2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991376 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bizi çok isteyecek, max 1.5 milyon isteyip, toplam 15 gol ve asist yapma sözü veren sol açık aranıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi annoca

yusuf yazıcı geliyor galiba.

Çevrimiçi Samet Ç

yusuf yazıcı geliyor galiba.
Yerli transferinde hoca ne istiyorsa alsınlar herhangi birşey demem hoca verim alacaktır verim alamazsada kendi eleştirilir.

Çevrimiçi COB

Eğer Lille Yusuf'un sözleşmesini feshederse, 1 milyon euro'yu Lille nasıl vereceğiz? Herhangi bir fatura bizim tarafımızdan Lille gönderilirse, Trabzonspor'un UEFA'ya gidip aleyhimize dava açma şansı varmı hukuki olarak?

Umarım riskli sularda yüzmüyoruzdur.

Çevrimiçi tolga1903

Ben böyle rezil bir yönetim görmedim. Fb kanat olarak elinde yeni aldığı ryan kent, isterse oynatabileceği king, rossi, orijini sağ ön olan osai samuel varken gidip zaha kovalıyor, gs elinde torreira varken paredes kovalıyor. Ulan senin elinde bir tane bak bir(1) sol kanat oyuncusu yok. Sağ kanat desen ne vereceği artık ciddi soru işareti olan ghezzal harici kimse yok, sağ stoper necipten başka kimse yok, Ofansif orta saha sayısı 0. takım toplanacak surda 2 gün sonra beyfendi ingiltere'ye gitmiş de redmond ile görüşecekmiş.

Lokasyon olarak dünyanın en güzel stadyumlarindan biri elinde sen daha şuraya sponsor bulamıyorsun 3 4 futbolcu hariç kimseyle adın bile gecmiyor harcama limitinde ts'nin altına düşmüşsün senin gibi yönetim olmaz olsun bi kurtulamadık şunlardan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Ante Rebic'i kadrosuna katmak istiyor ancak oyuncunun Milan'daki net 3.5 milyon euroluk maaşı görüşmeleri zorlaştırıyor.

Milan da Rebic'le yollarını ayırmak istiyor. (La Gazzetta dello Sport)

Çevrimiçi murat

Beşiktaş, Ante Rebic'i kadrosuna katmak istiyor ancak oyuncunun Milan'daki net 3.5 milyon euroluk maaşı görüşmeleri zorlaştırıyor.

Milan da Rebic'le yollarını ayırmak istiyor. (La Gazzetta dello Sport)
1.5 biz verelim gerisini milan ödesin.

Çevrimiçi annoca

murat özen saiss gidici yazmış.

öncesinde ruiz vardı. niye bu stoperleri takımda tutamıyoruz. ikiside sağlam lider özellikli ayakları iyi ve solak stoperdi. herkes kaçma derdinde. saiss yerine o özellikte kimi koyucaz. colley hafiften bomba iyi gidiyor vs derken bir hata gol. saissin yerini doldurmak için ekstra tonla para harcanacak maaş artırımına gidilip yeni sözleşme iyi olur aslında

Çevrimiçi Samet Demir

murat özen saiss gidici yazmış.

öncesinde ruiz vardı. niye bu stoperleri takımda tutamıyoruz. ikiside sağlam lider özellikli ayakları iyi ve solak stoperdi. herkes kaçma derdinde. saiss yerine o özellikte kimi koyucaz. colley hafiften bomba iyi gidiyor vs derken bir hata gol. saissin yerini doldurmak için ekstra tonla para harcanacak maaş artırımına gidilip yeni sözleşme iyi olur aslında
Bir takımda defans hattı oturduğu zaman orayla bir daha oynamayacaksın. Bizde 6 ayda bir stoperlerde revizyona giriyoruz. İyice alışkanlık yaptı bu durum.

Ayrıca takım kanat ve 10 numara diye bas bas bağırıyor hala stoper arayışındayız.

Fener sürekli forvet alıyor, gs orta saha bizde stoper.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GökhanG

Keşke 2 ay sonraya gidip görebilsek nasıl bir kadromuz olacağını.. ama şu zamana kadar bu kadar umutsuz bir sezon öncesi yaşamamıştım.. ben f.o başkanı özledim…
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

Keşke 2 ay sonraya gidip görebilsek nasıl bir kadromuz olacağını.. ama şu zamana kadar bu kadar umutsuz bir sezon öncesi yaşamamıştım.. ben f.o başkanı özledim…
Fikret Orman zamanı tüm başarıyı Şenol hocaya bağladılar. Şimdi herşey gün yüzüne çıkıyor. Hocamız ne kadar iyi olursa olsun yönetim güçlü değilse bu ligde etkisizsin.

Çevrimdışı Talisca1903

Bir takımda defans hattı oturduğu zaman orayla bir daha oynamayacaksın. Bizde 6 ayda bir stoperlerde revizyona giriyoruz. İyice alışkanlık yaptı bu durum.

Ayrıca takım kanat ve 10 numara diye bas bas bağırıyor hala stoper arayışındayız.

Fener sürekli forvet alıyor, gs orta saha bizde stoper.

Şenol Güneş var sorun yok

Çevrimiçi COB

Samuel Umtiti boşa çıkmış.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş var sıkıntı yok.

Sayısal olarak bile eksiğiz kardeşim insan 1 oyuncu bile almaz mı Cenk  Raşit sakat Tayfur Rrdmond sözleşme bitti kanat yok çok rahat takılıyor yönetim belki de Avrupa’dan elenelim istiyorlar yok başka açıklaması

Çevrimdışı sEuL

Bu yonetim ve baskan gitmedigi muddetce bu takimdan degilde klupten bir cacik olmaz kimse kusura bakmasin.

Her bransta vasatliga alistiriliyoruz, bazilarinda vasat bile degiliz.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2023, 10:26:41 sEuL ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şenol Güneş, yeni sezonda üç kulvarda yarışacak olmaları nedeniyle geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olmak istiyor.

Güneş'in, Aboubakar ve Cenk'in yanına Wout Weghorst tipinde deneyimli bir yabancı golcü istiyor. (Milliyet)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

200 bin Euro bonservis ücretiyle Beşiktaş'a transfer olan Muhayer Oktay'ın sözleşmesi sona erdi.

4 Sezon
3 Maç
140 Dakika
0 Gol
0 Asist

Çevrimdışı Nazım Ar

Emrecan Bulut alınmış, çocuğun skills vidyolarında skill namına bir şey göremedim inşallah yanıltır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: