Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şubat başı otoparkla beraber teslim ederlerse tüm foruma yemek ısmarlarım :)

Ooooooo saldıt obitas oooo :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Mayışı gömer miyiz dersin @ALI RIZA :)
1050 üye :) 5 tl dönerden hesaplarsak 5250 tl iş  :alala: tahmini 2-3 mayış gitti  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı yigitcan1903

taraftarda kombine alışkanlığı pek yok söylemi ne kadar gerçekçi.. sonuçta kaç yıldır kombine diye bir sistem var. eskiden babamın kucağında maça giderken maçtan 2 saat önce sıraya girer, fiziki biletlerimizi gişeden alırdık, sonrasında o biletle kapıya geçer içeri girerdik.. kombine olayı son 8-10 yılın hikayesi, hatta insanların buna eğilmesi durumunu daha da yeni bir tarihe bile çekebilirsin.
zannediyor musunuz gs, fb taraftarı eski stadlarında kombine satıyorlardı, herşey zaman içerisinde oturacak, 30-35 bin kombine için avrupa şampiyonluğuna ihtiyacı yok beşiktaş taraftarının. bizim taraftarda başarı odaklılık diğerlerinden azdır.
hee şu doğru, insanlar gözleriyle stadın bittiğini görmeden almaya yanaşmıyorlar, bu konuda da bence yönetim bir oturup düşünmeli. net olarak diyecekti ki, siz kombine alın ben olabildiğince hızlı bitireyim, ikisi paralel gider. ama ne dedi 30 ağustos 2014. buna kendisi bile inanmadı, şuanda bu tarihin en iyi ihtimalle 1 yıl sarkacağına biz ikna olmuşken, bu süreçlerle az ilgilenen bir beşiktaşlının bu yönetime inanmasını beklemek bence fazla iyimserliktir.

taktik işe yaramadı, tribün sponsorluğu falan yapsalar bari çünkü paralar suyunu çekti ki kulüp hisselerini satıyoruz
8-10 yıl da olsa sonuçta bu sistem var artık
F.bahçe stadını yeniledi sistemini oturttu
G.saray da aynı şekilde kombine satıyor artık
Ben de neden kombine satılamadığını açıkladım,gerçekçi olmayan bir durum yok
Eski İnönünün şartları kötüydü bu şekilde nispeten keyfine düşkün insanları çekmezdi
Kombineye alışık değil taraftar yeni statla ona da alışacak

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet senin gerçekleşmesini beklemene gerek yok, her zaman ısmarlarım  :tabe:
eyvallah abi teşekkürler :)

Çevrimdışı Oktay

Şubat başı otoparkla beraber teslim ederlerse tüm foruma yemek ısmarlarım :)
yavaaaaş   :acim: :acim: :acim: :acim:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1050 üye :) 5 tl dönerden hesaplarsak 5250 tl iş  :alala: tahmini 2-3 mayış gitti  :ebebe: :ebebe:
Ek iş için inşaatta bir şeyler ayarlarsınız artık? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Serhat Abi büyük idda herkese çay desen neyse 0,50 kuruş desek 0,50X1.050= 525.00 tl herkes birer tane içsin işte :D @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmett.67

hocam şöyle diyeyim sıra sayısını belirleyen sütunların elips şeklindeki yerleşimi
kapalı orta kısımda ki sütuna göre kapalı nın kenarındaki son sütun 2.5metre civarında sahaya daha yakın
basamak genişliğimiz 80cm
80cm x 3 = 2.4m  bu yüzden ortada 23 ken kenarda 20 sıra sığabiliyor
aynı şekilde bu daralma kapalı köşesin başlayıp 6. köşe testeresine kadar devam ediyor ve sığan basamak sayısı 18 e düşüyor
6. testereden sonra sütunlar kale arkalarına doğru elipsten dolayı bu sefer testereden uzaklaşmaya başlıyor buda sıra sayısının artmasına imkan sağlıyor
eski açıkta tam bu hizada kuleler başladığı için 18 den 19 a çıkacağına 17 ye sonrada 16 ya düşüp sabit devam ediyor (prekast konmayan en üst basamaklarıda sayınca kapalıda 23 eski açıkta 16 max sıra sayısı.   prekast konan ise kapalıda 22. eski açıkta 15. basamak max. sayı)

Bu teknik açıklamadan dolayı sağol. Olaya mimari açıdan bakamadığımdan, anlamam zor olmuştu. Şimdi kafamda bir şey oluştu. :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat Abi büyük idda herkese çay desen neyse 0,50 kurui desek 0,50X1.050= 525.00 tl herkes birer tane içsin işte :D @Serhat Akkaya
Obitaşa güvenmesem girmezdim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@Serhat Akkaya önemli olan çatı diyen sen değil miydin? Ben Ankaradan gelir yerim, haberin olsun  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya önemli olan çatı diyen sen değil miydin? Ben Ankaradan gelir yerim, haberin olsun  :lol:
Otoparkıda katmışlar işin içine :) tutamadım kendimi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eyüp Emir

o tarihde bitsin ben yemek hakkımdan feragat ederim kardeşim

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  2 dk.2 dakika önce
#Beşiktaş #VodafoneArena

Çevrimdışı TØLGA

partizan maçına gelemiyorum malesef derneğin otobüs kaldırmıcağı tuttu
http://besiktasarena.com/index.php?topic=483.msg84281#msg84281 transfer için bu sayfaya gelin
bileti transfer edicem isteyen gidebilecek bir arkadaşa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ek iş için inşaatta bir şeyler ayarlarsınız artık? :)
@bjk_mabet sormak lazım statta çay servisi açığı var mı _?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Aksam oralardan gecen olursa su numarali eski acik birlesimini fotolarsaniz iyi olur  :)
hos yarin oglen stadtayim zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bende şöyle bir iddaa atıyorum ortaya.mayısta şampiyonluk maçını stadımızda oynayalım.herkese benden çay-simit....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@bjk_mabet sormak lazım statta çay servisi açığı var mı _?  :evillol: :evillol:
Şirketimin genel merkezi Kabataşta artık akşamları çıkışta statta çay servisi yaparız:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

bende şöyle bir iddaa atıyorum ortaya.mayısta şampiyonluk maçını stadımızda oynayalım.herkese benden çay-simit....
Tedbirli  :evillol: Çay-simit

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 15:43:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Aksam oralardan gecen olursa su numarali eski acik birlesimini fotolarsaniz iyi olur  :)
hos yarin oglen stadtayim zaten
@Efe abi çok fena lobi yapıyorum tablalar için göreceksin dediğim tarihte teslim edicez orayı hatta benim plan tutarsa bir kaç gün erken bile teslim edebiliriz  :bandit: :evillol:

Çevrimdışı asi_kartal

Alıntı

Ahmet abi bu resim çok iyi oldu :) Eski stadın sıra sayılarını merak ediyordum.

Eski Stad ;

Kapalı alt : 21 sıra
Kapalı üst : 8 sıra (orta kısım 12 sıra)
Yeni açık alt : 27 sıra
Yeni açık orta&üst : 13&13 sıra
Eski açık alt : 27 sıra
Eski açık üst : 12 sıra
Numaralı alt : 10 sıra
Numaralı orta&üst : 8&9 sıra
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi çok fena lobi yapıyorum tablalar için göreceksin dediğim tarihte teslim edicez orayı hatta benim plan tutarsa bir kaç gün erken bile teslim edebiliriz  :bandit: :evillol:
lobi dediğide gökhan türkmen heee :D  geceleri beraber demir örücek iskele kurucak mehmet ile ikisi belki yetişirrrrrr  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@Serhat Akkaya ocakta yeni aciktan cikacaklari kesin, ama ben tribun diye biliyordum. Hatta ocakta beton isi biter demislerdi. Demek subatta otoparki da bitiriyorlar  :sevinc