Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:53:52
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@bjk_mabet numaralı üstte fazladan kat olmayacakmıydı basın için ? orada testere kiriş demirleri örülüyordu?
Testere kiriş kapalıdaki gibi devam edecek zaten. Ekstra kat testere kirişin arka tarafında olacak.

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=52.0;attach=3154;image
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 14:55:56 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı websaim

Numaralı tabla için fışkırtıcı gözüktü.  :super:
Tabla için değil perde için geldi bence

Çevrimdışı pusat altınok

mabet in gönderdiği fotolara göre yeni açıkta prekast başlıyor heralde :claps:

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese slm tepki göstermeyin yazdığıma stadımız ile ilgili beni tek rahatsız eden konu şu eski açık. Tamam kabul asimetrik olacak ama Allah aşkına nasıl düşünülmez alt katında bu kadar çok çıkış kapısı olmayacağı. Zaten 2 tribün yırtığı var tribün yırtıklarının üstünde çıkış tünelleri oturacak yer mi kaldı merdiven boşlukları derken. Hiç olmaz ise 1-2 tane eksik olsun yada küçük olsun ya ne çektik eski açıktan. ( stadımızı çıplak gözle gördüm çok şükür ist dışındayım çok heybetli. Mustafaya saygım daha da arttı nasıl zorlukla o resimleri ulaştırıyor. Sonsuz teşekkürler.

Çevrimdışı Serkan7738

Slm beyler uzun bir aradan sonra ben geldim özlemişsinizdir  :kop: :sevinc

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet in gönderdiği fotolara göre yeni açıkta prekast başlıyor heralde :claps:
evet kapalı yeni acik kose prekastlari basliyacak.20 gun icinde kapali eski acik kosedeki kule vinc kalkicak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

herkese slm tepki göstermeyin yazdığıma stadımız ile ilgili beni tek rahatsız eden konu şu eski açık. Tamam kabul asimetrik olacak ama Allah aşkına nasıl düşünülmez alt katında bu kadar çok çıkış kapısı olmayacağı. Zaten 2 tribün yırtığı var tribün yırtıklarının üstünde çıkış tünelleri oturacak yer mi kaldı merdiven boşlukları derken. Hiç olmaz ise 1-2 tane eksik olsun yada küçük olsun ya ne çektik eski açıktan. ( stadımızı çıplak gözle gördüm çok şükür ist dışındayım çok heybetli. Mustafaya saygım daha da arttı nasıl zorlukla o resimleri ulaştırıyor. Sonsuz teşekkürler.
eski açık sürgün bölüğü gibi yıkıldı yeniden yapıldı fakat kaderi yine değişmedi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

evet kapalı yeni acik kose prekastlari basliyacak.20 gun icinde kapali eski acik kosedeki kule vinc kalkicak
kapalı eski açıktaki vincin terhis günü yaklaştı demek  :bye: :bye: :bye:
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 15:19:16 Oktay ]

Çevrimiçi Kartal Ç

West Ham'ın stadında kale arkaları sahaya o kadar yakın ki golün asistini yapan valencia hızını alamayıp 3. sıraya uçtu  :lol: bizim stadda olsa gol sevinciyle boğarlar adamı. neyse ki vodafone arenada futbolcu sağlığı açısından bi 8 metrelik mesafe var  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Slm beyler uzun bir aradan sonra ben geldim özlemişsinizdir  :kop: :sevinc
:hosgeldin kardeşim özledik tabi . :)

Çevrimdışı eski inönü

gençler rahat olun kaba inşaatı bitirdik, çatıyı havaya kaldırdık önümüzdeki ay kaplamasına başlıyoruz. Ocak ayında zemini sericez, stadımız Şubat ayında oynamaya hazır  :lol: :lol:

Çevrimdışı FARUK

sabah 1 ay olarak tahmin yapmıştım, yaklaşmışım :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 16:07:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler benim en merak ettiğim yer şu kameranın hemen önündeki eski açık alanı , bir sürü malzeme falan var sanki hiç toparlanmayacakmış gibi geliyor bana bir de yaklaşık 3-4 gündür sanki hiç birilerleme yok gibi ne dersiniz , ne zaman betonlanır orası acaba ???

Çevrimdışı TØLGA

Yeni reklam cekiminden paylasilmamistir bu sefer umarim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

evet diyebiliriz...
usta bızım suprız araya kaynadı dıebılırmıyızz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

çatıyı kaplamada kalmışım en son :) 2-3 aydır dokunamıyorum ama

Çevrimdışı ahmet türken

darısı numaralıdaki vinçlerin başına

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı samet41

Stadyumun 2.katı koltuklar hangi renk olacak ???

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet41

Peki siyah koltuklar mı daha sık beyaz koltuklarmı daha sık kullanılacak ve hangi bölümlerde kullanılacak

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yigitcan1903