Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türker

Vallahi bir çiçekler sempatizanı olarak bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama obitaş yapar çiçekler bakar :D :claps:
:super: :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Vallahi bir çiçekler sempatizanı olarak bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama obitaş yapar çiçekler bakar :D :claps:
obitaş gazla çalışır çiçekler iman gücüyle :D şaka bir yana obitaş madem bu kadar hızlı tablaya demir örüp betenlayabiliyordu insana sormazlarmı stada girdiginden beri neden göremedik be bre biz bunu şimdiye tablalar bitmişti bu hızla yapsaydılar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

üyelerin fotoğraflı kısmı inanılmaz güzel olmuş tebrikler ... :claps:  :claps:

Sayımız hızla artıyor bu gidişle çok yakında tüm forum obitaş fanı olacak  :lol:

Çevrimdışı ERDİNC

teeşekkürler hayırlı forumlar
Trend Kauçuk zemin
Kolaysunucu.com
© 2015

Bilişim Teknolojisinin Yer Altı Dünyası

Çevrimdışı megiddo

abi ben pek beğenmedim hatta kötü buldum bundan önceki hali daha sade ve güzeldi bana göre, bu şekil oyuncak gibi olmuş ciddiyet yok sanki ne biliyim bana öyle geldi.

Karizman yakıyor abi ortalığı  :ok:

Çevrimdışı frkndgnr

Çiçekler son zamanlarda yaptığı işin kalitesi ve hızı açısından sınıfta kaldı, bana göre tabi.  :akuma:

Çevrimdışı frkndgnr

Bu arada normal üyelerin fontuna da el atmak lazım, fon siyah yazı siyah bişey görünmüyor  :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi ben pek beğenmedim hatta kötü buldum bundan önceki hali daha sade ve güzeldi bana göre, bu şekil oyuncak gibi olmuş ciddiyet yok sanki ne biliyim bana öyle geldi.
değerli kardeşim kara kartal gibi olmuş çok çok beğendim . :)

Çevrimdışı TØLGA

Çiçekler son zamanlarda yaptığı işin kalitesi ve hızı açısından sınıfta kaldı, bana göre tabi.  :akuma:
işin kalitesi neye göre kalite ??
gözle görünene göremi?? kalitesiz diyerek stadı kötülüyorsun bir açıdan (@Necmi abinin lafıdır )
gözle görünenin bir önemi yok zaten düzenlemeler yapılacak mukavemetiydi sağlamlığıydı kalite burdan geçiyor
bunuda bir firma kontrol edip teslim alıyor boşuna yermeyin her iki şirketde stadyumumuzu yapıyor zamanında bitiricekler inşallah
aynı beton kullanıyor aynı demir değişen bişey yok :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

gözle görünene göremi?? kalitesiz diyerek stadı kötülüyorsun bir açıdan (@Necmi abinin lafıdır )
gözle görünenin bir önemi yok zaten düzenlemeler yapılacak mukavemetiydi sağlamlığıydı kalite burdan geçiyor
bunuda bir firma kontrol edip teslim alıyor boşuna yermeyin her iki şirketde stadyumumuzu yapıyor zamanında bitiricekler inşallah
:ok:  :ok:

Çevrimiçi Necmi

necmi kardeşime sormak lazım ,çiçeklerde sanki bir durgunluk var gibi sanıyorum . :)
Ahmet abi haftalardır söylediğim o çiçeklerin görünmeyen yerlerde çok işleri oluyor sabah iştimasında 130-140 emekçi çıkıyor alana bir yayılıyorlar kayboluveriyorlar metraj olarak az ama işçilik olarak fazla işleri var obitaş tabla yapıyor kolon dikiyor bütün adamları ortada ama son bir aydır ben firmaların temposundan pek memnun değilim bakmayın obitaşta yavaş önceki temposuna göre bize hızlı geliyor çiçekleri yol çok engelliyor her iki taraftanda akış hızını durdurdu

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi haftalardır söylediğim o çiçeklerin görünmeyen yerlerde çok işleri oluyor sabah iştimasında 130-140 emekçi çıkıyor alana bir yayılıyorlar kayboluveriyorlar metraj olarak az ama işçilik olarak fazla işleri var obitaş tabla yapıyor kolon dikiyor bütün adamları ortada ama son bir aydır ben firmaların temposundan pek memnun değilim bakmayın obitaşta yavaş önceki temposuna göre bize hızlı geliyor çiçekleri yol çok engelliyor her iki taraftanda akış hızını durdurdu
anladım değerli kardeşim çiçeklerin yaptığı işler göz önünde olmadığından diyorsun. :)

Çevrimdışı frkndgnr

Sana katılmıyorum, çiçeklerin yaptığı kalitesiz işçiliği (obitaş ile kıyaslandığında)eleştirmeye hakkım olduğunu düşünüyorum, tıpkı zamanında obitaşın aylarca yatmasını eleştirdiğimiz gibi. Kimsenin bundan rahatsızlık duymasına gerek yok, hergün şantiyede fotoğraf çeken kişi bile bunu söylüyorsa benim için kesinlikle kabuledilebilir bir eleştiri.

Çevrimiçi Necmi

nerden gördün kaliteyi  :alala: stadın estetik anlamda en iyi işi numaralıda yapılıyor ama kalite diyince tüm stada aynı demir aynı beton kullanılıyor ve türkiyenin en sağlam yapılarından biri yapılıyor böyle tuhaf konuşarak kötülediğin şeyin bizim stadımız olduğunun farkındamısın her şeyden önce orda emek harcayanların emeğine saygısızlık etmeyin benim bu güne kadar obitaşı yerden yere vururken hiç işlerini kötülediğimi duydunmu artık bu obitaş çiçekler konusunda iyice saçma yazılar gelmeye başladı işin ana fikrini unutmayın iki firmada bizim stadımızı yapıyor biz burda şakalaşırken ipin ucunu iyice kaçırmaya başladınız yanlış kelimeler kullanmayın

Çevrimdışı Aykutt

Site tasarımı güzel olmuş isimler beyaz olursa güzel olur bu arada.(normal kullanıcılar için)
ben demeden önce değişmiş.Benim de vizelerim başladı 5 gün daha var.Bitince burada süre harcamaya devam edeceğim.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 02:59:02 Aykutt ]

Çevrimdışı TØLGA

Sana katılmıyorum, çiçeklerin yaptığı kalitesiz işçiliği eleştirmeye hakkım olduğunu düşünüyorum, tıpkı zamanında obitaşın aylarca yatmasını eleştirdiğimiz gibi. Kimsenin bundan rahatsızlık duymasına gerek yok, hergün şantiyede fotoğraf çeken kişi bile bunu söylüyorsa benim için kesinlikle kabuledilebilir bir eleştiri.

yaw ben eleştirmene bişey demiyorum neye göre kalite işte onun cevabını verebilirmisin?? :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ERDİNC

Bu arada normal üyelerin fontuna da el atmak lazım, fon siyah yazı siyah bişey görünmüyor  :)
@frkndgnr font ayarlandı
Trend Kauçuk zemin
Kolaysunucu.com
© 2015

Bilişim Teknolojisinin Yer Altı Dünyası

Çevrimdışı TØLGA

nerden gördün kaliteyi  :alala: stadın estetik anlamda en iyi işi numaralıda yapılıyor ama kalite diyince tüm stada aynı demir aynı beton kullanılıyor ve türkiyenin en sağlam yapılarından biri yapılıyor böyle tuhaf konuşarak kötülediğin şeyin bizim stadımız olduğunun farkındamısın her şeyden önce orda emek harcayanların emeğine saygısızlık etmeyin benim bu güne kadar obitaşı yerden yere vururken hiç işlerini kötülediğimi duydunmu artık bu obitaş çiçekler konusunda iyice saçma yazılar gelmeye başladı işin ana fikrini unutmayın iki firmada bizim stadımızı yapıyor biz burda şakalaşırken ipin ucunu iyice kaçırmaya başladınız yanlış kelimeler kullanmayın
imzamı atarım altına  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Sana katılmıyorum, çiçeklerin yaptığı kalitesiz işçiliği (obitaş ile kıyaslandığında)eleştirmeye hakkım olduğunu düşünüyorum, tıpkı zamanında obitaşın aylarca yatmasını eleştirdiğimiz gibi. Kimsenin bundan rahatsızlık duymasına gerek yok, hergün şantiyede fotoğraf çeken kişi bile bunu söylüyorsa benim için kesinlikle kabuledilebilir bir eleştiri.
stad bittiğinde stada gidip oturduğunda beyenmessen eleştirirsin ,ama daha inşaat aşamasında olduğundan biraz esnek olmakta fayda var .kalite müşteri memnuniyetidir (biz mişteriyiz demiyorum tanımlamak için yazdım)değerli kardeşim. :)