2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999113 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Turnosol kağıdı gibi bir gün Erdener Karataş ve Okan Koç bir yana tüm medya bir yana bu ikisinin hakkını teslim etmek gerek
Okanı medya mensubu olarak değerlendirmemek lazım. Diğerleri ekmeğinin peşinde.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Okanı medya mensubu olarak değerlendirmemek lazım. Diğerleri ekmeğinin peşinde.

Tadiçi de Şenol Güneş istememiş öyle dedi denayer

Çevrimiçi Samet Demir

Tadiçi de Şenol Güneş istememiş öyle dedi denayer
Buna inanırım. Şuan CK ve yönetim ile birlikte Şenol hoca arasında kesin bir inatlaşma vardır. Hocanın istediğini yönetim yönetiminkini de hoca istemiyodur. Hocanın talebi makul düzeydedir. Bu konuda hakkını yemem.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Buna inanırım. Şuan CK ve yönetim ile birlikte Şenol hoca arasında kesin bir inatlaşma vardır. Hocanın istediğini yönetim yönetiminkini de hoca istemiyodur. Hocanın talebi makul düzeydedir. Bu konuda hakkını yemem.

iş yapamayıp hoca veto etti diyorlar yersen

Çevrimdışı BlackEagle16

Ya bıraksınlar bu işleri hocanın ne istediğini aldılar kardeşim. Bu hoca geçen seneden beri var sen bu adama kampa kadar madem istediği makul adamları alsaydın yazıklar olsun yönetici isimli yonetemeyenlere
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi sefaköykartali

Yav hayatında Ozan Tufan ve Burak Yılmaz dışında futbolcu ismi sarfetmemiş adam Tadic’ i istememiş öyle mi? Hadi diyelim istemedi kulübün maaşlı çalışanı olurken bir transfer listesi de mi yapamadın ceyhun efendi? Biz fm oynarken bi mevkiye 5 adam bakıp seçip ediyoruz adamlar Beşiktaşı kafalarına göre yönetmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Yav hayatında Ozan Tufan ve Burak Yılmaz dışında futbolcu ismi sarfetmemiş adam Tadic’ i istememiş öyle mi? Hadi diyelim istemedi kulübün maaşlı çalışanı olurken bir transfer listesi de mi yapamadın ceyhun efendi? Biz fm oynarken bi mevkiye 5 adam bakıp seçip ediyoruz adamlar Beşiktaşı kafalarına göre yönetmeye çalışıyorlar.
külliyen yalan transfer işlerine karışmıyor hoca ama akıl diye bir şeyde var Africa Cup var diyor inadına amartey djiku sunuyorlar delli ederler aadamı

Çevrimdışı Talisca1903

Vallahi arkadaşlar sabahtan bu tarafa beynimden ateş fışkırıyor çok sinirliyim

sakince düşününce herşeyi pas geçip ligi renklilere bırakıp hocanın altını oymalarınıda kabul edelim mi?
Yoksa hocanın arkasında birleşip şu renklilerin ağzına ağzına tokatı yapıştıralım mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sefer sanki ciddi ciddi panik butonuna basmışlar. Ama yine telefonlarını açan yok. Uzaktan ağrı transfer yapan ama çok akıllıca transfer yaptığını düşünen yöneticilere sahibiz.

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680649485620244480

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680650042141556738

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680650302259699713

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Vallahi arkadaşlar sabahtan bu tarafa beynimden ateş fışkırıyor çok sinirliyim

sakince düşününce herşeyi pas geçip ligi renklilere bırakıp hocanın altını oymalarınıda kabul edelim mi?
Yoksa hocanın arkasında birleşip şu renklilerin ağzına ağzına tokatı yapıştıralım mı?

Hocanın arkasında da birleşsen sırtımıza da alsak kadroda seni gmtürebilecek toplam 5 adam var birinin dizini bant tutuyo diğeri 2 senedir sakat, ikisinin kafası kırık formsuz. Bu kadroyla yarışamazsın saha içinde sihirbazlık yapacak 2 adam, gidenlerin yerine 2 savunmacı,  5-6 tane de iyi yedek lazım. Kim yapacak bunları bu yönetim mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Renkli medyanın hala bizim kadro üzerinden güzelleme yapmalarına çıldırıyorum. Birde transfer dönemi Avrupa'da kapandıktan sonra yapacağımız transfer üzerinden konuşmalarına ise dayanamıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocanın arkasında da birleşsen sırtımıza da alsak kadroda seni gmtürebilecek toplam 5 adam var birinin dizini bant tutuyo diğeri 2 senedir sakat, ikisinin kafası kırık formsuz. Bu kadroyla yarışamazsın saha içinde sihirbazlık yapacak 2 adam, gidenlerin yerine 2 savunmacı,  5-6 tane de iyi yedek lazım. Kim yapacak bunları bu yönetim mi?
Boşversene hoca çıkacak çatır çatır gömecek ya istifa edecek ya ettirecek başka seçeneği kalmadı net !

Çevrimdışı BlackEagle16

Renkli medyanın hala bizim kadro üzerinden güzelleme yapmalarına çıldırıyorum. Birde transfer dönemi Avrupa'da kapandıktan sonra yapacağımız transfer üzerinden konuşmalarına ise dayanamıyorum.
Sorma alay konusu olduk şaka gibi aciz yoneticiler

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/DeportesReports/status/1680663764255817731

10 gün sonra ilk resmi maçımız var ve takım kadrosunda sadece 1 kanat ve 1 stoper var.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ha sahi baskanimiz boşuna düşünmemiş kombine Avrupa'dan elebirsek yorumunu bsouna yapmamis

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/DeportesReports/status/1680663764255817731

10 gün sonra ilk resmi maçımız var ve takım kadrosunda sadece 1 kanat ve 1 stoper var.
Bu takımları da eliyemiyorsak hiç çıkmayalım yola. Bu hafta uçakları indirirler. Her zaman böyle yapıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sefer sanki ciddi ciddi panik butonuna basmışlar. Ama yine telefonlarını açan yok. Uzaktan ağrı transfer yapan ama çok akıllıca transfer yaptığını düşünen yöneticilere sahibiz.

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680649485620244480

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680650042141556738

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680650302259699713
Spor yorumcusundan oyuncu önerisi almak nedir? :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Talisca1903

redmond burnleye bakambu cincona balde teklifimiz ret yedi ne olduk ya ekmeğe felan mı bastık yahu durun bir bekleyin ağustos sonunu beceriksizler yada ck git ahmet buluta yalvar getirsin sana topçu yoksa kenny fascnack bahtiayr felan başaldın saçmalamaya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Spor yorumcusundan oyuncu önerisi almak nedir? :D
Dedikleri isim büyük ihtimalle Ali Ece. Daha önce programlarında bu durumu dile getirmişti. Futboldan anlamadıkları için herkesin ağzına bakıyorlar. Sonra bize gözlemci, transfer komitesi, transfer listesi muhabbeti yapıyorlar. Ben oyunda bile transfere saatlerce uğraşıyorum. Bunlar iki telfonla transfer yapıp kendini iyi yönetici sanıyor. Menajerler olmasa bunlar oyuncu da bulamaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman olsa çoktan Zaha işine girmişti ama bunlarda o vizyon yok bu iş itibar meselesi adamlar senin elinden topçu alıp videosuna ali cabbar falan koyup makara yaptılar.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Talisca1903

Vallahi hala tırsıyorlar billahi tırsıyorlar dzeko symanzki tadiç icardi pardes almışsınız hala Şenol Güneş sallam derdindesiniz korku vallahi dağları sarmış gören gözlere

Çevrimdışı Talisca1903

Fikret Orman olsa çoktan Zaha işine girmişti ama bunlarda o vizyon yok bu iş itibar meselesi adamlar senin elinden topçu alıp videosuna ali cabbar falan koyup makara yaptılar.
sol eliyle de suyunu yavaşça içip kafasını hafifçe sallardı çok başkaydı abi adam kim çıkardı bu FOPN yi varsa böyle bir şey ver mahkemeye
gelde baba son bir türkü söyleyek beraber

Etiketler: