taraftarda kombine alışkanlığı pek yok söylemi ne kadar gerçekçi.. sonuçta kaç yıldır kombine diye bir sistem var. eskiden babamın kucağında maça giderken maçtan 2 saat önce sıraya girer, fiziki biletlerimizi gişeden alırdık, sonrasında o biletle kapıya geçer içeri girerdik.. kombine olayı son 8-10 yılın hikayesi, hatta insanların buna eğilmesi durumunu daha da yeni bir tarihe bile çekebilirsin.
zannediyor musunuz gs, fb taraftarı eski stadlarında kombine satıyorlardı, herşey zaman içerisinde oturacak, 30-35 bin kombine için avrupa şampiyonluğuna ihtiyacı yok beşiktaş taraftarının. bizim taraftarda başarı odaklılık diğerlerinden azdır.
hee şu doğru, insanlar gözleriyle stadın bittiğini görmeden almaya yanaşmıyorlar, bu konuda da bence yönetim bir oturup düşünmeli. net olarak diyecekti ki, siz kombine alın ben olabildiğince hızlı bitireyim, ikisi paralel gider. ama ne dedi 30 ağustos 2014. buna kendisi bile inanmadı, şuanda bu tarihin en iyi ihtimalle 1 yıl sarkacağına biz ikna olmuşken, bu süreçlerle az ilgilenen bir beşiktaşlının bu yönetime inanmasını beklemek bence fazla iyimserliktir.
taktik işe yaramadı, tribün sponsorluğu falan yapsalar bari çünkü paralar suyunu çekti ki kulüp hisselerini satıyoruz
8-10 yıl da olsa sonuçta bu sistem var artık
F.bahçe stadını yeniledi sistemini oturttu
G.saray da aynı şekilde kombine satıyor artık
Ben de neden kombine satılamadığını açıkladım,gerçekçi olmayan bir durum yok
Eski İnönünün şartları kötüydü bu şekilde nispeten keyfine düşkün insanları çekmezdi
Kombineye alışık değil taraftar yeni statla ona da alışacak