Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694494 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Sakin ol mimar işin patronudur aslında tek konuşacak kişidir firmalarla o konuşur ne istediğini nasıl istediğini söyler iş planlarını alır ve iş süresince denetler son karar mercihidir ve ortada bir süre varsa insanlar konuşuyorsa ben mimarın dediğine inanırım yabancı firmalar özellikle almanlar süre verdiyse bu süreyi tutturur ama bizde bildiğim kadarıyla proje mimarı projeyi çizmiş teslim etmiş uygulamaya karışmıyor uygulamadaki mimar Beşiktaş inşaat AŞ nin mimarı projeyi denetleyen ve uygulatan Beşiktaş ama normal mimari projelerde patron baştaki mimardır eğer uygulamanında başındaysa ki net bilmiyorum o zaman sonuna kadar konuşma hakkına sahip en yetkili ağız odur
bilmiyordum bir şey daha öğrendim . :ok:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Sakin ol mimar işin patronudur aslında tek konuşacak kişidir firmalarla o konuşur ne istediğini nasıl istediğini söyler iş planlarını alır ve iş süresince denetler son karar mercihidir ve ortada bir süre varsa insanlar konuşuyorsa ben mimarın dediğine inanırım yabancı firmalar özellikle almanlar süre verdiyse bu süreyi tutturur ama bizde bildiğim kadarıyla proje mimarı projeyi çizmiş teslim etmiş uygulamaya karışmıyor uygulamadaki mimar Beşiktaş inşaat AŞ nin mimarı projeyi denetleyen ve uygulatan Beşiktaş ama normal mimari projelerde patron baştaki mimardır eğer uygulamanında başındaysa ki net bilmiyorum o zaman sonuna kadar konuşma hakkına sahip en yetkili ağız odur
@Necmi abi Bu projenin mimarı başımızda olsaydı şu an inşaat bu durumda mıydı _? görüşün var mı _?

Çevrimdışı Efe

Çatı 2 ayda havaya kalkacak o dogruda tamami 4 aydan once bitmez bence bursa mebranlariyla beraber asma germe catiyi 5 ayda bitirecek gibi biz biraz daha sıkı calismayla 4 ayda toparlayabiliriz onemli olan su kaba insaati ocak icinde bitirmeleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Bu arada yazilar gri cikiyor siyaha donecektir heralde belkide konusululmustur boyle iyi gorunmedi gozume silik duruyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben de iddia ediyorum o çatı 2 ayda bitmeyecek.Açıklamaları yapan aynı kişi eğer yetişmezse çıkıp taraftardan özür dileyecek mi çok merak ediyorum.Yapımına tam 1 milyar dolar harcanan estadio nacional in çatısı 6 ayda yapıldı.Bizim gibi devlet desteği olmadan sıkışık bütçeyle yaptığımız stadda nasıl 2 ayda yapılacak hem de kış ayında çok merak ediyorum abi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ben de iddia ediyorum o çatı 2 ayda bitmeyecek.Açıklamaları yapan aynı kişi eğer yetişmezse çıkıp taraftardan özür dileyecek mi çok merak ediyorum.Yapımına tam 1 milyar dolar harcanan estadio nacional in çatısı 6 ayda yapıldı.Bizim gibi devlet desteği olmadan sıkışık bütçeyle yaptığımız stadda nasıl 2 ayda yapılacak hem de kış ayında çok merak ediyorum abi.
bir milyar dolar. :busted_cop:  :busted_cop:

Çevrimdışı megiddo

Bu arada yazilar gri cikiyor siyaha donecektir heralde belkide konusululmustur boyle iyi gorunmedi gozume silik duruyor :)
alıntı yapılan yazılar kadar koyu olsa iyi olur, bide fazla değil bi yarım punto kadar da büyütülürse yazı iyi olur bana göre :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

alıntı yapılan yazılar kadar koyu olsa iyi olur, bide fazla değil bi yarım punto kadar da büyütülürse yazı iyi olur bana göre :)
evt katılıyorum yazılarda bi miktar buyumeli alinti rengiyle mesaj rengi yer degistirmeli tam ters olmus necmi abi altug basacak küfürü simdi forumun ilk gunleri gibi oldu aynı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

numaralıdaki kolonların hizalarında bariz bir farklılık varmı yoksa banamı öle geliyor?

yeni açık tarafındaki ilk kolonla eski açık tarafındaki son kolon arasında fark var gibi?
ne demek istediğini tam olarak anlamadım

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

5 tane Vodafone Arena parası :lol:
bizim cati mayis sonu biter deniz cok hizli yapilacak goreceksin tabi hava sartlari izin verirse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bizim cati mayis sonu biter deniz cok hizli yapilacak goreceksin tabi hava sartlari izin verirse
Keşke o tarihte bitse.Ama ben temmuz gibi biter diye düşünüyorum

Çevrimdışı izorlu85

Sabah kalktım forumu açmak için çok kullanılanlardan linke tıkladım.

Sayfa bulunamıyor dedi.

AMAN TANRIM DEDİM :kop: :kop: :kop:

Tekrar tekrar akşama  kadar denedim yok.

Noluyoz yeğenlerim dedim.. :alala: :alala: :alala:

Google açtım yazdım beşiktaş arena diye

Google amca bul onları dedim...  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Muhtar (twiter)dan öğrendim ki

yeni arayüzle açılmış forum   :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Emeği geçen herkese selam olsun ellerine emeklerine sağlık...  :claps: :claps: :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Erçin

şimdi abi

yeni açık tarafından ilk testere kirişinin örüleceği kolondan eski açığa doğru bakınca son testere kirişi daha uzun olacak gibi görünüyor.. en iyisi resimle anlatmak

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Sabah sınav var yine :( .Cümleten iyi geceler :bye:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı izorlu85

Sabah sınav var yine :( .Cümleten iyi geceler :bye:

Hadi alda gel kardeşim Allah zihin açıklığı versin..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

neden dilesin yani kalkıp kendinizi fasülyenin nimetlerinden sayıyorsunuz taraftar kimdir ya karşında muatap alacağın bir taraftarmı var taraftarsa taraftarlığını bilsin önce takımını yanlız bırakmasın bilet al paranı geri iade adeceğiz dendiğinde beni niye uğraştırıyorsunuz diyen insana ben taraftar demem kardeşim o stada 13000 kombineliye yer ayırttığında ve bunlar gitmediğinde kulüp zarar edecek takım boş tribüne oynayacak ama bilet almaya üşenen ve beni uğraştıracağına kulüp zarar etsin diyene ben taraftar demem hiç bir açıklamada yapmam her kes haddini bilecek ne verdilerde neyin özrünü isteyecekler kendi politikaları veya reklamları için istedikleri açıklamayı yaparlar bu kimseyide ilgilendirmez taraftar olmak için önce taraf olmayı öğrenmek lazım taraftarsan kulübünün üstüne titrersin zarar görmesin diye iki dakika söveceğim diye kulübüne her hafta 75 000 ödetmezsin önce sen görevlerini yap da ondan sonra bu işe zamanını emeğiini parasını koyan insanlara laf söyle beş kuruş paramız yok ama inşaata beton geliyor demir geliyor nasıl geliyor işte onları getirenler Beşiktaşı senden benden daha fazla seviyor bırak reklamlarını yapsınlar popiler olmak hakları bırakında olsunlar kimseye saygısızlıkta etmeyelim haksızlıkta etmeyelim mimar dediğin stad başladığından beri bu ikinci konuşması adam bir yıldır ağzını açmamış ve reklam yapmakla suçlanıyor ülkenin en önemli yapılarından birinin mimarı ama mütevazi bir şekilde işini yapıyor hakmı yani bu