Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ikay yusuf

@FARUK @SDemirsoy  Maketteki resimde hoş duruyor inşallah tam olarak böyle bişey çıkar bittiğinde.

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-27.06.2014-014.jpg[/img]
o hos ve guzelligi catinin saydamligi sagliyor..boyle olmiycak,,
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) Telekomda üst katlar arkaya çok yayvan ışıklandırma Vs yok gibi duruyor bizim üst katlar sahanın içinde iyi bi baskı olacak...

Kamerada üst katlar görünmüyor ki alt katlar görünüyor neyse artık olan oldu  :D

Çevrimiçi murat

@MURAT işin aslı ne biliyomusun ; çiçekler yeni stat yapıyo tecrübe ve kalite  açığnı hızlı imalat yapıyomuş gibi göstererek kapatıyor obitaş ise teknik ve tecrübeyi birşeltirerek çalıştığı için ortaya kaliteli bi,r iş çıkarıyo   baksana obitaştaki öz güvene  yedi tane üst kat tesytere kirişini tek kalemde kalıplayıp betonlayacak bunu çiçekler yapması için 40 fırın ekmek yemesi lazım:D :D :D
Evet kalitesine birşey diyemem.hatta 3 -5 kiriş eksik koysalarda sorun olmaz :D

Çevrimiçi murat

Kamerada üst katlar görünmüyor ki alt katlar görünüyor neyse artık olan oldu  :D
Mustafa futbolcular görsün ,hakemler görsün yeterli :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bence 1903 tribüne koltuklar yerleşince okadar göze batmaz sanki

@Serjo evet makette de boşluğu açıkça örtmüş.

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta kolon betonlamasi var sonrasinda da tabla :boxin:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

reelde baktıgınız zaman  obitaş  1 yılda 1 tribün teslim edecek. çiçekler 1 yılda 3 tribün. :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ONUR KOLCU

HERŞEY DE GÖRSELLİK DEĞİL BENCE.. SONUÇTA STADYUM BURADA FUTBOL MAÇLARIMIZI YAPIP EV SAHİBİ ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLAMAMIZ İÇİN YETERLİ Bİ ORTAM OLMASI YETER Lİ.. LOCA GÖRÜNECEKMŞ KAMERA AÇISINDA GİRİŞ CIKIS COKMUS FLAN BUNLAR İŞİN HİKAYE KISMI.. BEN BETON KOLTUKSUZ İNŞAAT HALİNE BİLE RAZIYIM... YETERKİ KENDİ STADIMIZ OLSUN...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 17:21:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@MURAT işin aslı ne biliyomusun ; çiçekler yeni stat yapıyo tecrübe ve kalite  açığnı hızlı imalat yapıyomuş gibi göstererek kapatıyor obitaş ise teknik ve tecrübeyi birşeltirerek çalıştığı için ortaya kaliteli bi,r iş çıkarıyo   baksana obitaştaki öz güvene  yedi tane üst kat tesytere kirişini tek kalemde kalıplayıp betonlayacak bunu çiçekler yapması için 40 fırın ekmek yemesi lazım:D :D :D
abi sana cevabım böyle olacak  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

reelde baktıgınız zaman  obitaş  1 yılda 1 tribün teslim edecek. çiçekler 1 yılda 3 tribün. :ok:

:claps: :claps: :claps: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

HERŞEY DE GÖRSELLİK DEĞİL BENCE.. SONUÇTA STADYUM BURADA FUTBOL MAÇLARIMIZI YAPIP EV SAHİBİ ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLAMAMIZ İÇİN YETERLİ Bİ ORTAM OLMASI YETER Lİ.. LOCA GÖRÜNECEKMŞ KAMERA AÇISINDA GİRİŞ CIKIS COKMUS FLAN BUNLAR İŞİN HİKAYE KISMI.. BEN BETON KOLTUKSUZ İNŞAAT HALİNE BİLE RAZIYIM... YETERKİ KENDİ STADIMIZ OLSUN...
@onur4563  yürü be onur kim tutar seni :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

@MURAT abi eski açık inşaatı bu stadın en yavaş ve en kalitesiz bölümüdür,  illa yazalım mı orada yapılan hataları. Hem bu kadar yavaş yapacaksın hem kalite yerlerde sürünecek,  kaliteyi geçtim yapılmaması gereken hatalar yapıldı,  sen benden daha iyi biliyorsun.  Ben bunları kabullenemiyorum Mustafa da kabullenemiyor.  Bu gibi durumlar varken bir firmayı kral ilan edip diğerini sürekli elestirmek hatta kaçıp gideceğini bile söylemek abesle iştigaldir. 
Obitaş'ın da hataları var İsmail abi onları yazmıyorsun hiç. Hep Obitaşa alanın geç teslim edildiğinden bahsediyorsun daha 7 ay önce teslim edilmiş bölge bile tamamen bitmedi ? Ayrıca geç teslim yapılan yer sadece orası değil ki. Bak eski açıkta hala teslim edilemeyen yer var ama teslim edilemeyen yere kadar tamamen bitti neredeyse. Zaten artık bu 2 firma bitirecek kabullenmekten başka çaremiz yok. Ama sen Çiçekler hem yavaş hem de kalitesiz diyorsun bende sana soruyorum madem Çiçekler hem yavaş hem de kalitesiz iş yapıyor neden en çabuk ve en kaliteli yapılması gereken Numaralı tribün Obitaş'tan alınıp Çiçeklere verildi ? :)

Çevrimdışı Erdinç

+1903  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaş'ın da hataları var İsmail abi onları yazmıyorsun hiç. Hep Obitaşa alanın geç teslim edildiğinden bahsediyorsun daha 7 ay önce teslim edilmiş bölge bile tamamen bitmedi ? Ayrıca geç teslim yapılan yer sadece orası değil ki. Bak eski açıkta hala teslim edilemeyen yer var ama teslim edilemeyen yere kadar tamamen bitti neredeyse. Zaten artık bu 2 firma bitirecek kabullenmekten başka çaremiz yok. Ama sen Çiçekler hem yavaş hem de kalitesiz diyorsun bende sana soruyorum madem Çiçekler hem yavaş hem de kalitesiz iş yapıyor neden en çabuk ve en kaliteli yapılması gereken Numaralı tribün Obitaş'tan alınıp Çiçeklere verildi ? :)
Numaralı tribün obitaştan alınıp çiçeklere mi verildi ? :) @anilt

Çevrimdışı Anıl

Numaralı tribün obitaştan alınıp çiçeklere mi verildi ? :) @anilt
Obitaşın protokolü B+C bloktu Samet abi. Ancak sonradan anlaşıldı ve Obitaş yapmadı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaşın protokolü B+C bloktu Samet abi. Ancak sonradan anlaşıldı ve Obitaş yapmadı.
Obitaşın önceliği vardı kesin olarak numaralı obitaşta değildi diye biliyorum bende ama kulüp mü vermedi yoksa obitaş mı istemedi orasını bilemiyorum :) @anilt

:claps: :claps:

Çevrimdışı dorukkaymak

Su resime bakarak konusuyorum,

Yeni acikta eski acik gibi bariz bir sekilde alcalarak gidiyor... Bari orayi yukari dogru yukseltseydik orasi neden alcaliyor yine!

Obitaş değilde dünyanın en iyi inşaat şirketi olsaydı 1 tribün yapılması karşılığı aldığı ihale için 1 yılda 3 tribün yapabilir miydi ?
Afedersiniz ama bu problemi ana okulunda bile sormazlardı.

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Bizimle hemen hemen aynı kapasitedeki Juventus Stadında alt katlar daha büyük tabiiki loca olmaması yüzünden.Ama bizim üst katlar çok dik ve sahanın içinde olacak hep.Cehennemi yaşatacağız orda ha huyla:)

http://www.stadiumguide.com/wp-content/gallery/juventusstadium/juventusstadium4.JPG

http://farm7.static.flickr.com/6074/6128755760_108c25b351_b.jpg

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 18:10:14 Mehmet Volkan ]

Çevrimiçi murat

Yeni acikta eski acik gibi bariz bir sekilde alcalarak gidiyor... Bari orayi yukari dogru yukseltseydik orasi neden alcaliyor yine!
Ovalliği sağlamak için sıra azalmak zorunda.hem oval olsun hem sıra azalmasın mümkün değil.

Düzeltiyorum : tabi tribünler en alttan itibaren oval olarak yapılsaydı komple üst katlar eşit sırada ve oval olabilirdi.ama sıra sayısı köşelerdeki kadar olurdu ortalar azalır kenarlar eşit kalırdı.köşeler sahaya yakın olur ortalar sahaya uzaklaştırdı.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 18:23:04 MURAT ]

Çevrimdışı megiddo

alçalarak gitmesi zorunlu gerekebilir belki oraya skorbord yerleştirecekler çatı ile tribün arası en geniş yer o köşe, eğer düz yada daha az bir fark olsa belki de küçük bir skordord (duruma göre) sığabilirdi.

Çevrimiçi murat

Bu arada son maçta olimpiyat stadının alt kat eğimini ölçtüm.bizim stadın alt katıda bir başka olacak.olimpiyat alt kat 19.5 derece