2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996713 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Fenerbahçe Tadić'e 4 milyon euro imza parası ve yıllık 5 milyon euroya anlaşmışsa enayi durumuna düşmüşler.
Enayi falan değiller Tadic kalitesinde bonservisli adam almaya kalksalar 10-15 milyon bonservis 4 milyonda maaş vereceklerdi birde öyle bir hesap yapıyorsunuzki sanki bizim takımda herkes 2 milyonun altında maaş alıyor biz taraftarız muhasebeci değil böyle devam ederlerse o borç dahada büyümeye devam eder çünkü gider çok başarı olmadığı için gelir yok.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mert ile daha hala uzatılmamis, gs'de görüşelim demiş.
Bence yalandır ama başımizda bunlar varken olmaz demiyorum.😡

Çevrimiçi Samet Ç

Mert ile daha hala uzatılmamis, gs'de görüşelim demiş.
Bence yalandır ama başımizda bunlar varken olmaz demiyorum.😡
O da gider.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş hatırına durur Mert yoksa tutamaz bunlar

Çevrimdışı Talisca1903

Enayi falan değiller Tadic kalitesinde bonservisli adam almaya kalksalar 10-15 milyon bonservis 4 milyonda maaş vereceklerdi birde öyle bir hesap yapıyorsunuzki sanki bizim takımda herkes 2 milyonun altında maaş alıyor biz taraftarız muhasebeci değil böyle devam ederlerse o borç dahada büyümeye devam eder çünkü gider çok başarı olmadığı için gelir yok.
Taliscaya kaç vereceklerse nasıl yapacaklarsa bilmem alsın getirsinler motivasyonumuzu sıfıra indirdiler
Yahu sabahta kimi istersek alırız tarzında açıklama yapıyorsun konuşma bari deli çıkardınız taraftarı

Çevrimiçi Samet Ç

Taliscaya kaç vereceklerse nasıl yapacaklarsa bilmem alsın getirsinler motivasyonumuzu sıfıra indirdiler
Yahu sabahta kimi istersek alırız tarzında açıklama yapıyorsun konuşma bari deli çıkardınız taraftarı
Talisca'nin formasını alamaz bunlar bu sene çöp oldu umarım lig başlar başlamaz en ağır tepkiyi gösterir taraftar bunlarada istifa ederler.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2023, 09:12:37 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan işi bilse çoktan o transferlerle kim uğraşıyorsa en başından en alttakine kadar görevinden alırdı hemen şu iki rezillikten sonra.

Çevrimiçi sozkul

Başkan işi bilse çoktan o transferlerle kim uğraşıyorsa en başından en alttakine kadar görevinden alırdı hemen şu iki rezillikten sonra.

Belki başrolde başkan vardır.

Çevrimiçi Samet Ç

Belki başrolde başkan vardır.
O da alabilir doğru diyorsun.

Çevrimdışı Talisca1903

Akşamdan bu tarafa 3 sayfa yazılınca heyecanla baktım sanırım Tadiç geldi diye sinirden hasta olacaz

Çevrimiçi Samet Demir

Akşamdan bu tarafa 3 sayfa yazılınca heyecanla baktım sanırım Tadiç geldi diye sinirden hasta olacaz
Abi hala transfer mi bekliyorsun. Alsak ne olcak şampiyon mu olacağız. Bu yönetim gitmeden birşey bekleme

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Talisca1903

Abi hala transfer mi bekliyorsun. Alsak ne olcak şampiyon mu olacağız. Bu yönetim gitmeden birşey bekleme

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi kardeşim yönetim berbat hiç bir beklentimde yok kendilerinden ama Şenol Güneş var başımızda 2 orta saha alsak yarıştırır takımı ben korkmuyorum ama hiç kimseyi almadan devam edeceksek ki böyle birşey olamaz o zaman basketboldan devam edeceğim

Çevrimiçi Samet Ç

Redmond'da fenere giderse şaşırmayın.

Çevrimiçi gokhans

İlk maçtan itibaren tribünlerin 90dk her maç, fikret orman diye inlemesi şart. Kulübü amatöre kadar düşürecek bunlar yoksa…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene sezon bizim için erken bitmiş sen transfer çalışmalarına o dönemden başlaman lazım ama 16 temmuz olmuş bir tane transfer yok üstüne iki tane almak istediğin oyuncuyu rakibine kaptırmaşsın ve hala daha görevdesin şu olay ancak bizim kulüpte olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Tadiçte sorun değil Halil’de alamıyorsan saçılma piyasaya kendini tezil et sıkıntı yok ama taraftarın boynunu bükemezsin.İstifa etmez bunlar bunu bir kafaya yazalım çünkü başarılı sanıyorlar kendilerini

Ya bu diyardan gideceğiz ya bu deveyi güdeceğiz başımızda Şenol Güneş gibi bu ligin bug olmuş adam var

Stoperde Amartey birde Avrupalı 2 de orta sahayla yarıştırır takımı sonuna kadar Scout transferi diye saçma sapan adam almasınlar yeter
Saiss bizim oyuncumuz diyorlar adam idmana çıkmıyor at sat ya kadro dışı bırak
Redmond haber verecekmiş  Çek resti gitsin koca klüp Naz mı çekecek
Transfer yapamıyorsunuz anladık bekleyin artık son güne kadar fırsat transferi çıkar yoksa saçmalayacaksınız panikle belli oldu
Hocada Nejip Demir Ege felan takılacak Avrupa’da gruplara kalabilşrsek sonrasına sonra bakarız
Çok şey yaZacağım sinirden yazıp yazıp siliyorum

Çevrimdışı BlackEagle16

Geçen sene sezon bizim için erken bitmiş sen transfer çalışmalarına o dönemden başlaman lazım ama 16 temmuz olmuş bir tane transfer yok üstüne iki tane almak istediğin oyuncuyu rakibine kaptırmaşsın ve hala daha görevdesin şu olay ancak bizim kulüpte olur.
+1903
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Tadiçte sorun değil Halil’de alamıyorsan saçılma piyasaya kendini tezil et sıkıntı yok ama taraftarın boynunu bükemezsin.İstifa etmez bunlar bunu bir kafaya yazalım çünkü başarılı sanıyorlar kendilerini

Ya bu diyardan gideceğiz ya bu deveyi güdeceğiz başımızda Şenol Güneş gibi bu ligin bug olmuş adam var

Stoperde Amartey birde Avrupalı 2 de orta sahayla yarıştırır takımı sonuna kadar Scout transferi diye saçma sapan adam almasınlar yeter
Transfer yapamıyorsunuz anladık bekleyin artık son güne kadar fırsat transferi çıkar yoksa saçmalayacaksınız panikle belli oldu
Hocada Nejip Demir Ege felan takılacak Avrupa’da gruplara kalabilşrsek sonrasına sonra bakarız
Ya abi sen neyin kafasını yaşıyorsun 2 orta sahaya takımı yaristiracakmiss pehhhhhh.
Sol kanadin yok ghezall şu an itibariyle dermanı yok! Aboubakar tek tutulur yanın sakatlanmayacagi meçhul. Heee yarisiriz 5.6. lik yarışması yaparız birakin gisldin ya
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Yarıştıramaz imkansız stoper yok elde 3 tane orta saha var 2 tanesi anadolu topçusu 1 tane kanat oyuncun var o da geçen sene top oynamamış geçen sene verim aldığın Cenk'in hazır olacağı tarih belli değil iş işten geçti sezonu çöpe attılar ben Şenol hocanın yerinde olsam istifayı basardım çeker giderdim.

Çevrimdışı Talisca1903

Redmond'da fenere giderse şaşırmayın.
gitsin Beşiktaş bunlara kalmadı Van Persie kaptırdın ertesi gün Gomez indirdin yeterki iste Şenol Güneş yine alt edecek bunları tarih tekerrürden ibaret

Çevrimdışı Talisca1903

Ya abi sen neyin kafasını yaşıyorsun 2 orta sahaya takımı yaristiracakmiss pehhhhhh.
Sol kanadin yok ghezall şu an itibariyle dermanı yok! Aboubakar tek tutulur yanın sakatlanmayacagi meçhul. Heee yarisiriz 5.6. lik yarışması yaparız birakin gisldin ya
kardeşim ne yapayım pes etmeyelim ittire kaktıra aldıracağız  bunlara yoksa …

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tadic bu ligde başka bir takıma gelmemeliydi,  adam bu ligin bugi tipinde bir oyuncu ve ciddi anlamda game changer.

Çevrimiçi Samet Ç

Tadic bu ligde başka bir takıma gelmemeliydi,  adam bu ligin bugi tipinde bir oyuncu ve ciddi anlamda game changer.
Gs'nin önüne geçtiler şu transferle biz ilk üçe girersek sevinirim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedsiona bir şey olsa yedek yok, beğenmediğimiz Salih oynamasa oyuncu yok, defansta 11 e Colleyin yanına oyuncu yok, sol açık yok, sağda bu sene ne vereceği belirsiz Ghezzal dışında alternatif yok. Yok yok yok
Takim kurmak 11 kişi ile olmaz ki onu da beceremiyorsunuz.

Sahi siz ne halta yararsiniz?

Etiketler: