Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Tam @aktar_ismail abiye göre bir resim solda obitaş sağda çiçekler kirişleri :) ve benim koyduğum düz cetveller ile aradaki terazi farkı

İki ayrı firma neredeyse altı ay farkla iki kiriş yapıyorsun ve bu kadar uyumlu oluyor.  :claps: :claps: Bizde konuşuyoruz işte. Bundan iyisi manş tüneli

Çevrimdışı megiddo

Havadan Akyazı.. Kaba bitmiş  :iblush:

görüntü güzel de içindeki güzel değil, stadın içindeki apartman teras evlerini geçtim o köşeleri düz keskin yapıp zaten kötü olan stadın iyice içine ediyor, TOKİ bi üşenip te oval yapamamış köşeleri bu şekil daha mı az masraflı oluyor anlamadım.

Çevrimdışı faith

akyazı stadına baktıkça bizim stadyumun adeta kale gibi yükseldiğini görüyorum. O stadyumda kullanılan kolonların ve kirişlerin inceliği gerçekten korkutucu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Merakla beklenen eski açık prekastları başlamış gözünüz aydın

Çevrimdışı murat

Tam @aktar_ismail abiye göre bir resim solda obitaş sağda çiçekler kirişleri :) ve benim koyduğum düz cetveller ile aradaki terazi farkı

neye göre çizdin bu çizgileri

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 12:14:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Factatum

akyazı stadına baktıkça bizim stadyumun adeta kale gibi yükseldiğini görüyorum. O stadyumda kullanılan kolonların ve kirişlerin inceliği gerçekten korkutucu.

Istanbul 1. derecede deprem bölgesi. Sutun ve kiriş kesitlerinin Trabzonspor'un yeni stadına göre kalın olması gerekiyor. Trabzon'da deprem riski az. Dolayısıyla sutun ve kiriş kesitlerinin daha ince olması, o lokasyon için normal. 

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı WarrChief

Istanbul 1. derecede deprem bölgesi. Sutun ve kiriş kesitlerinin Trabzonspor'un yeni stadına göre kalın olması gerekiyor. Trabzon'da deprem riski az. Dolayısıyla sutun ve kiriş kesitlerinin daha ince olması, o lokasyon için normal.

yok yok alakası yok:)) adamların sık kirişleri bizimki gibi değilki

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Türkay

Akyazı resmen nasıl çirkin stat yapılır dersi veriyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı faith

Deprem konusunda haklısınız mutlaka fakat, taraftar gelecek hoplayacak, zıplayacak zaten bu durum bulunduğu bölgeye bir sarsıntı uğrayacağı anlamına gelmez mi? Bu tarz bir incelik ile o bölge ne kadar dayanıklı olabilir ki? Alttan desteği de yok, baya baya havaya duruyor, olayın teknik yönünü bilmem fakat bana göre tehlikeli. Ben o stada gitsem oraya oturmam bu kadar net (:

Çevrimdışı cisse557

eski açıktaki çift katlı locanın 2. katı yeni açığa alınsaydı eski açıkta şuan ki yeni açık gibi yapılsaydı daha dehşet verici olmaz mıydı?

Çevrimdışı ahmetx

Burası Akyazı forumu mu oldu benim mi haberim yok.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

MUSTAFA BU NUMARALI TRİBÜN YÜKSELİNCE SENİN FOTOGRAFLARIN NASIL OLACAK KARDEŞİM.. SANA Bİ UCAN HELIKOPTER VARYA ADINI UNUTTUM ONDAN ALALIM EN İYİSİ :)

numaralı köşe yükselmedi daha  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeni açıkta bu ay sonu tablalar biter. :sevinc

Bitmez hocam nereye bitiyor Aralık 15 gibi ancak biter. :)

Çevrimdışı ahmetx

eski açıktaki çift katlı locanın 2. katı yeni açığa alınsaydı eski açıkta şuan ki yeni açık gibi yapılsaydı daha dehşet verici olmaz mıydı?
eski açığın restoran,müze,moda merkezi gibi hususi durumu locaların oraya yapılmasına neden oldu,böyle bir durum söz konusu olmasaydı,eski açığı yeni açık gibi yapar,her iki kale arkası tribünlerin alt-üst tribün arasına locaları yerleştirirdik,fena da olmazdı simetri açısından.

Çevrimdışı FARUK

hocam çiçekler hazır çelik kalıp kullandı orada
kalıp nasılsa öyle çıkmıştır
elle çakılan birşey söz konusu değil orada

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99296#msg99296 date=1416392905]
Bitmez hocam nereye bitiyor Aralık 15 gibi ancak biter. :)
[/quote]

11 kasım

17 kasım

Çevrimdışı cisse557

eski açığın restoran,müze,moda merkezi gibi hususi durumu locaların oraya yapılmasına neden oldu,böyle bir durum söz konusu olmasaydı,eski açığı yeni açık gibi yapar,her iki kale arkası tribünlerin alt-üst tribün arasına locaları yerleştirirdik,fena da olmazdı simetri açısından.
Aynen abi ben de öyle düşündüm. Bence öyle yapılsaydı bi zararı olmazdı o hususi noktalara ama daha farklı şeyler de düşünülmüş olabilir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hocam çiçekler hazır çelik kalıp kullandı orada
kalıp nasılsa öyle çıkmıştır
elle çakılan birşey söz konusu değil orada

FOTOGRAFIN AÇISI İLE ÇİZGİNİN AÇISIDA COK FARKLI , AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE GEREKSİZ Bİ ÇALIŞMA OLMUŞ KARDEŞİM :)

AYRICA AKTAR İSMAİL ABİNİN ADI BUNDAN SONRA KUBRAT PULEV OLARAK DEĞİŞTİRELİM..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 12:46:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bence hiç normal değil çünkü bu stad sözüm ona deniz doldurularak yapıldı ve bu stadı yapan firma erzurum kış olimpiyatlarının çöken platformunu yapan firma malzemeden fena çalıyolar muhtemelen şaka bi tarafa da Allah trabzonu korusun bu stad yıkılır  :by2: :by2: :by2:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi