2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989932 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

geldiklerinden beri geç transfer yaptıkları için avrupadan eleniyoruz lige hazır takım girmediği için ligin başında havlu atıyoruz taraftara ayıp olmuyorda şenol hocayamı ayıp oluyor oyuncu alsalar ne olur almasalar ne olur beşiktaşı bitirdiler  beşiktaşı mahvetmek için gelmiş beşiktaş düşmanı gibi davranıyorlar geldiklerinden beri ayıp beşiktaşa yapılıyor şenol hoca kim ya en fazla sözleşmesinden doğan her kuruşu tıkır tıkır alır elini avuşturarak gider daha önce beşiktaşın umrunda olmadığını zaten gösterdi yemişim şenol güneşe yapılan ayıbı fo nun yarattığı beşiktaş imajını yerle bir ettiler fo nun yedi yılda yaptığı borcun üç katını üç senede yaptılar gelir sıfır bir ağaç dikmediler beşiktaş için olanıda yıkıp attılar tüm camia birleşti beşiktaşı beşiktaşlı olmayan insanlara teslim etti şimdi herkes oturup kına yaksın
Hiç beklentim yok çünkü beklediğim oldu zaten bizim taraftar zaten olayları anca olup bittikten sonra görüyor hak ettik biz kulüp başarılıyken bunlardı kulübün altını oyan bunlarıda destekleyen taraftardı sonuç ortada ve hala belli kesimler hallerinden memnun
Boş verin beklenti içine sokmayın kendinizi hayat daha kolay geçer

Geçen yıl erken transferler Valerian Ismael'e yapıldı, taraftara ayıp olmasın diye değil. Bu yönetimin taraftara en ufak saygısı yok. Şenol hoca'ya bence ayıp edildi. Yaparız ederiz hocam demektense, durumumuz vahim, transfer yapacak durumda değiliz deseler en azından dürüst davranmış olacaklardı.

Paralar nerede muhabbeti tam nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama Fikret Orman'a ben dahil haksızlık ettik.

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen yıl erken transferler Valerian Ismael'e yapıldı, taraftara ayıp olmasın diye değil. Bu yönetimin taraftara en ufak saygısı yok. Şenol hoca'ya bence ayıp edildi. Yaparız ederiz hocam demektense, durumumuz vahim, transfer yapacak durumda değiliz deseler en azından dürüst davranmış olacaklardı.

Paralar nerede muhabbeti tam nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama Fikret Orman'a ben dahil haksızlık ettik.
Valerian kampına 6 transfer Şenol Güneş kampına sıfır transfer göndermek hocaya ayıp etmektir kim ne derse desin.FOPN diyenlerden olmadım ha keza Milangaz sponsorluğundaki takıma Yeter YD yeter diyenleri de desteklemem yoksa klübe başkan bulamazsın bak kimse çıkmıyor hayali adaylar hep havada isimler

Çevrimdışı Talisca1903

Emirates ,Tadiç,onana ve traore 4 iyi haber daha salındı bakalım ne zaman olumsuza dönecek bu haberler

Çevrimiçi Samet Ç

Tadic 1 sene net iş görür şu yoklukta ama sol kanat için düşünüyorlardır umarım orta sahayada 1 tane fizikli 6 ve hücumda iş yapabilecek 8 numara ile kurtarabiliriz belki sezonu.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2023, 12:41:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Tadic 1 sene net iş görür şu yoklukta ama sol kanat için düşünüyorlardır umarım orta sahayada 1 tane fizikli 6 ve hücumda iş yapabilecek 8 numara ile kurtarabiliriz belki sezonu.
tadiç sola klassen ortaya yapsınlar gerisinde okereke mi tokorekemi ne alıyorsa alsınlar bahtiyarda  olur ama ucuz yollu 6 felan saçmasınlar

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

3 yıl 33 milyon Euro + Avrupa maçları göğüs  sponsorluğu ve Rain'den aldığımız miktarla kurtarır gerçi Gazprom olsaydı mükemmel olacaktı.

gazprom işi fena yandı ya, ali koç bizim elimizden aldı diye seviniyordu son gelişmelerden sonra onların anlaşma da iptal olmuş galiba
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2023, 12:55:55 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

tadiç sola klassen ortaya yapsınlar gerisinde okereke mi tokorekemi ne alıyorsa alsınlar bahtiyarda  olur ama ucuz yollu 6 felan saçmasınlar
Tadic, Onana ve Sanson'u alsınlar ben razıyım bu yoklukta.

Çevrimdışı Talisca1903

taş gibi topçu keşke gerçek olsa
inanamıyoruz artık hiç bir habere değil mi?

