2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991418 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Daha ortada transfer yok adamlar formalara zam yapmış. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Okereke'ye 3.5 milyon Euro teklif yapmışlar kulübü 5 milyon istiyormuş nerde vasat oyuncu var hepsi için kulübün parası var ama Tadic'e falan gelince kulüpte para yok. :D
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2023, 11:56:48 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Nur Çebi'yi zorla başkan yaptı bizim taraftar umarım yine aynı performansı gösterip istifa etmesinide sağlarlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Milletin taraftar grubu oluşumları çatır çatır yönetimlerini baskı altına alıyor bizimkilerde hocası nerdeyse basın toplantısında transfer istiyorum diye yalvarcak kıvama gelmişken Mario Gomez Ali Cabbar falan paylaşıyor ne günah işledik biz vallahi bıktım.

Çevrimiçi gokhans

Milletin taraftar grubu oluşumları çatır çatır yönetimlerini baskı altına alıyor bizimkilerde hocası nerdeyse basın toplantısında transfer istiyorum diye yalvarcak kıvama gelmişken Mario Gomez Ali Cabbar falan paylaşıyor ne günah işledik biz vallahi bıktım.
Fikret Orman gibi bir başkanı yedik hep beraber. Adamın feda sezonunda, melemen demogojileri ile kurduğu kadroyu bile özler durumdayız.. Bize her şey müstahak.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1678703673852002305

Şunu alsalar keşke hiç yoktan iyi oyuncu bu.
bonserviste anlaşılamadı Şenol Güneş afrikalı oyuncu olduğu için veto etti zaten listenin ilk sırasında Onana yok falan filan

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu sene çok negatif hissediyorum. Ben inanmıyorum böyle Onana gibi profil alacaklarına, çok göz önünde bizimkilerin normlarına göre, sportif direktörümüz macar ligi orta sıra takımlarından Sigismund falan kovalıyordur. Kimsenin göremediği potansiyeli görüp.

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş devre arası eşşek yüküyle para verip amir almadık mı biz defansif orta sahaya? Onana amir mi oynatacaksın niye bu takım bu kadar plansız? Bir tane sol kanat oyuncusu yok takımda hala dos kovalıyorlar ne saçma sapan futbol aklıdır bu

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol hocanın hitabeti kuvvetli ama ne kadar açık konuşursa konuşsun yönetim adamın istediğini anlamıyor. Bir kanat ve bir sağ stoper öncelikli diyor. Geri kalan pozisyonlar için ağustosu bekleyebilirsiniz, sais kalsın yanına adam bakın diyor. Diyorda diyor. İstekleride makul seviyede. Bunlar hocanın istemediği ne varsa yapıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/azizlasson/status/1678679513599729665?t=yyYP-XXmADz5SCFQfkkRXg&s=19

Önce Tosice sonra da bu herife güveniyorum ama yönetim bu adamın sözünü bile yalancı çıkarır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Arkadaş devre arası eşşek yüküyle para verip amir almadık mı biz defansif orta sahaya? Onana amir mi oynatacaksın niye bu takım bu kadar plansız? Bir tane sol kanat oyuncusu yok takımda hala dos kovalıyorlar ne saçma sapan futbol aklıdır bu
Amir ve salih orta sahasına güvenip sezona başlanmaz, bnce elzem konulardan biriydi, Redmond ikna edilip inanmasamda tadiç alınabilirse , yerli olarak ta halil kadroyu baya güçlendiririz

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/azizlasson/status/1678679513599729665?t=yyYP-XXmADz5SCFQfkkRXg&s=19

Önce Tosice sonra da bu herife güveniyorum ama yönetim bu adamın sözünü bile yalancı çıkarır.

Formamızı giyen adamın gittiğini bile gördük zaten bu iş uzarsa rakiplerden biri girer bastırır parayı alır.

Çevrimdışı celiker1

Geçen sene Isak Hien’in alınamamasını ligin kaderini etkileyeceğini düşünmüş ve çok üzülmüştüm.Bu senede Tadic haberleri doğruysa alınamasına çok üzülürüm.Ligin kaderini %100 etkileyecek isim.Eğer ufakta olsa bir ihtimal var ve para yok diyorlarsa gerekirse Sağ stoper,Tadic,Sol ön kanat santrafor,Halil Dervişoğlu alıp kapatsınlar transferi razıyım.Hatta sol ön santrafor yerine Redmond alıp kapasalarda olur.Ama bu dediklerim sadece Tadic transferi olursa geçerli.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1673694114557181952

hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı matias_27

Merhaba arkadaşlar.  Nasılsıniz?
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Samet Demir

Merhaba arkadaşlar.  Nasılsıniz?
Hoşgeldin iyi haberler var mı:) biz iyi değiliz.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi gokhans

Sırp olup olmaması Arapları neden ilgilendirsin Hırvat aldılar daha yeni
oruç ile dalga geçti ya.

Çevrimdışı Talisca1903

oruç ile dalga geçti ya.
Araplarda bizdeki saygının 10 da biri yok dine karşı anca para saçsınlar umurlarında olmaz
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2023, 16:48:02 Talisca1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Amir ve salih orta sahasına güvenip sezona başlanmaz, bnce elzem konulardan biriydi, Redmond ikna edilip inanmasamda tadiç alınabilirse , yerli olarak ta halil kadroyu baya güçlendiririz

Doğru başlanmaz ama boş mevki varken de başlanmaz. Sağ stoper gibi sol açık gibi ofansif orta saha gibi. Ghezzal'a mesela ne kadar güvenip başlayabiliriz geçen sene sağ kanatsız oynadık neredeyse yedeği olmayacak mı? Veya sol bek konusu, umut meraş bana göre bizim yedek sol bekimiz dahi olamayacak kapasitede bir oyuncu o yüzden yedek sol bekimiz de boşluk. Yani onana alınacaksa alınsın ama saydığım mevkilerde yok oyuncu yok ne olacak bu takım bilmiyorum.

Çevrimiçi Akil Emre

Doğru başlanmaz ama boş mevki varken de başlanmaz. Sağ stoper gibi sol açık gibi ofansif orta saha gibi. Ghezzal'a mesela ne kadar güvenip başlayabiliriz geçen sene sağ kanatsız oynadık neredeyse yedeği olmayacak mı? Veya sol bek konusu, umut meraş bana göre bizim yedek sol bekimiz dahi olamayacak kapasitede bir oyuncu o yüzden yedek sol bekimiz de boşluk. Yani onana alınacaksa alınsın ama saydığım mevkilerde yok oyuncu yok ne olacak bu takım bilmiyorum.
Başkana kalsa 3 transfer yeter, takımda eksik çok, yedekten gelecek kimse yok. Çok beklentiye girmemek lazım başkanın hedefi hiçbir zaman büyük olmadı, Beşiktaşı da büyük görmedi , çok güzel vakit geçiriyorlar umarım en kısa sürede bırakırlar.

Çevrimiçi gokhans

Emirhan’ı kiralasak bari. Satın alma opsiyonlu. Pişmanda olmuştur velet.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: