2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991430 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Bunlar yine transfer sezonunun sonuna doğru büyüklerden free kiralık topçu çözme peşindeler bence ya.

Amartey, Tadic(Redmond), Halil, 6 numara, 10 numara indirsinler şükür namazı kılarım.

Çevrimiçi annoca

tadicin isteği ile bizim verdiğimiz arasında büyük fark var dedi kartalist.

Çevrimdışı Talisca1903

yavaştan olumsuz haberler girmeye başladı emirates olmayabilir tadiç 4.5 istiyor hep aynı senaryo sıkılmadık mı?

Çevrimdışı Nazım Ar

Borini gitti Djiku rakibe gitti. Bizimkilerin bunlardan iyiyi geçtim muadil isim getirebileceğini sanmıyorum. Özellikle Borini garanti katkı verecek isimdi.

İlla kendilerini yuhalatıp gidecekler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tadic ya da menajerinin bizim tekliften haberi olduğunu düşünmüyorum.

Yine bir gaz alma çabası, kaldı ki deprem sonrası o tepkiyi koyan adamın geleceği en son lig bizim lig olur.

Neyse Emre Kocadag iyisinden bir boğa seçip gelmiştir herhalde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu işin 2. perdesi su;

Bir süre sonra Emirhan Delibas antrenmanlarda coşuyor coşturuyor, Abu'nun yanında Semih oynarsa kimse şaşırmasın, Berkay'in performansını gören Gedson'u formayı kaptirma stresi bastı.

Haberleri çok cok yakındır.

Çevrimiçi gokhans

Bu işin 2. perdesi su;

Bir süre sonra Emirhan Delibas antrenmanlarda coşuyor coşturuyor, Abu'nun yanında Semih oynarsa kimse şaşırmasın, Berkay'in performansını gören Gedson'u formayı kaptirma stresi bastı.

Haberleri çok cok yakındır.
hasic için yeni transfer diyebiliriz, haberleri bekliyorum ben..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onu unutmuşum. Onun haberi soyle cikar "Hasic bu sezon bir başka, performansıyla Ghezzali yedek kulübesine gonderirse kimse şaşırmasın."

Şurada 10 dakikada basina malzeme 4 haber çıkardım. 

Çevrimiçi murat

Ona da razıyım.2 ay beklerler sonra akşam pazarı çürük çarık oyuncuları doldururlar ya tutarsa diye.tutacak olanı da 2-3 ay bekleriz o sırada tren kaçar.tutmayanında cebine parasını koyar göndeririz.2 yarı ne top oynadık ama seneye yıkar geçirir şenol hocam ile kapanış.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

murat özen tiktok yayınında emirates olmayacak demiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Dusan Tadic’in gelebilme ihtimali varsa ve sorun paraysa gerekirse defansif orta sahadan fedakarlık(Hadziahmetoviç’i Kartal Kayra ile yedekleme) yapılıp alınmak için tüm imkanlar kullanılmalıdır.Twitter sayfasında  son paylaşımlarından birine bakacak olursanız fiziğinin yaşına göre ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz.Bu seneki performansıda bunu gösteriyor zaten.”Ajax neden bıraksın?”diye düşünüp inanmıyorum haberlere ama bir umut işte.Tadic bir çok ayıbı örter!
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2023, 00:20:29 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı celiker1

34 yaşında da olsa işine saygı duyan adama 2+1 kontrat gönül rahatlığıyla verilir. 2 hafta önceki paylaşımı.

https://twitter.com/dt10_official/status/1674774625064976384?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Yıldırım Demirören bize gelmiş geçmiş en tırt başkanlardan biriydi. Mevcut borcumuzun en büyük sebebi onun dönemide yapılan saçma sapan transferler ve onlara verilen tonla paralar, sözleşme fesihleri ve sayre.

Del Bosque - 8 milyon euo
Matteo Ferrari - 6 milyon euo
Tabata - 8 milyon euro

Sadece şu yazdıklarımın zararı 22 milyon euro.

Ahmet Nur Çebiyi eleştirelim diye de Yıldırım Demirörenin ismini duymak, ne bileyim Allah korusun.
yd döneminde tek maça gitmedim bir forma bile almadım ama kötü başkan sıralamasında bu öne çıkar yd kötü başkandı ama en azından beşiktaşlıydı sevincide üzüntüsüde tribündeki taraftardan farklı değildi kötü başkandı kötü niyetli başkan değildi

Çevrimiçi Necmi

onu dedi başkan gündemi iyi takip etmiyorsun sadece oda değil devre arası gelenlerin hepsi yeni transfermiş

Çevrimiçi Necmi

Ona da razıyım.2 ay beklerler sonra akşam pazarı çürük çarık oyuncuları doldururlar ya tutarsa diye.tutacak olanı da 2-3 ay bekleriz o sırada tren kaçar.tutmayanında cebine parasını koyar göndeririz.2 yarı ne top oynadık ama seneye yıkar geçirir şenol hocam ile kapanış.
çürük çarık geçtim birde yaz boyu o paraları vermedikleri için kimseyle anlaşamazlar sonra istenen paradan fazlasını o çürüklere verirler

Çevrimdışı MUSTAFA_

murat özen tiktok yayınında emirates olmayacak demiş :D
O kadar beceriksizler ki arkalarında bıraktıkları enkaz Demirören ile kıyaslanacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Emirates de, Tadic de yalan olmuş..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Şaşırtmadı, beklemeye devam.

Çevrimiçi Samet Ç

Ağustos'tan önce transfer beklememek lazım belli oldu.

Çevrimiçi yaço58

O kadar zaman ne yaptılar acaba vodafone ile biteceği çoktan belliyken sadece bi firmaya bel bağlamak akıl tutulması para yok diyorlar çünkü gelir yok ne oyuncu satabiliyorlar ne sponsorlukta varlar ceyhun kazancı hangi vasıfla bizde görev yapıyor ya gerçekten aklım almıyor.mert rosier x colley masuaku amir gedson x ghezzal cenk abou kadroya bakınca güzel ama yönetim hiçbirşey vaad etmiyor maalesef bu sene geçen seneye göre rakiplerimizde güçleniyor bunu unutmamak lazım

Çevrimiçi Akil Emre

O kadar zaman ne yaptılar acaba vodafone ile biteceği çoktan belliyken sadece bi firmaya bel bağlamak akıl tutulması para yok diyorlar çünkü gelir yok ne oyuncu satabiliyorlar ne sponsorlukta varlar ceyhun kazancı hangi vasıfla bizde görev yapıyor ya gerçekten aklım almıyor.mert rosier x colley masuaku amir gedson x ghezzal cenk abou kadroya bakınca güzel ama yönetim hiçbirşey vaad etmiyor maalesef bu sene geçen seneye göre rakiplerimizde güçleniyor bunu unutmamak lazım
Kadro tüm kulvarı kaldıracak güçte değil ve sakatlanmaya musait, orta sahamız çok zayıf, sağ stoper eksik,yedek kalitemiz yerlerde, daha gidenlerin yeri dolmadı, en önemlisi kimsenin yönetime güveni ve hevesi kalmadı

Çevrimiçi COB

yd döneminde tek maça gitmedim bir forma bile almadım ama kötü başkan sıralamasında bu öne çıkar yd kötü başkandı ama en azından beşiktaşlıydı sevincide üzüntüsüde tribündeki taraftardan farklı değildi kötü başkandı kötü niyetli başkan değildi

Benim gözümde Demirören çok daha kötü başkan çünkü kendisi parasıyla hem rezil oldu hem de bizi mahvetti. Zengin baba kontenjanından başkan oldu. Ahmet Nur Çebi vizyonsuz ve parasal konularda sıkıntılı. Işin garibi yönetimde de adam akıllı yönetici yok.

Etiketler: