Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence kapalının çatı kolonlarını yavaştan dıkilmesi lazım... Kapalı işlemler bitti ise ne bekleniyor zaman kaybı olmasın her biten yer için kolonlar gayet normal şekilde takılır...
ne heyecan verir ama o kolonların başlaması  :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

prekastçılar çalışıyor şuan başka iş yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDBabuz

Akşam yine çatısız açılır mı konusu gündeme gelmiş, bu konuda wow dan hatırladığım bir durum var federasyonun kararı gereği protokolün bulunduğu tribünün üstünün kapalı olması gerekiyor. Dolayısıyla bizim çatı bitmeden maç oynanamıyordu, yanlış mı hatırlıyorum acaba @bjk_mabet
Buna cevap öncelerde verildi diye hatırlıyorum. Mabet abi çatısız açılması imkansız zaten ışıklar çatının üstünde demişti.

Çevrimdışı ALI RIZA

ne heyecan verir ama o kolonların başlaması  :bandit:
süper olur resmen rakipler çatlamaya kırılmaya başlarlar...  :bandit:

Çevrimdışı panic13

Eğer çatı açılır kapanır olsa idi, maliyeti ne kadar olacaktı, bilen var mı? Çünkü sadece kar için değil, yoğun yağmur içinde güzel bir çözüm açılır kapanır çatı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Buraks36

http://besiktasarena.com/index.php?topic=958.0 arkadaşlar şu vodafone KARAKARTAL olayı çok güzel bir kampanya ara sıra bu sayfada da paylaşarak daha çok kişinin haberi olabilir ben tesadüfen öğrendim.  benim gibi statla yatıp statla kalkan çoğu kişi direk sık kullanılanlardan burayı açıyordur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eğer çatı açılır kapanır olsa idi, maliyeti ne kadar olacaktı, bilen var mı? Çünkü sadece kar için değil, yoğun yağmur içinde güzel bir çözüm açılır kapanır çatı.
Açılı kapanır çatı dünyada bir kaç stat haricinde kullanılan bir sistem değil. Yeni stat yapan pek çok kulüp bile bu sistemi tercih etmiyor, işletme maliyeti ve çeşitli sebeplerden dolayı. En önemlilerinden birisi Amsterdam Arena ama oranın zemini de dışarı çıkıyor ve her türlü konsere organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bizim stadımızda senede 1 veya bilemediniz 2 konser olacak. Maliyeti ise kabaca şu an ki tutarın 2 katı olurdu diye düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Açılı kapanır çatı dünyada bir kaç stat haricinde kullanılan bir sistem değil. Yeni stat yapan pek çok kulüp bile bu sistemi tercih etmiyor, işletme maliyeti ve çeşitli sebeplerden dolayı. En önemlilerinden birisi Amsterdam Arena ama oranın zemini de dışarı çıkıyor ve her türlü konsere organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bizim stadımızda senede 1 veya bilemediniz 2 konser olacak. Maliyeti ise kabaca şu an ki tutarın 2 katı olurdu diye düşünüyorum.
Açılır çatı, dışarı çıkan zemin falan konuşuyor ama bizim stat 8 metre aşağıda; bu zemin nereye çıkacak. tünelle Jandarmanın bahçeye mi çıkarıcağız. Çatı açılsa nereye açılacak iki yandan yol var. Olmayacak işler onlar. En azından bu stat buradaysa olamaz zaten

Çevrimdışı Abdullah

Neden o kadar az olsun ki İstanbul'un konser merkezi olacak mekan sadece 2 konsere mi ev sahipliği yapar. Yeni açık o yüzden mi özel tasarlandı. Çatı o yüzden akustik açıdan mükemmel şekilde yapılacak  :iscrewy:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmet türker

koltukları siyah olan stada hiç rastlamadım rastlayan varsa bilmek isterim . :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

koltukları siyah olan stada hiç rastlamadım rastlayan varsa bilmek isterim . :)
Fulham'ın Craven Cottage var Ahmet abi

Çevrimdışı Efe

:D :D bugun evdeyım abi iş yoktu yağmurdan dolayı :D

bende izinliyim ayı bitirdim primi kaptım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

hayırlı olsun abi :D pazar maça gelıcen dımı abı :D

Çevrimdışı AdemG

ssssttttttt olu numarasi yapin.. :D

Çevrimdışı magnes

Stadımız yeni iş makinesi alındığını borsaya bildirdi  :D :D

Çevrimdışı ahmet türker

Fulham'ın Craven Cottage var Ahmet abi

vaaay çok güzelmiş değerli kardeşim . o kadar stad inceledim bir türlü bulamamıştım teşekkürler. :)

Çevrimdışı panic13

Alıntı

Neden o kadar az olsun ki İstanbul'un konser merkezi olacak mekan sadece 2 konsere mi ev sahipliği yapar. Yeni açık o yüzden mi özel tasarlandı. Çatı o yüzden akustik açıdan mükemmel şekilde yapılacak  :iscrewy:

Şu şartlar hakkında ikinizde haklısınız. Ama biizm şartlar altında önceliğimiz maalesef maliyet. O sebeple yapılmaması daha akla yatkın. Ben iki katına yakın olabileceğini düşünmemiştim :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı attila_metu

Bence de siyah koltuk çok daha güzel.
Bi kere korkutucu bir his veriyor.
Beyaz koltukları tarif edemiyorum. Sıradan mı desem..

Çevrimdışı yigitcan1903

vaaay çok güzelmiş değerli kardeşim . o kadar stad inceledim bir türlü bulamamıştım teşekkürler. :)
Benim de çok hoşuma gidiyor siyah koltuk üzerine beyaz yazı
Bir basketbol salonunda da uygulaması vardı sanırım @ahmetx abi paylaşmıştı
Öneri ve istekler konusunda olabilir tam hatırlamıyorum

Çevrimdışı ahmet türker

Bence de siyah koltuk çok daha güzel.
Bi kere korkutucu bir his veriyor.
Beyaz koltukları tarif edemiyorum. Sıradan mı desem..
bir de çok asil duruyor kardeşim . :)