2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990898 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kenan Yıldz'ı rotaston için kiralık olarak neden düşünmüyoruz. Epey potansiyelli bir oyuncu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

100 tane isim yazıldı duyumcular tarafından sonra bak ben yazmıştım deniyor

Yahu zaten ne var ne yok yazıyorsunuz Özel haber çok gizli gibi süslemelerle

Çevrimdışı Talisca1903

Sayısal olarak bile eksiğiz kardeşim insan 1 oyuncu bile almaz mı Cenk  Raşit sakat Tayfur Rrdmond sözleşme bitti kanat yok çok rahat takılıyor yönetim belki de Avrupa’dan elenelim istiyorlar yok başka açıklaması

Çevrimiçi Akil Emre

100 tane isim yazıldı duyumcular tarafından sonra bak ben yazmıştım deniyor

Yahu zaten ne var ne yok yazıyorsunuz Özel haber çok gizli gibi süslemelerle
100 isimden bunlar gelirse şampiyon oluruz dediklerin var mı? Bi ara Ziyech, kognobia gibi isimler heyecan yarattı onlarda zaten başka yerlere gittiler. Yönetim yavaş ve yormaya devam ediyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aston Villa, 20 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Philippe Coutinho'yu bu miktarın çok altında bir bedel karşılığında serbest bırakmaya hazır.

Şu an için Coutinho'ya ilgi gösteren 3 ülke var; Brezilya, Türkiye ve Suudi Arabistan.

(UOL Esporte)

Çevrimiçi murat

Sonrasında para kazanamayacağın oyuncuyu getirmeyeceksin yada en azından 3-4 sene faydalanacağın boşa çıkmış oyuncu olsun.30 yaş üstüne  bonservis verip oyuncu almasınlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Sonrasında para kazanamayacağın oyuncuyu getirmeyeceksin yada en azından 3-4 sene faydalanacağın boşa çıkmış oyuncu olsun.30 yaş üstüne  bonservis verip oyuncu almasınlar.
30 yaş üzeri kondogbia için bu risk alınabilirdi abi bence. 1 transferi bu şekilde yapabiliriz. Diğerleri de düşük maaşlı transferlere yönelmeliyiz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş’ın Rebic’e olan ilgisi devam ediyor ancak Milan’ın istekleri ile Beşiktaş’ın teklifi arasında ciddi bir fark var. (Daniele Longo)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmak için Lille ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

▪️Böylece "Türkiye’den bir takıma transfer olursa Trabzonspor’a 20 M€ ödenir." maddesi de ortadan kalkacak. (Fanatik)

Çevrimiçi Samet Ç

Al Nassr Brozovic'i de açıkladı bunlarda yabancı sınırı kaç Talisca'yı bıraksalarda alsak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Scarpa için nabız yokladı.

(TRT Spor)

Çevrimiçi Sinan23

Ziyech araplarla anlaşamamış. Geri dönmüş. Neyse bizle hiç anlaşamaz.

Çevrimiçi annoca

bende şimdi gördüm, tam aranan kan. hem 10 numara hem gerekirse sağ tarafta oynar (ghezzal nasıl dönecek muamma)

Çevrimiçi annoca

Ben Brereton Diaz bunu hiç izleyen var mı? sözleşmesi bitmiş, skor katkısı 2 yıldır iyi yaşı da uygun. 

Çevrimiçi Samet Demir

Ben Brereton Diaz bunu hiç izleyen var mı? sözleşmesi bitmiş, skor katkısı 2 yıldır iyi yaşı da uygun.
Çok isterim gelmesini de bizim yönetim onu alamaz bence.

Çevrimiçi levitate

anlaşamamış değil sağlık kontrolünden geçememiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Tam bizlik gelsin 12 gol 15 asist yapar minumum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yusuf için Lille'e 1 M€ bonservis ücreti ödenecek. (Hürriyet)

Çevrimdışı Talisca1903

kalsın biz Talisca alacağız yetmez bize Ziyech devre arası olsaydı tamam ama şimdi 🐍 zamanı

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yusuf için Lille'e 1 M€ bonservis ücreti ödenecek. (Hürriyet)
doğruysa bedava

Çevrimiçi levitate

Tam bizlik gelsin 12 gol 15 asist yapar minumum.
diz ve kalça problemliymiş -2 gol anca :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gidişle ilk transferimizi Ağustos ayının ilk haftası yaparız.

Etiketler: