2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991432 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Amatör branşlarda Umbro ile prensip anlaşması yapılmış. Keşke futbolda da Umbro ile anlaşma yapılsa.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Saiss kalacaksa Djiku'da Amartey'de yanına olur ama gidecekse bir tane net lider stoper daha lazım ayrıca takım Afrika karması oldu Ocak ayında bunların hepsi gidecek ve en iyi ihtimal 10-15 gün bizimle olmayacak umarım iyi planlama yaparlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Djiku ya da Amartey alıp yanına Colley falan koyup yola çıkarsak sezona başlamaya hiç gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Saiss kalacaksa Djiku'da Amartey'de yanına olur ama gidecekse bir tane net lider stoper daha lazım ayrıca takım Afrika karması oldu Ocak ayında bunların hepsi gidecek ve en iyi ihtimal 10-15 gün bizimle olmayacak umarım iyi planlama yaparlar.

Adı çıkan hiç bir stoper Sais'den iyi değil bence. 1-2 milyon için satmayız umarım.

Saise gelince de gönlü alınıp planlamayı ona göre yapmalıyız. Çünkü takıma aidiyet duygusu çok düşük şuan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Botafogo, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki stoper Adryelson için yaptığı ikinci teklifi de reddetti.

Beşiktaş, oyuncu için 5 milyon euro teklif etti. (André Hernan)
bu arkadaş geçen yaz 2 ay falan boşta kalmış :D

o zaman bakmak lazımdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Colley niye bu kadar gömülüyor onu da anlamıyorum.sen ortasahanı ve hücumunu iyi kur bir eksiğin colley olsun.şampiyon olacak takım önce  ön tarafı dizayn eder.biz işe hep defans ile başlıyoruz hücumu oturtana kadar ligden kopuyoruz.ligin belkide en az pozisyon veren takımıyız belkide kale sağ bek dol bek  tamam stoperler de işimizi görüyor.ben iyi bir golcü iyi bir kanat bir ofansif ortasaha veya çift yönlü ortasaha  ve mümkünse iyi bir 6 numarayı öncelikli görüyorum.kadro derinliğimiz yok.1 sakat 1 cezalı  takımı allak bullak ediyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Colley niye bu kadar gömülüyor onu da anlamıyorum.sen ortasahanı ve hücumunu iyi kur bir eksiğin colley olsun.şampiyon olacak takım önce  ön tarafı dizayn eder.biz işe hep defans ile başlıyoruz hücumu oturtana kadar ligden kopuyoruz.ligin belkide en az pozisyon veren takımıyız belkide kale sağ bek dol bek  tamam stoperler de işimizi görüyor.ben iyi bir golcü iyi bir kanat bir ofansif ortasaha veya çift yönlü ortasaha  ve mümkünse iyi bir 6 numarayı öncelikli görüyorum.kadro derinliğimiz yok.1 sakat 1 cezalı  takımı allak bullak ediyor.
Sais varken solda şahsen Colley'i tercih etmem ben. Diğer söylediklerine tamamen katılıyorum. Yönetim taraftara şirin gözükmek adına 10 numara ve kanat pozisyonu için isimli transfer düşünüyor bunun içinde akşam pazarını bekleyeceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayırlı Bayramlar Büyük Beşiktaş Ailesi 🤲

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cümleten bayramınız mübarek olsun. Nice mutlu, huzurlu bayramlara...
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2023, 11:44:26 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Herkesin bayramını kutlarım nice bayramlara inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Bari sona saklasaydınız, ilk transfer olarak Ozanmı açıklanır.
Samet dil altını al istersen Ozan’la başladıysa Serdar Azizle devam eder

Çevrimiçi Akil Emre

Zach ve İrfan da gelirse tam olur heralde

Hayırlı bayramlar

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Ivan Rakitic için oyuncunun menajeriyle temaslarını sürdürüyor.

Senelik 2.5 M€ maaş beklentisi olan oyuncuya, 1.8 M€ artı bonus içeren bir teklif sunulacak. (Fanatik)

Çevrimiçi Samet Demir

Çizgimi bozmadım. Duruşum belli abi. Yönetimde hocada ayağına sıkar. Bizimde giden 1 senemiz olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Vizyon vizyon diyenlerin vizyonu da ozan tufan kadar işte. Bu yönetim değişmeden bize rahat yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Samet sevinçten duvarları yumrukluyordur şu anda
Sevinmemek elde mi :)

Etiketler: