Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı levent

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99295#msg99295 date=1416392845]
numaralı köşe yükselmedi daha  :evillol:
[/quote]Mustafa resimler için siteni tıkladık sunucu hatası veriyor. sorun çözülmedi mi daha bir yardımcı ol da resimlere bakalım

Çevrimdışı Emre.Guler

neye göre çizdin bu çizgileri

Photoshopta resimi düzeltip yine photoshopun düz rehber çizgilerini kullandım.

@aktar_ismail hep obitaşın işçiliği çiçeklerden daha temiz diyordu ya onun için yaptım

Bakıldığında obitaş basamakları dümdüz iken çiçeklerin bazı basamaklarda açılı gidiş var onu göstermek için (Prekastlar gelince ortada sorun kalmayacak tabi)

Çevrimdışı murat

Photoshopta resimi düzeltip yine photoshopun düz rehber çizgilerini kullandım.

@aktar_ismail hep obitaşın işçiliği çiçeklerden daha temiz diyordu ya onun için yaptım

Bakıldığında obitaş basamakları dümdüz iken çiçeklerin bazı basamaklarda açılı gidiş var onu göstermek için (Prekastlar gelince ortada sorun kalmayacak tabi)
çizgileri çiçeklere göre çizersen bu seferde obitaş açılı çıkar.sıkıntı edecek bir durum görünmüyor hatta çiçeklerin betonu daha güzel görünüyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

FOTOGRAFIN AÇISI İLE ÇİZGİNİN AÇISIDA COK FARKLI , AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE GEREKSİZ Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ KARDEŞİM :)

AYRICA AKTAR İSMAİL ABİNİN ADI BUNDAN SONRA KUBRAT PULEV OLARAK DEĞİŞTİRELİM..

Orjinal fotonun açısı bozuktu evet ama photoshopta düzelttim resmi dikkat ederseniz üstten ikinci basamakların hizaları aynı.

Hem ben kötülemek açısından söylemedim biraz muhabbet dönsün diye yaptım obitaşçılar ve çiçeklerciler arasında. (Provakatif hareketler yani  :evillol: )

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99303#msg99303 date=1416394049]
tama hocam bitmez yine söylüyorum  :evillol:
[/quote]

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa resimler için siteni tıkladık sunucu hatası veriyor. sorun çözülmedi mi daha bir yardımcı ol da resimlere bakalım

DNS ön belleğini ve tarayıcınızın cachelerini temizlemeniz gerekiyor.

Çevrimdışı F1RAt

eski açıktaki çift katlı locanın 2. katı yeni açığa alınsaydı eski açıkta şuan ki yeni açık gibi yapılsaydı daha dehşet verici olmaz mıydı?

Aslinda cok mantikli bir fikir, fakat atesli taraftarimiz yeni aciga konuslanacagi icin, kimse oradan loca almak istemeyebilir. sonucta habire mesale felan yakilacaktir.

Çevrimdışı quentine83

aralık 1 yeni açıkta tabla mabla kalmaz.en fazla havalardan falan ayın 5 ine sarkar ki oda en fazla....
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

aralık 1 yeni açıkta tabla mabla kalmaz.en fazla havalardan falan ayın 5 ine sarkar ki oda en fazla....

tabla değilki sadece öndeki testere kirişlerini unutuyorsunuz sanırım  :)

Çevrimdışı murat

Orjinal fotonun açısı bozuktu evet ama photoshopta düzelttim resmi dikkat ederseniz üstten ikinci basamakların hizaları aynı.

Hem ben kötülemek açısından söylemedim biraz muhabbet dönsün diye yaptım obitaşçılar ve çiçeklerciler arasında. (Provakatif hareketler yani  :evillol: )
o zaman devam edelim .senin çizgileri doğru kabul ediyorum ve hemen obitaşın yaptığı basamakların yüksekliği birbirinden farklı çıkıyor.

Çevrimdışı Oktay

şu anda benim gözümde yeni açıkta tabla bitmiştir, bundan böyle testere kirişlere odaklandım :D :D

Çevrimdışı murat

üst sırayı kesip altta geniş olan sıranın yanına koydum :D

Çevrimdışı cisse557

Aslinda cok mantikli bir fikir, fakat atesli taraftarimiz yeni aciga konuslanacagi icin, kimse oradan loca almak istemeyebilir. sonucta habire mesale felan yakilacaktir.
Öyle ama eski açığın yeni açıktan farklı olacağını düşünmüyorum  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

o zaman devam edelim .senin çizgileri doğru kabul ediyorum ve hemen obitaşın yaptığı basamakların yüksekliği birbirinden farklı çıkıyor.

İşte o yanılgı açıdandır çünkü ben yatay düzlemde düzeltme yaptım dikeyde zaten bir şey yapamam resim yodan yani üstten çekildiği için biraz farkedebilir.

Hem açıkçası pekte umrumda değil obitaş yada çiçekler. İsterse bizim sokağın başındaki mütahit Laz Mustafa yapsın inşaatı yeterki bitsin

Çevrimdışı Oktay

üst sırayı kesip altta geniş olan sıranın yanına koydum :D
@MURAT senin işin gücün yokmu böyle şeylerle uğraşıyosun  :icool: :icool: bırakın alacalı inşaat düşünsün  :icool:

Çevrimdışı murat

İşte o yanılgı açıdandır çünkü ben yatay düzlemde düzeltme yaptım dikeyde zaten bir şey yapamam resim yodan yani üstten çekildiği için biraz farkedebilir.

Hem açıkçası pekte umrumda değil obitaş yada çiçekler. İsterse bizim sokağın başındaki mütahit Laz Mustafa yapsın inşaatı yeterki bitsin
ufak tefek hatalar olabilir.hatta bu hataları obitaşta yapabilir.ciddi hatalara izin verilmez.tabi en ciddi hata yine obitaşın yaptığı tribünde oldu.cana gelmesin mala gelsin.

Çevrimdışı murat

@MURAT senin işin gücün yokmu böyle şeylerle uğraşıyosun  :icool: :icool: bırakın alacalı inşaat düşünsün  :icool:
gerçekler  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Gunaydin gencler ve kendini genc hissedenler
@ZEKI abi sen sadece sabahlari mi giriyorsun? Denk gelemiyoruz seninle hic abi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

OKTAY BASKAN GELMİŞ :) ABİ SENİNLE GÖRÜŞMEK NASİP OLMADI Bİ TÜRLÜ.

Çevrimdışı Oktay

OKTAY BASKAN GELMİŞ :) ABİ SENİNLE GÖRÜŞMEK NASİP OLMADI Bİ TÜRLÜ.
onurcum bu hafta gel maça  :icool:

Çevrimdışı murat

mabet ,faruk için koltuk ve ara ölçüsü verecektin ben hatırlatayım dedim :D
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 13:28:05 MURAT ]

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet faruk için koltuk ve ara ölçüsü verecektin ben hatırlatayım dedim :D
şimdi ilgilenicem abi
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onurcum bu hafta gel maça  :icool:

OKTAY ABİ AÖF SINAVLARI VAR ARALIK BASINDA OYUZDEN HİÇ İZİN YAPMADAN CALISIYORUM VALLAHA EVE ZOR YETİSİYORUM MAÇLARA 1 AY İZİN BİRİKTİRİP AY SONU TOPLU KULLANACAĞIM AMA EN KISA ZAMANDA GELECEM MAÇLARA :) BU MAÇA GELMEYİ COK İSTİYODUM AMA NASİP OLMADI YİNE.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

numaralı tabla bitmiş kameradan gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızlı fotolara şimdi bakacağım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK