrar satarlar devlete, 2 yıl sonra tekrar geri alırlar hibe olarak. Adamlar devletin her kademesine sızmış, lobi olarak çok güçlüler, hiç bir şey olmaz yani..
yani şunu bile idrak edememek hayal aleminde yaşamaktır

Çevrimdışı Talisca1903

Stadyum etrafında taraftar istifa diye bağırıyor yazan tek muhabir yok ayıp ayıp
Erdener Karataş yazıyor onu tenzii ederim
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2023, 17:13:00 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Stadyum etrafında taraftar istifa diye bağırıyor yazan tek muhabir yok ayıp ayıp
Onlarda ekmeğinin peşinde. Yönetici gazeteciye salladığı zaman işimizi yapıyoruz derler. Böyle haberleri yazmayada cesaret edemezler. Derdi para heriflerin Beşiktaş değil.

Çevrimdışı ardiles

Renkliler patlayacak mı sende buna inandın zaten patlak durumda 3 büyüklere hiç birşey olmaz kur ne kadar artarsa artsın
Bu borçlar ödenebilecek bir miktar mı bak bakalım devam edip gidecek böyle bizde genç alıp parlatıp borç ödeyecek hayaliyle bakar dururuz
Beşiktaş dernek hissesini %15'e düşürüp kulübü satmasını istiyorum. Borcun tamamı ödenmese de batık pozisyonundan çıkmaya yetecek kadarı kafi. Hüsnü Güreli bile kaçıp gitmişti. Batık kulübü kimse almaz.

Papazların derdi bitmiyor, bonservis+maaş yıllık giderleri 5 milyon euro. Geçler bedava oynuyor giderken 3-5 kazandırıyor. Feda dönemi öldük bittik sanılıyordu ama gençlerin motivasyon kalitesi yüksek olduğu için son yılların en güzel futbolunu oynamıştık. Altyapıya önem verirsen Metin Ali Feyyaz Sergen alırsın. Önem vermezsen Necip.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/plussportz/status/1680523816156495872

yuh ama yine de yönetimi aklamaz

deniyor ki tosic 1-1.5 ay önce hocaya tadic'i önermiş, 3 haftadır da ikna etmeye çalışıyorlarmış, bu kadar sürede indiremiyorlarsa bıraksınlar bu işleri
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş dernek hissesini %15'e düşürüp kulübü satmasını istiyorum. Borcun tamamı ödenmese de batık pozisyonundan çıkmaya yetecek kadarı kafi. Hüsnü Güreli bile kaçıp gitmişti. Batık kulübü kimse almaz.

Papazların derdi bitmiyor, bonservis+maaş yıllık giderleri 5 milyon euro. Geçler bedava oynuyor giderken 3-5 kazandırıyor. Feda dönemi öldük bittik sanılıyordu ama gençlerin motivasyon kalitesi yüksek olduğu için son yılların en güzel futbolunu oynamıştık. Altyapıya önem verirsen Metin Ali Feyyaz Sergen alırsın. Önem vermezsen Necip.
Kesinlikle abi. Tadic vari en fazla 1 oyuncu, yanlarına 3-4 tane cenk, abu gibi tecrübeli oyuncular. Bunlarıda yatırım ve alt yapı oyuncuları ile harmanlamak en doğru iş. Sayılar değişebilir.

Geçen sene bu beceriksiz yönetim emirhan ve rıdvanı kendi çaplarına göre iyi paraya sattılar. Böyle böyle düzlüğe çıkabiliriz...

Elimizde para edecek oyuncu yok, alt yapı oyuncularımız kaçacak yer arıyor. Amatör branşlar yerlerde. Sponsor yok, transfer yok. Suçlu kim dersen gazeteciler

Midem ağrıyor artık. Hayatımda bu kadar dibi görmemiştim.

Etiketler: