Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701241 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı poyraz11

stadimiz da desibel rekorlari kiracagiz .yeter ki bir bitsin

Çevrimdışı Efe

yarın yeni açıkta beton olursa sabaha kadar sürer alan çok büyük  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 20:32:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yarın yeni açıkta beton olursa sabaha kadar sürer alan çok büyük  :)
@Efe abi neresi betonlanavak abi sutunlarin alti mi yoksa numaraliyla birlesem tabya mi eger tablayo diyossn yarina yetismez gibi duruyor

Çevrimdışı Efe

@Efe abi neresi betonlanavak abi sutunlarin alti mi yoksa numaraliyla birlesem tabya mi eger tablayo diyossn yarina yetismez gibi duruyor

kapalı tarafındaki tabla kalıplaması başladı bugün demirlemesi bitmek üzere geceye yetişir bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

Bu akşam fener macında görevlıydım..
Taraftarları arasında acayip bölünmüşlük var. Berabere bitse bırbırlerıne gırerlerdı valla...
Bu arada fener ve gsnın stad çatıları bıldıgın demır yığını . Çok cırkın ve yüksek ıkısıde.
Insallah bızımkı daha alçak ve sade olacak...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Inşaat bittikten sonra çiçekler gitsin obitaşta staja başlasın.  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

hibrit çim işi kesinleşmemiş galiba abi beşiktaşlı yönetici öyle diyordu öyle bir düşüncemiz var diyor berkan gocay

21.dkdan itibaren sölediğim kısım olmaz ise hibrit işi isyeannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o işi beklemek lazım dun dedim ya hem tesisler hem stadın aynı anda hibrit olması sezon içinde imkansız anca bittiği vakit dolayısıyla seneye stadımıza kavusucaz  o zaman hallederler halledemiyorlarsa baya tuzlu gelecektir tek sebebi budur:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doctore

inşaat alanındaki karmaşadan işlerin ne kadar hızlandığı anlaşılıyor. önümüzdeki hafta sonu gelinecek nokta baya fikir verici olacak.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

inşaat alanındaki karmaşadan işlerin ne kadar hızlandığı anlaşılıyor. önümüzdeki hafta sonu gelinecek nokta baya fikir verici olacak.

tam 6 gün var bu aydan 1 kasım günü şuan demirlenen kalıplanan tüm tablalar bitmiş olacak yenilerine geçmiş olacaklar ayrıca yeni açık numaralı üst kat testerelerde işe dahil olacak numaralı temel bitecek ve ilk kolonlar görülecek bundan iyisi cansağlığı kasımla beraber 2.5 aylık bir süreye giriyorlar bana göre :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Inşaat bittikten sonra çiçekler gitsin obitaşta staja başlasın.  :evillol:

@aktar_ismail enteresan bi fikir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı doctore

Alıntı
tam 6 gün var bu aydan 1 kasım günü şuan demirlenen kalıplanan tüm tablalar bitmiş olacak yenilerine geçmiş olacaklar ayrıca yeni açık numaralı üst kat testerelerde işe dahil olacak numaralı temel bitecek ve ilk kolonlar görülecek bundan iyisi cansağlığı kasımla beraber 2.5 aylık bir süreye giriyorlar bana göre :)

önümüzdeki ay sonuna kadar yeni açık numaralıya bakan kısıma iki kat tabla daha çıkılsın aynı seviyeye gelsin başka bişey istemiyorum  :) . ozamana kadar zaten çiçekler numaralının ikinci kat testerelerini atmaya başlarlar manzara tadından yenmez  :ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı megiddo

dikkatimi çekti, yeni açığın arka taraflarında tablalar neden atılmıyor? acaba önceliği testere kiriş ve çatıyı taşıyan kolonlara verip çatı işinin olabildiğince erken başlamasını mı düşünüyorlar, arkadaki tablalar sonra da atılabilir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi de katılır bu fikrime.
staj falan diyeceğine direk çiçekler inşaatı bitirince obitaşa yardıma gelsin de anlayalım :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

staj falan diyeceğine direk çiçekler inşaatı bitirince obitaşa yardıma gelsin de anlayalım :evillol:

numaralı bitmeye yaklaşınca herkes yeni açığa gidecek bence otoparkı bitirmek için  :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki ay sonuna kadar yeni açık numaralıya bakan kısıma iki kat tabla daha çıkılsın aynı seviyeye gelsin başka bişey istemiyorum  :) . ozamana kadar zaten çiçekler numaralının ikinci kat testerelerini atmaya başlarlar manzara tadından yenmez  :ok:

40-45 gün sonra yeni açıkta beton atılacak tabla kalmaz tribün bölümünde testerelerle uğraşıyo olurlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

dikkatimi çekti, yeni açığın arka taraflarında tablalar neden atılmıyor? acaba önceliği testere kiriş ve çatıyı taşıyan kolonlara verip çatı işinin olabildiğince erken başlamasını mı düşünüyorlar, arkadaki tablalar sonra da atılabilir.

aynen öyle hocam çatı için öncelik tribün ve sütunlarda

Çevrimdışı ogcet

abi öyle anlattın ki 2-3 haftaya bitecek gibi geldi :)

Çevrimiçi Necmi

40-45 gün sonra yeni açıkta beton atılacak tabla kalmaz tribün bölümünde testerelerle uğraşıyo olurlar :ok:
ben o kadar iyimser değilim ama istenirse olmayacak bir şey de değil sadece o değil yarıya kadar üst testerelerde bitmiş olur o zaman büyük ihtimal

ysariusta

• Ziyaretçi

Tabla demirleri bitince ben testerelerin 40 gün süreceğini sanmıyorum. Diğer testerelerden daha zor olabilir ama eleman sayısı çok fazla olacak. Şimdi 15 kişi 4 günde 2 tane kalıplıyor. 30 kişinin günde 3 tanesini 4 günde çıkaracağını düşünüyorum. Yarısı kadar bir zaman olabilir.

Çevrimdışı Oktay

ben o kadar iyimser değilim ama istenirse olmayacak bir şey de değil sadece o değil yarıya kadar üst testerelerde bitmiş olur o zaman büyük ihtimal
@Necmi abi stat bitiyo sen hala karamsarsin  :D :D

Çevrimiçi Necmi

Tabla demirleri bitince ben testerelerin 40 gün süreceğini sanmıyorum. Diğer testerelerden daha zor olabilir ama eleman sayısı çok fazla olacak. Şimdi 15 kişi 4 günde 2 tane kalıplıyor. 30 kişinin günde 3 tanesini 4 günde çıkaracağını düşünüyorum. Yarısı kadar bir zaman olabilir.
eleman sayısı neden artsın mevcut çalışanlar bu seferde otopark bölümüne kayacak testereleri yapan ekip sayısında fazla bir değişiklik olmaz

Çevrimdışı Efe

aynen o şekilde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi stat bitiyo sen hala karamsarsin  :D :D
stad bitecekte biz maç seyrederken obitaş hala arkada çalışıyor olacak :evillol: ondan korkuyorum
@aktar_ismail bu arada yeni açık arkada mangal yapmamıza izin verirlermi :D acaba