Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese hayirli gunler diliyorum. Fotograflarda Eski acik onunde ki toplanti rutin mi yoksa bugüne ozel bir durum mu var. Mustafa hocam ellerine saglik. Hakkin odenmez.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Herkese hayirli gunler diliyorum. Fotograflarda Eski acik onunde ki toplanti rutin mi yoksa bugüne ozel bir durum mu var. Mustafa hocam ellerine saglik. Hakkin odenmez.

rutin hocam

Çevrimdışı Afyon Kartalı

İyi Günler Dilerim Herkese...

Beşiktaş sevdalıları...
TURSAN

Çevrimdışı FARUK

Mustafa Gvndi ك‎ ق ‏@Tamdem4 twitter hesabından alıntı

@SDemirsoy hep ortadoğudan çalışıyorsunuz bakıyorumda :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa Gvndi ك‎ ق ‏@Tamdem4 twitter hesabından alıntı

@SDemirsoy hep ortadoğudan çalışıyorsunuz bakıyorumda :)
Ortadoğu bizim işimiz @FARUK  :D @aktar_ismail @Deniz

Çevrimdışı Factatum

Eski açık-kapalı üstte ne zaman prekast başlar? Testere kirişlerin mukavemet kazanması için mi bekleniyor?

Çevrimdışı Oktay

Ortadoğu bizim işimiz @FARUK  :D @aktar_ismail @Deniz
@SDemirsoy seni ortadoğu bataklığından çıkarıyorum mecburi görev süren bitti sen tekrar baba ocağı balkanlara tayin ediyorum :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onurt

Bugün çekmek istedim bende aslında kaç gündür çekmek istiyorum fakat sabah güneşin açısı nedeniyle zoom işe yaramıyor bulutlu bir gün sanırım çekebilirim. Ayrıca da kaç gündür puslu bir hava var.
eline sağlık Mustafa
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

prekast takımıyla koltukların süresi neredeyse aynı oluyor prekastlar 3 aysa koltuklarda minimum 2.5 aydır bu cok onemli bir husus... allahtan catı yukseldiğinde koltuklar takılabiliyor...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy seni ortadoğu bataklığından çıkarıyorum mecburi görev süren bitti sen tekrar baba ocağı balkanlara tayin ediyorum :evillol: :evillol: :evillol:
:D :D Balkanlarda işimiz çok uzun sürecek abi  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Eski açık-kapalı üstte ne zaman prekast başlar? Testere kirişlerin mukavemet kazanması için mi bekleniyor?

mukavemette bir belirleyici ama esas sorun köşedeki kule vinç , paletlinin çalışması için engel
mabet 1 hafta kadar önce 20 gün sonra sökülecek demişti
o söküldüğü zaman hızla montaja başlıyacaktır

Çevrimdışı Factatum

mukavemette bir belirleyici ama esas sorun köşedeki kule vinç , paletlinin çalışması için engel
mabet 1 hafta kadar önce 20 gün sonra sökülecek demişti
o söküldüğü zaman hızla montaja başlıyacaktır

Bilgilendirme için sağol Hocam.
O lokasyon prekastlanınca, yapılan işin neticesi daha kendini belli edecek. Sabırla beklemekten öte yapabilecek bir şey yok.

@Efe Hocam, senin geri sayımında kaça geldik? Durum ne?

Çevrimdışı okilic

Herkese merhaba. Uzun zamandır foruma ıs yogunlugum ve bazı ozel sebeplerimden dolayı yazamadım ama bu surede takip ettim :tabe: Bir sorum olacak yeni acıkta sıra sayısımı azaldı  :alala: sanki ust katta testere kirişlerdeki sıra sayıları azalmış gibi. Eski açık tribune benzetmek içinmi bu şekilde yapılıyor çözemedim..

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Herkese merhaba. Uzun zamandır foruma ıs yogunlugum ve bazı ozel sebeplerimden dolayı yazamadım ama bu surede takip ettim :tabe: Bir sorum olacak yeni acıkta sıra sayısımı azaldı  :alala: sanki ust katta testere kirişlerdeki sıra sayıları azalmış gibi. Eski açık tribune benzetmek içinmi bu şekilde yapılıyor çözemedim..

köşeler de sıra sayıları azalıyor
eski açıkta sadece kule seviyesine kadar izin verildiğinden 15 basamağa kadar indi
yeni açıkta ise 18 e indikten sonra tekrar yükseliyor 19-20-... şeklinde yükselecek

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 13:13:49 FARUK ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

az önce @Rizzi arkadaşımızın yayınladıgı animasyonu izlerken aklıma takıldı.alt katlardaki dolasım alanları ve korıdorlar çok boğuk geldi bana .oralar hiç güneş yüzü göremeyecek yer altında oldugu için.oralar da rutubet nem olma olasılıgıda var sanırım.bide dipsiz kuyu gibi geldi bana .kaçmaya çalışsan kaçamazsın gibi geldi.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı okilic

@FARUK teşekkür ederim. Eski açığın sebebini biliyordum yeni açığın bu şekilde olmamasına sevindim. Diğer üzüldüğüm husus şu güneş panellerinin olmayışı.  :bawling: herşeyini kendi üreten stad olacak fikrine çok alışmıştım  :icool:

Çevrimdışı Efe

Bilgilendirme için sağol Hocam.
O lokasyon prekastlanınca, yapılan işin neticesi daha kendini belli edecek. Sabırla beklemekten öte yapabilecek bir şey yok.

@Efe Hocam, senin geri sayımında kaça geldik? Durum ne?

bugun 67 diyoruz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

@FARUK teşekkür ederim. Eski açığın sebebini biliyordum yeni açığın bu şekilde olmamasına sevindim. Diğer üzüldüğüm husus şu güneş panellerinin olmayışı.  :bawling: herşeyini kendi üreten stad olacak fikrine çok alışmıştım  :icool:

güneş panellerinin olmayacağını nerden duydun bunun örnekleri bile geldi stada  :ebebe: :ebebe: :tabe:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 2 testere daha betonlanacak gibi gorunuyor bu gece kalipcilar orda calisiyorlar numaralida 2.kat localarda kalan tablada demir isleri suruyor yuksek ihtimal hafta sonuna kadar orasida betonlanacak bu hafta bi kac tabla ve kiris betonu gorecegiz kolonlarla beraber :)
Şampiyon Beşiktaş JK