Çevrimiçi levitate

inanamıyoruz artık hiç bir habere değil mi?

2 saate istanbul'a insin yine şüphe ederim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Stad sponsorluğu için Emirates ile anlaşmışız 3 yıllığına toplam 938 milyon TL.
tl ile alacaksak kötü.dolar karşılığıysa da yetersiz ama bana bu yönetim için fazla bile geldi bence bu rakam doğru değildir yada hiç böyle bir anlaşma dahi yoktur.böyle bir anlaşma varsa parayı çok göstermek için tl ye çevirip söylemişlerdir inşallah diyelim.kötünün iyisi olur

Çevrimiçi murat

100 milyon euro çalmış diye söylenti uydurdular.adam geldi stad yaptı,bomboş takımı hersene şampiyonluğa oynar hale getirdi,avrupada başarı,renklileri ezdi geçti,dünyaca tanınır hale getirdi, oyuncu ların gelmek isteyeceği ve futbolcu satar hale getirdi, döviz bazında aldığı yerde bıraktı,fener maçına çıkmamanın cezası olarak adamı hırsız yaptılar içeriden  yediler adamı.tarftar olarak bizde destek verdik tabi sadece fo yu değil beşiktaşı cezalandırmak için çebiyi getirdiler başımıza.

Çevrimiçi COB

100 milyon euro çalmış diye söylenti uydurdular.adam geldi stad yaptı,bomboş takımı hersene şampiyonluğa oynar hale getirdi,avrupada başarı,renklileri ezdi geçti,dünyaca tanınır hale getirdi, oyuncu ların gelmek isteyeceği ve futbolcu satar hale getirdi, döviz bazında aldığı yerde bıraktı,fener maçına çıkmamanın cezası olarak adamı hırsız yaptılar içeriden  yediler adamı.tarftar olarak bizde destek verdik tabi sadece fo yu değil beşiktaşı cezalandırmak için çebiyi getirdiler başımıza.

Kültürümüzde başarılı başkanları küstürmek var. Keşke tekrar aday olsa.

Çevrimiçi COB

Valerian kampına 6 transfer Şenol Güneş kampına sıfır transfer göndermek hocaya ayıp etmektir kim ne derse desin.FOPN diyenlerden olmadım ha keza Milangaz sponsorluğundaki takıma Yeter YD yeter diyenleri de desteklemem yoksa klübe başkan bulamazsın bak kimse çıkmıyor hayali adaylar hep havada isimler

Yıldırım Demirören bize gelmiş geçmiş en tırt başkanlardan biriydi. Mevcut borcumuzun en büyük sebebi onun dönemide yapılan saçma sapan transferler ve onlara verilen tonla paralar, sözleşme fesihleri ve sayre.

Del Bosque - 8 milyon euo
Matteo Ferrari - 6 milyon euo
Tabata - 8 milyon euro

Sadece şu yazdıklarımın zararı 22 milyon euro.

Ahmet Nur Çebiyi eleştirelim diye de Yıldırım Demirörenin ismini duymak, ne bileyim Allah korusun.

Çevrimiçi levitate

yaşına göre bayağı maça çıkıyor fiziksel bir sıkıntısı da yok gibi

bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Bir kaç ay önce, deprem felaketinden sonra Hollanda'da Türk bayraklı kaptanlık bandını takmayı reddeden tek oyuncu Dušan Tadić idi.

Şahsi etnik ve milli meselelerden dolayı külübün kapısının önünden bile geçmemeli bu herif. Gelirse ne olur? Yapacak birşey olmaz, o formayı giydiği anda destek olmaya çalışırım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir kaç ay önce, deprem felaketinden sonra Hollanda'da Türk bayraklı kaptanlık bandını takmayı reddeden tek oyuncu Dušan Tadić idi.

Şahsi etnik ve milli meselelerden dolayı külübün kapısının önünden bile geçmemeli bu herif. Gelirse ne olur? Yapacak birşey olmaz, o formayı giydiği anda destek olmaya çalışırım.
Benimde aklıma geldi bu durum. Hatta Orkun Kökçü ile münakaşasıda olmuştu. Bizim takıma bu tarz çirkef bir adam lazım. Bu nedenle istiyorum bende. Toreira ve mertensi üst üste koyup tek başına kudurtur bu adam. Ayrıca transferde Tosic rol oynuyormuş bence bu nedenle büyük ihtimalle anlaşırız gibi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Savunma önemli tabii ama gol atamazsan bir şey yapamazsın, gol katkısı yapacak bir oyuncu düşünülüyordur inşallah.

Etiketler: