Beşiktaş dernek hissesini %15'e düşürüp kulübü satmasını istiyorum. Borcun tamamı ödenmese de batık pozisyonundan çıkmaya yetecek kadarı kafi. Hüsnü Güreli bile kaçıp gitmişti. Batık kulübü kimse almaz.
Papazların derdi bitmiyor, bonservis+maaş yıllık giderleri 5 milyon euro. Geçler bedava oynuyor giderken 3-5 kazandırıyor. Feda dönemi öldük bittik sanılıyordu ama gençlerin motivasyon kalitesi yüksek olduğu için son yılların en güzel futbolunu oynamıştık. Altyapıya önem verirsen Metin Ali Feyyaz Sergen alırsın. Önem vermezsen Necip.
Kesinlikle abi. Tadic vari en fazla 1 oyuncu, yanlarına 3-4 tane cenk, abu gibi tecrübeli oyuncular. Bunlarıda yatırım ve alt yapı oyuncuları ile harmanlamak en doğru iş. Sayılar değişebilir.
Geçen sene bu beceriksiz yönetim emirhan ve rıdvanı kendi çaplarına göre iyi paraya sattılar. Böyle böyle düzlüğe çıkabiliriz...
Elimizde para edecek oyuncu yok, alt yapı oyuncularımız kaçacak yer arıyor. Amatör branşlar yerlerde. Sponsor yok, transfer yok. Suçlu kim dersen gazeteciler
Midem ağrıyor artık. Hayatımda bu kadar dibi görmemiştim.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi