2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991299 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

bırak kalsın transferin son zamanlarını bekleyelim böyle adamlar alacağımıza saçmalık bu
hocada yapsın bir şeyler artık salih amir gedson orta sahasını her maç oynatacağamız bir formül gerek Aboubakarı da ekonomik kullanacağız artık pes ettirdi bu yönetim beni

Çevrimiçi murat

İsmi geçen hiçbir futbolcuyu tanımıyorum.gerçi futboldan soğudum bu yönetim sayesinde tanımamam normal.isime bakarak futbolcu seçsem şunlardan iyi çıkar gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

1 milyon verseler deneneblir bir adam ama 6 nedir arkadaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sabır küpü olduk. Bir türlü çatlayamadık

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

borini sampdoria gitmiş heralde. yarın redmond da olmazsa işin rengi iyice değişecek.

Çevrimiçi gokhans

Ulan transfer yapamıyorsan, tıkanıp kaldıysanda dersinki; “maddi imkansızlıklar had safhada, kulübün geleceği için 2.feda dönemi başlatıp, özümüze döneceğiz. Altyapıdan önemli takviyeler ve ucuz transferler yapıcaz.” dersin. Rakiplerinin transfer şov yaptığı bir dönemde taraftarı beklentiye sokup, sonrada boynunu bükmek ne demek?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Ulan transfer yapamıyorsan, tıkanıp kaldıysanda dersinki; “maddi imkansızlıklar had safhada, kulübün geleceği için 2.feda dönemi başlatıp, özümüze döneceğiz. Altyapıdan önemli takviyeler ve ucuz transferler yapıcaz.” dersin. Rakiplerinin transfer şov yaptığı bir dönemde taraftarı beklentiye sokup, sonrada boynunu bükmek ne demek?
ucuz transfer= 6 milyona bahtiyar

Çevrimdışı Nazım Ar

Bize göre olmadı ama onlara göre Atınç, tosic transferleri hülle idi. Kim ne derse desin fb ve gs transfer konusunda iyi işler yapıyor.

Redbull her milli azıcık parlamış gence para saçıyordu Atınca kendilerine göre çerez parası verdiler. Çin kulübü de aynı şekilde.

Fb toplam değeri 1 milyon olmayan 2. Lig takımlarına 2 milyonlara topçu satıyor, hayatında 8 milyondan fazla bonservis vermemiş takıma 15 e vasat stoper sarıyor göz göre göre.

Ha iyi işler mi evet katakullide iyiler.

Çevrimiçi Samet Demir

Redbull her milli azıcık parlamış gence para saçıyordu Atınca kendilerine göre çerez parası verdiler. Çin kulübü de aynı şekilde.

Fb toplam değeri 1 milyon olmayan 2. Lig takımlarına 2 milyonlara topçu satıyor, hayatında 8 milyondan fazla bonservis vermemiş takıma 15 e vasat stoper sarıyor göz göre göre.

Ha iyi işler mi evet katakullide iyiler.
Kardeşim bizimkilerde yapsın, tutup evrakda sahtecilik yapsın demiyoruz ama İşleri usulüne göre ayarlasın diyoruz. Bu sene sözde 750bin maaşa oynattıkları İcardiye şimdi 10 milyon bonservis 10 milyon da maaş vermişler sanırım. Bu adam 750bine bu sene nasıl oynadı?

Bizim yönetime gelince Transferi neden yapmadıkları çok açık belli, hiç bir gazeteci v.s.de bu durumu gün yüzüne çıkarmıyor. Bildiğim kadarıyla bu ay bankalara epey yüklü ödeme var. Bu ödemeler artık kulüp başkanlarınıda bağlıyor. Ya bu parayı kulüp ödeyecek ya da kendi ceplerinden çıkacak. Mevzu bence tamamen bundan ibaret. Bu nedenle transferler gecikiyor.

Senin sponsorluk sözleşmenin bittiği tarih belli. Şenol hocada sezon bitmeden senden öncelikli olarak 2 transfer istemiş, diğerleri için sana süre vermiş. Sonuç koca sıfır. Ne sponsorumuz belli, ne transferler belli. Yav Halili bile alamıyoruz.

Bu kadar pasif bir yönetim olamaz ya. Anadolu takımını yönetiyorlar sanki.

Bir dip notda taraftara. taraftarda bu olanları hak ediyor. Ne olursa olsun yönetime tepki gösterilmiyor. Ağzımıza Şenol Güneş balını çaldılar. Geri plana çekildiler. Bu sene şampiyon olamazsak ne hoca ne yönetim kimse kalmaz takımın başında.

İyi bir tepkiyi hak ediyorlar. Gözümüzü açmamız lazım artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktasliyiiz/status/1678089647338012673?t=BDDpXNNt7zA_UQ_pURV_qw&s=19

Rahmetli başkanım Beşiktaşımızı çok üzüyorlar...

Çevrimiçi gokhans

Bu arada taraftar coin için anlaşma yapan gs ve fb 50 milyon civarı gelir elde etti. En son bir kaç firma ile iletişim halindeyiz, diye demeç veriyordu anç. Ne oldu ona? Biz neden taraftar coin işinden gelir elde etmedik? Sebebi neydi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/Besiktasliyiiz/status/1678089647338012673?t=BDDpXNNt7zA_UQ_pURV_qw&s=19

Rahmetli başkanım Beşiktaşımızı çok üzüyorlar...

Ahmet nır çebinin yüzünü niye monte etmişler.Beşiktaşın neyi var neyi yok, yok eden diyen bir başkanın yüzünü montajlamak olmamış.

Çevrimdışı levitate

Bu arada taraftar coin için anlaşma yapan gs ve fb 50 milyon civarı gelir elde etti. En son bir kaç firma ile iletişim halindeyiz, diye demeç veriyordu anç. Ne oldu ona? Biz neden taraftar coin işinden gelir elde etmedik? Sebebi neydi?
ilk başta ilgilenmediler, sonra başkan taraftar zarar ederse ben ne diyeceğim tarzı bir açıklama yaptı, sonra sağlam bir şirket bulamadılar, bulduklarında da piyasa patladı zaten

galiba bu rain ile yapacaklardı ama tüm coinler patlayınca kaldı

fb gs o kadar kaldırmamıştır diye biliyorum ama hiçbir şey kazanmamaktan bin kat daha iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Beşiktaşın parasını hemşerisine peşkeş çekiyorlar sonra fopn .yersen.coin  parası çerez kalır.

Çevrimdışı Unnamed

Şimdiden Yönetim gitsin﹗ diye söylenmeye başlanmazsa çok geç olacak.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1678157313801109508?t=7lYoyJGVIJPhyZYMAlwrOA&s=19

Biri başkana giden oyuncuları da söylesin.

Çevrimiçi COB

En azından 2 transfer kampa yetişseydi, stoper ve 6 numara. Ileride bir şekilde idare ederdik transfer döneminin sonuna kadar. Şenol hocaya ayıp ediliyor.

Çevrimiçi Necmi

En azından 2 transfer kampa yetişseydi, stoper ve 6 numara. Ileride bir şekilde idare ederdik transfer döneminin sonuna kadar. Şenol hocaya ayıp ediliyor.
geldiklerinden beri geç transfer yaptıkları için avrupadan eleniyoruz lige hazır takım girmediği için ligin başında havlu atıyoruz taraftara ayıp olmuyorda şenol hocayamı ayıp oluyor oyuncu alsalar ne olur almasalar ne olur beşiktaşı bitirdiler  beşiktaşı mahvetmek için gelmiş beşiktaş düşmanı gibi davranıyorlar geldiklerinden beri ayıp beşiktaşa yapılıyor şenol hoca kim ya en fazla sözleşmesinden doğan her kuruşu tıkır tıkır alır elini avuşturarak gider daha önce beşiktaşın umrunda olmadığını zaten gösterdi yemişim şenol güneşe yapılan ayıbı fo nun yarattığı beşiktaş imajını yerle bir ettiler fo nun yedi yılda yaptığı borcun üç katını üç senede yaptılar gelir sıfır bir ağaç dikmediler beşiktaş için olanıda yıkıp attılar tüm camia birleşti beşiktaşı beşiktaşlı olmayan insanlara teslim etti şimdi herkes oturup kına yaksın
Hiç beklentim yok çünkü beklediğim oldu zaten bizim taraftar zaten olayları anca olup bittikten sonra görüyor hak ettik biz kulüp başarılıyken bunlardı kulübün altını oyan bunlarıda destekleyen taraftardı sonuç ortada ve hala belli kesimler hallerinden memnun
Boş verin beklenti içine sokmayın kendinizi hayat daha kolay geçer

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes burada transfer isterken mevcut şartları unutuyor. Sponsorlar ile anlaşılmadan kimse transfer beklemesin. Kasada delikli kuruş bile yok. Yönetim artık gün sayıyor. Ne kadar çabuk vedalaşırsak o kadar iyi kafasında olmak lazım. Mevcut yönetim ne yönetmeyi ne de futbolu biliyor. Sonumuz hayır olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Ahmet Nur Çebi: "Kombinede Avrupa'yı ayırdım. Onu izah edeyim. Örneğin bir kulüpte, kombine 6500 TL; bizde 4500 TL. Ben, 2000 TL aşağı satıyorum. Onlarda Avrupa dahil, bizde dahil değil. Ben, Avrupa fiyatlarıyla 2000 TL'yi üzerine koyduğum zaman zaten aynı yere geleceğiz. Ben, aslında size jest yapıyorum. Herhangi bir şekilde bu maçlarda elenirsek, paranız yanmasın. İyilik yapıyoruz ama anlatamadık. Kızdılar bize

Hiç konuşmasa daha olumlu. Başkanın söylemine bak. Avrupadan elenirsek diyor. Bu nasıl bir yaklaşım. Bir başkanın böyle bir varsayımı dahi olmaması gerekir.

Çevrimiçi Samet Ç

Stad sponsorluğu için Emirates ile anlaşmışız 3 yıllığına toplam 938 milyon TL.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Stad sponsorluğu için Emirates ile anlaşmışız 3 yıllığına toplam 938 milyon TL.

Valla rakamlardan iyi mi kötü mü anlayamıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

3 yıl 33 milyon Euro + Avrupa maçları göğüs  sponsorluğu ve Rain'den aldığımız miktarla kurtarır gerçi Gazprom olsaydı mükemmel olacaktı.

Çevrimiçi Samet Demir

En azından reklamı iyi olur. Gazprom ile konuşulan rakamlara göre epry düşük. Can suyu olur yinede bize.

Etiketler: