Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694474 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

@ahmet türker abim forumun fenomeni oldun maşallah :) saygılar abim... :pray: :pray: :pray:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

Hadi alda gel kardeşim Allah zihin açıklığı versin..
Amin abicim teşekkür ederim iyi geceler :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

şimdi abi

yeni açık tarafından ilk testere kirişinin örüleceği kolondan eski açığa doğru bakınca son testere kirişi daha uzun olacak gibi görünüyor.. en iyisi resimle anlatmak

hocam eski açık tarafında işaretlediğiniz sütun numaralı ortasına denk geliyor o sütundan sonra daha 6 tane yapılacak eski açığa kadar
eski açık tarafı henüz yükselmediği için o sütunlar görünmüyor
sütunlar köşeden numaralı ortasına kadar saha dan uzaklaşıyor ve diğer köşede tekrar yaklaşıyor
işaretlediğiniz iki kolon arasında yaklaşık 2.5m fark var bu fark eski açığa yaklaşan kolonlarca geri kapanacak

Çevrimiçi Necmi

şimdi abi

yeni açık tarafından ilk testere kirişinin örüleceği kolondan eski açığa doğru bakınca son testere kirişi daha uzun olacak gibi görünüyor.. en iyisi resimle anlatmak

hımm o kolonlara testere kirişi bağlanmayacak testerelerle o çatı kolonları arasında bir kolon daha var testereler onlara bağlanacak ve yeni açıkta testere kirişleri daha uzun olacak eski açığın iki katı kadar eski açıkta 15 testere basamağı var yeni açıkta 29 testere basamağı var

Çevrimdışı Erçin

hocam eski açık tarafında işaretlediğiniz sütun numaralı ortasına denk geliyor o sütundan sonra daha 6 tane yapılacak eski açığa kadar
eski açık tarafı henüz yükselmediği için o sütunlar görünmüyor
sütunlar köşeden numaralı ortasına kadar saha dan uzaklaşıyor ve diğer köşede tekrar yaklaşıyor
işaretlediğiniz iki kolon arasında yaklaşık 2.5m fark var bu fark eski açığa yaklaşan kolonlarca geri kapanacak

anladım cevap için teşekkür ederim

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi bi sorum var sizler projeleri birebir gördünüz daha önce sorulduysa veya konusu açıldıysa kaçırmış olabilirim affınıza sığınarak soruyorum bu eski açığıgın sıra sayısı 15 ya eğer ileride izin alınabilirse sıra sayısı arttırılabilir eşkilde mi mimarisi yapıldı eski açığın 2.kat testere kirişleri ve kolonları???

Çevrimdışı Erçin

hımm o kolonlara testere kirişi bağlanmayacak testerelerle o çatı kolonları arasında bir kolon daha var testereler onlara bağlanacak ve yeni açıkta testere kirişleri daha uzun olacak eski açığın iki katı kadar eski açıkta 15 testere basamağı var yeni açıkta 29 testere basamağı var

tamam abi anladım şimdi.. resme bakınca garip gözüküyorda ondan kafama takılmıştı

Çevrimdışı izorlu85

obitaş 15 güne testere kirişleri hariç tribün kısmını bitirebilirmi???

Çevrimiçi Necmi

senin anlatmak istediğin yeni açıktaki iki testerenin boy farkıysa bu fotoda hata vardır yoksa düşeydeki iki kolon testerelere aynı uzaklıktadır böyle senin gözünün göreceği bir hata yapılmaz birde bu resme bakıyorsan bu resim oynanmış bayağı bir photoshop var yeni açık böyle değil :)

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abim forumun fenomeni oldun maşallah :) saygılar abim... :pray: :pray: :pray:
estafurullah kardeşim haddime mi . emekli olduğumdan yapacak işim yok forumda yaşiyorum  . :)

Çevrimdışı Caner

Gidişat o yönde havalar izin verirse, vermezse de en geç aralık başlarına bitecek gibi duruyor.

Çevrimdışı izorlu85

estafurullah kardeşim haddime mi . emekli olduğumdan yapacak işim yok forumda yaşiyorum  . :)

Ben girmediğim gün bi boşluk hissediyorum kendimde  :s20: bugün ne oldu diye merak ederken twiterde yeni arayüzle açıldı linkinden buldum forumu değilse bi haber eski linke tıklıyordum ha bire  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

Gidişat o yönde havalar izin verirse, vermezse de en geç aralık başlarına bitecek gibi duruyor.

maşallah çok güzel yol katediyor obitaş. gökhan türkmenin dediğne göre 15 gün sonra teslim edip otopark kısmına geçeceklermiş ve orası daha  kolay merdiven felan uğraştıracak bi kısım yok zaten ara boşluklar var ocak başına en geç teslim ederiz yazmış twiterde...

Çevrimdışı ahmet türker

Ben girmediğim gün bi boşluk hissediyorum kendimde  :s20: bugün ne oldu diye merak ederken twiterde yeni arayüzle açıldı linkinden buldum forumu değilse bi haber eski linke tıklıyordum ha bire  :biggrinking: :biggrinking:
bağımlılık yaptı 2 saat foruma girmessem krize giriyorum değerli kardeşim . :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

maşallah çok güzel yol katediyor obitaş. gökhan türkmenin dediğne göre 15 gün sonra teslim edip otopark kısmına geçeceklermiş ve orası daha  kolay merdiven felan uğraştıracak bi kısım yok zaten ara boşluklar var ocak başına en geç teslim ederiz yazmış twiterde...
çok iyi hakikatten. :)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimiçi Necmi

obitaş 15 güne tablaları sonlandırsın gider onları ıslak odunla döverim bir sene yattıkları için o dediğin yerde iyi bir çalışmayla bile en az 45 günlük iş var on beş güne anca şu an kalıplı olan yeri demirler betonlarlar belki birazda kolon dikerler bu kadarıda iyi işdir birde kalıpçılar ortada bir bölümü kalıplayabilir sanırım sadece çatı kolonlarını hesaplasak iki günde bir kolon demirleyip kalıplayıp betonlasalar sadece kırk gün onlar eder

Çevrimdışı izorlu85

çok iyi hakikatten. :)

Şu numaralı eski açık birleşimi bir birleşse artık... fotolarda  ilk baktıgım  o kısım  oluyor...

Çevrimdışı ahmet türker

Şu numaralı eski açık birleşimi bir birleşse artık... fotolarda  ilk baktıgım  o kısım  oluyor...
necmi kardeşime sormak lazım ,çiçeklerde sanki bir durgunluk var gibi sanıyorum . :)

Çevrimdışı izorlu85

obitaş 15 güne tablaları sonlandırsın gider onları ıslak odunla döverim bir sene yattıkları için o dediğin yerde iyi bir çalışmayla bile en az 45 günlük iş var on beş güne anca şu an kalıplı olan yeri demirler betonlarlar belki birazda kolon dikerler bu kadarıda iyi işdir birde kalıpçılar ortada bir bölümü kalıplayabilir sanırım sadece çatı kolonlarını hesaplasak iki günde bir kolon demirleyip kalıplayıp betonlasalar sadece kırk gün onlar eder

Necmi abi ben sadece tabla kısmından bahsediyorum  kolonlar ve testere kirişleri hariç  boşuna gidip obitaşa dalma dövmek için   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

necmi kardeşime sormak lazım ,çiçeklerde sanki bir durgunluk var gibi sanıyorum . :)

Necmi abinin affına sıgınarak  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Başakşehir Stadının kirası 450 000 TL Başakşehirde bir daire 200 000 TL Noluyor ya. Sene sonuna kadar yaklaşık 20 maç kaldı. Şimdilik 2 maç ama allah korusun 10 maç civarı oynarsak Başakşehir seneye takıma iyi bir futbolcu alır. Stadını devlet yaptı takımını devlet kurdu. Neler dönüyor anlamadım ama hiç sevmedim bu işi. 45 günde mi olur 5 ayda mı olur. Bitsin şu stat da kurtulalım namerdin elinden

Çevrimdışı izorlu85

Başakşehir Stadının kirası 450 000 TL Başakşehirde bir daire 200 000 TL Noluyor ya. Sene sonuna kadar yaklaşık 20 maç kaldı. Şimdilik 2 maç ama allah korusun 10 maç civarı oynarsak Başakşehir seneye takıma iyi bir futbolcu alır. Stadını devlet yaptı takımını devlet kurdu. Neler dönüyor anlamadım ama hiç sevmedim bu işi. 45 günde mi olur 5 ayda mı olur. Bitsin şu stat da kurtulalım namerdin elinden

Altına imzamı atarım...

Çevrimdışı frkndgnr

Vallahi bir çiçekler sempatizanı olarak bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama obitaş yapar çiçekler bakar :D :claps: