Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694986 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı frkndgnr

Haklısın @Necmi abi belki de tam anlatmak istediğim şey için doğru cümleyi seçememiş olabilirim bu yüzden özür dilerim, hiçbir büyüğüme saygısızlık etmek istemem siz benden daha iyi bilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 03:12:57 frkndgnr ]

Çevrimiçi Necmi

Sana katılmıyorum, çiçeklerin yaptığı kalitesiz işçiliği (obitaş ile kıyaslandığında)eleştirmeye hakkım olduğunu düşünüyorum, tıpkı zamanında obitaşın aylarca yatmasını eleştirdiğimiz gibi. Kimsenin bundan rahatsızlık duymasına gerek yok, hergün şantiyede fotoğraf çeken kişi bile bunu söylüyorsa benim için kesinlikle kabuledilebilir bir eleştiri.

Mühendismisin kaldıki mühendis bile fotolara bakarak işin kalitesini zor anlar Mustafa Oktay İsmaille burda atışmak şakalaşmak için kullandığımız kelimelerimi ciddiye alıp yorum yapıyorsun öyle bir hakkın yok öyle bir hakka sahip olman için işi bilen biri olarak yakından incelemen projeye ve projeye uygun yapılıp yapılmadığını kontrol etmen gerekir şimdi ordaki kontrolör firma bilmiyorda senmi biliyorsun o inşaat yıkılırsa günün birinde ipe gidecek olanlar onlar artık kara düzen iş yapılmıyor işi yapan usta bile sorumlu tutuluyor heleki Türkiyenin gözü önündeki bir şantiyede kim izin verir kalitesiz işe sizin yaptığınıza çamur at izi kalsın denir

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Necmi abi belki de tam anlatmak istediğim şey için doğru cümleyi seçememiş olabilirim bu yüzden özür dilerim, hiçbir bütüğüme saygısızlık etmek istemem siz benden daha iyi bilirsiniz.
kardeşim bilip bilmeme işi değil bu bunlar tehlikeli kelimeler böyle konuşup kimsenin ağzına laf eline koz vermeyin bu inşaat olması gerekenin çok üstünde kalitede yapılıyor depremde o lokasyonun sığınma merkezi olarak inşaa ediliyor giren her malzeme teste tabi tutuluyor dökülen her betondan numune alınıyor teste gönderiliyor kalıp bozukmuş beton pütürlü çıkmış bu onun kalitesini etkilemezki sadece Beşiktaşın cimri davrandığını son noktaya kadar kalıpları kullandırdığını gösterir firma ne yapsın buna kaldıki o şekilde kalmayacak taş kaplanacak yeni açık tarafı otopark olduğu için taş kaplanmayacak çıplak beton görünüyor elbette oraya hassas davranıp düzgün kalıp kullandıracaklar iş neyi gerektiriyorsa o şekilde yapılır estetik görsellik aramıyorsan neden kalıp parası veresin önemli olan bir işi sadece iyi yapmak değildir aynı zamanda mümkün olacak en düşük maliyetlerle yapmak önemlidir

Çevrimdışı sallapati

abi ben pek beğenmedim hatta kötü buldum bundan önceki hali daha sade ve güzeldi bana göre, bu şekil oyuncak gibi olmuş ciddiyet yok sanki ne biliyim bana öyle geldi.

+1903.. bana da aşırı cancanlı geldi.. gözümü alıyor.. tamam siyah olması güzel ama bu metalik gradyan geçiş aşırı janjan katmış.. biraz daha sade olmalı..

tabiki benim fikrim.. her fikre saygımız var

Çevrimdışı AhmetY

Forum ne güzeldi de bu ismimizin yazdığı kısım siyahlı bölge hiç olmamış sanki ya biraz pokemon sayfasında gibi hissettiriyo insanı tabi bu kişisel görüşüm emeğinize ağlık yine de :/

Çevrimdışı sallapati

yanlış anlaşılmasın arayüzü çok beğendim.. sadece siyah profil bölümünü eleştirdim

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Coupe

Siyah bölümler kötü olmuş.Eskisi  iyiydi.

Çevrimdışı Geovani

Forum yeni hali güzel olmuş yazılar biraz daha koyulaşırsa daha iyi olacak sanki emek veren herkesin ellerine sağlık..
bu arada batı d üst sıra 3 numara 18 ben 19 s.cevahir :)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Forum yeni hali güzel olmuş yazılar biraz daha koyulaşırsa daha iyi olacak sanki emek veren herkesin ellerine sağlık..
bu arada batı d üst sıra 3 numara 18 ben 19 s.cevahir :)
17de ben :D

Çevrimiçi Necmi

yanlış anlaşılmasın arayüzü çok beğendim.. sadece siyah profil bölümünü eleştirdim
göz yoruyor

Çevrimdışı Geovani

Yanındayım necmi abi s.cevahirle... hepimiz aynı yerdeyiz dimi abi @Necmi

Çevrimdışı haskolu

Siyah profil bölümünden vazgeçelim, lütfen daha sade olsun.

Çevrimdışı ALI RIZA

allah ayırmasın  :evillol: :evillol: aktarı da alın mangal kurarsınız statta  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bi sorum var sizler projeleri birebir gördünüz daha önce sorulduysa veya konusu açıldıysa kaçırmış olabilirim affınıza sığınarak soruyorum bu eski açığıgın sıra sayısı 15 ya eğer ileride izin alınabilirse sıra sayısı arttırılabilir eşkilde mi mimarisi yapıldı eski açığın 2.kat testere kirişleri ve kolonları???
@izorlu85 sorunu geç gördüm bittimi biter bir daha yükseltme şansı olmaz onun maliyeti getirisinden fazla olur bunada kimse uğraşmaz oranın yükselmesi kapasiteye ciddi bir katkı sağlamıyor 17 M € ya mâl olan bir çatıyı 700-800 koltuk kazanmak için indirmezler :D

Çevrimiçi Necmi

gelenler şu an on kişiyi bulmuyor onlarda kümelendi oraya :D

Çevrimdışı Geovani

@ALI RIZA  sende gel be kardeşim o kadar emeğin geçiyor foruma...olmadı bi imece yapıp uçak bileti ayarlayalım

Çevrimiçi Necmi

@ALI RIZA  sende gel be kardeşim o kadar emeğin geçiyor foruma...olmadı bi imece yapıp uçak bileti ayarlayalım
onu olimpiyatta oynanacak bir maça getiririz biraz çile görsün :D :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

süpriz yapacagım AHL inip geleceğim mangal a direk  :evillol: kış çamur soguk bahar güzel duruyor şubat mart güzel :)

Çevrimdışı Geovani

bu iyiydi abi kıymayalım kardeşimize :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten sırf gelmeme neden 1. sebep @Necmi abi :boxin: :boxin: ben orada olursam site kim silme işlemi yapacak maç sonu stat başlıgı kim temizleyecek @Deniz ve @Abdullah kim kızacak  :bandit: adana maçı güzel olabilir  :alala: :alala:

Çevrimdışı haskolu

Site tasarımı için çalışan arkadaşlar emeklerinize sağlık.
Nacizane profil box rounded corner 1-2 px azaltıp box shadow 1 tık azalırsa ve
profil box fontlarının blur seviyesini 0.2 gibi kısarsak daha iyi olur gibi geliyo bana.
Renklendirme siyahtan daha iyi böyle.

Çevrimdışı ALI RIZA

Site tasarımı için çalışan arkadaşlar emeklerinize sağlık.
Nacizane profil box rounded corner 1-2 px azaltıp box shadow 1 tık azalırsa ve
profil box fontlarının blur seviyesini 0.2 gibi kısarsak daha iyi olur gibi geliyo bana.
Renklendirme siyahtan daha iyi böyle.
woooowww tüm kaynak kodları yazdınız  :ok: :ok: