2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991447 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Harcama limitleri belli olmuş..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı doganay

Bizim limit TS den bile daha düşük işe bak

Çevrimiçi Akil Emre

Bizim limit TS den bile daha düşük işe bak
Limit işi başkana yarıyor diye düşünüyorum, taraftara mazeret olarak sunulabilir, bunun dışında  tff ile aramız kötü, sponsorluk işi sıkıntılı , yönetimin hedefi hiçbir zaman şampiyonluk olmadı, keşke zorlamadan bıraksalar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Nathan Redmond ile anlaşma aşamasına geldi.

Redmond, Beşiktaş'a olumlu dönüş yaptı. İngiliz futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. (NTV)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Strasbourg ile sözleşmesi biten stoper Alexander Djiku ile görüşmelere başladı.

( Sports Digitale)

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Nathan Redmond ile anlaşma aşamasına geldi.

Redmond, Beşiktaş'a olumlu dönüş yaptı. İngiliz futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor. (NTV)
harika
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şu somasporlu arkadaşa bile %20 pay vermişler cidden delirtirler adamı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Real Valladolid, Beşiktaş'tan Francisco Montero'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. (Pucela Fichajes)

Çevrimdışı Talisca1903

şu somasporlu arkadaşa bile %20 pay vermişler cidden delirtirler adamı
dur daha 10 milyona amir 5milyona saiis satacaklar çok beceriksizler satışta alışta da pay vermeseler olmaz

iyi çıksa bari ama yaptıkları yapacaklarının aynası olduğundan hiç umudum yok

Çevrimdışı Talisca1903

Aman gedsonu felan satmasınlar belli ki ağır saçmalayacaklar elimizdekini kaçırmayalım bari

Çevrimiçi Samet Demir

Aman gedsonu felan satmasınlar belli ki ağır saçmalayacaklar elimizdekini kaçırmayalım bari
Olsun abi Şenol hocam var. Herşeye çare bulur.

Gedson gider Ozan gelir. Sais gider S.aziz gelir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Olsun abi Şenol hocam var. Herşeye çare bulur.

Gedson gider Ozan gelir. Sais gider S.aziz gelir.

kardeş sen taktın hocaya da şurada hocalık ne durum var adamlar Somadan oyuncu kovalıyor % 20 paylı Rizeyi düşürmüş adam futbol aklımız olmuş sen dua et hoca gitmesin o zaman tam çiftliğe döner yolun sonunda Ozana Serdar azize mecbur bırakacaklar seni

Al o zaman git Mert Müldür orada Cengiz orada aldın da hoca yok mu dedi sonuçta onlarda eski öğrencileri madem eski öğrenci kovalıyor sana göre alamayanlara tek lafın yok mu yoksa Valerian getiren akıla toz kondurmamaya devam mı?
Gedsondan sonuna kadar faydalanmış adam illaki satın bunu ben Ozan istiyorum dedi yani
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2023, 17:10:02 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Emreyi karagümrüğe kiralamışlar oynatmayacaklarsa vermeye gerek yok 2.lge kiralarım oynayacağı bir takıma yada bizde dursun

Çevrimiçi Samet Demir

kardeş sen taktın hocaya da şurada hocalık ne durum var adamlar Somadan oyuncu kovalıyor % 20 paylı Rizeyi düşürmüş adam futbol aklımız olmuş sen dua et hoca gitmesin o zaman tam çiftliğe döner yolun sonunda Ozana Serdar azize mecbur bırakacaklar seni

Al o zaman git Mert Müldür orada Cengiz orada aldın da hoca yok mu dedi sonuçta onlarda eski öğrencileri madem eski öğrenci kovalıyor sana göre alamayanlara tek lafın yok mu yoksa Valerian getiren akıla toz kondurmamaya devam mı?
Gedsondan sonuna kadar faydalanmış adam illaki satın bunu ben Ozan istiyorum dedi yani
Sene başı en büyük problem yönetim sonra hoca diyordum. O zamanda sen takmıştın hocaya bu gibi nedenlerden dolayı senin gibi düşünenler yönetime, tff'ye ve hakemlere sitem etmeye hakkınız yok.

Şenol hoca geldi tüm sorunlar çözülmüş olmalı size göre.

Dedik VI dursun sene sonu Şenol Güneş gelsin. Böylece yönetimi de değiştiririz. Herşey daha güzel olur. Böyle konuşunca Romantik olduk.

Şimdi çekin yönetimin böyle saçma sapan hareketlerini. Daha çok söylenirsiniz :)

Çevrimdışı Talisca1903

Sene başı en büyük problem yönetim sonra hoca diyordum. O zamanda sen takmıştın hocaya bu gibi nedenlerden dolayı senin gibi düşünenler yönetime, tff'ye ve hakemlere sitem etmeye hakkınız yok.

Şenol hoca geldi tüm sorunlar çözülmüş olmalı size göre.

Dedik VI dursun sene sonu Şenol Güneş gelsin. Böylece yönetimi de değiştiririz. Herşey daha güzel olur. Böyle konuşunca Romantik olduk.

Şimdi çekin yönetimin böyle saçma sapan hareketlerini. Daha çok söylenirsiniz :)

dertlenmek başka teslim olmak başka Şenol Güneş ile sezona başlayan her zaman önde olur korkma sıkma canını söylenmeyiz biz en iyi şoför bizde 

Çevrimiçi Necmi

valerianı getiren akıl şenoluda getiren akıl değilmi 🤔
Yoksa şenol u kimse getirmedide o gideyim beşiktaşı çalıştırayımmı dedi 😉

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.fr/marshall-munetsi/profil/spieler/414908

Munetsi yi alamazmiyiz. Topla çıkışları kayseriden aldığımız adam gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

Valerian getiren akıl ile Şenol Güneş getiren akıl aynı olsaydı Sergen Hocadan sonra getirirdi pinerio Önder Valerian kovalamazdı
Mecbur kaldılarda getirdiler çünkü fena çuvalladılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, TFF'nin açıkladığı yeni yabancı kuralı sonrası, 3 Kazakistanlı futbolcu hakkında bilgi aldı. (Vesti)

🇰🇿 Bakhtiyor Zaynutdinov (25, on numara)
🇰🇿 Arman Kenesov (22, on numara)
🇰🇿 Elkhan Astanov (23, sol kanat)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Perisic, fb ye önerilmiş. Direkt alırdım.

Çevrimdışı Talisca1903

Seko Fofana da Al nassr a gidiyormuş çok kral topçu çok beğeniyordum bize gelsin isterdim ama bu sayede belki Talisca boşa çıkar ziyech fofana yabancı sayısı artıyor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Botafogo, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki stoper Adryelson için yaptığı ikinci teklifi de reddetti.

Beşiktaş, oyuncu için 5 milyon euro teklif etti. (André Hernan)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: