Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Stadımız yeni iş makinesi alındığını borsaya bildirdi  :D :D

stad mı bildirmiş. :kop:  :kop:

Çevrimdışı ibrahmsr

Vodafone Arena Yenileme Projesi kapsamında Alçıpan İşçilik, Sıva ve Boya İşleri belli istekliler arasında ihale edilecektir.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan ihale bilgilendirmesi şöyledir:

İhale kayıt numarası: 16. ALÇIPAN, SIVA VE BOYA İŞLERİ

1-İşveren    : BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.
a) Adresi    : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza  A Blok Kat:1 Akaretler, Beşiktaş-İstanbul
b) Telefon numarası    : 0212 310 10 00 
c) Faks numarası    : 0212 258 81 94

2-İhale     
a) Yeri     : Vodafone Arena Stadı
b) Konusu : Alçıpan İşçilik, Sıva ve Boya İşleri
c) Şekli    : Birim Fiyat Esaslı Kapalı Zarf Teklif Verme

3-İhale Başvurusu   
a) Verileceği yer    : BJK Plaza A Blok Kat:1
b) Tarihi ve saati    : 11/ 11 /2014       saat: 14:00

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ihale değerlendirmesinde uygulanacak kriterler İhale Şartnamesinde belirtilmiştir. İhale Şartnamesi, 500,-TL karşılığında alınacak makbuz ve fatura ile 03.11.2014 tarihinden itibaren İşveren adresinden temin edilebilir.

5- İhale dokümanı İşverenin belirtilen adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İşverence onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.

6- İhaleye ait belgeler dosya halinde 3.maddede belirtilen tarih ve saate kadar imza karşılığı İşveren adresine teslim edilecektir.
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bence de siyah koltuk çok daha güzel.
Bi kere korkutucu bir his veriyor.
Beyaz koltukları tarif edemiyorum. Sıradan mı desem..
Mahalle düğününde sandalye dizmişsin gibi duruyor bembeyaz koltuklar  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden o kadar az olsun ki İstanbul'un konser merkezi olacak mekan sadece 2 konsere mi ev sahipliği yapar. Yeni açık o yüzden mi özel tasarlandı. Çatı o yüzden akustik açıdan mükemmel şekilde yapılacak  :iscrewy:
Zemin bunu kaldırmaz onu anlatmak istedim. Zaten konserlerin çoğu yaz aylarında oluyor ve genelde büyük konserler İnönü'de yapılıyordu. Şu anda da öyle olacak çok büyük 1-2 konser İnönü'de olacak, senede 5-10 konser beklemesin kimse. Dediğin gibi sadece yeni açığın kullanılacağı daha ufak konserler olacaksa bu sayı artacaktır ki yeni açığın üstü zaten kapalı o yüzden çatının açılır kapanır olmasının hiçbir anlamı kalmıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Benim de çok hoşuma gidiyor siyah koltuk üzerine beyaz yazı
Bir basketbol salonunda da uygulaması vardı sanırım @ahmetx abi paylaşmıştı
Öneri ve istekler konusunda olabilir tam hatırlamıyorum
çok başka bir duruşu var kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı attila_metu

Mahalle düğününde sandalye dizmişsin gibi duruyor bembeyaz koltuklar  :evillol:

Çok doğru. Aklımdaki beyaz koltuklu stad tarifine çok yakın :)

Çevrimdışı ahmet türker

Zemin bunu kaldırmaz onu anlatmak istedim. Zaten konserlerin çoğu yaz aylarında oluyor ve genelde büyük konserler İnönü'de yapılıyordu. Şu anda da öyle olacak çok büyük 1-2 konser İnönü'de olacak, senede 5-10 konser beklemesin kimse. Dediğin gibi sadece yeni açığın kullanılacağı daha ufak konserler olacaksa bu sayı artacaktır ki yeni açığın üstü zaten kapalı o yüzden çatının açılır kapanır olmasının hiçbir anlamı kalmıyor.
yapılacak olan sistemin açılır kapanır örneği var commerzbank arena ,ortasında da 360 ekran var ama çok pahalı imiş serhat kardeşim . :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapılacak olan sistemin açılır kapanır örneği var commerzbank arena ,ortasında da 360 ekran var ama çok pahalı imiş serhat kardeşim . :tabe:
Şu açıdan bakmak lazım sevgili abicim; fayda maliyet. Açılır kapanır olmasının bize getireceği faydalar maliyetini karşılayacak kadar fazla değil benim gözümde, o yüzden böyle bir maceraya girişmenin bir mantığı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yldrmaydn

tüm stat konseri olarak düşünmeyin sadece yeni açık hatta sadece eski açık olan konserler de yapılabilir. bu sayede açıkhava sahnesinden rol bile çalınabilir. zeminin ufak bir kısmını korumaya alıp sahne kurup tüm yaz 10bin kişilik konserler verilebilir. 50 konser 50-100 bin arası bir kirayla yapılsa 2.5 5 milyon arası gelir yapar ki az değil.

edit: kaldı ki sahne tarafına yağmur koruması falan yapılırsa sadece yaz değil 12 ay konser verilebilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Benim de çok hoşuma gidiyor siyah koltuk üzerine beyaz yazı
Bir basketbol salonunda da uygulaması vardı sanırım @ahmetx abi paylaşmıştı
Öneri ve istekler konusunda olabilir tam hatırlamıyorum

Yiğitcan buydu zannedersem

derby country nin stadıda siyah koltuklu

[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 16:26:19 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Ben zaten çatı açılır kapanır olmalı demedim yanlış anlaşılma olmasın  :) Ayrıca hibrit çim yapmamızın sebebi sadece maçlarda iyi zemin değil hibrit çim organizasyonlarda minimum seviyede hasar görüyor. Zaten hibrit çimin tanıtımında da organizasyonlara elverişliliği vurgulanıyor hep. Yani yılda 2 konser ile geçiştirileceğini sanmıyorum. Tüm yaz böyle bir arena boş yatmaz yatmamalı. Küçüklü büyüklü bir çok konsere etkinliğe ev sahipliği yapacaktır.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Abi 360 ekran o değil aslında 360 scoreboard diye tarif ettiğimiz çok daha farklı ve maliyetli bir yapı. O scoreboard ın çok maliyetli olduğunu sanmıyorum.  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Evet abi oydu çok şık görünüyor bence
Ağırlığı da var
Derby'ninki de iyiymiş

Çevrimdışı ahmet türker

Şu açıdan bakmak lazım sevgili abicim; fayda maliyet. Açılır kapanır olmasının bize getireceği faydalar maliyetini karşılayacak kadar fazla değil benim gözümde, o yüzden böyle bir maceraya girişmenin bir mantığı yok.
benim yazılarımı takip ettiysen bilirsin, yararı maliyetten düşükse 1 lira bile harcanmasını istemem kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı Abdullah

Salon efsane ya stat olmasa da salonun full siyah olmasını çok isterim  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tüm stat konseri olarak düşünmeyin sadece yeni açık hatta sadece eski açık olan konserler de yapılabilir. bu sayede açıkhava sahnesinden rol bile çalınabilir. zeminin ufak bir kısmını korumaya alıp sahne kurup tüm yaz 10bin kişilik konserler verilebilir. 50 konser 50-100 bin arası bir kirayla yapılsa 2.5 5 milyon arası gelir yapar ki az değil.

edit: kaldı ki sahne tarafına yağmur koruması falan yapılırsa sadece yaz değil 12 ay konser verilebilir.
Ben de baştan tüm stat konseri olarak düşündüm ama sonradan açıkhava konserleri yerine kullanılabilmesi aklıma geldi. Harbiye'den ve bi kaç sahneden daha pek çok rol çalınabilir. ayrıca büyük konserlerdeki oradaki büfe vs işletmelerini de katacak olursak o gelir çok daha artacaktır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı altanbjk

tam siyah degil sanirim ama koyu Renk üstü Beyaz gölgeli yazi

Çevrimdışı dropoon

bursa stadında membranlar dışarıdan vinç ile takılıor. bizde öyle bi imkan olabilirmi.??

Çevrimdışı ahmet türker

aslında ilk senin cevap vereceğini bekliyordum ,stadları en çok sen araştırıyorsun . siyah harika duruyor değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Abdullah

Belki ilk etapta girişilmeyebilir böyle bir olaya ama ilerleyen zamanda yapabilir ve yapmalıyız da mali durum olarak iyi seviyeye geldiğimizde stadımıza ekstra yatırımlar yapabiliriz ve yapmalıyız da bence  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

bursa stadında membranlar dışarıdan vinç ile takılıor. bizde öyle bi imkan olabilirmi.??
Stat yola sıfır pek mümkün gözükmüyor. Yolu kapatamayız sonuçta

Çevrimdışı quentine83

mümkünse beyaz hiçbişey olmasın.ful siyah olsun.ama mat değil parlak (sanırım metalik siyah diyorlar)olsun.ama bizim koltuklar belli.o yüzden isteyeceğimiz tek şey full siyah olsun.çok asil duruyor.ve ağırlığını gösteriyor.işin içine beyaz girince biraz farklı bir hava geliyor renkli gibi oluyor.basketbol salonu en güzel örneği...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

Abi 360 ekran o değil aslında 360 scoreboard diye tarif ettiğimiz çok daha farklı ve maliyetli bir yapı. O scoreboard ın çok maliyetli olduğunu sanmıyorum.  :)
ben kabaca söyledim aradaki farkı biliyorum ,commerzbanktaki sistemin 15 milyon euro diye aklımda kalmiş değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa stadındaki membranlar ile ilgili edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. Bu membran işlerinin özü yurt dışı, Türkiye'deki firmalar çok kötü, ihaleyi alan ilk firma batınca veya işin altından kalkamayınca ikinci alan firma maliyet düşürme kapsamında bu membran işini Tuzla'daki bir firmaya vermiş, bittiğinde ortaya çok kötü bir şey çıkabilir, hazırlıklı olun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

ben kabaca söyledim aradaki farkı biliyorum ,commerzbanktaki sistemin 15 milyon euro diye aklımda kalmiş değerli kardeşim. :)
abi o paraya 360 yapılır zaten  :ebebe:
Kusura bakma bir de 360 diyince atladım öyle  :iblush: