Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

OKTAY ABİ AÖF SINAVLARI VAR ARALIK BASINDA OYUZDEN HİÇ İZİN YAPMADAN CALISIYORUM VALLAHA EVE ZOR YETİSİYORUM MAÇLARA 1 AY İZİN BİRİKTİRİP AY SONU TOPLU KULLANACAĞIM AMA EN KISA ZAMANDA GELECEM MAÇLARA :) BU MAÇA GELMEYİ COK İSTİYODUM AMA NASİP OLMADI YİNE.
senin bu frofil resmini bir türlü anlayamadım küçük emrah gibi yere diz çükmüşsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan artık bırak yazmayı okumaya bile giremiyorum 1 haftadır ne iş yapıldığından haberim yok bittimi stad  :evillol: :D

Çevrimdışı Oktay

numaralı tabla bitmiş kameradan gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızlı fotolara şimdi bakacağım  :D
@Efe dalga geçme bizle hangi aradan gördün kardeşim her taraf iskele ortada saha namına bişey gözükmüyor :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin bu frofil resmini bir türlü anlayamadım küçük emrah gibi yere diz çükmüşsun :evillol: :evillol:

ABİ İNÖNÜNN SON MAÇINDA SAHAYA GİRMİŞTİM :) DEĞİŞİK Bİ FOTOGRAF :)

Çevrimdışı Oktay

Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan artık bırak yazmayı okumaya bile giremiyorum 1 haftadır ne iş yapıldığından haberim yok bittimi stad  :evillol: :D
hee bitti haftasonu maç var :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

1.stadyum üstten
2.Eski açık yeni açık gibi olsaydı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

tabiki kapasite açısından eski açığın daha büyük olmasını isterdim ama ben ilginç bi şekilde simetrik statları sevmiyorum... Bana göre her tribünün farklı olması o tribünü daha kendine has ve özel kılıyor... Yani her tribünün belirleyici özelikkleri olmalı  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Tam @aktar_ismail abiye göre bir resim solda obitaş sağda çiçekler kirişleri :) ve benim koyduğum düz cetveller ile aradaki terazi farkı

İki firma arasındaki kalite farkı sorunsuz örnekler vererek anlaşılamaz tabiki. Kıyaslamak istersen yapılan hatalar ve düzeltilen yerlerin örneğini vermen yeterli.
Bu kıyaslamada uzak ara Obitaş fark atar, inşaat bitiminden sonra bunları ayrıntılı konuşacağız hiç kimse merak etmesin  :evillol: Hürmetler.

Çevrimdışı yavvuzz

numaralı tabla bitmiş kameradan gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızlı fotolara şimdi bakacağım  :D
Efe o kameradan bunları nasıl görüyorsun anlamak mümkün değil  :super:

@bjk_mabet mangal işi yarın belli olur, pazar günü iş yerinde olma olasılığım var yani maça gelemeyebilirim  :D

Çevrimdışı Mehmet Volkan

1-Obitaş yanıyor :super: :claps:
2-Eski açık+Numaralı ile Yeni açık hemen hemen eş zamanlı biter
3-Eski açık üst beni çok ama çok üzüyor.Aşırı ufak ve cılız bir tribün olacak.Umarım ilerde uygun bir konjonktür yakalarız ve yükseltiriz.

Çevrimdışı ahmetx

tabiki kapasite açısından eski açığın daha büyük olmasını isterdim ama ben ilginç bi şekilde simetrik statları sevmiyorum... Bana göre her tribünün farklı olması o tribünü daha kendine has ve özel kılıyor... Yani her tribünün belirleyici özelikkleri olmalı  :ok:
sana katılıyorum ancak eski açık da yeni açığın kopyası olsaydı inanılmaz ürpertici atmosfer olurdu. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe dalga geçme bizle hangi aradan gördün kardeşim her taraf iskele ortada saha namına bişey gözükmüyor :lol:

sol tarafta fore kazıkların oraya doğru bak abi tabla bembeyaz net şekilde görünüyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

sol tarafta fore kazıkların oraya doğru bak abi tabla bembeyaz net şekilde görünüyor  :icool:

Süzer'in camlarındaki yansımadan da eski açık loca balkonuna takılan prekastları görüyorsundur sen şimdi  :lol: :lol: :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet mangal işi yarın belli olur, pazar günü iş yerinde olma olasılığım var yani maça gelemeyebilirim  :D
@aktar_ismail satış yapma pazargünü maça bekliyoruz seni...mangal önemli değil tok geliriz maça :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

bu arada yeni açıkta 4.tabla ve testere kirişleri için demirleme başlamış pazar gecesine kadar biteceğini düşünüyorum 5.tabla için iskele kurulumuda gelecek hafta başına kadar başlar gibi görünüyor şu tablalar bitsede rahatlasak artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Süzer'in camlarındaki yansımadan da eski açık loca balkonuna takılan prekastları görüyorsundur sen şimdi  :lol: :lol: :lol:
o kadarda değil ona süpermen lazım yeni kamera bi gelse daha net  herşeyi anlatırım sizde göreceksiniz o zaman :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

1-Obitaş yanıyor :super: :claps:
2-Eski açık+Numaralı ile Yeni açık hemen hemen eş zamanlı biter
3-Eski açık üst beni çok ama çok üzüyor.Aşırı ufak ve cılız bir tribün olacak.Umarım ilerde uygun bir konjonktür yakalarız ve yükseltiriz.
aşırı ufak ve cılız dediğin üst kat en alçak yeri 15 sıra veköşeye doğru 18 sıraya çıkıyor.ankarada gittiğimiz asaş stadı 20 sıra.eski açı alt kat ile birlikta 41 sıra ve iki kat loca var.devasa bir yer olacak merak etmeyin.saha zemininden tribün en yüksek noktası 25 metreden daha fazla.

Çevrimdışı CanEmre

bu arada yeni açıkta 4.tabla ve testere kirişleri için demirleme başlamış pazar gecesine kadar biteceğini düşünüyorum 5.tabla için iskele kurulumuda gelecek hafta başına kadar başlar gibi görünüyor şu tablalar bitsede rahatlasak artık  :)
Hafriyat bittiğinde rahatlamıştım ben zaten Çatı başladığında da bitmiş demektir stat benim gözümde  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

numaralıda perdeli kolonlamayı bitirmişler yeni  açık birleşiminde 3.tabla oraya doğru genişleyebilir  artık ay sonuna kadar 3.tablanın biteceğini düşünüyorum testre kirişler aralık ayında baaşlayacak gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savarona

ben ümidi kesmiştim ama yapılacak demekki... :busted_cop:

Çevrimdışı megiddo

1.stadyum üstten
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık, stad bu şekil olsaydı her maç rakip için bir testere filmi olurdu orda ama şu anki haliyle de inletiriz rakibi  :boxin:

Çevrimdışı berk_bjk

1.stadyum üstten

Kutu gibi süper duruyo da giriş çıkışlar tepeden bakınca baya göze batıyomuş

Çevrimdışı faith

Bugün Luk Oil den kartımı aldım, içinden şöyle birşey çıktı  :D

Ayrıca, bilmeyenlere hatırlatayım. Luk Oil de benzinin litresi 4.60.-TL, bu kart ile alınca 4.41.-TL ye geliyor. 100.-TL de yaklaşık 5 TL avantaj sağlıyor, bundan da önemlisi %2 si kulübe gidiyor.

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 14:32:46 faith ]