Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694983 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yakup

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99248#msg99248 date=1416382947]
Vodafone Arena 19 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (124 Resim )
[/quote]

Eline sağlık dostum... :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin gencler ve kendini genc hissedenler

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar site şu anda normal seyrinde fakat kesintiler yaşanabilir taşınma işlemleri ile ilgili bu hafta içerisinde kesin ve net bir çalışma içerisinde olacağız inşallah sitemiz daha aktif bir şekilde yeniden faal konumda olacaktır.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99248#msg99248 date=1416382947]
Vodafone Arena 19 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (124 Resim )
[/quote] Günaydın arkadaşlar, Mustafam ellerin dert görmesin kardeşim

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydin gencler ve kendini genc hissedenler

:naughty: Günaydın @ZEKI abi

Yasaklı Link[/member]  kardeşim eline ayağına sağlık..

Çevrimdışı CanEmre

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99256#msg99256 date=1416383500]
Arkadaşlar site şu anda normal seyrinde fakat kesintiler yaşanabilir taşınma işlemleri ile ilgili bu hafta içerisinde kesin ve net bir çalışma içerisinde olacağız inşallah sitemiz daha aktif bir şekilde yeniden faal konumda olacaktır.
[/quote]
Ellerine sağlık Yasaklı Link[/member] kolay gelsin  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Eline sağlık Yasaklı Link[/member] sağ ol kardeşim

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link[/member] elin ayagin dert gormesin kardesim

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@MURAT  @ZEKI @ALI RIZA @ilhan @Yakup @SDemirsoy @CanEmre @Yunus hepinize ve ismini unuttuğum tüm kardeşlerime destekleri için teşekkür ederim. :)

Çevrimdışı Burak

Derslerim boş birazdan stata gidip resim çekip atacağım :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eski açık tarafında locada ön tarafa camekan koyulacak kısıtlı bir alanda...
Locaları görür görmez ilk aklıma gelen buydu. Umarım o ucube camekan seçiminden vazgeçerler, camın dörtte birini camekan kaplıyor nerdeyse :) biraz aceleyle yapıldığını biliyoruz ama mutlaka düzeltilmeli, ben loca sahibi olsam kafasına atarım o camekanı yapanın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

Bu eski acik rampa kismini ne zaman yapacaklar.gozumuzun onunde duruyor sey gibi
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yldrmaydn

Havadan Akyazı.. Kaba bitmiş  :iblush:

tribün prekastları altında kapalı kapalı odalar gibi yer yapmışlar her tarafı kapalı. sonra duvarı kırıp oda mı yapacaklar acaba? bu stadın mimari yapısını hiç anlamıyorum :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Melekcik

tribün prekastları altında kapalı kapalı odalar gibi yer yapmışlar her tarafı kapalı. sonra duvarı kırıp oda mı yapacaklar acaba? bu stadın mimari yapısını hiç anlamıyorum :)
zaten proje alıntı alman mainz kulübünden alıntı içeride birkaç değişiklik yapıldı.

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yldrmaydn

zaten proje alıntı alman mainz kulübünden alıntı içeride birkaç değişiklik yapıldı.

bu kadar net çalanı az görmüştüm :) daha önce fantastik testere kirişlerini görmüştüm şimdi de tribün altındaki devasa alanları kaybetmelerini gördüm. nasıl bir kafayla yapıyorlar anlamak zor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Emre.Guler

Tam @aktar_ismail abiye göre bir resim solda obitaş sağda çiçekler kirişleri :) ve benim koyduğum düz cetveller ile aradaki terazi farkı

Çevrimdışı Eyüp Emir

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99256#msg99256 date=1416383500]
[/quote]Her şey için teşekkürler mustafacım maddi olarak yardıma her zaman hazırım bilgin olsun senin hakkın ödenmez

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Geçtiğimiz pazartesi günü stadımızı gezme şansına sahip oldum  :sevinc gerçektende fotoğraflarla oturduğumuz yerden yorum yapmak çok kolaymış içine girince anlaşılıyor. Görüş açısı harika tribün dikliği süper eski açık düşük diye eleştirenler görünce fikrinizi değişecek hiçte fotoğraflardaki gibi durmuyor gayet iyi. bu statta rakipleri baskı altına alıp dizlerini titretemezsek ayıp olur :) bence tescilli yeni bir decibel rekoru gelir 135-140 db filan :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Her şey için teşekkürler mustafacım maddi olarak yardıma her zaman hazırım bilgin olsun senin hakkın ödenmez

Rica ederim Eyüp abi eksik olma sağolasın  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yarın bi yeni inönü fotosu tam açıdan çok iyi gider aslında çok şanslıyız hiç bi stad bu şekilde yüksekten takip edilemez bi tek bize nasip oldu  :eyes

O ...... GİBİ BİNA İLK KEZ İŞE YARARIDA DYEBİLİRİZ @Efe :) :)

Çevrimdışı ahmetx

Günler bir bir eriyor,tribün kabasında son 76 gün.(4 Şubat son gün)
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 11:34:03 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99274#msg99274 date=1416389113]
Rica ederim Eyüp abi eksik olma sağolasın  :)
[/quote]

MUSTAFA BU NUMARALI TRİBÜN YÜKSELİNCE SENİN FOTOGRAFLARIN NASIL OLACAK KARDEŞİM.. SANA Bİ UCAN HELIKOPTER VARYA ADINI UNUTTUM ONDAN ALALIM EN İYİSİ :)

Çevrimdışı Burak

Telefon da olduğu için resimleri twittera attım oradan alıp buraya alabilecek var mı acaba? Twitter.com/burakisci
Eve geçince yüksek çözünürlüklü halini atacağım resimlerin